- 12 Mart 2019
- 16.481
- 35.914
- 598
Kanguru işe yararsa haber verAşkım ben bi saklama kabının içine kuru meyve, kuruyemiş koydum yatağın yanına incecik sehpa gibi bişi aldım ona koydum. O sehpaya su, powerbank, saklama kabımı koydum beni bir süre hayatta tutacak şeyler varama fırsat yok işte. Kanguru aldım bugün gelecek işe yararsa onunla bir nebze normal hayata dönerim diye düşünüyorum. Evi bk götürüyo
Bizi ele geçirdiler hiç istemezdim bu durumu büyük konuştuğum ne varsa yaptımBen kundak yapmayı denedim birkaç kere sinirden ağlamaktan katıldı resmenuyurken üstüne incecik müslin örttüm onda da delirdi ağlamaktan pancar gibi oldu. Küçücük bebeden korkuyorum ne isterse yapıyorum
Gerçekten memede uyutma, kucakta pişpiş uyutma, park yatakta sallama. Bunun üst leveli battaniyede sallama falanBizi ele geçirdiler hiç istemezdim bu durumu büyük konuştuğum ne varsa yaptım
Ya benimki 3 dakika 5 dakika. Arada gaz cikarip oteki memeye gecsem agzini acmiyor oguruyor altini aliyorum yine de uyanmiyor cis de yapmiyor gece. Ablasi da boyleydi en son birakmistim amaDaha kısa emiyo uyuyo hemen memede
Dun ben de oyleydim ya mahvoldum tam 10 saat surduAşkım ben direkt bu tabloyu yaşıyorumsabah 6dan beri yapışık geziyoruz ve mızır mızır. Ne çişe gidebildim ne bir şey yiyebildim eşimde nöbette. Cevizle dutla karın doyurmaya çalıştım kaç saattir
Benim de oyle ama 10 dakkaya ciksin diye 45-50 dakika ugrasiyorum altini aliyorum gaz cikariyorum agzina sokusturuyorum. 3 dakika bilemedin 5 dakika ya icime sinmiyor agzina sokusturuyorum memeden oguruyo bu sefer deGündüzden daha kısa, genelde tek meme. Tek memeyi 10 dk emiyor emmiyor uyuyor, diğer memeye geçebilmek için uyansın diye altını değiştiriyorum beeeeeelki ondan sonra diğer memeyi 5 dk ama beeeelkiii genelde emmiyo pelte gibi salıyo kendini
Bir sure hayatta tutacak seylerAşkım ben bi saklama kabının içine kuru meyve, kuruyemiş koydum yatağın yanına incecik sehpa gibi bişi aldım ona koydum. O sehpaya su, powerbank, saklama kabımı koydum beni bir süre hayatta tutacak şeyler varama fırsat yok işte. Kanguru aldım bugün gelecek işe yararsa onunla bir nebze normal hayata dönerim diye düşünüyorum. Evi bk götürüyo
Hm den aldim ben memnunum ama kaliplari cok genis kocaman almisimKızlar selam, doğumdan sonra göğüslerim büyüdü, önceden olan sütyenim olmamaya başladı. Yeni bi sütyen alacağım, emzirme sütyenlerine baktım içinde ne ped ne de dolgu var. Evde giymek için idealler ama dışarı çıkarken t shirt altına giyilmezmiş gibi duruyor. Destekli bi şeyler giyilmez göğüslerim aşırı büyük durur. Pedli ya da sporcu sütyeni tarzı bi şey olabilir gibi geldi ama şu an dışarıdan gidip alışveriş yapamıyorum, sizin kullandığınız memnun olduğunuz sütyenler var mı internetten alabileceğim?
