2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Bilemedim ya oyle de içime sinmedi yazık cocuk boş boş emiyor yani onun yerinde olmak istemezdim :)
Keşke benimki de tutsa emzik. Kaç tane aldım asla tutmuyor suratıma bakıp püh yapıyor. Uyku eğitimi verirken çok rahat ediceksin. Bizimki sürekli biberon istiyor ağzına boş biberon da veremiyorum hava yutmasın diye. Şimdi bi biberonun ağzını pamukla tıkayıp öyle vermeyi düşünüyorum

Bu da beni emzik gibi kullanıyor etmiyorsa sadece ağzında tutuyor yada uykuya geçemiyor beni istiyor

Ben oğlumda da kullandım kendi kendine bırakmıştı 2 yaşlarında kızımda da kullanıyorum şuan için uyanıkken asla ağzında tutmaz ama uyumak için tutuyor
Yada öyle mi yapsam bende sadece uykusu geldiğinde mi versem sonra tamamen alışır mi acaba kafamda deli sorular :)

Yada öyle mi yapsam bende sadece uykusu geldiğinde mi versem sonra tamamen alışır mi acaba kafamda deli sorular :)
Uyku eğitimi verenler genelde sadece uykuya geçişte vermeyi öneriyor. Emzikle uykuyu bağdaştırmak adına. Hatta yatağına 3-4 tane emzik bırakın gece kendisi bulup emmeye devam etsin diyorlar ve uyanınca emziği yataktan dışarı çıkarmamak gerekiyormuş. Keşkeeeem bebem de tutsa ya benim okuduğum kitaplar vs herşey nanayy oldu

Bence ver tabi sen bilirsin uyku içinde iyi oluyor en azından . Ama benim için alışması sıkıntı değil bilmiyorum oğlum bagimli derecesinde olmadığı için sıkıntı yapmıyorum heralde kızımda da

Bende ilk çocukta okumadığım makale vs kalmadı valla boşmuş ya her cocuk kendi yaşamını ve karakterini kendisi belirliyor tabi ki aile eğitimi yaklaşım çok önemli ama pek okuduklarım alakası olmadi yani 2. De hiç birsey okumuyorum anam babam usulü buyuyor

Benimde ark oğlu korkutuyor cocuk 2 emzikle geziyor okadar bağımlı sonra bırakmak içinde gerilmek istemiyorum birde bende takıntılıyım kafamda kurar dururum

Ben de dün başladım azar azar vermeye bebekler malum tam sofra kurulacağı zaman uyanır ya bi elimde bebek bi elimde kepçe yemek koymaya çalıştım bunca zaman 1 aylık olacağız yarın yaptığım iş de cok riskli o yüzden dün itibari ile ara ara vermeye başladım ilk oğlum da tutmadı bu da attırıveriyo ağzından artık tabağa yemek koyacak kadar tutsun da kafi. Bozmaz merak etme 1 haftalık cocuğun ağzına emzik veren var emme olayı oturmadan verme taraftarı değilim ben

Alışmayan bebe alışmıyor korkma ilk oğlan da bende memede uyurdu memeyi ağzından çektiğim gibi emziği tıkıştırırdım dalasıya kadar tutar sonra atar uyumaya devam ederdi. 7 aylıkken büyük numarasına geçeyim dedim tüü dedi çıkardı 1 2 defa denedim almadı küçük olanı verdim onu da tüü dedi cıkardı o bitmiş emziği bırakmak bahanemiz oldu alışan gece uyurken emerkenden de alışıyo alışmayan alışmıyo artık yapı istek meselesi sanırım umarım 2. Bebe de abisi gibi uzun kullanmaz

Bugun farkettik gozuyle takibe baslamis. Gulumseme vardi bir haftadan uzun zamandir konusunca guluyordu ama gozle takip bugun baslamis dun muhtemelen atak gunuydi pik bir sekilde yasadik. Ay gunduz uyur insallah biraz sen de dinlenirsin
Aşkım yetiyo demekki doymasa kendi aranır zaten. Sırf meme değil uyumaya da ihtiyaçları var öyle düşünüyorum ben çok ısrar etmiyorum napim
Ya ablasi da oyleydi gece yatmadan once emerdi sabah da kalkinca emerdi. Gece cis de yapmazdi beze alistirirken gece hic wc ihtiyacimiz olmadi bu sebepten belki ablasi gibidir diyorum dogdu dogali geceleri emmesi sikinti. Acikinca kalkar yani icgudusel bence de ama hemsireler uzerimde oyle baski kurdu ki mubarek sanki ilk cocugum ya her seyi yanlis yapiyorum
Gibi. Ablasinda da kaldirip emzirseydim diye cok uzuluyorum aslinda halbuki ayni boyle cok cabalamistim. Bes dakika icin bir saate yakin ugrasiyorum
Evet evet hamile bolumune gir ustte emzirme kismi var. Baya da rahat fiyati
Yuksek biraz ama iki sene kullanicaz emdikce amorti eder diyorum baya da rahat
Keske benim kiz da tutsa emzik ama yok öğürerek atiyor
Aynen yaa hic. Ablasina bakkal emzigi bile
Denemistim evde 15 cesit emzik vardi silikon kaucuk damakli vs her kombinasyon hic birini almadi hepsinden sonra kustu. Bu da ogurdu iki cesit denedim dr browns un emzigini tutabilir gibi ona bakicam yorumlarda baska emzik tutmayan bebem
Bunu tuttu yazmislar.baska denemicem Valla

Kızlar bu çocuk dün sabahtan beri kaka yapmıyo. O yapamadıkça bana ızdırap oluyo. Var mı öneriniz bişiniz bayılcam artık

Dr browns un biberonlari gaz onleyici yaziyor ama ben kullanmadim
Belki isini gorur

İnşallah ya bir yoluna koymadık şunları:)

Teşekkür ederim canım parol aldım daha iyiyim emziririm ama bebek hemen doyup kusuyor elektirikli sağma makinasından sora oldu ağrı korkuyorum yine aynı yapar diye
Elektrikli sagma makinesiyle memeleri uyarmissindir. Aa sut yetmiyor diyip daha cok uretmistir memeler, bizim ebe boyle acikladi durumu. Arada sag dolaba koy, yoksa arkadaslarinda dedigi gibi surekli emzir emzir emzr. Sonra meme bebege gore ayarliyor bi sekilde sut uretimini. Cok gecmis olsun.

Benimki galiba kabız oldu ya ıkınıp duruyordu bezinde 2 parça nohut gibi kaka parçası var. Hamur kıvamında başına gelen var mı ne yapılır ki

Benimki galiba kabız oldu ya ıkınıp duruyordu bezinde 2 parça nohut gibi kaka parçası var. Hamur kıvamında başına gelen var mı ne yapılır ki
Benimkide öyle 3 gündür popo kısmına zeytinyagi sürüp uyarıyorum birde karniza yag sürüp masaj yapıyorum hemen olmasa da işe yarıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…