Kızlar günlerdir gram uyku uyumayan bebeğim bu gece inanılmaz bi şekilde deliksiz uyudu sabah 5 e kadar. Mıkırdamadı bile. Ama bilin bakalım bu sefer kim uyuyamadıtabikide ben hsjsjs
Gece belli bi saatten sonra bu çocuk neden uyanmadı, neden ağlamıyo, niye mızmız değil, hasta mı, nefes alıyo mu diye düşünmekten sabahı ettim djdkdlld off benden adam olmaz şimdi viyak viyak
Büyüdü annesi büyüdülerHahahahha dimihala çok minik ya adapete olamıyorum sanırım
KesinlikleKızlar uyku konusunda ben karışmıyorum valla kaç saat uyursa da dokunmam kendi uyanmayana kadar . Buyumeleri için uykuda çok önemli uykuyla gelişiyorlar
Ben uyandırmıyorum 4. Saatte benimki max uyanıyor o da bazen dün gece 2 saatte bir uyandıkArtik sarilik gecti ilk gunler gecti sekeri o kadar dusmez diyo herkes. Yogun bakimdaki doktor dusmez onun sekeri 3-3.5 saat uyandirma gece demisti. Sariligi gecene kadarmis o. Ben bazen uyuyorsa 4 saate bile sarkitiyorum
Zaten kilo konusunda benim kız beni strese soktu baya uyanıkken ful agliyor efor sarfederek belki alması gereken kiloyu da almıyor bari uyusunKesinlikle
kaç saat uyursa uyusun dokunmuyorum bende
Hilesini söyle nasıl verdinnnnKanlı ay tutulma etkileri bitti mi kızlar nolur bitti diyin şu bacınıza
21 kilo verdim ya resmen şu 43 günde
Ay çok şükür lattecim yaa. Çok mutluyum hep beraber nasıl yaparız, ne alacağız, ne edeceğiz, büyüdü mü falan derken hepimiz yavrularımızlayız yaBüyüdü annesi büyüdüler
İnşallah canım endişe etme hiç doymasa anlarsınZaten kilo konusunda benim kız beni strese soktu baya uyanıkken ful agliyor efor sarfederek belki alması gereken kiloyu da almıyor bari uyusungüzellikle bu günleri de atlatalım insallah
Evet gerçekten öyle şaka gibi doğuma gün saydıgımız günlerAy çok şükür lattecim yaa. Çok mutluyum hep beraber nasıl yaparız, ne alacağız, ne edeceğiz, büyüdü mü falan derken hepimiz yavrularımızlayız ya
Fazla kilo alımı=hızlı kilo verimiHilesini söyle nasıl verdinnnn
Biz de 4 saati hic gormedik yine de gece uyur kalirim diye 3.5 saate saat kuruyorum oncesinde uyaniyoruz zaten hep. Bazen 1.5 saatte bir emiyor bazen 3 saat oluyor uyandirsam emmiyor. Aslan burcu bunlar kendi karar veriyorlar bacilarimBen uyandırmıyorum 4. Saatte benimki max uyanıyor o da bazen dün gece 2 saatte bir uyandık
Ben süt olshn diye ne bulursam yiyorumFazla kilo alımı=hızlı kilo verimibenim bebe akşamları içinden cenavar çıkıyor sanki
+35le gittim kız ben doğuma şimdi 14 kilo fazlam kaldıben süt olsun diye ne bulursam yiyorum
Hep söylüyorum benim boş halim zaten 70 kiloydu skdjkskdkd içimde bebe olunca 86yla gittim sjdjdkks 76yla yoluma devam ediyorum sksksn süt olsun diye abanmıyorum ama kuruyemiş, kuru meyve ağzıma sçıyo sanırım kilosalFazla kilo alımı=hızlı kilo verimibenim bebe akşamları içinden cenavar çıkıyor sanki
+35le gittim kız ben doğuma şimdi 14 kilo fazlam kaldı
İliklerine kadar hissettiriyorlar aslan olduklarını helal olsunBiz de 4 saati hic gormedik yine de gece uyur kalirim diye 3.5 saate saat kuruyorum oncesinde uyaniyoruz zaten hep. Bazen 1.5 saatte bir emiyor bazen 3 saat oluyor uyandirsam emmiyor. Aslan burcu bunlar kendi karar veriyorlar bacilarim
Aşkım kiloyu kafana takma yaa. Banada almamış dediler evdeki tartıya göre şuan 3950 hastanede çıktı 3550. Ama hastaneye gittiğimizde tek meme emmişti üstünden 2 saat geçmişti+baya sağlam kaka yapmıştı. Çişli bez sayısına bak, bebenin keyfine bak yeter. Rakamlara takılmaZaten kilo konusunda benim kız beni strese soktu baya uyanıkken ful agliyor efor sarfederek belki alması gereken kiloyu da almıyor bari uyusungüzellikle bu günleri de atlatalım insallah
Bizimde evdeki tartıda daha fazlaydı saglikocaginda da gram oynamamıştıAşkım kiloyu kafana takma yaa. Banada almamış dediler evdeki tartıya göre şuan 3950 hastanede çıktı 3550. Ama hastaneye gittiğimizde tek meme emmişti üstünden 2 saat geçmişti+baya sağlam kaka yapmıştı. Çişli bez sayısına bak, bebenin keyfine bak yeter. Rakamlara takılma
Gece 2 ile 4 arası emzir hemen sonra sağım yapKızlar benim süt elden gidiyaahhh. Aşırı azaldıgünde 1-2 kez mama veriyordum iki gündür mecbur arttırdım çocuk durmuyor. Memeyle kavga ediyor gelmiyor süt diye: mama verince sağıyorum bakıyorum cidden süt cücük kadar kalmış oluyor ne yapacağım çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?