Evet normalde aksam 8-9 gibi baslayip 12 civari sona eriyordu bazen de gunduz 11-1 arasi yapiyordu bugun 14.30 civari basladi simdi uyuttum daha. 10
Saat… umarim uyanmaz tabii
Ben de 12 agustosta yaptim ama 38+5 yani bizim 6. Hafta civari girmemiz
Lazim ataga ama bugun atak degilse ne ben bilmiyorum
Aşkım yetiyo demekki doymasa kendi aranır zaten. Sırf meme değil uyumaya da ihtiyaçları var öyle düşünüyorum ben çok ısrar etmiyorum napimYa benimki 3 dakika 5 dakika. Arada gaz cikarip oteki memeye gecsem agzini acmiyor oguruyor altini aliyorum yine de uyanmiyor cis de yapmiyor gece. Ablasi da boyleydi en son birakmistim ama
Hala icim rahat degil bunda 45 dakika ugrasiyorum yok 5 dakikayi gecemiyoruz
Dun ben de oyleydim ya mahvoldum tam 10 saat surdu
Benim de oyle ama 10 dakkaya ciksin diye 45-50 dakika ugrasiyorum altini aliyorum gaz cikariyorum agzina sokusturuyorum. 3 dakika bilemedin 5 dakika ya icime sinmiyor agzina sokusturuyorum memeden oguruyo bu sefer de
Bir sure hayatta tutacak seyler
Hm den aldim ben memnunum ama kaliplari cok genis kocaman almisimalttan telli olanlar can acitiyor. İlk kizimda da ihtiyacim olmustu ondan direk onlardan aldim bu sene. Benim de goguslerim buyudu hamilelikte sut de gelince sarkti
h m den direkt emzirme sütyeni olanlardan mı aldın :)Ya benimki 3 dakika 5 dakika. Arada gaz cikarip oteki memeye gecsem agzini acmiyor oguruyor altini aliyorum yine de uyanmiyor cis de yapmiyor gece. Ablasi da boyleydi en son birakmistim ama
Hala icim rahat degil bunda 45 dakika ugrasiyorum yok 5 dakikayi gecemiyoruz
Dun ben de oyleydim ya mahvoldum tam 10 saat surdu
Benim de oyle ama 10 dakkaya ciksin diye 45-50 dakika ugrasiyorum altini aliyorum gaz cikariyorum agzina sokusturuyorum. 3 dakika bilemedin 5 dakika ya icime sinmiyor agzina sokusturuyorum memeden oguruyo bu sefer de
Bir sure hayatta tutacak seyler
Hm den aldim ben memnunum ama kaliplari cok genis kocaman almisimalttan telli olanlar can acitiyor. İlk kizimda da ihtiyacim olmustu ondan direk onlardan aldim bu sene. Benim de goguslerim buyudu hamilelikte sut de gelince sarkti
Aman battaniye olayına girme sakın hemen alışıyorlarmıs sonra çok uğraşırsın dedi annemGerçekten memede uyutma, kucakta pişpiş uyutma, park yatakta sallama. Bunun üst leveli battaniyede sallama falan
Bunların hepsi bizde de mevcut5.ci atak haftasından sonra bebişin çevreye olan ilgisinin artması, gülümsemesi, seslere tepki vermesi gibi gelişimler bekleniyor. Bizimki bu sabah günaydın diyince gülümsüyor heyecanlanıyor. Oyuncsk gösterdim 10 dk boyunca aralıksız izledi. Evde dolaşan biri olunca kafasını çevirip takip ediyor. Ama 2 dk yanından ayrıldığım an ağlamaya başlıyo tuvalete bile gidemiyorum
Gece 1 de uyudu 4 te uyandı. Sonrası 15-20 dk da bi uyu uyan şeklinde devam etti. Sabahta 7-9 arası uyuduk o kadar
Aman battaniye olayına girme sakın hemen alışıyorlarmıs sonra çok uğraşırsın dedi annemben zorda kalınca ayaga alıyorum ama antikaya benimki ordada uyumuyor
