Hiç bilgim yok uyku eğitimi konusunda. Olsa fena olmaz gibi olmasa da ruh halleri değiştirdiği için bişide değişmez gibi djdkdkdkdkOnun bebesi 2 aylık olmak üzere başlayabilir ortam müsait olursa bebesi uyum sağlama huyu varsa ama tutulmalar ataklar yatak ev değişikliği vs düzeni bozar onlarda düzeni bozuldu mu tam tersi daha cok huysuzlaşır biraz riskli ya uyku eğitimi
Bir sabah bir akşam sürekli sagiyorum dolaba atıyorum.bir kaç gündür bebeğim fazla emiyor insalalh bebeğe göre ayarlayacak kendiniElektrikli sagma makinesiyle memeleri uyarmissindir. Aa sut yetmiyor diyip daha cok uretmistir memeler, bizim ebe boyle acikladi durumu. Arada sag dolaba koy, yoksa arkadaslarinda dedigi gibi surekli emzir emzir emzr. Sonra meme bebege gore ayarliyor bi sekilde sut uretimini. Cok gecmis olsun.
Benim göğüslerim bayağı büyük geçen gün çamaşırcıda emzirme sütyeni değil de normal bir sütyen denk geldi lazer kesim içi pedle yine ama toparlayıcı diye geçiyor mükemmel. Hem rahat emziriyor göğüs rahat çıkıyor hemde göğsü iyi tutuyorz internette var mı bilmiyorum hiçKızlar selam, doğumdan sonra göğüslerim büyüdü, önceden olan sütyenim olmamaya başladı. Yeni bi sütyen alacağım, emzirme sütyenlerine baktım içinde ne ped ne de dolgu var. Evde giymek için idealler ama dışarı çıkarken t shirt altına giyilmezmiş gibi duruyor. Destekli bi şeyler giyilmez göğüslerim aşırı büyük durur. Pedli ya da sporcu sütyeni tarzı bi şey olabilir gibi geldi ama şu an dışarıdan gidip alışveriş yapamıyorum, sizin kullandığınız memnun olduğunuz sütyenler var mı internetten alabileceğim?
Ya benim kızda memede uyuyo şu son 3 4 gündür çıktı bu huy. Bunu nasıl bıraktırcaz bilmem hiç iyi değil. Memeyi bırakıp göğsümde uyumaya devam ediyo, yatırdığımda deliriyo sürekli yapışığız ikimizde isilik olcaz artıkYa canım benim doktor söyle demişti ben ona hiç uyamadım. Akşam en geç 8 de yatağında olsun. Yatak odasında uyut hiç çıkma. Yerini bilsin. Gündüz nerede uyutursan uyut farketmez dedi. Ben gecede oturma odasında uyutuyorumyani mememde uyuyakalıyor. Bunu yapamama sebebim bizimki bazen 1 saat memede duruyor uyanıyor. Yani ayrılamıyoruz bende sıkılıyorum yokda normalde 4. Aydan sonra eğer bebekte gece emmeleri düşerse uyku süresi uzar ve bir nevi uyku eğitimi olur diyor
Bizde öyleydik ben işte çözümü emzirmeden önce kundak yapıyorum, öyle uyuyor. Yerine koyuyorum mis gibiYa benim kızda memede uyuyo şu son 3 4 gündür çıktı bu huy. Bunu nasıl bıraktırcaz bilmem hiç iyi değil. Memeyi bırakıp göğsümde uyumaya devam ediyo, yatırdığımda deliriyo sürekli yapışığız ikimizde isilik olcaz artık
Aşkım kızım ayağa kalkar kundakla beni boğar geri yatar öyle bi nefre6jsjsjskskBizde öyleydik ben işte çözümü emzirmeden önce kundak yapıyorum, öyle uyuyor. Yerine koyuyorum mis gibi
Onu da gordum evet o da guzel duruyor avent coo buyuk yaDenemedim de Philips soothie mi denesek dedim kullanan var mı onu ?
