2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Bu gece bir arkadasla konustuk hastaneden sanirim bir giris yapmalari lazim. O hastaneye soylemis kiz bilgisayardan bir sey yapti iki haftaya gelir dedi hakikaten de sms geldi iki hafta sonra demisti. Bende sahis yardimi odemelerinde hic bir secenek cikmiyor

Kuru çekmek iyi değil demişti bana hemşire. Yan yatırıp serum fizyolojik sıkıyorum bi delikten, diğer delikten çekiyorum aspiratörle öyle gösterdiler. Bi süre sonra da varsa kalan serum fizyolojiği atıyo zaten. Başta biraz panik oluyo insan ağladığı için ama her seferinde rahatlayıp susuyo zaten, bence serum fizyolojikle dene bi. İstersen yanında biri varken yap ilk denemeyi, biz eşimle yaptık ilk bikaç sefer şimdi ikimiz de kendimiz yapıyoruz gayet rahat.

Aa neymiş tam olarak sorsana biz de yaptıralım

Bebeği önce sağa yatırıp sol burundan fizyolojik serum sıkıyorum yüzüstü çevirip sırtına pıt pıt vuruyorum. Sonra aynısını öteki tarafa yapıyorum. Zaten bir burundan sıkınca ötekinden çıkıyor ama Kalan olursa burun aspiratörüyle çekiyorum. Ağlasa da hemen susuyor rahatladığı için

Biz dün gece bir de uyuduk iki buçukta uyandı. En son saat 5.5 du omzumda zorla uyudu 7.5 da kalktı bu kadar

Biz dün gece bir de uyuduk iki buçukta uyandı. En son saat 5.5 du omzumda zorla uyudu 7.5 da kalktı bu kadar
Kız nesi var bunların beeee. Bizimde 1de uyudu 3te hortladı geri. Uyutmayı denedim ama mızır mızır uyumadı tövbeler tövbesi

Ne kadar sıkmak gerekiyor? Oteki burundan akmaya baslayana kadar mi?

Aa neymiş tam olarak sorsana biz de yaptıralım
Cocuk bolumunde kayittaki kizlara soylemis onlar bilgisayardan girip tamam iki hafta sonra cekebilirsiniz demisler. Ama bence bizim de yapabilecegimiz bir seydir ya. E devlette sahis odemelerinde emzirme odenegi cikiyor ama benim sigortam yok basvurma kismi cikmadi. Sigortasi olmayanlarin esine yatiyormus bir de esimden bakicam

Ne kadar sıkmak gerekiyor? Oteki burundan akmaya baslayana kadar mi?
Üçte biri kadar ama yetmediğini düşünürseniz fazlasından bi zarar gelmez tümünü boşaltabilirsiniz aralıklarla demişlerdi. Bize genelde yarısı kadarı yetti hep. Sonra da aspiratörle zorlamadan bikaç kere çekiyoruz, kesin parça parça sütlü sümük çıkıyo

Tek bir tarafa degil mi

Sigortaya gerek yok bebeğim senin tc adına ptt ye yatıyor. Varsa banka ibanı onu girerdin ptt ye gitmeye gerek kalmazdı.
Çocuk yardımı için başvuru şartı var, ama onda da sigorta şart değil yine. Bir sürü ev hanımı var sigortasız. Onlara da yatıyor bu ödenekler

Canım emzirme ödeneğini benim adıma dr sekreteri demişti başvurdum senin için diye. Ben o hengamede unutmuştum hesabıma yatınca aa dedim böyle demişlerdi demekki buymuş. Kendi drumun sekreteri başvurmuştu benim

Kızlar bizim bebiş 38 günlük oldu sosyal gülümsemesi hala yok biraz ağlak bi bebek ondan mı acaba sizinkiler gülmeye başladı mı

Selam canım konusu açılmışken; ben şimdi e devletten baktım bu 5000 tl olan doğum yardımım onaylanmış görünüyor. Nasıl alıyoruz bu parayı?

Kızlar bizim bebiş 38 günlük oldu sosyal gülümsemesi hala yok biraz ağlak bi bebek ondan mı acaba sizinkiler gülmeye başladı mı
Aşkım her çocuk bir değil. Hiç böyle şeyleri düşünme. Çocuk dru bana dedi ki google annesi olma köyde gaz lambasıyla büyüttüğünü düşün ve ona göre ilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…