2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar benim süt elden gidiyaahhh. Aşırı azaldı günde 1-2 kez mama veriyordum iki gündür mecbur arttırdım çocuk durmuyor. Memeyle kavga ediyor gelmiyor süt diye: mama verince sağıyorum bakıyorum cidden süt cücük kadar kalmış oluyor ne yapacağım çok üzülüyorum

Bu ben ya. hele gündüz eğer 2 saatten fazla uyuduysa hareket etmiyorsa bir şey dürtüyor içimde çocuğu kucağıma alıp uyandırıyorum resmen Ahshfjfkf sonra da uyumuyor diye ağlanıyorum. Annelik tahtaları eksiltmek demek bence

Kızlar uyku konusunda ben karışmıyorum valla kaç saat uyursa da dokunmam kendi uyanmayana kadar . Buyumeleri için uykuda çok önemli uykuyla gelişiyorlar

Artik sarilik gecti ilk gunler gecti sekeri o kadar dusmez diyo herkes. Yogun bakimdaki doktor dusmez onun sekeri 3-3.5 saat uyandirma gece demisti. Sariligi gecene kadarmis o. Ben bazen uyuyorsa 4 saate bile sarkitiyorum
Ben uyandırmıyorum 4. Saatte benimki max uyanıyor o da bazen dün gece 2 saatte bir uyandık

Kanlı ay tutulma etkileri bitti mi kızlar nolur bitti diyin şu bacınıza
21 kilo verdim ya resmen şu 43 günde

Ben uyandırmıyorum 4. Saatte benimki max uyanıyor o da bazen dün gece 2 saatte bir uyandık
Biz de 4 saati hic gormedik yine de gece uyur kalirim diye 3.5 saate saat kuruyorum oncesinde uyaniyoruz zaten hep. Bazen 1.5 saatte bir emiyor bazen 3 saat oluyor uyandirsam emmiyor. Aslan burcu bunlar kendi karar veriyorlar bacilarim

Fazla kilo alımı=hızlı kilo verimi benim bebe akşamları içinden cenavar çıkıyor sanki
+35le gittim kız ben doğuma şimdi 14 kilo fazlam kaldı
Hep söylüyorum benim boş halim zaten 70 kiloydu skdjkskdkd içimde bebe olunca 86yla gittim sjdjdkks 76yla yoluma devam ediyorum sksksn süt olsun diye abanmıyorum ama kuruyemiş, kuru meyve ağzıma sçıyo sanırım kilosal

Biz de 4 saati hic gormedik yine de gece uyur kalirim diye 3.5 saate saat kuruyorum oncesinde uyaniyoruz zaten hep. Bazen 1.5 saatte bir emiyor bazen 3 saat oluyor uyandirsam emmiyor. Aslan burcu bunlar kendi karar veriyorlar bacilarim
İliklerine kadar hissettiriyorlar aslan olduklarını helal olsun neyse aslanın bebeside aslan olur diye kendimizi avutalım

Zaten kilo konusunda benim kız beni strese soktu baya uyanıkken ful agliyor efor sarfederek belki alması gereken kiloyu da almıyor bari uyusun güzellikle bu günleri de atlatalım insallah
Aşkım kiloyu kafana takma yaa. Banada almamış dediler evdeki tartıya göre şuan 3950 hastanede çıktı 3550. Ama hastaneye gittiğimizde tek meme emmişti üstünden 2 saat geçmişti+baya sağlam kaka yapmıştı. Çişli bez sayısına bak, bebenin keyfine bak yeter. Rakamlara takılma

Bizimde evdeki tartıda daha fazlaydı saglikocaginda da gram oynamamıştı artık evde ölçüm yapmayı da bıraktım ful stres anam

Gece 2 ile 4 arası emzir hemen sonra sağım yap
Bol et ye bol su iç
Kuruyemiş ye
Solgar al
Mutlaka fayda edecek. Bizimki emiyor diye benim de azalmıştı kombo yaptım bunlarla geri geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…