2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Offf tüh ya . Gene ise yaradi mi masaj. Kalcasi cikar diye korkudan yapamiom
Valla videodan once yapmaya baslamisti hemen bir tane cikti sabah daha az gazi var zaten. Ayaklara kalcaya hic dokunmadi. İg yada num varsa atayim

bebekleri nasıl uyutuyorsunuz kucakta sallayarak mı? beşikte mi yoksa kendi haline brakınca uyuyolar mı? benim ki çok fena kucakta alıştı uyumaya kendi kendine uyumuyor asla

Kızlar bebeği emzik tutmayanlar için bi forumda gördüm, tek tommee tippee ultralight tuttu demiş bi sürü kişi, paylaşayım dedim sizle de.

bebekleri nasıl uyutuyorsunuz kucakta sallayarak mı? beşikte mi yoksa kendi haline brakınca uyuyolar mı? benim ki çok fena kucakta alıştı uyumaya kendi kendine uyumuyor asla
Benim emerken uyuyor ama oyle gurultulu gaz cikariyor ki uyaniyor yatiriyorum
Bazen uyuyor bazen uyumuyor biraz bekliyorum uyumazsa bazen kucakta bazen ayakta sallayarak uyutuyorum her tusa basiyorum ileride hepsi asina gelsin
Kızlar bebeği emzik tutmayanlar için bi forumda gördüm, tek tommee tippee ultralight tuttu demiş bi sürü kişi, paylaşayım dedim sizle de.
Ayy iki cesit siparis ettim keske bileydim bunu siparis ederdim not ettim bunu

Oğlan okula başladı gündüzleri sağmaya çalışayım oldukça, kasım sonu bitiyor benim izin de ama uzatabilirim ben de 2 ay daha. Yüklü kredi ödemesi bizde de var

Peki bebelerimizin bebe olduğundan haberi var mı snsjsjjs
Valla bence yok. Eşimle ilk tartışmayı yaptık çocuk sebepli. Öğlenden beri emziriyoeum artık yıldım yıkayalımda rahatlasın uyusun dedim yıkadık üstünü giydirilen sürekli meme aradı ağladı bende çıldırdım yeter artık falan dedim diye sen bebekle kavga ediyorsun resmen diye bana bağırdı ama ruhen ve fiziksel olarak bittim

Kızlar benim bebegimde ya kucakta ya da pusette uyuyor pusette uyuması çok önerilmiyormuş sanırım sizce de öyle mi ?beşikte uyuması için ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ama koyduğum anda uyanıp ağlıyor

Merhaba ordan değildi bende başvurdum hatta ağustos sonu para yatmisti diğer doğum yardımı bölümünden başvuruluyor
Nereye yattı acaba sizin bankadan mı aldınız ya da ? Ben başvurdum diğerine temmuzda doğum oldu bizim sadece emzirme yattı

Demir takviyesi kullanıyor musunuz bebeklere ? Doktorunuz verdi mi acaba ?

Valla sana bağıramaz aşkım kusura bakma da emzirmek kolaysa onlar baksın çocuğa. Emzirmek kadar yorucu bişi olamaz insanın kanı çekiliyo resmen. O kadar saat hareketsiz duruyosun üstüne enerjin bitiyo kimse kusura bakmasın gayet çıldırılcak bişi. Geçen dışarı çıktık benim kız ortalığı yıktı bende delirdim eşim haklısın evde kapalı kalıyosun üstüne çocuk bakıyosun sinirlerin bozuldu dedi aldı kızı kucakla o önden gitti ben ağlamayı duymayım diye sakinleşince geri geldi. Biraz empati yapmak zor değil

Havalar biraz döndü biliyorsunuz. Ben bebeğin ayak ucuna doğru bir sıcak su torbası atıyorum daha rahat gaz çıkardığını fark ettim uyku arasında. Beşiğin içerisinde bayağı alan oluyor bebeğe çok yakın koymaya gerek yok. Üzerine de ince bir battaniye örtüyorum. Gecenin yarısından sonra sabaha kadar beşiğin ucunda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…