- 23 Ekim 2024
- 198
- 288
- 18
Offf tüh ya . Gene ise yaradi mi masaj. Kalcasi cikar diye korkudan yapamiomKizlar kardesim geldi video cektik ama buraya video eklenmiyor. Ozel
Mesajda da gonderilmiyor baktim da nasil paylasicam sizinle?
Valla videodan once yapmaya baslamisti hemen bir tane cikti sabah daha az gazi var zaten. Ayaklara kalcaya hic dokunmadi. İg yada num varsa atayimOfff tüh ya . Gene ise yaradi mi masaj. Kalcasi cikar diye korkudan yapamiom
Evettt Bursa/gemlik yaşıyorum senBursalı mısın
Evet evet gördüm onu. Ama bu 5 bin tl nin orada olması saçma..ilksen ilköğretim öğretmenleri için bir kuruluş ona başvuramıyorsunuz
Benim emerken uyuyor ama oyle gurultulu gaz cikariyor ki uyaniyor yatiriyorumbebekleri nasıl uyutuyorsunuz kucakta sallayarak mı? beşikte mi yoksa kendi haline brakınca uyuyolar mı? benim ki çok fena kucakta alıştı uyumaya kendi kendine uyumuyor asla
Ayy iki cesit siparis ettim keske bileydim bunu siparis ederdim not ettim bunuKızlar bebeği emzik tutmayanlar için bi forumda gördüm, tek tommee tippee ultralight tuttu demiş bi sürü kişi, paylaşayım dedim sizle de.
Oğlan okula başladı gündüzleri sağmaya çalışayım oldukça, kasım sonu bitiyor benim izin de ama uzatabilirim ben de 2 ay daha. Yüklü kredi ödemesi bizde de varValla ne sağsan kar. Hem başlarda süt artırmak daha kolay. Buzlukta 3-4 ay saklanıyo ona göre hesapla.
Ben normalde ekimin 2. Haftası başlamam lazım ama rapor alacağım sanırım yüklü kredi ödemem var. Kasıma atsın beni yeter rapor. Sonra belki ücretsiz alırım bebek durursa
Peki rutinden bebelerimizin haberi var mıHuyları değişik hepsinin işte. Patron şimdilik onlar 3 aylık olsun bi rutin yapıcaz. Gazlar da azalmış olur. Umarım
Peki bebelerimizin bebe olduğundan haberi var mı snsjsjjsPeki rutinden bebelerimizin haberi var mı
Valla bence yok. Eşimle ilk tartışmayı yaptık çocuk sebepli. Öğlenden beri emziriyoeum artık yıldım yıkayalımda rahatlasın uyusun dedim yıkadık üstünü giydirilen sürekli meme aradı ağladı bende çıldırdım yeter artık falan dedim diye sen bebekle kavga ediyorsun resmen diye bana bağırdı ama ruhen ve fiziksel olarak bittimPeki bebelerimizin bebe olduğundan haberi var mı snsjsjjs
Merhaba ordan değildi bende başvurdum hatta ağustos sonu para yatmisti diğer doğum yardımı bölümünden başvuruluyorEvet evet gördüm onu. Ama bu 5 bin tl nin orada olması saçma..
Nereye yattı acaba sizin bankadan mı aldınız ya da ? Ben başvurdum diğerine temmuzda doğum oldu bizim sadece emzirme yattıMerhaba ordan değildi bende başvurdum hatta ağustos sonu para yatmisti diğer doğum yardımı bölümünden başvuruluyor
Valla sana bağıramaz aşkım kusura bakma da emzirmek kolaysa onlar baksın çocuğa. Emzirmek kadar yorucu bişi olamaz insanın kanı çekiliyo resmen. O kadar saat hareketsiz duruyosun üstüne enerjin bitiyo kimse kusura bakmasın gayet çıldırılcak bişi. Geçen dışarı çıktık benim kız ortalığı yıktı bende delirdim eşim haklısın evde kapalı kalıyosun üstüne çocuk bakıyosun sinirlerin bozuldu dedi aldı kızı kucakla o önden gitti ben ağlamayı duymayım diye sakinleşince geri geldi. Biraz empati yapmak zor değilValla bence yok. Eşimle ilk tartışmayı yaptık çocuk sebepli. Öğlenden beri emziriyoeum artık yıldım yıkayalımda rahatlasın uyusun dedim yıkadık üstünü giydirilen sürekli meme aradı ağladı bende çıldırdım yeter artık falan dedim diye sen bebekle kavga ediyorsun resmen diye bana bağırdı ama ruhen ve fiziksel olarak bittim
Aşkım bize vermedi kullanmıyoruz bir şey demediler bu konudaDemir takviyesi kullanıyor musunuz bebeklere ? Doktorunuz verdi mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?