- 30 Nisan 2023
- 2.880
- 3.035
- 63
- 32
Sağ ol kuzum bakiyim hemenBugun farkettik gozuyle takibe baslamis. Gulumseme vardi bir haftadan uzun zamandir konusunca guluyordu ama gozle takip bugun baslamis dun muhtemelen atak gunuydi pik bir sekilde yasadik. Ay gunduz uyur insallah biraz sen de dinlenirsin
Ya ablasi da oyleydi gece yatmadan once emerdi sabah da kalkinca emerdi. Gece cis de yapmazdi beze alistirirken gece hic wc ihtiyacimiz olmadi bu sebepten belki ablasi gibidir diyorum dogdu dogali geceleri emmesi sikinti. Acikinca kalkar yani icgudusel bence de ama hemsireler uzerimde oyle baski kurdu ki mubarek sanki ilk cocugum ya her seyi yanlis yapiyorum
Gibi. Ablasinda da kaldirip emzirseydim diye cok uzuluyorum aslinda halbuki ayni boyle cok cabalamistim. Bes dakika icin bir saate yakin ugrasiyorum
Evet evet hamile bolumune gir ustte emzirme kismi var. Baya da rahat fiyati
Yuksek biraz ama iki sene kullanicaz emdikce amorti eder diyorumbaya da rahat
Aynen yaa hic. Ablasina bakkal emzigi bile
Denemistim evde 15 cesit emzik vardi silikon kaucuk damakli vs her kombinasyonhic birini almadi hepsinden sonra kustu. Bu da ogurdu iki cesit denedim dr browns un emzigini tutabilir gibi ona bakicam yorumlarda baska emzik tutmayan bebem
Bunu tuttu yazmislar.baska denemicem Valla
Ahah sonuncuyu da yapamıyoruz evde başkası olmayacağı içinGerçekten memede uyutma, kucakta pişpiş uyutma, park yatakta sallama. Bunun üst leveli battaniyede sallama falan
Benimki küvezde emmeye başlamıştı. Şu an red ediyor.. Philips,wee in emziği yok maalesef bakalım Rize’ye gidicem bu hafta orda hem uyku eğitimine başlıcam direnebildiğim kadarBenimki de aynı denemedigim emzik kalmadı her gün bir umut deniyorum belki inadı kırılır diye ama yok hanımefendi yanlışlıkla kendi elini emmeye başladığı zaman bile öğürüyor
Bizimkiler niye bugün aynı şeyleri yapıyor benim kız dün akşamüzeri yaptığı kakayla duruyorKızlar bu çocuk dün sabahtan beri kaka yapmıyo. O yapamadıkça bana ızdırap oluyo. Var mı öneriniz bişiniz bayılcam artık
Denemedigim Marka kalmadı desem yeridirBenimki küvezde emmeye başlamıştı. Şu an red ediyor.. Philips,wee in emziği yok maalesef bakalım Rize’ye gidicem bu hafta orda hem uyku eğitimine başlıcam direnebildiğim kadar
Ah ya bugün hepsinde bi tuhaflık var resmenSabah 8den beri aralıksız hiç uyumadı. Max 10dk sonra ık bık. Deliricem. Kız açım ölüyom açlıktan süt yok buzluktan çıkarıp da içirdim. Yok mu pratik kapatma tuşu bu bebelerin dokunalım uyku modu açılsın. Dışardan söyledim daha açamadım paketi. Biberonun dibinde kalan sütü içicem midem bulanmasa o derece muhtaç kaldım. Bunu da ayakta sallarken mahsur kaldım tam dalsın diye kıpırdayamıyorum o şekil yazdım. Kocayı nöbetten çağırıcam imdat
Aşkım karın masajı ve ayakları karna itmeyle yaptıBizimkiler niye bugün aynı şeyleri yapıyor benim kız dün akşamüzeri yaptığı kakayla duruyor
Gel sarılalım benimde koca nöbette delircem az kaldıSabah 8den beri aralıksız hiç uyumadı. Max 10dk sonra ık bık. Deliricem. Kız açım ölüyom açlıktan süt yok buzluktan çıkarıp da içirdim. Yok mu pratik kapatma tuşu bu bebelerin dokunalım uyku modu açılsın. Dışardan söyledim daha açamadım paketi. Biberonun dibinde kalan sütü içicem midem bulanmasa o derece muhtaç kaldım. Bunu da ayakta sallarken mahsur kaldım tam dalsın diye kıpırdayamıyorum o şekil yazdım. Kocayı nöbetten çağırıcam imdat
Kapı koluna bağlamayı düşündüm benAhah sonuncuyu da yapamıyoruz evde başkası olmayacağı için
Ay biips deneyen var mı. Benimkide öğürmeye başladı aventeDenemedigim Marka kalmadı desem yeridir
Allah yardımcımız olsun hiçbir şey diyemiyorum bu ataklar perişan etti bizi
Dr browns un ucu farkli geldi denedin mi? Sanki anne memesine daha yakin geldi banaBenimki küvezde emmeye başlamıştı. Şu an red ediyor.. Philips,wee in emziği yok maalesef bakalım Rize’ye gidicem bu hafta orda hem uyku eğitimine başlıcam direnebildiğim kadar
