2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Sağ ol kuzum bakiyim hemen

Benimki de aynı denemedigim emzik kalmadı her gün bir umut deniyorum belki inadı kırılır diye ama yok hanımefendi yanlışlıkla kendi elini emmeye başladığı zaman bile öğürüyor
Benimki küvezde emmeye başlamıştı. Şu an red ediyor.. Philips,wee in emziği yok maalesef bakalım Rize’ye gidicem bu hafta orda hem uyku eğitimine başlıcam direnebildiğim kadar

Sabah 8den beri aralıksız hiç uyumadı. Max 10dk sonra ık bık. Deliricem. Kız açım ölüyom açlıktan süt yok buzluktan çıkarıp da içirdim. Yok mu pratik kapatma tuşu bu bebelerin dokunalım uyku modu açılsın. Dışardan söyledim daha açamadım paketi. Biberonun dibinde kalan sütü içicem midem bulanmasa o derece muhtaç kaldım. Bunu da ayakta sallarken mahsur kaldım tam dalsın diye kıpırdayamıyorum o şekil yazdım. Kocayı nöbetten çağırıcam imdat

Benimki küvezde emmeye başlamıştı. Şu an red ediyor.. Philips,wee in emziği yok maalesef bakalım Rize’ye gidicem bu hafta orda hem uyku eğitimine başlıcam direnebildiğim kadar
Denemedigim Marka kalmadı desem yeridir
Allah yardımcımız olsun hiçbir şey diyemiyorum bu ataklar perişan etti bizi

Ah ya bugün hepsinde bi tuhaflık var resmen

Gel sarılalım benimde koca nöbette delircem az kaldı
Ahah sonuncuyu da yapamıyoruz evde başkası olmayacağı için
Kapı koluna bağlamayı düşündüm ben

Dr browns un ucu farkli geldi denedin mi? Sanki anne memesine daha yakin geldi bana
Ay gecmis olsun yaaa insallah hemen uyur uzun uzun dun benzer bir moddaydim umarim hemen uyur. Bebek arabasinin tekerlerini silip evde kullancam boyle devam ederse onu seviyor
Denemedigim Marka kalmadı desem yeridir
Allah yardımcımız olsun hiçbir şey diyemiyorum bu ataklar perişan etti bizi
Dr browns denedin mi? Ay onu almayi dusunuyorum da tutmayan bebek onu da tutmuyorsa bosuna evde koleksiyon yapmayim benimki de otekileri tutmadi

Aşkım uyku eğitimi nasıl olcakk bu aylarda oluyor muu

Kızlar yarın ay tutulması varmış. Atak+tutulma vurdu bence bu bebeleri. Vücutlarında bize göre daha az sıvı olduğundan daha çok etkileniyorlarmış. Hatırlayın geçende bi yoldan çıkmışlardı o zaman da tutulma vardı. Hocam daha iyi bilir ArasaNillGerek zkdjjdkdkd aydınlat bizi hocammmm

Çok doğru zaten etkileri 1 hafta önce başlayabilir 1 hafta sonrasına kadar uzayabilir demiştim kanlı ay ve süper ay tutulması var kızlar herkes kahvesini bilmem nesini stoklasın hsjsjsjjsjsjsjdj benim de aksi gibi kahvem bitti Türk kahvesi ile idare edeceğim artık bir şekilde hdjdjjdjdj

Onun bebesi 2 aylık olmak üzere başlayabilir ortam müsait olursa bebesi uyum sağlama huyu varsa ama tutulmalar ataklar yatak ev değişikliği vs düzeni bozar onlarda düzeni bozuldu mu tam tersi daha cok huysuzlaşır biraz riskli ya uyku eğitimi

Ben H&Min pedli emzirme sütyeninden aldım çok memnunum, dışarıda giymek için de uygun

Denemedim de Philips soothie mi denesek dedim kullanan var mı onu ?

Ya canım benim doktor söyle demişti ben ona hiç uyamadım. Akşam en geç 8 de yatağında olsun. Yatak odasında uyut hiç çıkma. Yerini bilsin. Gündüz nerede uyutursan uyut farketmez dedi. Ben gecede oturma odasında uyutuyorum yani mememde uyuyakalıyor. Bunu yapamama sebebim bizimki bazen 1 saat memede duruyor uyanıyor. Yani ayrılamıyoruz bende sıkılıyorum yokda normalde 4. Aydan sonra eğer bebekte gece emmeleri düşerse uyku süresi uzar ve bir nevi uyku eğitimi olur diyor

Aşkım kahve ağacını soksam ı ıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…