Haklısın canım latte koridorun ışığı açık salon kapalı ama TV kapatınca bana iyice afakanlar basıyorİyice ışıktan uzak tutmaya calıs aşkm televizyon ışığı da hiç iyi olmuyor ışık bir artıyor bir azalıyor gece lambası ya da holün ışığını aç içeriye vursun ışık.
Ben neredeyse karanlık ortamda yatırıyorum holün ısıgıyla geceyi bilsin diye .
Ne zaman gitçez bu doktora be bende onu bekliyorum da hoşnut değilimVala doktor kontrolüne gitmeden o iş nanay benim yine
Oy ben sana kurban olurum. Anneciğinin mekanı cennet olsun. Annen senin bebişine baktığını görüp seninle gurur duyuyordurSu an nasiliz bilseniz kiyamet alameti yaaa. Yastikta uyudu destekledim az uzanip ayagimla pispisliom . Vc ye gidemedim. Sicak yemek neydi sicak yemek emekti. Destegi olanlara bir özeniyorum bazen agliyorum. Annem vefat etmeseydi keske. Cok ariyorum her anlamda.
HahahaNe zaman gitçez bu doktora be bende onu bekliyorum da hoşnut değilimo loşi kanaması bitti artık onun bitmesi yetmiyo muydu
Kırk gün sonra görüşürüz dediHahahakırkın dolunca kontrle gel demedi sana doktorun(sezeryanlı mısın) pazartesi günü gidebileceğim anca ben de rahmin durumuna bakacak sanırım bi de smear testi isteniliyormuş öyle okudum
Sen bi görüş yine de önceKırk gün sonra görüşürüz dedisezercikliyimm ama ben 40 çıktığı güne randevu bulamadım haksızlık
Emzirdikten sonra geçiyorsa merak etme. Göğüslerin dolduğu için sızlıyor olabilir emzirmeden önce. Kahverengi kısımdaki şişlikler minik minikse o zaten memenin kendi dokusunda olan pütürcükler değil miKızlar , 16. Gündeyiz. Göğüslerim sızlıyor ve kahverengi kısımda ara ara şişlikler oluyor. Mastit falan mı oluyorum? Yoksa normal mi?
Yok yok diğer odadan öcü cıkmasından daha iyiKız acı gerçekle yüzleşme diye düşündüm ben onu lohusa kafası mıymış sjjsjdkd yeşil ışıkta da sırlar dünyası gibi dumanların içinden ak sakallı dede çıkacak diye bekliyo aşkım insan o da korkunç sjsjsjsk
Nasıl rahat hissediyorsan tabii ki öyle yap aşkım ben belki daha iyi olur diye dedim uyuması düzelir belki bir deneHaklısın canım latte koridorun ışığı açık salon kapalı ama TV kapatınca bana iyice afakanlar basıyor
Bana da 40’ın bitince gel dedi ama ben gitmeyeceğim eğer ki kanamam durursaHahahakırkın dolunca kontrle gel demedi sana doktorun(sezeryanlı mısın) pazartesi günü gidebileceğim anca ben de rahmin durumuna bakacak sanırım bi de smear testi isteniliyormuş öyle okudum
Yok bu sefer sağdıktan sonra oldu. Şimdi biraz rahatladı ama hala hafif hafif sızlamalar var.Emzirdikten sonra geçiyorsa merak etme. Göğüslerin dolduğu için sızlıyor olabilir emzirmeden önce. Kahverengi kısımdaki şişlikler minik minikse o zaten memenin kendi dokusunda olan pütürcükler değil mi
Bende desteksiz büyütüyorum aşırı zor insan bi nefes arıyor varlar ama yoklar öyle diyim . Bebeğimde beni aşırı zorluyor. son günler fenayım psikolojikmen . Oturup ağlıyorum bende geçecek inşallah bu günlerdeSu an nasiliz bilseniz kiyamet alameti yaaa. Yastikta uyudu destekledim az uzanip ayagimla pispisliom . Vc ye gidemedim. Sicak yemek neydi sicak yemek emekti. Destegi olanlara bir özeniyorum bazen agliyorum. Annem vefat etmeseydi keske. Cok ariyorum her anlamda.
Evet halkbankasina yatıyor kimlikle icerden alabiliyorsunuz ama para yattı diye bi mesaj gelmiyor ve genellikle ay sonuna yatıyor para ,ilk öğretmenim ailem uygulamasından talep oluşturmuştum benNereye yattı acaba sizin bankadan mı aldınız ya da ? Ben başvurdum diğerine temmuzda doğum oldu bizim sadece emzirme yattı
1 aylık oldu mu? Bazı dönemler atak haftalarıymış, 5. Hafta mesela. O dönemlerde olabilir miUyuyamıyor diye ağlıyor. Uyutuyorum 5 dk sonra uyanıp yine ağlıyor. Besliyorum yavaş içiyor ağlıyor hızlı akış takıyorum hızlı geldi diye ağlıyor. Kaka yapıyor altı kirli ağlıyor. Temizlerken altını açınca tedirgin oluyor yine ağlıyor. Karnı ağrıyor diye yüz üstü yatırıyorum azcık, sıkılıyor ağlıyor. Sırt üstü zaten ağlıyor. Bu çocuk bozuk. Az dışarı çıkayım istiyorum psikolojim de yerlerde ağlıyor. Bir de işe başlayınca bu bebe nasıl olacak nasıl bırakıp gidicez. çok kötüyüm imdat
benle birlikte 44tü. Sadece bebeğe yaparsan 55 -60 bandındaydı. Kendimle yaptırıcam sanırım. Benimki 16 sadece.Kızlar bebesine özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Fiyatlar vs ne bandında biliyor musunuzzz. Yaptırsam mı yaptırsam kazıklanır mıyım diye düşünüyorum muallağa düştümmm
Benim de 40a kadar leke vardı da gusül alınca geçti gittiBana da 40’ın bitince gel dedi ama ben gitmeyeceğim eğer ki kanamam durursahala leke şeklinde bir gün geliyor bir gün gelmiyor bir gün bitiyor bir gün leke tekrar başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?