2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
2500 mü ne fiyatı dimş ben anakucağı almayı düşünüyorum. Elektrikli var kanz aldım ama yenidoğana uygun değil sanırım
1258 lira sut parasi diye biliyorum. Ay bende elele anakicagi var cok begenerek aldim yenidogana da uygun dediler benim kiz sevmedi

Uyumuyor…
Ay delircem eve ne zaman biri yardıma gelse bütün gün davar gibi uyuyor. Yardıma gelenler gidip bi başıma kalınca çakiii gibi dikiyo gözlerini uyumuyor yaa

Uyumuyor…
Ay delircem eve ne zaman biri yardıma gelse bütün gün davar gibi uyuyor. Yardıma gelenler gidip bi başıma kalınca çakiii gibi dikiyo gözlerini uyumuyor yaa
Hahahahaha çünkü çocuk yalancı çıkartmayı sever. Ben dün delirdim kocam nöbetteydi bugün melaike

1258 lira sut parasi diye biliyorum. Ay bende elele anakicagi var cok begenerek aldim yenidogana da uygun dediler benim kiz sevmedi
Babybjörnün kangurusunu aldım bende evde kucak isteyince giyeyim gezdireyim diye sinir krizi geçirdi etrafı göremiyor diye. En korktuğum şeyler böyle şeyler alıp bebenin sevmemesi. Keşke sevip sevmeyeceği şeylerin listesini verse

Ay kizlar kizkardesim geldi benimki ciyak ciyak. Kiz karnina masaj yapti 12-13 tane gaz cikardi pelte gibi mayisti yavrum. En sevdigim kardesim bundan sonra

Baş destek kısmını katlasana başını tutabiliyorsa. Benimkide öyle etrafa bakmak istiyor. Çok uzun tutmuyorum zaten 15-20 dk sonra sinirleniyo

Ay kizlar kizkardesim geldi benimki ciyak ciyak. Kiz karnina masaj yapti 12-13 tane gaz cikardi pelte gibi mayisti yavrum. En sevdigim kardesim bundan sonra
Ay nası yaptı masajı ya ne videolar izledim hepsi fosur fosur gaz çıkarıyor benim bebemde beceremedim bi çok kibar mı davranıyorum acaba. Bastırıyorum da bayaa

Ay nası yaptı masajı ya ne videolar izledim hepsi fosur fosur gaz çıkarıyor benim bebemde beceremedim bi çok kibar mı davranıyorum acaba. Bastırıyorum da bayaa
Valla ben de ustten okey ama alttan kalcasina korkumdan yapamiyordum kiz bacaklarina dokunmadi bile ya. Once omuzunda bir sakinlestirdi bir tane cikarinca bi mayisiyorlar ya kisa bir sure o zaman yatirdi duz bir yere karninin iki yanina bas parmaklari ile iceriden disariya dogru itti. Biraz bunu yapti sonra avucunu karninin sol tarafina koyup donduruyor sonra karnin ust kismina ortaya sonra sag kismina (saat yonune dogru) en son da iki elini duz yapip sirayla karnindan asagi dogru siyirdi. Hafif bastirdi cok degil. Zart zurt cikti. Aksamlari 8-11 arasi sendeyim dedim

Valla almadan da bilemiyorsun ki sevecek mi her cocuk baska seviyor simdi emzik siparisi veriyordum bir iki de kaucuk denicem yine sevmicek ama
Bu aksam
Ha bire emmek istedi
İste emzik olsa gaz daha kolay

Video atilabiliyor mu buraya cekip atsaniz

Baş destek kısmını katlasana başını tutabiliyorsa. Benimkide öyle etrafa bakmak istiyor. Çok uzun tutmuyorum zaten 15-20 dk sonra sinirleniyo
Ay kafası düşer diye korktum bizden taraf değil dışarıyı izleyecek şekilde oturtabilir miyiz ki

Ay ben yazdımmm. Bende bugün 1 kere verdim verdikten sonra kıyametleri koparttı parklara bahçelere attık kendimizi. Vermek mi iyi vermemek mi bilemedim doz düştüm 4 yerine 2. Drum öyle söyledi
Ben hiç vermedim bugun ama kaka da yapmadı hala yqnliz karnına ve poposuna 2 defa zeytinyagi sürdüm karnına masaj yaptim

Benimkide öyle ya annem geldi mi uyanmıyor gittimi uyumuyor
Bana da arada yardıma kayınvalide geliyor saolsun bazı geceler full o bakıyo uykumu alabileyim diye dün mesela o kadar çok uyumuş ki sadece gece 2 kere uyanıp mama yiyip geri yatmış. Bugün gittiler hala uyutmaya çalışıyorum 20 dk da 1 uyanıyor artık beceremediğimi düşünücem.. hayır onlar yardıma geldiğinde de uyutup yatıran benim sadece yanında beklemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…