2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Haklısın canım latte koridorun ışığı açık salon kapalı ama TV kapatınca bana iyice afakanlar basıyor

Oy ben sana kurban olurum. Anneciğinin mekanı cennet olsun. Annen senin bebişine baktığını görüp seninle gurur duyuyordur

Ne zaman gitçez bu doktora be bende onu bekliyorum da hoşnut değilim o loşi kanaması bitti artık onun bitmesi yetmiyo muydu
Hahaha kırkın dolunca kontrle gel demedi sana doktorun(sezeryanlı mısın) pazartesi günü gidebileceğim anca ben de rahmin durumuna bakacak sanırım bi de smear testi isteniliyormuş öyle okudum

Hahaha kırkın dolunca kontrle gel demedi sana doktorun(sezeryanlı mısın) pazartesi günü gidebileceğim anca ben de rahmin durumuna bakacak sanırım bi de smear testi isteniliyormuş öyle okudum
Kırk gün sonra görüşürüz dedi sezercikliyimm ama ben 40 çıktığı güne randevu bulamadım haksızlık

Kızlar bebesine özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Fiyatlar vs ne bandında biliyor musunuzzz. Yaptırsam mı yaptırsam kazıklanır mıyım diye düşünüyorum muallağa düştümmm

Kızlar , 16. Gündeyiz. Göğüslerim sızlıyor ve kahverengi kısımda ara ara şişlikler oluyor. Mastit falan mı oluyorum? Yoksa normal mi?

Kızlar , 16. Gündeyiz. Göğüslerim sızlıyor ve kahverengi kısımda ara ara şişlikler oluyor. Mastit falan mı oluyorum? Yoksa normal mi?
Emzirdikten sonra geçiyorsa merak etme. Göğüslerin dolduğu için sızlıyor olabilir emzirmeden önce. Kahverengi kısımdaki şişlikler minik minikse o zaten memenin kendi dokusunda olan pütürcükler değil mi

Bana da 40’ın bitince gel dedi ama ben gitmeyeceğim eğer ki kanamam durursa hala leke şeklinde bir gün geliyor bir gün gelmiyor bir gün bitiyor bir gün leke tekrar başlıyor

Yok bu sefer sağdıktan sonra oldu. Şimdi biraz rahatladı ama hala hafif hafif sızlamalar var.
O pütürcükler var ama benim kast ettiğim şişlim gebelikteki şişlikler gibi. Kahverengi kısımda genel olarak kabarmalar oluyor sonra kendi kendine iniyor.
Bebeğimi 2 3 saatte bir emziriyorum ara ara da sağım yapıyorum rahatsız oldukça. Ama sızlamalar birkaç gündür biraz fazlalaştı. Dün gümüş kapak kullandım ilk kez. Ama saatlerce çıkarmadım ondan sonra rahatsızlık hissi başladı :/

Bende desteksiz büyütüyorum aşırı zor insan bi nefes arıyor varlar ama yoklar öyle diyim . Bebeğimde beni aşırı zorluyor. son günler fenayım psikolojikmen . Oturup ağlıyorum bende geçecek inşallah bu günlerde

Uyuyamıyor diye ağlıyor. Uyutuyorum 5 dk sonra uyanıp yine ağlıyor. Besliyorum yavaş içiyor ağlıyor hızlı akış takıyorum hızlı geldi diye ağlıyor. Kaka yapıyor altı kirli ağlıyor. Temizlerken altını açınca tedirgin oluyor yine ağlıyor. Karnı ağrıyor diye yüz üstü yatırıyorum azcık, sıkılıyor ağlıyor. Sırt üstü zaten ağlıyor. Bu çocuk bozuk. Az dışarı çıkayım istiyorum psikolojim de yerlerde ağlıyor. Bir de işe başlayınca bu bebe nasıl olacak nasıl bırakıp gidicez. çok kötüyüm imdat

Kızlar bir de benim oğluş da sarılık vardı hafif orta düzeyde. 4. Gün değeri 9 du. Mama ver dedi doktor , bir hafta hem mama hem anne sütü verdim. Sonra kontrole gittik doktor kan tahliline gerek yok gerilemiş dedi doktor.

Ondan sonra biz de mamayı kestik. Anne sütü ile devam ediyoruz. Ama gözlerinde 16. Günde olmamıza rağmen hala hafif sarılık var tam geçmedi. Önceki kadar fazla değil ama tam da geçmedi. Ne zaman geçer fikriniz var mı? Başka bi doktora götürüp tekrar değer mi baktırsam , mamayı kestiğimiz için aklıma takılıyor sürekli

Nereye yattı acaba sizin bankadan mı aldınız ya da ? Ben başvurdum diğerine temmuzda doğum oldu bizim sadece emzirme yattı
Evet halkbankasina yatıyor kimlikle icerden alabiliyorsunuz ama para yattı diye bi mesaj gelmiyor ve genellikle ay sonuna yatıyor para ,ilk öğretmenim ailem uygulamasından talep oluşturmuştum ben

1 aylık oldu mu? Bazı dönemler atak haftalarıymış, 5. Hafta mesela. O dönemlerde olabilir mi

Kızlar bebesine özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Fiyatlar vs ne bandında biliyor musunuzzz. Yaptırsam mı yaptırsam kazıklanır mıyım diye düşünüyorum muallağa düştümmm
benle birlikte 44tü. Sadece bebeğe yaparsan 55 -60 bandındaydı. Kendimle yaptırıcam sanırım. Benimki 16 sadece.
Yalnız ileride bebeğe ayrı yapacak olursan, ayırmak için çok fiyat çıkarıyolarmış.
Bebekle birlikte her yıl yenilemek mantıklı sanki. Araştırıyorum daha. Benim şuanki mevcut allianz. Başka firmaları bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…