2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Ya eskiden oyleydi ama bu sefer basvuru lazim diye duydum.
Yaa benimkiler hic bir sey demedi eskiden boyle degildi bu.

2500 mü ne fiyatı dimş ben anakucağı almayı düşünüyorum. Elektrikli var kanz aldım ama yenidoğana uygun değil sanırım
Ben huggy pie olanı kullanıyorum bizimki Yenidoğana uygun çünkü beşik gibi oluyor tam açtığımızda

Burnu dolmadı pek, ufak tüfekleri cektim. Bos olsa da mi nazal yikama yaiyorsunuz?
Doktor serumfizyolojigin spreyini vermis. minik minik 1puff sıkıyorum sadece dünden beri.

Balgam olunca yikamaya hic cesaret edemedim..bugün kusarak cikti cok azi..

Kızlar dün buraya bir ark da yazmisti ben bugün gaz damlası vermedim ve ilk defa gazını kendi çıkardı ayrıca gegirdi normalde yapamiyordu belki tesadüf te olabilir bilmiyorum

Kızlar dün buraya bir ark da yazmisti ben bugün gaz damlası vermedim ve ilk defa gazını kendi çıkardı ayrıca gegirdi normalde yapamiyordu belki tesadüf te olabilir bilmiyorum
Ay ben yazdımmm. Bende bugün 1 kere verdim verdikten sonra kıyametleri koparttı parklara bahçelere attık kendimizi. Vermek mi iyi vermemek mi bilemedim doz düştüm 4 yerine 2. Drum öyle söyledi

Ya ben normal nefes alıyor diye düşündüm hiç yapmadım acaba ben de mi denesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…