Of mama sandalyesi olayına bayılıyorumBir kendi kendine mama sandalyesinde falan uyuyan bebelere çok özendim bir de emzik emen ama yok benden o tarz çıkmıyor anladım
E devlet uygulamasında doğum yardımı başvurusu yaz. Seni yönlendirecekNereden başvurdunuz arkadaşlar ? Ben bulamadım galiba
1258 lira sut parasi diye biliyorum. Ay bende elele anakicagi var cok begenerek aldim yenidogana da uygun dediler benim kiz sevmedi2500 mü ne fiyatı dimşben anakucağı almayı düşünüyorum. Elektrikli var kanz aldım ama yenidoğana uygun değil sanırım
Hahahahaha çünkü çocuk yalancı çıkartmayı sever. Ben dün delirdim kocam nöbetteydi bugün melaikeUyumuyor…
Ay delircem eve ne zaman biri yardıma gelse bütün gün davar gibi uyuyor. Yardıma gelenler gidip bi başıma kalınca çakiii gibi dikiyo gözlerini uyumuyor yaa
Babybjörnün kangurusunu aldım bende evde kucak isteyince giyeyim gezdireyim diye1258 lira sut parasi diye biliyorum. Ay bende elele anakicagi var cok begenerek aldim yenidogana da uygun dediler benim kiz sevmedi
Baş destek kısmını katlasana başını tutabiliyorsa. Benimkide öyle etrafa bakmak istiyor. Çok uzun tutmuyorum zaten 15-20 dk sonra sinirleniyoBabybjörnün kangurusunu aldım bende evde kucak isteyince giyeyim gezdireyim diyesinir krizi geçirdi etrafı göremiyor diye. En korktuğum şeyler böyle şeyler alıp bebenin sevmemesi. Keşke sevip sevmeyeceği şeylerin listesini verse
Ay nası yaptı masajı ya ne videolar izledim hepsi fosur fosur gaz çıkarıyor benim bebemde beceremedim biAy kizlar kizkardesim geldi benimki ciyak ciyak. Kiz karnina masaj yapti 12-13 tane gaz cikardi pelte gibi mayisti yavrum. En sevdigim kardesim bundan sonra
Aşkım her çocuk bir değil. Hiç böyle şeyleri düşünme. ÇocukAl benden de o kadar. Persembe kalca kontrolu var korkuyorum. Bastiramiyorum. Cikmiyor gittim clinikli mlinikli yag aldim ne masajlar yapiyorum. Ayakta babasi hareket ettiriyo. Yok tik yok . Deli olcam. 45. Gun bitiyo kaldi 45 daha..madem 3. Ay bitince gececek hadi bakalim dua dua duaAy nası yaptı masajı ya ne videolar izledim hepsi fosur fosur gaz çıkarıyor benim bebemde beceremedim biçok kibar mı davranıyorum acaba. Bastırıyorum da bayaa
Valla ben de ustten okey ama alttan kalcasina korkumdan yapamiyordum kiz bacaklarina dokunmadi bile ya. Once omuzunda bir sakinlestirdi bir tane cikarinca bi mayisiyorlar ya kisa bir sure o zaman yatirdi duz bir yere karninin iki yanina bas parmaklari ile iceriden disariya dogru itti. Biraz bunu yapti sonra avucunu karninin sol tarafina koyup donduruyor sonra karnin ust kismina ortaya sonra sag kismina (saat yonune dogru) en son da iki elini duz yapip sirayla karnindan asagi dogru siyirdi. Hafif bastirdi cok degil. Zart zurt cikti. Aksamlari 8-11 arasi sendeyim dedimAy nası yaptı masajı ya ne videolar izledim hepsi fosur fosur gaz çıkarıyor benim bebemde beceremedim biçok kibar mı davranıyorum acaba. Bastırıyorum da bayaa
Valla almadan da bilemiyorsun ki sevecek mi her cocuk baska seviyor simdi emzik siparisi veriyordum bir iki de kaucuk denicem yine sevmicek amaBabybjörnün kangurusunu aldım bende evde kucak isteyince giyeyim gezdireyim diyesinir krizi geçirdi etrafı göremiyor diye. En korktuğum şeyler böyle şeyler alıp bebenin sevmemesi. Keşke sevip sevmeyeceği şeylerin listesini verse
Video atilabiliyor mu buraya cekip atsanizValla ben de ustten okey ama alttan kalcasina korkumdan yapamiyordum kiz bacaklarina dokunmadi bile ya. Once omuzunda bir sakinlestirdi bir tane cikarinca bi mayisiyorlar ya kisa bir sure o zaman yatirdi duz bir yere karninin iki yanina bas parmaklari ile iceriden disariya dogru itti. Biraz bunu yapti sonra avucunu karninin sol tarafina koyup donduruyor sonra karnin ust kismina ortaya sonra sag kismina (saat yonune dogru) en son da iki elini duz yapip sirayla karnindan asagi dogru siyirdi. Hafif bastirdi cok degil. Zart zurt cikti. Aksamlari 8-11 arasi sendeyim dedim
Ay kafası düşer diye korktumBaş destek kısmını katlasana başını tutabiliyorsa. Benimkide öyle etrafa bakmak istiyor. Çok uzun tutmuyorum zaten 15-20 dk sonra sinirleniyo
evet başvurdum ama bana 1238 tl yattı 5 bin değilE devlet uygulamasında doğum yardımı başvurusu yaz. Seni yönlendirecek
Dışarı şekilde de oturulabiliyor ama ben kalça kısmını beceremem diye denemedimAy kafası düşer diye korktumbizden taraf değil dışarıyı izleyecek şekilde oturtabilir miyiz ki
Ben hiç vermedim bugun ama kaka da yapmadı hala yqnliz karnına ve poposuna 2 defa zeytinyagi sürdüm karnına masaj yaptimAy ben yazdımmm. Bende bugün 1 kere verdim verdikten sonra kıyametleri koparttı parklara bahçelere attık kendimizi. Vermek mi iyi vermemek mi bilemedim doz düştüm 4 yerine 2. Drum öyle söyledi
Benimkide öyle ya annem geldi mi uyanmıyor gittimi uyumuyorUyumuyor…
Ay delircem eve ne zaman biri yardıma gelse bütün gün davar gibi uyuyor. Yardıma gelenler gidip bi başıma kalınca çakiii gibi dikiyo gözlerini uyumuyor yaa
Bana da arada yardıma kayınvalide geliyor saolsun bazı geceler full o bakıyo uykumu alabileyim diyeBenimkide öyle ya annem geldi mi uyanmıyor gittimi uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?