Junoyu dizlerime alıp sallıyorum ayak yerineBunların hepsi bizde de mevcutama şu uyku sabah 7 de uyandık hala ayaktayız 20 dakika uyuduk okadar omuzdan inmiyor
Kız aynı aynıJunoyu dizlerime alıp sallıyorum ayak yerinevalla sinirden ağlamama ramak var kucağımda uyuyo yatırıyorum balkona gidip bi sgara yakayım diyorum başlıyo ciyak viyak. Anlamadım ben sensör mğ var sırtında. Sereserpe yatsın diye kendi yatağımıza yatırıyorum 3 ayrı yerden beyaz gürültü açtım ben bayılcam artık o cin gibi
Bizim.okul tüm gün sabah 8 buçuk akşam 4 buçuk aslında çocukta haklı hamilelikte de hep yattim şimdi doğum lohusa 1 yıldır hayatımız çok değişti biz biraz fazla gezen anne ogulduk boşlukta kaldi babayla gidiyor ama oda benim gibi keyifli biri degilBende 11 8 ve 2 yaş var ve ortancayla hiç biri anlaşamıyor devamli kavga dövüş bagirti.. 2 büyük yeni dogani kiskanmiyor o konuda rahatım hatta yardimcilar ama aralarindaki kavgalardan şikayetlerden öyle çok yoruluyorum ki üzerine 2 yaş bebesi istem dışı yenidogana olan hareketleri, yenidoganin başlı başına gazi ağlaması uykusu vs.. okul başlasın diye bende çok istiyorum ama benim gözümde okul yeterli değil yatılı okul tercih ederim
Doktorun bize verdiği probiyotikte rezene melisa falan var çok uyku yapiyor yada yan etkisi mi bilemedim kestim benBen gaz damlasini deliler gibi kimyon yemeyi vs biraktim. Sadece probiyotik damla veriyorum. Daha beter sanci yapti onlar
Bende öyle diyorum bizde erkek tarafı olacağız neyseki son anda kızım oldu :)))İşe yaşayacaklar sözde e yırtık dondan çıkar gibi çıkar gelirler başımıza.
Ayyy oğlanlardan ötürü bizde erkek tarafı sayılcaz da biz bunlar gibi olmayız
Tek elle de tutulmuyolar ki lök diye düşcek korkusundan koala gibi geziyoz işin sinir tarafı kucakta hiçbişi yok gibi gülğyo suratıma bakıpKız aynı aynıgüya bir yemek koydum koşa koşa ter içinde kaldım yemeğin akibetini şu an bilmiyorum sadece ağlama kucakta durma isteği başka hiçbir şey yok uykusuzluktan bayılıyor ayağımı aldım 2 dakika sonra bağırmaya başladı.
Bu arada gözümden kaçmadı başladınmı sigaraya
Valla bilmiyorum ki ben içiyorum şu şeftalili falan olandan bi zararını görmedimm. Kişiden kişiye değişir ama ben kola falan da içiyorum bazenKızlar sütüm iyice azaldi dün malt aldim evet biraz farketti ama acaba çok gaz yaparmis sabah 5 ten bu saate kadar uyumadı ve morariyir ağrıdan
Aynı benimkide öyle bizimkide 44 günlük günlerimiz aynı . Asla yerde kendi başına durmuyor sen ne diyorsan bizimde aynı şekil yani kendim yazmış gibi okudumKizlar birsey sorcam. 44 gunluk kiz. Uyanikken maksimum 20 dakika ertrafa bakiyor o da kucakta gezecek birakmak mi haşaaaa... geri kalan surede ya uyuyacak o da yanindan ayrilmak aslaaaaa. Ya da kucakta uyuyacak. Hani birakalim bi yarim saat olsa da etrafa bakim.vs yok. Millet kart gosteriyo bisimki ne karti elinde olsa kafami kirar o kartlarla. Allah askina normal hani uyumlu bebegim ben bu etkinlilleri yapiyorum diyen var mi ya ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?