2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kanguru işe yararsa haber ver

Bizi ele geçirdiler hiç istemezdim bu durumu büyük konuştuğum ne varsa yaptım

Kızlar selam, doğumdan sonra göğüslerim büyüdü, önceden olan sütyenim olmamaya başladı. Yeni bi sütyen alacağım, emzirme sütyenlerine baktım içinde ne ped ne de dolgu var. Evde giymek için idealler ama dışarı çıkarken t shirt altına giyilmezmiş gibi duruyor. Destekli bi şeyler giyilmez göğüslerim aşırı büyük durur. Pedli ya da sporcu sütyeni tarzı bi şey olabilir gibi geldi ama şu an dışarıdan gidip alışveriş yapamıyorum, sizin kullandığınız memnun olduğunuz sütyenler var mı internetten alabileceğim?

Daha kısa emiyo uyuyo hemen memede
Ya benimki 3 dakika 5 dakika. Arada gaz cikarip oteki memeye gecsem agzini acmiyor oguruyor altini aliyorum yine de uyanmiyor cis de yapmiyor gece. Ablasi da boyleydi en son birakmistim ama
Hala icim rahat degil bunda 45 dakika ugrasiyorum yok 5 dakikayi gecemiyoruz
Dun ben de oyleydim ya mahvoldum tam 10 saat surdu
Benim de oyle ama 10 dakkaya ciksin diye 45-50 dakika ugrasiyorum altini aliyorum gaz cikariyorum agzina sokusturuyorum. 3 dakika bilemedin 5 dakika ya icime sinmiyor agzina sokusturuyorum memeden oguruyo bu sefer de
Bir sure hayatta tutacak seyler
Hm den aldim ben memnunum ama kaliplari cok genis kocaman almisim alttan telli olanlar can acitiyor. İlk kizimda da ihtiyacim olmustu ondan direk onlardan aldim bu sene. Benim de goguslerim buyudu hamilelikte sut de gelince sarkti

5.ci atak haftasından sonra bebişin çevreye olan ilgisinin artması, gülümsemesi, seslere tepki vermesi gibi gelişimler bekleniyor. Bizimki bu sabah günaydın diyince gülümsüyor heyecanlanıyor. Oyuncsk gösterdim 10 dk boyunca aralıksız izledi. Evde dolaşan biri olunca kafasını çevirip takip ediyor. Ama 2 dk yanından ayrıldığım an ağlamaya başlıyo tuvalete bile gidemiyorum
Gece 1 de uyudu 4 te uyandı. Sonrası 15-20 dk da bi uyu uyan şeklinde devam etti. Sabahta 7-9 arası uyuduk o kadar

Aşkım yetiyo demekki doymasa kendi aranır zaten. Sırf meme değil uyumaya da ihtiyaçları var öyle düşünüyorum ben çok ısrar etmiyorum napim

Kızlar selam, doğumdan sonra göğüslerim büyüdü, önceden olan sütyenim olmamaya başladı. Yeni bi sütyen alacağım, emzirme sütyenlerine baktım içinde ne ped ne de dolgu var. Evde giymek için idealler ama dışarı çıkarken t shirt altına giyilmezmiş gibi duruyor. Destekli bi şeyler giyilmez göğüslerim aşırı büyük durur. Pedli ya da sporcu sütyeni tarzı bi şey olabilir gibi geldi ama şu an dışarıdan gidip alışveriş yapamıyorum, sizin kullandığınız memnun olduğunuz sütyenler var mı internetten alabileceğim?
h m den direkt emzirme sütyeni olanlardan mı aldın :)

Gerçekten memede uyutma, kucakta pişpiş uyutma, park yatakta sallama. Bunun üst leveli battaniyede sallama falan
Aman battaniye olayına girme sakın hemen alışıyorlarmıs sonra çok uğraşırsın dedi annem ben zorda kalınca ayaga alıyorum ama antikaya benimki ordada uyumuyor

Bunların hepsi bizde de mevcut ama şu uyku sabah 7 de uyandık hala ayaktayız 20 dakika uyuduk okadar omuzdan inmiyor

Aman battaniye olayına girme sakın hemen alışıyorlarmıs sonra çok uğraşırsın dedi annem ben zorda kalınca ayaga alıyorum ama antikaya benimki ordada uyumuyor

Bunların hepsi bizde de mevcut ama şu uyku sabah 7 de uyandık hala ayaktayız 20 dakika uyuduk okadar omuzdan inmiyor
Junoyu dizlerime alıp sallıyorum ayak yerine valla sinirden ağlamama ramak var kucağımda uyuyo yatırıyorum balkona gidip bi sgara yakayım diyorum başlıyo ciyak viyak. Anlamadım ben sensör mğ var sırtında. Sereserpe yatsın diye kendi yatağımıza yatırıyorum 3 ayrı yerden beyaz gürültü açtım ben bayılcam artık o cin gibi

Kız aynı aynı güya bir yemek koydum koşa koşa ter içinde kaldım yemeğin akibetini şu an bilmiyorum sadece ağlama kucakta durma isteği başka hiçbir şey yok uykusuzluktan bayılıyor ayağımı aldım 2 dakika sonra bağırmaya başladı.
Bu arada gözümden kaçmadı başladınmı sigaraya

Bizim.okul tüm gün sabah 8 buçuk akşam 4 buçuk aslında çocukta haklı hamilelikte de hep yattim şimdi doğum lohusa 1 yıldır hayatımız çok değişti biz biraz fazla gezen anne ogulduk boşlukta kaldi babayla gidiyor ama oda benim gibi keyifli biri degil

Kızlar sütüm iyice azaldi dün malt aldim evet biraz farketti ama acaba çok gaz yaparmis sabah 5 ten bu saate kadar uyumadı ve morariyir ağrıdan

Tek elle de tutulmuyolar ki lök diye düşcek korkusundan koala gibi geziyoz işin sinir tarafı kucakta hiçbişi yok gibi gülğyo suratıma bakıp Başladım valla lattecim önerdiğim bir davranış değil ama çok seviyom

Kızlar sütüm iyice azaldi dün malt aldim evet biraz farketti ama acaba çok gaz yaparmis sabah 5 ten bu saate kadar uyumadı ve morariyir ağrıdan
Valla bilmiyorum ki ben içiyorum şu şeftalili falan olandan bi zararını görmedimm. Kişiden kişiye değişir ama ben kola falan da içiyorum bazen

Kizlar birsey sorcam. 44 gunluk kiz. Uyanikken maksimum 20 dakika ertrafa bakiyor o da kucakta gezecek birakmak mi haşaaaa... geri kalan surede ya uyuyacak o da yanindan ayrilmak aslaaaaa. Ya da kucakta uyuyacak. Hani birakalim bi yarim saat olsa da etrafa bakim.vs yok. Millet kart gosteriyo bisimki ne karti elinde olsa kafami kirar o kartlarla. Allah askina normal hani uyumlu bebegim ben bu etkinlilleri yapiyorum diyen var mi ya ???

Aynı benimkide öyle bizimkide 44 günlük günlerimiz aynı . Asla yerde kendi başına durmuyor sen ne diyorsan bizimde aynı şekil yani kendim yazmış gibi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…