Ya dün gece sinirden ağlıycaktımJunoyu dizlerime alıp sallıyorum ayak yerinevalla sinirden ağlamama ramak var kucağımda uyuyo yatırıyorum balkona gidip bi sgara yakayım diyorum başlıyo ciyak viyak. Anlamadım ben sensör mğ var sırtında. Sereserpe yatsın diye kendi yatağımıza yatırıyorum 3 ayrı yerden beyaz gürültü açtım ben bayılcam artık o cin gibi
Kan ter gözyaşı var ne demek baba pijamasında uyumakkkYa dün gece sinirden ağlıycaktımjunoyu ayağıma koyup mu sallamadım, salondaki beşik olmadı kendi yatağı o da olmadı sarıp sarmaladım yok yok. En sonunda eşimin giyilmiş pijamasını emzirme yastığı geçirip yatak gibi yaptım içine koydum uyuyuverdi. Boşa vermişiz o yataklara o kadar parayı Hayır ben doğurdum ne bu babacılık ya
Offf 2 oğlanla dükkanı kapatır giderim buralardanBende öyle diyorum bizde erkek tarafı olacağız neyseki son anda kızım oldu :)))
Bende çok seviyorum ama başlamadım henüz biraz daha sabır diyorumTek elle de tutulmuyolar ki lök diye düşcek korkusundan koala gibi geziyoz işin sinir tarafı kucakta hiçbişi yok gibi gülğyo suratıma bakıpBaşladım valla lattecim önerdiğim bir davranış değil ama çok seviyom
Ben de bozuk bu kiz diye tedirgin oldum. Uyuyor ama nasil mesela su an yastikla bacagimda oyle sallamadan uyuyor ya cok yavas birakiyorum devam ediyor uykuya sakince vc ye kalkiyorum kiyamet kopuyor. Kac kez kucagimda vc ye gittim de anam kilo aldi daha tasiyamiom. Altimdan alirlar yakinda benimAynı benimkide öyle bizimkide 44 günlük günlerimiz aynı . Asla yerde kendi başına durmuyor sen ne diyorsan bizimde aynı şekil yani kendim yazmış gibi okudum
Bilmiyorum bu zor zamanları güzel hatırlamayacağım gibi çünkü çok zor geçiyor stres hepBen de bozuk bu kiz diye tedirgin oldum. Uyuyor ama nasil mesela su an yastikla bacagimda oyle sallamadan uyuyor ya cok yavas birakiyorum devam ediyor uykuya sakince vc ye kalkiyorum kiyamet kopuyor. Kac kez kucagimda vc ye gittim de anam kilo aldi daha tasiyamiom. Altimdan alirlar yakinda benim
Hahahaah helal olsunBende çok seviyorum ama başlamadım henüz biraz daha sabır diyorum
Cidden öyle. Ben her gün foto alıyorum ama. Bir gün kendime gelirsem tarihlendircem. Tek yapabildigim etkinlik kizima dairBilmiyorum bu zor zamanları güzel hatırlamayacağım gibi çünkü çok zor geçiyor stres hep
Biz de aynı. Yenidoğan hani uyku uyuyodu? Bilimsel literatür değişsin artık yenidoğan 1 aylık olduktan itibaren uyumuyo sayın yetkililerKizlar birsey sorcam. 44 gunluk kiz. Uyanikken maksimum 20 dakika ertrafa bakiyor o da kucakta gezecek birakmak mi haşaaaa... geri kalan surede ya uyuyacak o da yanindan ayrilmak aslaaaaa. Ya da kucakta uyuyacak. Hani birakalim bi yarim saat olsa da etrafa bakim.vs yok. Millet kart gosteriyo bisimki ne karti elinde olsa kafami kirar o kartlarla. Allah askina normal hani uyumlu bebegim ben bu etkinlilleri yapiyorum diyen var mi ya ???
