2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar ben bişi fark ettim. Bugün gaz damlası vermeyi unuttum bebem melek gibiydi. 1 saat önce falan verdim şimdi çocuk sancı çekiyor çok belli. Kullanmasak bu damlayı ne olur
Ben gaz damlasini deliler gibi kimyon yemeyi vs biraktim. Sadece probiyotik damla veriyorum. Daha beter sanci yapti onlar

Uykuya geçemiyor ki kundak yapayım kucağımdayken sırtını müslinle örtünce bile zınk gözler açılıyor
Ama uykudan önce zaten yapacaksın ki… müslin battaniyeyi ikiye katla yap üçgen. Kolları içerde kalsın poposunun altında bir düğüm at. Emzir uyut, emzirirken uyuyor benimki önerilmesede. Sonra yatağına koyuyorum 10 dk sonrada arkadaki düğümü açıyorum.

Kizlar geceleri bebekleriniz kac dakika emiyor? Gunduzden daha mi kisa daha mi uzun?

O lohusa anneler için bendede aynı şey dedi bende bebek atak hafltalari deyince 5. Hafta tarihi vedri
Yine sordum ayni seyi dedi sonra 5. Hafta degil miydo dedim hee o farkli bir bakis acisi dedi. İki tane atak tablosu varmis ikisini de atti

Eklentiler

• IMG_4040.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4039.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_4038.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar bu da oteki yaklasima gore ataklarmis. Sebepsiz huzursuzluk varsa belki bu ataga denk geliyordur

Eklentiler

• IMG_4043.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar bu da oteki yaklasima gore ataklarmis. Sebepsiz huzursuzluk varsa belki bu ataga denk geliyordur
Aşkım ben direkt bu tabloyu yaşıyorum sabah 6dan beri yapışık geziyoruz ve mızır mızır. Ne çişe gidebildim ne bir şey yiyebildim eşimde nöbette. Cevizle dutla karın doyurmaya çalıştım kaç saattir

Kizlar geceleri bebekleriniz kac dakika emiyor? Gunduzden daha mi kisa daha mi uzun?
Gündüzden daha kısa, genelde tek meme. Tek memeyi 10 dk emiyor emmiyor uyuyor, diğer memeye geçebilmek için uyansın diye altını değiştiriyorum beeeeeelki ondan sonra diğer memeyi 5 dk ama beeeelkiii genelde emmiyo pelte gibi salıyo kendini

Bende suan bebe omzumda yazıyorum bunu aç susuz bekliyorum uyumasını sabah 7 den beri ayaktayız ve aynen yapısıgız

Bende suan bebe omzumda yazıyorum bunu aç susuz bekliyorum uyumasını sabah 7 den beri ayaktayız ve aynen yapısıgız
Aşkım ben bi saklama kabının içine kuru meyve, kuruyemiş koydum yatağın yanına incecik sehpa gibi bişi aldım ona koydum. O sehpaya su, powerbank, saklama kabımı koydum beni bir süre hayatta tutacak şeyler var ama fırsat yok işte. Kanguru aldım bugün gelecek işe yararsa onunla bir nebze normal hayata dönerim diye düşünüyorum. Evi bk götürüyo

Ben kundak yapmayı denedim birkaç kere sinirden ağlamaktan katıldı resmen uyurken üstüne incecik müslin örttüm onda da delirdi ağlamaktan pancar gibi oldu. Küçücük bebeden korkuyorum ne isterse yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…