Ya jet hızında yemeyi öğrendim benBi şey yemeye vakit bırakmıyor ki70le hamile kalmıştım. Çok değil bi 75e düşsem yeter bana ya
Enerjine hayranım her bu aradaYa jet hızında yemeyi öğrendim benağzıma her şeyi tıkıyorum bide emzirirken yiyorum bazen sussun yatsın diye
Çok sağol valla bi şekilde hayat akıp gidiyor unutacagiz bugunleri ama zorluyor işteAşkım hiç takılma yapacak bir şey yok, doğan bir şekilde büyüyecek bunu içimizde en iyi sen biliyorsun. Diğerlerinin hazırlığını yaparsın boşver çık balkona ya da cama şöyle deriiiiin bi nefes al. Her şeye sen koşamazsın, tüm dünyanın yükünü omuzlayamazsın. Sen minikle uğraşırsın eşin büyükleri hazırlarkocaman sarılıyorum sana mükemmel olmak zorunda değilsin sende bu dünyaya bir kere geldin
Ben de 68 ile hamile kaldim 80-81 ile doguma gittim. 70im su an ama canim oyle tatli istiyor ki yukari oynamaya basladi ibre. Surekli tatli yemek istiyorumHep söylüyorum benim boş halim zaten 70 kiloydu skdjkskdkd içimde bebe olunca 86yla gittim sjdjdkks 76yla yoluma devam ediyorum sksksn süt olsun diye abanmıyorum ama kuruyemiş, kuru meyve ağzıma sçıyo sanırım kilosal
Ben hassas narin bir baligim aslanla nasil basa cikayim. Buyuk kizim da ikizler ama yukseleni aslan. Bu aslan yukseleni basak. Valla ben mahvolmusum. Kizkardesimin kizi da aslan bak o da cok gazliydi aslan bebeleri mi gazli oluyor acepİliklerine kadar hissettiriyorlar aslan olduklarını helal olsunneyse aslanın bebeside aslan olur diye kendimizi avutalım
Oyyyyyyy icin sizladi dudak buzmeyi okurken. Gecmis olsun ve de hayirli olsunOğlum bugün sünnet oldu bundan sonra hamile kalacamlara tavsiyem hemen doğumun ertesi günü sünnet yaptırınben diğerlerini öyle yapmıştım ağlama sızlama dudak büzme sinir hiç olmamıştı bu kuzum anestezi etkisi bitince ciğeri söküldü sandım
Aşkım bence hepimiz öyleyiz ben çok mutluyum burda sizle konuşurken ssjsjsj hepimiz ağlanacak halimize gülüyoruz çok hoşuma gidiyo baksan hepimiz lohusayız sjjsj hani depresyon diyesim geliyoEnerjine hayranım her bu aradaaktifsin güleçsin matraksın
Emik yüzünden tatlı isteği bence. Ağzıma kuru incir kayısı falan atıyorum benBen de 68 ile hamile kaldim 80-81 ile doguma gittim. 70im su an ama canim oyle tatli istiyor ki yukari oynamaya basladi ibre. Surekli tatli yemek istiyorum
Ben hassas narin bir baligim aslanla nasil basa cikayim. Buyuk kizim da ikizler ama yukseleni aslan. Bu aslan yukseleni basak. Valla ben mahvolmusum. Kizkardesimin kizi da aslan bak o da cok gazliydi aslan bebeleri mi gazli oluyor acepbiz uc aslanla napalim abla kardes
Oyyyyyyy icin sizladi dudak buzmeyi okurken. Gecmis olsun ve de hayirli olsun
Oyyyy yavrum benimmmm. Geçti annesi, kurban olurum. Bununla geçmiş olsun, hayırlı olsun sünnetinizOğlum bugün sünnet oldu bundan sonra hamile kalacamlara tavsiyem hemen doğumun ertesi günü sünnet yaptırınben diğerlerini öyle yapmıştım ağlama sızlama dudak büzme sinir hiç olmamıştı bu kuzum anestezi etkisi bitince ciğeri söküldü sandım
Ağlıyo aşkım ağlıyo jsjsksks komşulara mesaj atasım geliyo korkmayın bebemin sıkıntısı yok canı sıkılıyo sadece diyeKızlar bu arada sizin bebelerde gülle değmiş gibi ağlıyor mu yoksa benimkinde mi sorun varay böyle bisey yok bazen dokununca bile öyle bi ağlıyor ki dışarıdan duyan dovuyorum sanacak tövbe
Ayyyy vallahi nasıl ağlamaktır sanki kızlar daha mı öyle oluyor gibiAğlıyo aşkım ağlıyo jsjsksks komşulara mesaj atasım geliyo korkmayın bebemin sıkıntısı yok canı sıkılıyo sadece diye
Karşıma alıp konuşuyorum benAyyyy vallahi nasıl ağlamaktır sanki kızlar daha mı öyle oluyor gibi
Akşam krizler başlıyor bizde camı kapatıyorumKızlar bu arada sizin bebelerde gülle değmiş gibi ağlıyor mu yoksa benimkinde mi sorun varay böyle bisey yok bazen dokununca bile öyle bi ağlıyor ki dışarıdan duyan dovuyorum sanacak tövbe
Kırmızı ışık kullanıyo musun gece shjsjs ben fark ettim ki kırmızı ışık açıkken çocuk çıldırıyo skjdjddAkşam krizler başlıyor bizde camı kapatıyorumneyseki havalar serinledi pek açmıyorum cam elimde bıçakla bekliyorum sanki öyle bi ağlama sesi kısıldı geçen akşam zaten
KaderdaşlarımAşkım bence hepimiz öyleyiz ben çok mutluyum burda sizle konuşurken ssjsjsj hepimiz ağlanacak halimize gülüyoruz çok hoşuma gidiyo baksan hepimiz lohusayız sjjsj hani depresyon diyesim geliyo
Felaket ağlıyorlar vallahiAkşam krizler başlıyor bizde camı kapatıyorumneyseki havalar serinledi pek açmıyorum cam elimde bıçakla bekliyorum sanki öyle bi ağlama sesi kısıldı geçen akşam zaten
Televizyon ışığında uyutuyorumKırmızı ışık kullanıyo musun gece shjsjs ben fark ettim ki kırmızı ışık açıkken çocuk çıldırıyo skjdjdd
Geçen patates yemeği yaptım diye ağlıcaktımm jsjdjdkd sanırsın et but pişti evde sjjdjdk makarnadan poğçadan dışardan siparişten içim şişti artıkKaderdaşlarım
Gerçekten bazen ağlarken buluyorum kendimi neden ağlıyor bu hep böyle mi gidecek evimde ne zaman sıcak bi sulu yemek pişecek diye
Sanırım yapabildiğimiz en hızlı yemek patates yemeği ben de yaptımGeçen patates yemeği yaptım diye ağlıcaktımm jsjdjdkd sanırsın et but pişti evde sjjdjdk makarnadan poğçadan dışardan siparişten içim şişti artık
Ya izliyo dimi jsjdkdkd erol mütercimler izledik biz geçen sjdjdkkd sonra modern anneliğim tuttu hayır annecim ekrana bakmıyoruz dedim dinlemediTelevizyon ışığında uyutuyorumbi yandan bakmaya çalışıyor bi yandan sallarken sersemletiyorum ama o aşamaya gelinceye kadar tövbe yarabbim sanki boğazlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?