- 2 Şubat 2023
- 1.112
- 2.511
- 63
Ben de doğma büyüme bursalıyım. İstanbulda yaşıyorum ama ailem bursadaEvettt Bursa/gemlik yaşıyorum sen
Puset onlarin omurgasina uygun uretiliyor diye biliyorum benimki de cok seviyor gaz konusunda dhaa rahat oluyor onda cunku.Kızlar benim bebegimde ya kucakta ya da pusette uyuyor pusette uyuması çok önerilmiyormuş sanırım sizce de öyle mi ?beşikte uyuması için ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ama koyduğum anda uyanıp ağlıyor
3 aydan sonra veriliyor sanirim kuzu biz daha baslamadikDemir takviyesi kullanıyor musunuz bebeklere ? Doktorunuz verdi mi acaba ?
Ayyy cok sevindimmmm. Bir de ben becerebilsem. Kardesim Bugun ikindin geldi yapti biraz, bu aksam daha rahat gecti valla bizim de. Aksamlari cocugu toplayip onlara gidicemKızlarasiba nın videodaki masajı yaptıkkk. Sonuçç sırtına kadar kaka masajı çok efektif yapamadım yeni emzirmiştim azıcık yaptım gittim geldim sırtına kadar sçmış çocuğum. Çok mutlu oldum asibacım allah kardeşinden razı olsun
Yani en azından denerimPeki rutinden bebelerimizin haberi var mı
Ya banada atın cocugum 3 gündür yapmıyor kakasınıKızlarasiba nın videodaki masajı yaptıkkk. Sonuçç sırtına kadar kaka masajı çok efektif yapamadım yeni emzirmiştim azıcık yaptım gittim geldim sırtına kadar sçmış çocuğum. Çok mutlu oldum asibacım allah kardeşinden razı olsun
Cep no ya da insta atarsanız iletebilirim ben Eskişehirdeyim asibacım bant daraltmasına girmiş İstanbulda olduğu içinn bizde bant daralatması yokkkYa banada atın cocugum 3 gündür yapmıyor kakasını
Bende İstanbuldayım ama şansa kocaelide annemdeyim burda sıkıntı yokCep no ya da insta atarsanız iletebilirim ben Eskişehirdeyim asibacım bant daraltmasına girmiş İstanbulda olduğu içinn bizde bant daralatması yokkk
Kuzu buradan video atilmiyor ozelden ig yada num yazin hemen atayimKız hani video nerde lütfen söyleyin bende istiyom
Kuzu ozelden yaz atiimYa banada atın cocugum 3 gündür yapmıyor kakasını
Ay benimki de uzerini aciyor yaKızlar ya malum kış geldi, en azından Eskişehir de olduğum için bana geldi jsjddkkd. Benim mercimek tanem üstünü örttürmüyo. E şimdi kombi açsam gönül razı değil. Evin sıcaklığı 25 26 derece ama çocukimin eller buz sabah uyandığında. Geceleri giydirmelik uyku tulumu lazım bana. Bildiğiniz güzel marka var mı bide tog muhabbeti var ben anlamadım hiç. Beni aydınlatır mısınızz
Aşkım kızlara ben attımKuzu buradan video atilmiyor ozelden ig yada num yazin hemen atayim
Kuzu ozelden yaz atiim
Ay benimki de uzerini aciyor ya27 gunluksun sen diyorum
SagolasinAşkım kızlara ben attımya geçen üstünü örttüm battaniye biyerde benim kız biyerde böyle olunca tulum giydirsem en azından üşümez soğuklarda dedim inat ediyo her örttüğümde açıyo tepişip üstüne uyandırıyo kendinş
Owli kullanıyorum ben kuzu. 0.5 yaz 1 tog kış diyebiliyorum. Bende 0.5 var. Baya 36 ay kullanılıyor kademeli büyüyorKızlar ya malum kış geldi, en azından Eskişehir de olduğum için bana geldi jsjddkkd. Benim mercimek tanem üstünü örttürmüyo. E şimdi kombi açsam gönül razı değil. Evin sıcaklığı 25 26 derece ama çocukimin eller buz sabah uyandığında. Geceleri giydirmelik uyku tulumu lazım bana. Bildiğiniz güzel marka var mı bide tog muhabbeti var ben anlamadım hiç. Beni aydınlatır mısınızz
Ay aşkım 6 9 ay var en küçük ona baktım aklıma ilk onlar geldiOwli kullanıyorum ben kuzu. 0.5 yaz 1 tog kış diyebiliyorum. Bende 0.5 var. Baya 36 ay kullanılıyor kademeli büyüyor
Ay aşkım 6 9 ay var en küçük ona baktım aklıma ilk onlar geldi
Ya buna koysam beni öldürür sjsjjsj üstünü örttüm diye 2 saattir ağlıyoBende bundan var hatta şuan içinden çıkmak işin debeleniyo bi 30 dkdır. Haberim yokmuş gibi davranıyorumOwli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds Uyku Gurusu Owli
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds Uyku Gurusu Owli Uyku Gurusu Kundak/Uyku Tulumu 0.5 TOG Owli Uyku Gurusu Kundak/Uyku Tulumu 0.5 TOG ile Bebeğinizin Uyku Deneyimini Yeniden Tanımlayın! Türkiye'nin ödüllü uyku giyim markası Owli, yenilikçi ve çok yönlü tasarımıyla Uyku Gurusu Kundak/Uyku Tulumu 0www.owliturkiye.com
Ay cok sevindimmmKızlar bu inanılmaz bi masaj daha yapalı 5 dakika geçmeden sırtına kadar yaptı benimkide rahatladı bebeğim çok şükür çok teşekkür ederimasiba
Canım çok üzgünüm geçirdiğin zor bi günün üstüne bi de bağırıldığı için sana. Normal zamanda belki oturur konuşursun yaptığın yanlış diye ama şu an sadece çevrenin sana anlayışla yaklaşmasına ihtiyacın var. Böyle zamanlarda en iyisi al sen tut deyip eşine vermek ya da bebeği yatağına koyup biraz başka odaya çekilip sakinleşmeye çalışmak. Hem bebeğin ağlıyo hem eşin bağırıyo olacak iş değil. Çok kızıyorum şu süreçte düşüncesizlik yapan herkese. Sen iyi bi annesin, saatlerce bebeğini beslemişsin, bebeğinle kavga falan etmiyosun yorulmuşsun o kadar.Valla bence yok. Eşimle ilk tartışmayı yaptık çocuk sebepli. Öğlenden beri emziriyoeum artık yıldım yıkayalımda rahatlasın uyusun dedim yıkadık üstünü giydirilen sürekli meme aradı ağladı bende çıldırdım yeter artık falan dedim diye sen bebekle kavga ediyorsun resmen diye bana bağırdı ama ruhen ve fiziksel olarak bittim
Kundak yapıyo musun? Bacakların serbest olduğu kundak bizde çok işe yarıyo yatırırkenKızlar benim bebegimde ya kucakta ya da pusette uyuyor pusette uyuması çok önerilmiyormuş sanırım sizce de öyle mi ?beşikte uyuması için ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ama koyduğum anda uyanıp ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?