Ben gaz damlasi vermiyorum yine sanci cekiyoruz. Disari ciktik bebek arabasinda uyudu eve geldik kaldigi yerden devam bugun hic durmadiKızlar ben bişi fark ettim. Bugün gaz damlası vermeyi unuttum bebem melek gibiydi. 1 saat önce falan verdim şimdi çocuk sancı çekiyor çok belli. Kullanmasak bu damlayı ne olur
Ben kiraz çekirdeği kesesi koyuyorum bazen o rahatlatıyor karnını. Bide altını değiştirirken poposuna krem sürerken yanlışlıkla uyarı veriyoruz sanırım o zaman da pırtlıyor rahatlıyorBen gaz damlasi vermiyorum yine sanci cekiyoruz. Disari ciktik bebek arabasinda uyudu eve geldik kaldigi yerden devam bugun hic durmadi
Valla bugun probiotik verdim kiraz cekirdegi koydum yok oglenden beri ciyak ciyak bir tek bebek arabasinda durdu psikolojim duzeldi en azindan bacaklarim titriyor sadece ayakta susuyor. Alt degisirken bizim de 3-4 tane cikiyor ona ragmen bugun extra bir sey var anlamadimBen kiraz çekirdeği kesesi koyuyorum bazen o rahatlatıyor karnını. Bide altını değiştirirken poposuna krem sürerken yanlışlıkla uyarı veriyoruz sanırım o zaman da pırtlıyor rahatlıyor
Ay benim bebe günde 2 defa verirsem gerçekten daha beter gazlanıyor ya demekki doğruymuş . Gündüz tek veriyordum bazen 2. Ye akşam verince daha beter oluyor bebeğim tıpkı bu akşam gibi tövbe daha 2. Yi de vermem ayyyyyyyAşkım bizim yeni dr günde 2ye düşürdü damlayı. Gaz damlasıda sancı yapar agresif ilerlemeye gerek yok gaz için hemen dedi haberin olsunn
Bizimkide saat akşam 8-9 oldu mu başlıyo ciyaklamaya. Sallanan sandalye, kundak, beyaz gürültü kombosu yapıp biberonu dayıyorum öyle sakinliyor. Ama şuan akşam uykusuna dalması tam 2 saatimi aldı. Dalıyor ıkınarak geri uyanıyorValla bugun probiotik verdim kiraz cekirdegi koydum yok oglenden beri ciyak ciyak bir tek bebek arabasinda durdu psikolojim duzeldi en azindan bacaklarim titriyor sadece ayakta susuyor. Alt degisirken bizim de 3-4 tane cikiyor ona ragmen bugun extra bir sey var anlamadim
Valla kapatsınlar bir işe yarayan yok :) Allahim benzemesinler lutfenEyvahlar olsun yahu bu erkek tarafı cidden kapatılsın yaaaa nedir bu kv görümce kişilerinden çektiğimizgörümcem eşimi kıskandığı için evi yakmaya kalkışmış o derece kv anlatırdı oğlanı zor aldım odadan diye. Hala daha öyle. Kv tarhana yapardı vefat etmeden önce ki yazlarda hep, yapma alırız diyomuş o da bigün demiş bi cocuğum sen yoksun diye böyle işte
Bende 11 8 ve 2 yaş var ve ortancayla hiç biri anlaşamıyor devamli kavga dövüş bagirti.. 2 büyük yeni dogani kiskanmiyor o konuda rahatım hatta yardimcilar ama aralarindaki kavgalardan şikayetlerden öyle çok yoruluyorum ki üzerine 2 yaş bebesi istem dışı yenidogana olan hareketleri, yenidoganin başlı başına gazi ağlaması uykusu vs.. okul başlasın diye bende çok istiyorum ama benim gözümde okul yeterli değil yatılı okul tercih ederimBende dört gözle okulu bekliyorum artık.inatciligindan dediğim dediklerinden yoruldum daha sabah ağladım yahayır ergenlikte ne olacak.bilmiyorum
Kızlar 7 ağustos doğum yaptım. Chatgbtye göre bugün 5.hafta atak haftası başlamışhesap doğru mu? Ben haftaya sanıyordum
