2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar benim bebegimde ya kucakta ya da pusette uyuyor pusette uyuması çok önerilmiyormuş sanırım sizce de öyle mi ?beşikte uyuması için ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ama koyduğum anda uyanıp ağlıyor
Puset onlarin omurgasina uygun uretiliyor diye biliyorum benimki de cok seviyor gaz konusunda dhaa rahat oluyor onda cunku.
Demir takviyesi kullanıyor musunuz bebeklere ? Doktorunuz verdi mi acaba ?
3 aydan sonra veriliyor sanirim kuzu biz daha baslamadik
Ayyy cok sevindimmmm. Bir de ben becerebilsem. Kardesim Bugun ikindin geldi yapti biraz, bu aksam daha rahat gecti valla bizim de. Aksamlari cocugu toplayip onlara gidicem

Ya banada atın cocugum 3 gündür yapmıyor kakasını

Kızlar ya malum kış geldi, en azından Eskişehir de olduğum için bana geldi jsjddkkd. Benim mercimek tanem üstünü örttürmüyo. E şimdi kombi açsam gönül razı değil. Evin sıcaklığı 25 26 derece ama çocukimin eller buz sabah uyandığında. Geceleri giydirmelik uyku tulumu lazım bana. Bildiğiniz güzel marka var mı bide tog muhabbeti var ben anlamadım hiç. Beni aydınlatır mısınızz

Kız hani video nerde lütfen söyleyin bende istiyom
Kuzu buradan video atilmiyor ozelden ig yada num yazin hemen atayim
Ya banada atın cocugum 3 gündür yapmıyor kakasını
Kuzu ozelden yaz atiim
Ay benimki de uzerini aciyor ya 27 gunluksun sen diyorum

Kuzu buradan video atilmiyor ozelden ig yada num yazin hemen atayim

Kuzu ozelden yaz atiim

Ay benimki de uzerini aciyor ya 27 gunluksun sen diyorum
Aşkım kızlara ben attım ya geçen üstünü örttüm battaniye biyerde benim kız biyerde böyle olunca tulum giydirsem en azından üşümez soğuklarda dedim inat ediyo her örttüğümde açıyo tepişip üstüne uyandırıyo kendinş

Sagolasinevet tulum iyi oluyor bir kac sayfa vardi bakiim hatirlayabilirsem atarim sana

Owli kullanıyorum ben kuzu. 0.5 yaz 1 tog kış diyebiliyorum. Bende 0.5 var. Baya 36 ay kullanılıyor kademeli büyüyor

Ay aşkım 6 9 ay var en küçük ona baktım aklıma ilk onlar geldi
Bende bundan var hatta şuan içinden çıkmak işin debeleniyo bi 30 dkdır. Haberim yokmuş gibi davranıyorum

Ya buna koysam beni öldürür sjsjjsj üstünü örttüm diye 2 saattir ağlıyo hırslanıp hırslanıp tekrar başlıyo bide hani giyilebilirlerden olsa en azından giydiği için tepişmez diyorum ama hiç giyilebilir yok cep cücesi için

Kızlar bu inanılmaz bi masaj daha yapalı 5 dakika geçmeden sırtına kadar yaptı benimkide rahatladı bebeğim çok şükür çok teşekkür ederim asiba

Canım çok üzgünüm geçirdiğin zor bi günün üstüne bi de bağırıldığı için sana. Normal zamanda belki oturur konuşursun yaptığın yanlış diye ama şu an sadece çevrenin sana anlayışla yaklaşmasına ihtiyacın var. Böyle zamanlarda en iyisi al sen tut deyip eşine vermek ya da bebeği yatağına koyup biraz başka odaya çekilip sakinleşmeye çalışmak. Hem bebeğin ağlıyo hem eşin bağırıyo olacak iş değil. Çok kızıyorum şu süreçte düşüncesizlik yapan herkese. Sen iyi bi annesin, saatlerce bebeğini beslemişsin, bebeğinle kavga falan etmiyosun yorulmuşsun o kadar.

Kızlar benim bebegimde ya kucakta ya da pusette uyuyor pusette uyuması çok önerilmiyormuş sanırım sizce de öyle mi ?beşikte uyuması için ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ama koyduğum anda uyanıp ağlıyor
Kundak yapıyo musun? Bacakların serbest olduğu kundak bizde çok işe yarıyo yatırırken

Kızlar günlerdir gram uyku uyumayan bebeğim bu gece inanılmaz bi şekilde deliksiz uyudu sabah 5 e kadar. Mıkırdamadı bile. Ama bilin bakalım bu sefer kim uyuyamadı tabikide ben hsjsjs
Gece belli bi saatten sonra bu çocuk neden uyanmadı, neden ağlamıyo, niye mızmız değil, hasta mı, nefes alıyo mu diye düşünmekten sabahı ettim djdkdlld off benden adam olmaz şimdi viyak viyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…