Ya eskiden oyleydi ama bu sefer basvuru lazim diye duydum.Sigortaya gerek yok bebeğim senin tc adına ptt ye yatıyor. Varsa banka ibanı onu girerdin ptt ye gitmeye gerek kalmazdı.
Çocuk yardımı için başvuru şartı var, ama onda da sigorta şart değil yine. Bir sürü ev hanımı var sigortasız. Onlara da yatıyor bu ödenekler
Yaa benimkiler hic bir sey demedi eskiden boyle degildi bu.Canım emzirme ödeneğini benim adıma dr sekreteri demişti başvurdum senin için diye. Ben o hengamede unutmuştum hesabıma yatınca aa dedim böyle demişlerdi demekki buymuş. Kendi drumun sekreteri başvurmuştu benim
Hiç bilmiyorum ki valla. Raporumu verirken söylemişti senin için başvurdum diyeYa eskiden oyleydi ama bu sefer basvuru lazim diye duydum.
Yaa benimkiler hic bir sey demedi eskiden boyle degildi bu.
2500 mü ne fiyatı dimşSuna cok fena yukseliyorum
Ben huggy pie olanı kullanıyorum bizimki Yenidoğana uygun çünkü beşik gibi oluyor tam açtığımızda2500 mü ne fiyatı dimşben anakucağı almayı düşünüyorum. Elektrikli var kanz aldım ama yenidoğana uygun değil sanırım
Ya bizimkinde yatırma yokmuşBen huggy pie olanı kullanıyorum bizimki Yenidoğana uygun çünkü beşik gibi oluyor tam açtığımızda
Doğrudur bazı modeller uygun değil maalesef sırf yatar pozisyona gelebildiği icin bunu seçmiştim bendeYa bizimkinde yatırma yokmuşiçinde alabora olur yavrum diye kullanamıyorum
Manuel olanlardan alayım bitanede dedim annemlere falan giderken onda oyalarımDoğrudur bazı modeller uygun değil maalesef sırf yatar pozisyona gelebildiği icin bunu seçmiştim bende
Kuru çekmek iyi değil demişti bana hemşire. Yan yatırıp serum fizyolojik sıkıyorum bi delikten, diğer delikten çekiyorum aspiratörle öyle gösterdiler. Bi süre sonra da varsa kalan serum fizyolojiği atıyo zaten. Başta biraz panik oluyo insan ağladığı için ama her seferinde rahatlayıp susuyo zaten, bence serum fizyolojikle dene bi. İstersen yanında biri varken yap ilk denemeyi, biz eşimle yaptık ilk bikaç sefer şimdi ikimiz de kendimiz yapıyoruz gayet rahat.
Burnu dolmadı pek, ufak tüfekleri cektim. Bos olsa da mi nazal yikama yaiyorsunuz?Bebeği önce sağa yatırıp sol burundan fizyolojik serum sıkıyorum yüzüstü çevirip sırtına pıt pıt vuruyorum. Sonra aynısını öteki tarafa yapıyorum. Zaten bir burundan sıkınca ötekinden çıkıyor ama Kalan olursa burun aspiratörüyle çekiyorum. Ağlasa da hemen susuyor rahatladığı için
Nereden başvurdunuz arkadaşlar ? Ben bulamadım galibaHer ayın son haftası yatıyormuş. Ödenekler 1 ay geriden geliyormuş. Halkbanktan kimlikle çekiliyormuş
O sanırım gelişimleri için daha mantıklıymış öyle gördüm bi yerde kendileri hareket ettirmeye çalışıyor yaManuel olanlardan alayım bitanede dedim annemlere falan giderken onda oyalarımama onlara şuan koyulur mu ki
Karşıma aldım konuştum bugün, dedim böyleyken böyle. Kaç oara berdim emziklere neden almıyorsun dedim. Boş boş baktı ve gı dediHhahahahah tam 2 cokcok çekip bırakıp emzik olarak kendinin kullanıldığını fark ettiğin o an......
Ay ben yazdımmm. Bende bugün 1 kere verdim verdikten sonra kıyametleri koparttı parklara bahçelere attık kendimizi. Vermek mi iyi vermemek mi bilemedim doz düştüm 4 yerine 2. Drum öyle söylediKızlar dün buraya bir ark da yazmisti ben bugün gaz damlası vermedim ve ilk defa gazını kendi çıkardı ayrıca gegirdi normalde yapamiyordu belki tesadüf te olabilir bilmiyorum
Reis gereken cevabı vermiş annesi daha ne istiyorsunKarşıma aldım konuştum bugün, dedim böyleyken böyle. Kaç oara berdim emziklere neden almıyorsun dedim. Boş boş baktı ve gı dedi
Bir kendi kendine mama sandalyesinde falan uyuyan bebelere çok özendim bir de emzik emen ama yok benden o tarz çıkmıyor anladımReis gereken cevabı vermiş annesi daha ne istiyorsun
Ya ben normal nefes alıyor diye düşündüm hiç yapmadım acaba ben de mi denesemKızlar bugün sümük operasyonu yaptık. O minik damlalar ne kadar pahalı he 10 tanecik şey 300 lira. Bidaha 50lik iztonik alırım enjektörle sıkarım daha ucuzneyse tek burundan löpçük mümüğü çıktı çocuğumun meğer burnu tıkalıymış
Valla aşkım bende bişi çıkmaz diye düşündüm ama çıktı çok şaşırdım aspiratöre geliverdi çekince. Tabi çok kızdı hanımefendi amaYa ben normal nefes alıyor diye düşündüm hiç yapmadım acaba ben de mi denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?