Ya ben ilk kizimda kavga dovus verdim egitimi. Biraz buyuktu aglasa da almaman gerekiyordu vs ama dis donemi sifirlaniyor tum egitimYa canım benim doktor söyle demişti ben ona hiç uyamadım. Akşam en geç 8 de yatağında olsun. Yatak odasında uyut hiç çıkma. Yerini bilsin. Gündüz nerede uyutursan uyut farketmez dedi. Ben gecede oturma odasında uyutuyorumyani mememde uyuyakalıyor. Bunu yapamama sebebim bizimki bazen 1 saat memede duruyor uyanıyor. Yani ayrılamıyoruz bende sıkılıyorum yokda normalde 4. Aydan sonra eğer bebekte gece emmeleri düşerse uyku süresi uzar ve bir nevi uyku eğitimi olur diyor
Hahahhahaha o kadar da değil yaaa abartmaAşkım kahve ağacını soksam ı ıh
Bebek bu anne karnında bile uyku uyanıklık süresi doğal akışındayken mizacını çok da zorlamamak lazım.Hiç bilgim yok uyku eğitimi konusunda. Olsa fena olmaz gibi olmasa da ruh halleri değiştirdiği için bişide değişmez gibi djdkdkdkdk
Ben onu da denedim almadıDenemedim de Philips soothie mi denesek dedim kullanan var mı onu ?
Sağıp ekstradan vermeyi denesene belki yeterince çekemiyordur. Bir ayda anladığım en az 600 700 almasını istiyorlar.Kızlar bugün 1 ay kontrolğ vardı. 3550 olmuş kilosu moraller nanay. Bir ayda kaç kilo alması lazım bu bebelerin. 3080 doğmuştu 2950 taburcu olduk. 15 günlükken 3350ydi 3550 olmuş 15 gün sonra tekrar tartı, baktı olmuyo mama başlıcaz dedi. Üzüldüm biraz mama ya da anne sütü önemli değil ama tüm gün emzirmeye çalışıyorum memeye yapışık geziyo emzik oldum süt mü içmiyo ki. Mememi sıktırıyorum süt çıkıyo ama bilemedim valla tadım kaçtı yine hamilelikteki gibi büyümüyo mu bu çocuk bakamıyo muyum tribine gircem gibi oldumm
Ayy çok eğlendimAşkım kızım ayağa kalkar kundakla beni boğar geri yatar öyle bi nefre6jsjsjsksk
Çocuk çok zor bir şeymiş kısacası ben bunu öğrendimOnu da gordum evet o da guzel duruyor avent coo buyuk ya
Ya ben ilk kizimda kavga dovus verdim egitimi. Biraz buyuktu aglasa da almaman gerekiyordu vs ama dis donemi sifirlaniyor tum egitim
Benimki de sinirli çok isterdim ki babasına çeksin sakin uysal olsun ama annesine çekmeyi tercih ettiBen onu da denedim almadıçok umutluydum ondan üstelik yapısı biberona benziyor diye ama inatçı biri
Valla az önce rahat mı battı gtüme de yaptım diye dişündümÇocuk çok zor bir şeymiş kısacası ben bunu öğrendim
Ay o çok üzücü öğrenilmiş çaresizlik ı ıhhh benlik diyil. Travma yaratır ister istemezBebek bu anne karnında bile uyku uyanıklık süresi doğal akışındayken mizacını çok da zorlamamak lazım.
Arkadaşım oğluna uyku eğitimi verdi çocuk geçende park yataktan atlamaya başlamış misal ( büyüyor yani normal ) atlamaya başladığından beri orayı güvenli alandan çıkarmış kafasında yatarken çığır çığır ağlamaya başlamış çocuk katiyen o yatakta uykuya dalamıyo tekrar başa sarıp uyku eğitimi vericem diye deliriyodu başa sardık diye robot mu bu cocuk desem de ikna edemedim karşılıklı inatlaşma giden bi süreç bana göre çocuk çatlayana kadar ağlayacak da sen kapatıp kapıyı çıkacaksın öyle temas memas yok akıl alır gibi değil
O zaman geçmiş olsunYine sordum ayni seyi dedi sonra 5. Hafta degil miydo dedim hee o farkli bir bakis acisi dedi. İki tane atak tablosu varmis ikisini de atti
Valla lohusa atağı diye yazdı banaKız bizimde mi ataklarımız var
Benimki 35 cm doğdu 38 olmuş Dr gayet iyi dedi niye tedirgin etti Dr pek anlamadımKızlar selamm kontrollerde baş çevresi ölçümleriniz nasıl? Kaç cm büyümüş bebişlerin kafaları? Bizimkinin 3.5 cm büyümüşdoktor hala normal sınırlarda dedi ama yine de canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?