- 23 Ekim 2024
- 197
- 288
- 18
Devlette çektirseydin kız keşke bedavaHeh bize tip2a dediler 60 üstü bekleniyomuşş 57 çıkmış 29 günlükte çekildi normal bu zamanda böyle olması dedie az daha bekleseydik madem gitti 2bin
Valla soruvereene merak ettimAy sabah eşimden öğreneyim bende özel sektörüm kız değişik bişi bu başvuru benim kafam almıyo
Ya benim kocam şehir hast çalışıyor. Çekmediğim rezilliği orda çektimDevlette çektirseydin kız keşke bedavabenimde çekmeyeceklerdi normalde Prematüre diye. Sonra gelmişken çekelim dedi sorun görürsek tekrar çekelim dedi. Sorun görülmedi şükür
Nereden başvurdu öğrenirim 5bin 5bindirValla soruvereene merak ettim
Çok mu ağladı benimki çok ağlayınca sesi gidiyoYa sesi kısıldı bizimkinin. Atesi yok yemesi iyi ama biraz huysuz o zaten normal. Soğuk mu aldı nedir ya. Zor uyuttum su an yastik uzerinde ve kucagimda. Ter bosaltiyorum ama asla kimildayamiyorum. Malum kipirdarsam kucuk kiyameti kopartir
Aşkım hiç takılma yapacak bir şey yok, doğan bir şekilde büyüyecek bunu içimizde en iyi sen biliyorsun. Diğerlerinin hazırlığını yaparsın boşver çık balkona ya da cama şöyle deriiiiin bi nefes al. Her şeye sen koşamazsın, tüm dünyanın yükünü omuzlayamazsın. Sen minikle uğraşırsın eşin büyükleri hazırlarKızlar bende ara ara zorlanıyordum ama bugün cocugum alev aldı ciyak ciyak sesi kisilircasina.. Gazi mi var acılı şekilde agliyor surekli emme refleksi var acmi.. ister istemez kısır donguye giriliyor emerken uyursa gazını çıkarmıyorum cikarmaya çalışırsam uyaniyor... yarın okul başlıyor daha hazırlıklarını yapamadım diğerlerinin.. bugün nerden evlendim noktasına kadar geldim
Banyo sonrasi kafasina sapka taktirmadigi icin oldugunu dusunuyorum.burunda tikali hafif. Atesi ciksa cikardi sanirim simdiye kadar .. biraz huysuzlugu katmerlendi bu sebepten sanirimÇok mu ağladı benimki çok ağlayınca sesi gidiyoçıktınız mı hiç dışarı falannn
O emzirme yardımı 1238 olan.evet başvurdum ama bana 1238 tl yattı 5 bin değil
Sürekli yapıyorum canım devam edeyim öyleyseBir şey olmaz canım benimde öyle oldu sonrasında yapıverdi. 10 güne kadar kaka yapmayabilir diyorlar. Anne sütü ise sadece. Ayaklarına bisiklet pedalı çevirip karnına epey masaj yaptı eşim ve tuvaletni yaptı çocuk
Pek doğru bulmuyorum bunu ya hani belki çok çok zorda kalınırsa on günü filan geçerse öyle ancaAşkım doğru bişi mi bilmiyorum ama poposuna zeytinyağılı kulak pamuğuyla uyarı veriyolardı kaka ve pırt için. Bi dene istersen
Birkaç gün daha geçsin eğer yapmazsa zeytinyagi o zaman vereceğim kardeşimin kızı 15 gün yapmamıştı doktor zeytinyagi içir demişti on günü geçsin istemiyorlarmışZeytinyağı iyi geliyor latteciğim. Doktoruma da sordum hiç bi sakınca yok her gün verebilirsin dedi hatta kakasını yaptığı yere küçük masajlar halinde sürebilirsin dedi. Sütünü sağ içşne zeytinyağı damlat rahatlar. Benimki de cuma yapmıştı en son kaka bugün yaptı bi de
Bende aynısını yüksek ihtisasda yaşadımYa benim kocam şehir hast çalışıyor. Çekmediğim rezilliği orda çektimikili taramada falan çok korkuttular adım atmaya korkar oldum
Bursalı mısınBende aynısını yüksek ihtisasda yaşadım
Keşke böyle uyusa.. her yarım saatte 1 uyandı bütün gece. Hala uyutmaya çalışıyorum. Gözünden uyku akıyor ama ıkınmaktan uyuyamıyorbebeğim çok sık uyanıyor gece 21:00/30gibi uyudu 24:00da uyandı ve uyuyunca filan saat 1 oldu, 3:20yine uyandı ve 5:00e kadar direndi uyumadı, 6:25te uyandı ağlıyor ıkınıyor gaz sancıları artık ta uyuması zorçok yorgun hissediyorum geceleri hiç uyumuyor onu uyutucam derken kendim uykuya dalana kadar zaten yeniden uyanıyor sersem gibiyim
ilksen ilköğretim öğretmenleri için bir kuruluş ona başvuramıyorsunuzAy ben diğerine başvuramıyorum ki galiba ilksan diye bir şeymiş oo ne ki ben düz özel sektörde çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?