2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Hiç bilgim yok uyku eğitimi konusunda. Olsa fena olmaz gibi olmasa da ruh halleri değiştirdiği için bişide değişmez gibi djdkdkdkdk

Bir sabah bir akşam sürekli sagiyorum dolaba atıyorum.bir kaç gündür bebeğim fazla emiyor insalalh bebeğe göre ayarlayacak kendini

Benim göğüslerim bayağı büyük geçen gün çamaşırcıda emzirme sütyeni değil de normal bir sütyen denk geldi lazer kesim içi pedle yine ama toparlayıcı diye geçiyor mükemmel. Hem rahat emziriyor göğüs rahat çıkıyor hemde göğsü iyi tutuyorz internette var mı bilmiyorum hiç

Ya benim kızda memede uyuyo şu son 3 4 gündür çıktı bu huy. Bunu nasıl bıraktırcaz bilmem hiç iyi değil. Memeyi bırakıp göğsümde uyumaya devam ediyo, yatırdığımda deliriyo sürekli yapışığız ikimizde isilik olcaz artık

Bizde öyleydik ben işte çözümü emzirmeden önce kundak yapıyorum, öyle uyuyor. Yerine koyuyorum mis gibi

Denemedim de Philips soothie mi denesek dedim kullanan var mı onu ?
Onu da gordum evet o da guzel duruyor avent coo buyuk ya
Ya ben ilk kizimda kavga dovus verdim egitimi. Biraz buyuktu aglasa da almaman gerekiyordu vs ama dis donemi sifirlaniyor tum egitim

Hiç bilgim yok uyku eğitimi konusunda. Olsa fena olmaz gibi olmasa da ruh halleri değiştirdiği için bişide değişmez gibi djdkdkdkdk
Bebek bu anne karnında bile uyku uyanıklık süresi doğal akışındayken mizacını çok da zorlamamak lazım.
Arkadaşım oğluna uyku eğitimi verdi çocuk geçende park yataktan atlamaya başlamış misal ( büyüyor yani normal ) atlamaya başladığından beri orayı güvenli alandan çıkarmış kafasında yatarken çığır çığır ağlamaya başlamış çocuk katiyen o yatakta uykuya dalamıyo tekrar başa sarıp uyku eğitimi vericem diye deliriyodu başa sardık diye robot mu bu cocuk desem de ikna edemedim karşılıklı inatlaşma giden bi süreç bana göre çocuk çatlayana kadar ağlayacak da sen kapatıp kapıyı çıkacaksın öyle temas memas yok akıl alır gibi değil

Sağıp ekstradan vermeyi denesene belki yeterince çekemiyordur. Bir ayda anladığım en az 600 700 almasını istiyorlar.
Bir de bıraktığın memeden başlamak gerekiyormuş, o zaman yaplımlısmı daha çok alıp daha iyi kilo alabilirmiş

Onu da gordum evet o da guzel duruyor avent coo buyuk ya

Ya ben ilk kizimda kavga dovus verdim egitimi. Biraz buyuktu aglasa da almaman gerekiyordu vs ama dis donemi sifirlaniyor tum egitim
Çocuk çok zor bir şeymiş kısacası ben bunu öğrendim

Ay o çok üzücü öğrenilmiş çaresizlik ı ıhhh benlik diyil. Travma yaratır ister istemez

Kızlar selamm kontrollerde baş çevresi ölçümleriniz nasıl? Kaç cm büyümüş bebişlerin kafaları? Bizimkinin 3.5 cm büyümüş doktor hala normal sınırlarda dedi ama yine de canım sıkıldı

Benimki 35 cm doğdu 38 olmuş Dr gayet iyi dedi niye tedirgin etti Dr pek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…