Oyy maşallahOğlum bugün sünnet oldu bundan sonra hamile kalacamlara tavsiyem hemen doğumun ertesi günü sünnet yaptırınben diğerlerini öyle yapmıştım ağlama sızlama dudak büzme sinir hiç olmamıştı bu kuzum anestezi etkisi bitince ciğeri söküldü sandım
Kız bu kadar olur hshshshshshsha valla sarılalım ya böyle olmazSanırım yapabildiğimiz en hızlı yemek patates yemeği ben de yaptımgel sarılalım
Şey yengeç yürüyüş otururken o ne ben bilmiyorumYa izliyo dimi jsjdkdkd erol mütercimler izledik biz geçen sjdjdkkd sonra modern anneliğim tuttu hayır annecim ekrana bakmıyoruz dedim dinlemedikucağında yengeç yürüyüşü yap sallanıp çok ağlayınca da yüzüne üfle sjdjdjks yüzüne üfleyince noluyo lan bişi oluyo diyip bi 2 saniye susuyo
Aşkım bebeni kucağına alıyorsun üst beden sağa sola sallanıyo bi yandan yan yan yürüyosun sağa sola skdkdkdk fazla hareketten sersemliyoŞey yengeç yürüyüş otururken o ne ben bilmiyorum
AhahaaAşkım bebeni kucağına alıyorsun üst beden sağa sola sallanıyo bi yandan yan yan yürüyosun sağa sola skdkdkdk fazla hareketten sersemliyoama bağımlılık yapıyo haberin olsun kucağında bebe yokken sallanıp yürürken bulabilirsin kendini sjsjjssn geçen bi baktım kocam sallanıp yürüyo bebe yok ama kucağında deforme oldu adam bi kırkımız çıkaydı sjjsjsjsjs
Kız bebeden umudu kestim bizim kırkımız çıksın sjsjsjsjjsjsjskAhahaaanladım sanırsam deniciim.
Şey kırkınız da çıkınca pek bi şey değişmiyor 44.günden bildiriyorum
Yok bacım süte geçer bebek uyumaz aman haDamacana ile kahve lazım bana
Kız bebeden umudu kestim bizim kırkımız çıksın sjsjsjsjjsjsjsk
Yok bacım süte geçer bebek uyumaz aman ha
GahahaAşkım bence hepimiz öyleyiz ben çok mutluyum burda sizle konuşurken ssjsjsj hepimiz ağlanacak halimize gülüyoruz çok hoşuma gidiyo baksan hepimiz lohusayız sjjsj hani depresyon diyesim geliyo
Kız bu kırmızı ışık beni korktuyor ben cocugumu yatıramam o ışıktaKırmızı ışık kullanıyo musun gece shjsjs ben fark ettim ki kırmızı ışık açıkken çocuk çıldırıyo skjdjdd
Aynısı yaşandı hiç uyanmadı ya diyo sabah Allah alla öyle bir bebek cinsi mi varmış dedim. Aslında her emzirdiğimde gazını çıkarmak için uyandıracaksınYok yok onu anlamaz asla. Ben geçen saat başı uyandım benimki duymadı hiç uyanmadı tabi. Sabah diyo ki bu gecede ekin amma güzel uyudu mıgırdanmadı hiçemzirme yastığıyla boğmak istedim bunları bebe her uyandığında dikmek lazım bizim ne çektiğimizi anlaması içinde işte insanız yapmıyoruz
İyice ışıktan uzak tutmaya calıs aşkm televizyon ışığı da hiç iyi olmuyor ışık bir artıyor bir azalıyor gece lambası ya da holün ışığını aç içeriye vursun ışık.Televizyon ışığında uyutuyorumbi yandan bakmaya çalışıyor bi yandan sallarken sersemletiyorum ama o aşamaya gelinceye kadar tövbe yarabbim sanki boğazlıyoruz
Benimki de dedi geçen gece kalkmadınız hiç dimi diyeAynısı yaşandı hiç uyanmadı ya diyo sabah Allah alla öyle bir bebek cinsi mi varmış dedim. Aslında her emzirdiğimde gazını çıkarmak için uyandıracaksın
Ya bende ya aşırı mutluluk ya aşırı bitiklik var skskksks öncesini hatırlamıyorum jsksks ama geçen bi eski hayatımı çok özledim. Hava tam sevdiğim gibi bi çıkıp yürüyüş yapsam, kofi içsem her şey yoluna girer diye düşünürken buldum kendimiGahahadün yengemle konuşuyorum doğumun ilk 20 gününde ben ben değildim diye lohusa kafası işte dedi bunu hiç böyle düşünmemiştim şimdi hersey normale dönüyor cok şükür
Arada uhrevi ortam yaratmak için yeşil ışık açıp dualar açıyorum yutuptanKız bu kırmızı ışık beni korktuyor ben cocugumu yatıramam o ışıktaçıldırmakta son derece haklı
Ben erkekler daha yetenekli bu konuda diye gece dışında ittiriyorumAynısı yaşandı hiç uyanmadı ya diyo sabah Allah alla öyle bir bebek cinsi mi varmış dedim. Aslında her emzirdiğimde gazını çıkarmak için uyandıracaksın
Ben de işte lohusayken bunu çok düşündüm herkes hayatını yaşıyor benim için hiçbir şey eskisi gibi değil ve olmayacak çay içiyor kahve içiyor sigara içiyor sohbet ediyorlar ben eve tıkıldım kaldım saat başı çocuk emziriyorum her şey benim üstüme kaldı dedim meğer lohusa kafasıymışYa bende ya aşırı mutluluk ya aşırı bitiklik var skskksks öncesini hatırlamıyorum jsksks ama geçen bi eski hayatımı çok özledim. Hava tam sevdiğim gibi bi çıkıp yürüyüş yapsam, kofi içsem her şey yoluna girer diye düşünürken buldum kendimisonra baktım mememde bebe var emziriyom, çıksam onla rüzgarlı üşür mü düşüncesi oluştu, çantayla mantayla çıkma derdi var. Sus dedim otur aşşa
Arada uhrevi ortam yaratmak için yeşil ışık açıp dualar açıyorum yutuptanama kırmızı korkunçç
Ben erkekler daha yetenekli bu konuda diye gece dışında ittiriyorumkolum ağrıyo 3 kilo oluyo 30 kilo biyerden sonra taşıyamıyom
Vala doktor kontrolüne gitmeden o iş nanay benim yineMadem uyumuyoruz buna değsin ajsjsjksksksks
Kız acı gerçekle yüzleşme diye düşündüm ben onu lohusa kafası mıymış sjjsjdkd yeşil ışıkta da sırlar dünyası gibi dumanların içinden ak sakallı dede çıkacak diye bekliyo aşkım insan o da korkunç sjsjsjskBen de işte lohusayken bunu çok düşündüm herkes hayatını yaşıyor benim için hiçbir şey eskisi gibi değil ve olmayacak çay içiyor kahve içiyor sigara içiyor sohbet ediyorlar ben eve tıkıldım kaldım saat başı çocuk emziriyorum her şey benim üstüme kaldı dedim meğer lohusa kafasıymışkırmızı ışık bana korku filmi gibi geliyor o ışıkta ben uyusam kabus görürüm sabaha kadar yeşil ışık iyidir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?