2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Doğumda 34tu 1 aylıkken kontrolde 37ydi bizim

Kızlar ya sizin bebelerde gaz sancısı çekerken memeyi reddediyor mu bizimki gaz sancısı varken asla meme istemiyor aç ama içmiyor feryat figan memeden çekilmek istiyor

Ta uzaktan arkadaşlarımı aradım da geldiler sağolsunlar. Bir yemek girdi midemden. Bir de sakin birinin sakinliği bebeğe yansıyor gerçekten. Arkadaşımın omzunda uyudu velet. Oh sıcak çay ve yemek ne güzelmiş özlemişim. Acil durum arkadaşı edinsin hemen herkes. İvedi şekilde

Hayır canım onu denemedim ama benim bebegim kendi elinden verdiğim vitaminin kaşıgından biberondan bile öğüren bi bebek onun için umudum kalmadı hiç bir markaya
Avent wee baby nuk denedim

Bips i benimki kesinlikle tutmaz cok büyük ucu.
Avent denedim wee baby denedim nuk un ucu küçük oluyo onuda denedim sonuç aynı öğürtü
Başta öğürüyor sonra öğreniyor. Yarı açken denesen bakalım. Bizimki de öğürüyor. Birkaç kez teklif ediyorum. Birden ağzına sokmuyorum, sağ sol oynatarak dudaklarına sürüyorum. Aranma refleksi gelirse bazen tutuyo. Bazen de öğürüyo. Öğürürse vermiyorum bir daha deniyorum. Özellikle uykuluyken

Ay bu sakinlik konusuna net katılıyorum kesinlikle bebek sakın birinde hemencecik duruyor vallahi

Kızlar ne durumdasınız bebesini uyutabilen var mı? Hasta olduğunu falan düşünmeye başladım ben sabah 6dan beri küçük yarım saatlik uykular yaptığını baz alırsak bişi mi var ki anlamadım çünkü ben uykusuzluktan ölcem onun ne canı var

Çocuk çok zor bir şeymiş kısacası ben bunu öğrendim
Ben de ilk kizimda cocuk buyutmemisim 25 gunde bunu farkettim. Gidem de koca sipama sarilam yavrum benim hic yormamisti beni
Benim dr hic bas ve boy olcmuyor ya kiloya bakiyoar bu gittigimde olcer belki saglik ocagi da soruyor
Kızlar ya sizin bebelerde gaz sancısı çekerken memeyi reddediyor mu bizimki gaz sancısı varken asla meme istemiyor aç ama içmiyor feryat figan memeden çekilmek istiyor
Evet memeyi istemiyor gazi cikinca devam ediyor
Hayır canım onu denemedim ama benim bebegim kendi elinden verdiğim vitaminin kaşıgından biberondan bile öğüren bi bebek onun için umudum kalmadı hiç bir markaya
Avent wee baby nuk denedim
Benim buyuk kizim ayni oyleydi hic birini tutmadi. Frigg bibs dr browns sirayla bir bakicam. Her zaman vermek istemesem de bir disarida vs ya da gaz sancisi cekerken ust uste emeceginde iyi oluyor denicem sevecegi bir sey bulurum belki

Kizlar
Yenidoganda balgam icin ne yapıyoruz??
Korkudan damla bile damlatamadim cocuuma 3 haftadir,kuru kuru otribebeyle cekiyordum burnunu. Bugun hiriltili nefes aldi 2 kez.. birinde kusmalik oldu hatta..
Nazal yikamaya cesaret edemiyorum anca 3kg oldu.burun spreyi sıktım şimdi sadece.ama uyutmaya korkuyorum..

Nebulizer var,serum fizyolojik koyup tutsam mi?

Biz de öyle. Aman ağzımızın tadı kaçmasın diye gözünün içine bakıyoruz el kadar bebenin

Biz de öyle. Aman ağzımızın tadı kaçmasın diye gözünün içine bakıyoruz el kadar bebenin

Emzirme yardımı varmış ptt den alıyormuşuz veya e devlet şahıs ödemeleri kısmından görüyormuşsunuz eğer banka hesabı tanımlıysa direkt hesaba yatıyormuş 2 ay içinde. E devlet hesap tanımlamak için; şahıs yardımı ödemeleri- emzirme yardımı ödemesi- şeklinde ilerleyin. Oradan banka tanımlaması yapılıyor ptt ye gitmek istemezseniz. 1200 küsürmüş.

Bana keşke uyku olarak yatırsalar

Emzikle alaklı tüm yazılanları okudum az önce, önümde 6-7 çeşit emzik sonuç bebem memede saatlerdir koyuyorum 15 dk sonra solucan gibi kıvranmaya başlıyor
Hiçbirini tutmadı avent 30 sn falan alıyor diğerlerini ağzında 2 sn tutmadı. Oğlum da almamıştı hiç sonra çok zorlanmıştım, inşallah bu kız alır, nolur alın deyin 30 sn tutuyorsa

Hhahahahah tam 2 cokcok çekip bırakıp emzik olarak kendinin kullanıldığını fark ettiğin o an......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…