2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Ya sesi kısıldı bizimkinin. Atesi yok yemesi iyi ama biraz huysuz o zaten normal. Soğuk mu aldı nedir ya. Zor uyuttum su an yastik uzerinde ve kucagimda. Ter bosaltiyorum ama asla kimildayamiyorum. Malum kipirdarsam kucuk kiyameti kopartir

Heh bize tip2a dediler 60 üstü bekleniyomuşş 57 çıkmış 29 günlükte çekildi normal bu zamanda böyle olması dedi e az daha bekleseydik madem gitti 2bin
Devlette çektirseydin kız keşke bedava benimde çekmeyeceklerdi normalde Prematüre diye. Sonra gelmişken çekelim dedi sorun görürsek tekrar çekelim dedi. Sorun görülmedi şükür

Devlette çektirseydin kız keşke bedava benimde çekmeyeceklerdi normalde Prematüre diye. Sonra gelmişken çekelim dedi sorun görürsek tekrar çekelim dedi. Sorun görülmedi şükür
Ya benim kocam şehir hast çalışıyor. Çekmediğim rezilliği orda çektim ikili taramada falan çok korkuttular adım atmaya korkar oldum

Çok mu ağladı benimki çok ağlayınca sesi gidiyo çıktınız mı hiç dışarı falannn

Aşkım hiç takılma yapacak bir şey yok, doğan bir şekilde büyüyecek bunu içimizde en iyi sen biliyorsun. Diğerlerinin hazırlığını yaparsın boşver çık balkona ya da cama şöyle deriiiiin bi nefes al. Her şeye sen koşamazsın, tüm dünyanın yükünü omuzlayamazsın. Sen minikle uğraşırsın eşin büyükleri hazırlar kocaman sarılıyorum sana mükemmel olmak zorunda değilsin sende bu dünyaya bir kere geldin

Çok mu ağladı benimki çok ağlayınca sesi gidiyo çıktınız mı hiç dışarı falannn
Banyo sonrasi kafasina sapka taktirmadigi icin oldugunu dusunuyorum.burunda tikali hafif. Atesi ciksa cikardi sanirim simdiye kadar .. biraz huysuzlugu katmerlendi bu sebepten sanirim

kentperisi Banyo sonrasi şapkalı havlu giydiriyorum, o sırada az bi emisiyoruz.saclar hafif kuruyor. Sonra da yumusak taragıyla tarayarak biraz kurutuyorum. Tekrar emme mucadelelerine geçiyoruz bu sefer de ince muslin icinde kucaklıyorum kafasından itibaren. Simdilik bizde işleyen yontem bu bize şapkalar buyuk geliyor. Bonenin de ipine dahi "waaa mamaaa" diye yürüdüğü için takamıyorum..

Dün hiç uyumayan bebe bugün ev misafir doluyken, çoluk çocuk gürültüsü içinde uyudu tüm gün. Dünün yorgunluğu mu çıkıyo anlamadım

bebeğim çok sık uyanıyor gece 21:00/30gibi uyudu 24:00da uyandı ve uyuyunca filan saat 1 oldu, 3:20yine uyandı ve 5:00e kadar direndi uyumadı, 6:25te uyandı ağlıyor ıkınıyor gaz sancıları artık ta uyuması zor çok yorgun hissediyorum geceleri hiç uyumuyor onu uyutucam derken kendim uykuya dalana kadar zaten yeniden uyanıyor sersem gibiyim

Sürekli yapıyorum canım devam edeyim öyleyse

Birkaç gün daha geçsin eğer yapmazsa zeytinyagi o zaman vereceğim kardeşimin kızı 15 gün yapmamıştı doktor zeytinyagi içir demişti on günü geçsin istemiyorlarmış

Keşke böyle uyusa.. her yarım saatte 1 uyandı bütün gece. Hala uyutmaya çalışıyorum. Gözünden uyku akıyor ama ıkınmaktan uyuyamıyor bense bitik durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…