2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Ya dün gece sinirden ağlıycaktım junoyu ayağıma koyup mu sallamadım, salondaki beşik olmadı kendi yatağı o da olmadı sarıp sarmaladım yok yok. En sonunda eşimin giyilmiş pijamasını emzirme yastığı geçirip yatak gibi yaptım içine koydum uyuyuverdi. Boşa vermişiz o yataklara o kadar parayı Hayır ben doğurdum ne bu babacılık ya

Kan ter gözyaşı var ne demek baba pijamasında uyumakkk jokercim bu atak değilse bende bişi bilmiyorum. Memede lök diye uyuyup koyduğumda kıyametleri koparmanın başka açıklamada olamaz. Millet dövüyom falan sanacak öyle ağlama. Ya da öldümde çocuk bi başına aç kaldı falan

Bende çok seviyorum ama başlamadım henüz biraz daha sabır diyorum

Aynı benimkide öyle bizimkide 44 günlük günlerimiz aynı . Asla yerde kendi başına durmuyor sen ne diyorsan bizimde aynı şekil yani kendim yazmış gibi okudum
Ben de bozuk bu kiz diye tedirgin oldum. Uyuyor ama nasil mesela su an yastikla bacagimda oyle sallamadan uyuyor ya cok yavas birakiyorum devam ediyor uykuya sakince vc ye kalkiyorum kiyamet kopuyor. Kac kez kucagimda vc ye gittim de anam kilo aldi daha tasiyamiom. Altimdan alirlar yakinda benim

Bilmiyorum bu zor zamanları güzel hatırlamayacağım gibi çünkü çok zor geçiyor stres hep

Biz de aynı. Yenidoğan hani uyku uyuyodu? Bilimsel literatür değişsin artık yenidoğan 1 aylık olduktan itibaren uyumuyo sayın yetkililer

Kızlar birseybsoracagim ben oğlumda emzik kullanmadım ama bu kız sürekli meme istediği için şimdi evdeki emzigi denedim tuttu ama acaba zararı olur mu bilmiyorum dış yapısını falan bozar mı bilginiz varmi ne yapayim

Gayet normal ben daha benimkinin yatıpta etrafı izlediğini görmedim önceden böyle değildi bebekler

Yani bozabilir erken bırakması lazım uzun kullanımı bozuyor.
Ama emzik kurtarıcı tuttuysa emsin bence meme reddi yapmasında başka bi zararı yok benim gözümde. Emzik emenlerde bi sıkıntı görmedim çevremden benimki tutsun cok isterdim

Emzik kolaylık ya bir de çok uzun süre vermedikten sonra bir zararı olmaz heralde. Çocuk doktoru tutarsa ver dedi bizim.
1 yaşından sonra vermem ben ama. Şimdilik 3 -4 dk tutup tükürüyo. Uykuya dalmışsa da ben çekiyorum. Ama durduk yere emzik tutmuyo. Alışma sürecindeyiz

Bilemedim ya oyle de içime sinmedi yazık cocuk boş boş emiyor yani onun yerinde olmak istemezdim :)

Arkadaşımın oğlu 3 yaşında hala bırakmadı cocuk birakmiyor bu seferde onla uğraşmak istemiyorum

Ben oğlumda da kullandım kendi kendine bırakmıştı 2 yaşlarında kızımda da kullanıyorum şuan için uyanıkken asla ağzında tutmaz ama uyumak için tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…