Ben kola içmiyorum sevmiyorum ama anlamadım valla ne gaz misValla bilmiyorum ki ben içiyorum şu şeftalili falan olandan bi zararını görmedimm. Kişiden kişiye değişir ama ben kola falan da içiyorum bazen
Evet bende çok korktum erkek olacak diye ama bilemeyiz belki gelinlerimiz bizi çok severOfff 2 oğlanla dükkanı kapatır giderim buralardan
Gayet normal ben daha benimkinin yatıpta etrafı izlediğini görmedim önceden böyle değildi bebeklerKizlar birsey sorcam. 44 gunluk kiz. Uyanikken maksimum 20 dakika ertrafa bakiyor o da kucakta gezecek birakmak mi haşaaaa... geri kalan surede ya uyuyacak o da yanindan ayrilmak aslaaaaa. Ya da kucakta uyuyacak. Hani birakalim bi yarim saat olsa da etrafa bakim.vs yok. Millet kart gosteriyo bisimki ne karti elinde olsa kafami kirar o kartlarla. Allah askina normal hani uyumlu bebegim ben bu etkinlilleri yapiyorum diyen var mi ya ???
Yani bozabilir erken bırakması lazım uzun kullanımı bozuyor.Kızlar birseybsoracagim ben oğlumda emzik kullanmadım ama bu kız sürekli meme istediği için şimdi evdeki emzigi denedim tuttu ama acaba zararı olur mu bilmiyorum dış yapısını falan bozar mı bilginiz varmi ne yapayim
Keske benim kiz da tutsa emzik ama yok öğürerek atiyorKızlar birseybsoracagim ben oğlumda emzik kullanmadım ama bu kız sürekli meme istediği için şimdi evdeki emzigi denedim tuttu ama acaba zararı olur mu bilmiyorum dış yapısını falan bozar mı bilginiz varmi ne yapayim
Emzik kolaylık ya bir de çok uzun süre vermedikten sonra bir zararı olmaz heralde. Çocuk doktoru tutarsa ver dedi bizim.Kızlar birseybsoracagim ben oğlumda emzik kullanmadım ama bu kız sürekli meme istediği için şimdi evdeki emzigi denedim tuttu ama acaba zararı olur mu bilmiyorum dış yapısını falan bozar mı bilginiz varmi ne yapayim
Bilemedim ya oyle de içime sinmedi yazık cocuk boş boş emiyor yani onun yerinde olmak istemezdim :)Yani bozabilir erken bırakması lazım uzun kullanımı bozuyor.
Ama emzik kurtarıcı tuttuysa emsin bence meme reddi yapmasında başka bi zararı yok benim gözümde. Emzik emenlerde bi sıkıntı görmedim çevremden benimki tutsun cok isterdim
Arkadaşımın oğlu 3 yaşında hala bırakmadı cocuk birakmiyor bu seferde onla uğraşmak istemiyorumEmzik kolaylık ya bir de çok uzun süre vermedikten sonra bir zararı olmaz heralde. Çocuk doktoru tutarsa ver dedi bizim.
1 yaşından sonra vermem ben ama. Şimdilik 3 -4 dk tutup tükürüyo. Uykuya dalmışsa da ben çekiyorum. Ama durduk yere emzik tutmuyo. Alışma sürecindeyiz
Benim oğlum oyleydi ama o meme de etmedi onda da oguruyorduKeske benim kiz da tutsa emzik ama yok öğürerek atiyor
Ben oğlumda da kullandım kendi kendine bırakmıştı 2 yaşlarında kızımda da kullanıyorum şuan için uyanıkken asla ağzında tutmaz ama uyumak için tutuyorKızlar birseybsoracagim ben oğlumda emzik kullanmadım ama bu kız sürekli meme istediği için şimdi evdeki emzigi denedim tuttu ama acaba zararı olur mu bilmiyorum dış yapısını falan bozar mı bilginiz varmi ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?