2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Oyy maşallah minik adam oldu desene oğlun
Ben de pazartesi günü doktora götüreceğim eğer gün verirse yaptıracağız sünnet geç kalmadım umarım ama çevremdeki büyükler 'daha çok küçük 6.ayı dolmasını bekle' diyorlar

Şey yengeç yürüyüş otururken o ne ben bilmiyorum

Şey yengeç yürüyüş otururken o ne ben bilmiyorum
Aşkım bebeni kucağına alıyorsun üst beden sağa sola sallanıyo bi yandan yan yan yürüyosun sağa sola skdkdkdk fazla hareketten sersemliyo ama bağımlılık yapıyo haberin olsun kucağında bebe yokken sallanıp yürürken bulabilirsin kendini sjsjjssn geçen bi baktım kocam sallanıp yürüyo bebe yok ama kucağında deforme oldu adam bi kırkımız çıkaydı sjjsjsjsjs

Ahahaa anladım sanırsam deniciim.
Şey kırkınız da çıkınca pek bi şey değişmiyor 44.günden bildiriyorum

Aşkım bence hepimiz öyleyiz ben çok mutluyum burda sizle konuşurken ssjsjsj hepimiz ağlanacak halimize gülüyoruz çok hoşuma gidiyo baksan hepimiz lohusayız sjjsj hani depresyon diyesim geliyo
Gahaha dün yengemle konuşuyorum doğumun ilk 20 gününde ben ben değildim diye lohusa kafası işte dedi bunu hiç böyle düşünmemiştim şimdi hersey normale dönüyor cok şükür

Aynısı yaşandı hiç uyanmadı ya diyo sabah Allah alla öyle bir bebek cinsi mi varmış dedim. Aslında her emzirdiğimde gazını çıkarmak için uyandıracaksın

Televizyon ışığında uyutuyorum bi yandan bakmaya çalışıyor bi yandan sallarken sersemletiyorum ama o aşamaya gelinceye kadar tövbe yarabbim sanki boğazlıyoruz
İyice ışıktan uzak tutmaya calıs aşkm televizyon ışığı da hiç iyi olmuyor ışık bir artıyor bir azalıyor gece lambası ya da holün ışığını aç içeriye vursun ışık.
Ben neredeyse karanlık ortamda yatırıyorum holün ısıgıyla geceyi bilsin diye .

Aynısı yaşandı hiç uyanmadı ya diyo sabah Allah alla öyle bir bebek cinsi mi varmış dedim. Aslında her emzirdiğimde gazını çıkarmak için uyandıracaksın
Benimki de dedi geçen gece kalkmadınız hiç dimi diye sen iyimisin dedim he ben hiç duymadım da bu gece full uyumusum dedi birde utanmadan

Gahaha dün yengemle konuşuyorum doğumun ilk 20 gününde ben ben değildim diye lohusa kafası işte dedi bunu hiç böyle düşünmemiştim şimdi hersey normale dönüyor cok şükür
Ya bende ya aşırı mutluluk ya aşırı bitiklik var skskksks öncesini hatırlamıyorum jsksks ama geçen bi eski hayatımı çok özledim. Hava tam sevdiğim gibi bi çıkıp yürüyüş yapsam, kofi içsem her şey yoluna girer diye düşünürken buldum kendimi sonra baktım mememde bebe var emziriyom, çıksam onla rüzgarlı üşür mü düşüncesi oluştu, çantayla mantayla çıkma derdi var. Sus dedim otur aşşa
Kız bu kırmızı ışık beni korktuyor ben cocugumu yatıramam o ışıkta çıldırmakta son derece haklı
Arada uhrevi ortam yaratmak için yeşil ışık açıp dualar açıyorum yutuptan ama kırmızı korkunçç
Ben erkekler daha yetenekli bu konuda diye gece dışında ittiriyorum kolum ağrıyo 3 kilo oluyo 30 kilo biyerden sonra taşıyamıyom

Ben de işte lohusayken bunu çok düşündüm herkes hayatını yaşıyor benim için hiçbir şey eskisi gibi değil ve olmayacak çay içiyor kahve içiyor sigara içiyor sohbet ediyorlar ben eve tıkıldım kaldım saat başı çocuk emziriyorum her şey benim üstüme kaldı dedim meğer lohusa kafasıymış kırmızı ışık bana korku filmi gibi geliyor o ışıkta ben uyusam kabus görürüm sabaha kadar yeşil ışık iyidir bak

Kız acı gerçekle yüzleşme diye düşündüm ben onu lohusa kafası mıymış sjjsjdkd yeşil ışıkta da sırlar dünyası gibi dumanların içinden ak sakallı dede çıkacak diye bekliyo aşkım insan o da korkunç sjsjsjsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…