Uyumuyorlar aşkım. Hayalimiz seninki gibi uyanmamasıMerak ediyorum , sarılık olmasaydı daha mı çabuk uyanırdı? Yani sarılık olmayan bebekler hemen uyanıyor mu ilk 20 gün
Ekimde ya da kasımda dolacak aşkım bizim sözleşme. 1 kontrole götürcez daha ucuza gelirOna ilave yaptırabilirsiniz aşkım. Bende Anadolu var tamamlayıcı ve doğum sözleşme tatihi nisanda bitecek. Nisana kadar bebeği de eklektik. Onun ki 20 bin. Benim doğum dahil için 47 48 bin bandındaydı. Kendiminkini ödedim bebişinkini ödüyorum doğar doğmaz yaptırdık.
Uyumuyorlar bacım biz yenidoğanları çok yanlış bilirmişizMerak ediyorum , sarılık olmasaydı daha mı çabuk uyanırdı? Yani sarılık olmayan bebekler hemen uyanıyor mu ilk 20 gün
Ya ajzjjzjsjsjsjsjsjjaUyumuyorlar aşkım. Hayalimiz seninki gibi uyanmaması11.ci günden sonra sarılık riski kalmıyor diye biliyorum
Çünkü aşkım bu bebeler bakımlı. Hamilelikten beri kendimizi besiye çektik fitamin falanUyumuyorlar bacım biz yenidoğanları çok yanlış bilirmişizöyle 19-20 saat nerdeee ilk 20 günde bile çok uyanıuorlar canları isteyince uyuyorlar
Eşim yersin şimdi bana tokadı heee diyip tehdit ediyor her akşam uyusun diye de bizimki yer mi yemezÇünkü aşkım bu bebeler bakımlı. Hamilelikten beri kendimizi besiye çektik fitamin falansüreci erkene çektik. Bilimsel araştırmalar tekrar yapılmalı yeni bebeler bence gayet görüyor, takip ediyor, kendince cevap veriyor, anlamlı gülüyor
Ya hayalim uyumaması şu anUyumuyorlar aşkım. Hayalimiz seninki gibi uyanmaması11.ci günden sonra sarılık riski kalmıyor diye biliyorum
Bende aldım ama geçmediBenim de 40a kadar leke vardı da gusül alınca geçti gitti
Amiin aminKız bebe pişik olursa diye aldığım sudoyu kendime sürecektim az daha devam etsetez vakitte bitsin seninde inşallah
Kuzu 1238 olan emzirme ödeneği herkese tek seferlik yatıyor. 5bin dediğin tek cocuksa doğan tek seferlik 5 bin 2. Cocuksa düzenli her ay aylık 1500 , 3. Cocuksa doğan her ay aylık 5000 yatıyor.evet başvurdum ama bana 1238 tl yattı 5 bin değil
Aşkım anın tadını çıkart kdkdkdkdks ilk 14 gün diyodum ki çok aşığım 10 tane daha doğurmak istiyorum snsnsmmdmdk 15.gün acı gerçekle yüzleşim skksksksksYa hayalim uyumaması şu angeceleri artık uyanmadıkça aç kalıcak diye kafayı yiyorum krkfj
Demek ki uyansa bi dert uyanmasa bi dert
Malesef öyle aşkım büyük oğlanda kliniğe götürüyodum poliçesiz. Jdjdjdjjd şimdi rakamlar efsaneEkimde ya da kasımda dolacak aşkım bizim sözleşme. 1 kontrole götürcez daha ucuza gelirsonrakine ekleteyim valla özeller uçmuş
Ben korkuyorum bazen böyle anlamlı tepki verdiğinde ya snsjnsjsj bi noktaya bakıyo falan. Göz perdeleri açık diyolar ya aha diyorum cinlendik bizEşim yersin şimdi bana tokadı heee diyip tehdit ediyor her akşam uyusun diye de bizimki yer mi yemezbasıyor zılgıtı İngiliz bilim adamları Türk bebelerini görse araştırmadan kaçar bence
Valla deli gibi tatli ariyorum evdeee. Evet kardesim o videodaki. Kendi kizindan deneyimliEmik yüzünden tatlı isteği bence. Ağzıma kuru incir kayısı falan atıyorum benşey şifadır hocam, kalorisizmiş gibi zjsjsksk oyyy balık anneeee etrafın sarılmış ateş grubuylaaa. Sihirli eller kardeşinse o kız ömründe almadığı duayı aldı benden
Ahaha seninki yine duymuyormus ondan. Benimki her uyandigimda ayaktasin hic uyumadin mi diyo sabahlari. 1 oldu 2 oldu sonra trip attim madem uyaniyorsun bir keresinde al da gazini cikar diyeBenimki de dedi geçen gece kalkmadınız hiç dimi diyesen iyimisin dedim he ben hiç duymadım da bu gece full uyumusum dedi birde utanmadan
Bekle bekle muayeneyi rahim yerine oturmus mu diye bakicaklar oncesinde sikinti olabiliyormus.Kırk gün sonra görüşürüz dedisezercikliyimm ama ben 40 çıktığı güne randevu bulamadım haksızlık
Yaa dogum yapan kadinin belgesini yukleseler ya yuklememeleri cok garip. Persembe gidicem sorayim sagolasin canimRapor gibi bişey yğklüyolar sisteme canım bizim yapabileceğimiz bişey değil, doğum yaptığın hastane yapıyor onu. Ben calışmadığım için eşim başvuru yapmıştı süreç ne durumda diye 170 i aramıştık. Yetkili kişi söyledi eksik evrak var Rapor gibi siz doğum yaptığınız hastaneyi arayn emzirme ödeneği alamıyorum eksik evrak var deyin onlar anlar demişti. Harbiden medicanayı aradım doğum katına bağladılar onlara da durumu anlattım hallettiler.
Bak söylüyorum 5güne bitecek senin deBende aldım ama geçmedi
O bakışlardan ben de korkuyorum çoğu zamanBen korkuyorum bazen böyle anlamlı tepki verdiğinde ya snsjnsjsj bi noktaya bakıyo falan. Göz perdeleri açık diyolar ya aha diyorum cinlendik biz
Ay bunlarda emilsin diye yağ bazlı ya içindeki yağ mı yaramıyo acabaDun d vitaminini ikindin verdim 1-2 saat mizildadi. Bugun sabah verdim verdigimden bu saate kadar sikinti. Ocean da wellcare de ayni etkiyi yapiyor. Babasini gel bebek arabasinda gezdir elim kolum tutmuyor artik diye cagirdim adam geldi cocuk uyudubu ikisi disinda bildiginiz bir d vitamini var mi ya denicem valla tek tek gerekirse
Benim kız 48 günlük oldu 40 günlükten beridir gülüyor yüzüne dokunup konusunca falan bence sosyal gülümseme öncesindeki gülmeleri kendi kendineydi bunları bana tepki olarak yaptığını farkediyorumAy bizimki de gülüyor 1 haftadır bi tarafımdan uydurmuyorum ama anneme sorsan bebekler gülümser melekler güldürüyordur diyor
Zafer inananlarındır1,5 saat bakıştık tummy time yaptık ve uyudu
Ay bence de öyle kesinlikleBenim kız 48 günlük oldu 40 günlükten beridir gülüyor yüzüne dokunup konusunca falan bence sosyal gülümseme öncesindeki gülmeleri kendi kendineydi bunları bana tepki olarak yaptığını farkediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?