Ay gecmis olsun yaaa insallah hemen uyur uzun uzun dun benzer bir moddaydim umarim hemen uyur. Bebek arabasinin tekerlerini silip evde kullancam boyle devam ederse onu seviyorSabah 8den beri aralıksız hiç uyumadı. Max 10dk sonra ık bık. Deliricem. Kız açım ölüyom açlıktan süt yok buzluktan çıkarıp da içirdim. Yok mu pratik kapatma tuşu bu bebelerin dokunalım uyku modu açılsın. Dışardan söyledim daha açamadım paketi. Biberonun dibinde kalan sütü içicem midem bulanmasa o derece muhtaç kaldım. Bunu da ayakta sallarken mahsur kaldım tam dalsın diye kıpırdayamıyorum o şekil yazdım. Kocayı nöbetten çağırıcam imdat
Dr browns denedin mi? Ay onu almayi dusunuyorum da tutmayan bebek onu da tutmuyorsa bosuna evde koleksiyon yapmayim benimki de otekileri tutmadiDenemedigim Marka kalmadı desem yeridir
Allah yardımcımız olsun hiçbir şey diyemiyorum bu ataklar perişan etti bizi
Aşkım uyku eğitimi nasıl olcakk bu aylarda oluyor muuBenimki küvezde emmeye başlamıştı. Şu an red ediyor.. Philips,wee in emziği yok maalesef bakalım Rize’ye gidicem bu hafta orda hem uyku eğitimine başlıcam direnebildiğim kadar
Ee anca onlarda napsın daha ana karnından çıkalı 1 ay anca olduİnşallah ya bir yoluna koymadık şunları:)
Çok doğru zaten etkileri 1 hafta önce başlayabilir 1 hafta sonrasına kadar uzayabilir demiştim kanlı ay ve süper ay tutulması var kızlar herkes kahvesini bilmem nesini stoklasın hsjsjsjjsjsjsjdj benim de aksi gibi kahvem bitti Türk kahvesi ile idare edeceğim artık bir şekilde hdjdjjdjdjKızlar yarın ay tutulması varmış. Atak+tutulma vurdu bence bu bebeleri. Vücutlarında bize göre daha az sıvı olduğundan daha çok etkileniyorlarmış. Hatırlayın geçende bi yoldan çıkmışlardı o zaman da tutulma vardı. Hocam daha iyi bilirArasaNillGerek zkdjjdkdkd aydınlat bizi hocammmm
Onun bebesi 2 aylık olmak üzere başlayabilir ortam müsait olursa bebesi uyum sağlama huyu varsa ama tutulmalar ataklar yatak ev değişikliği vs düzeni bozar onlarda düzeni bozuldu mu tam tersi daha cok huysuzlaşır biraz riskli ya uyku eğitimiAşkım uyku eğitimi nasıl olcakk bu aylarda oluyor muu
Ben H&Min pedli emzirme sütyeninden aldım çok memnunum, dışarıda giymek için de uygunKızlar selam, doğumdan sonra göğüslerim büyüdü, önceden olan sütyenim olmamaya başladı. Yeni bi sütyen alacağım, emzirme sütyenlerine baktım içinde ne ped ne de dolgu var. Evde giymek için idealler ama dışarı çıkarken t shirt altına giyilmezmiş gibi duruyor. Destekli bi şeyler giyilmez göğüslerim aşırı büyük durur. Pedli ya da sporcu sütyeni tarzı bi şey olabilir gibi geldi ama şu an dışarıdan gidip alışveriş yapamıyorum, sizin kullandığınız memnun olduğunuz sütyenler var mı internetten alabileceğim?
Denemedim de Philips soothie mi denesek dedim kullanan var mı onu ?Dr browns un ucu farkli geldi denedin mi? Sanki anne memesine daha yakin geldi bana
Ay gecmis olsun yaaa insallah hemen uyur uzun uzun dun benzer bir moddaydim umarim hemen uyur. Bebek arabasinin tekerlerini silip evde kullancam boyle devam ederse onu seviyor
Dr browns denedin mi? Ay onu almayi dusunuyorum da tutmayan bebek onu da tutmuyorsa bosuna evde koleksiyon yapmayim benimki de otekileri tutmadi
Ya canım benim doktor söyle demişti ben ona hiç uyamadım. Akşam en geç 8 de yatağında olsun. Yatak odasında uyut hiç çıkma. Yerini bilsin. Gündüz nerede uyutursan uyut farketmez dedi. Ben gecede oturma odasında uyutuyorumAşkım uyku eğitimi nasıl olcakk bu aylarda oluyor muu
Aşkım kahve ağacını soksam ı ıhÇok doğru zaten etkileri 1 hafta önce başlayabilir 1 hafta sonrasına kadar uzayabilir demiştim kanlı ay ve süper ay tutulması var kızlar herkes kahvesini bilmem nesini stoklasın hsjsjsjjsjsjsjdj benim de aksi gibi kahvem bitti Türk kahvesi ile idare edeceğim artık bir şekilde hdjdjjdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?