Bende 39+0 da yaptım doğumu. Ben doğduktan sonrasına göre hesaplanıyor sanıyordum ama chatgbt de abarttı bence. Ama girmişte olabilirim yaSen kaç haftalik doğum yapmistin benim bildiğim 40 haftada doğuma göre hesaplaniyor mesela ben 39 +0da doğum yaptım 11 Eylül civarında atak donemine gireceğim
Her çocukta bir değil belki seninki girmiştirBende 39+0 da yaptım doğumu. Ben doğduktan sonrasına göre hesaplanıyor sanıyordum ama chatgbt de abarttı bence. Ama girmişte olabilirim yaşuan hala uyutmaya çalışıyorum bebemi akşam 8 den beri uyumadı. 10 dk da 1 uyanıyor
Valla ben 4 veriyordum dr öyle dedi diye çocuk bütün gün huzursuz uyuyodu. Bugün dışardaydık falan unuttum veremedim. Gece hadi vereyim dedim anında başladı bacakları çeke çeke ağlamayaAy benim bebe günde 2 defa verirsem gerçekten daha beter gazlanıyor ya demekki doğruymuş . Gündüz tek veriyordum bazen 2. Ye akşam verince daha beter oluyor bebeğim tıpkı bu akşam gibi tövbe daha 2. Yi de vermem ayyyyyyy
Verdikten sonra mıValla ben 4 veriyordum dr öyle dedi diye çocuk bütün gün huzursuz uyuyodu. Bugün dışardaydık falan unuttum veremedim. Gece hadi vereyim dedim anında başladı bacakları çeke çeke ağlamaya
Evet normalde aksam 8-9 gibi baslayip 12 civari sona eriyordu bazen de gunduz 11-1 arasi yapiyordu bugun 14.30 civari basladi simdi uyuttum daha. 10Bizimkide saat akşam 8-9 oldu mu başlıyo ciyaklamaya. Sallanan sandalye, kundak, beyaz gürültü kombosu yapıp biberonu dayıyorum öyle sakinliyor. Ama şuan akşam uykusuna dalması tam 2 saatimi aldı. Dalıyor ıkınarak geri uyanıyor
Ben de 12 agustosta yaptim ama 38+5 yani bizim 6. Hafta civari girmemizKızlar 7 ağustos doğum yaptım. Chatgbtye göre bugün 5.hafta atak haftası başlamışhesap doğru mu? Ben haftaya sanıyordum
İşe yaşayacaklar sözde e yırtık dondan çıkar gibi çıkar gelirler başımıza.Valla kapatsınlar bir işe yarayan yok :) Allahim benzemesinler lutfen
Şimdi bende baktım 2 Ekim gösteriyor bana da atak haftasını. Daha cok varmış hesap doğruysaKızlar 7 ağustos doğum yaptım. Chatgbtye göre bugün 5.hafta atak haftası başlamışhesap doğru mu? Ben haftaya sanıyordum
Aşkım bağırsakları hareketlemdiriyor ya gazını çıkarabilsin diye ondan daha cok kıvrandırıyor. Vermediğin günler daha sakinse verme hiçKızlar ben bişi fark ettim. Bugün gaz damlası vermeyi unuttum bebem melek gibiydi. 1 saat önce falan verdim şimdi çocuk sancı çekiyor çok belli. Kullanmasak bu damlayı ne olur
cano ben hiç kullanmadım. İnternette araştırdığım da bu gaz damlaları bebeklere sonrasında ağrı yapıyor felan diyor hep. Gerek yok dedim. Karnına uzunca yap ile masaj yap çıkmıyorsa gazı çıkar bit şekildeKızlar ben bişi fark ettim. Bugün gaz damlası vermeyi unuttum bebem melek gibiydi. 1 saat önce falan verdim şimdi çocuk sancı çekiyor çok belli. Kullanmasak bu damlayı ne olur
Ahaha şu chat gbt olmasa ne poh yicezEvet normalde aksam 8-9 gibi baslayip 12 civari sona eriyordu bazen de gunduz 11-1 arasi yapiyordu bugun 14.30 civari basladi simdi uyuttum daha. 10
Saat… umarim uyanmaz tabii
Ben de 12 agustosta yaptim ama 38+5 yani bizim 6. Hafta civari girmemiz
Lazim ataga ama bugun atak degilse ne ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?