2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Merak ediyorum , sarılık olmasaydı daha mı çabuk uyanırdı? Yani sarılık olmayan bebekler hemen uyanıyor mu ilk 20 gün
Uyumuyorlar aşkım. Hayalimiz seninki gibi uyanmaması 11.ci günden sonra sarılık riski kalmıyor diye biliyorum

Ekimde ya da kasımda dolacak aşkım bizim sözleşme. 1 kontrole götürcez daha ucuza gelir sonrakine ekleteyim valla özeller uçmuş

Merak ediyorum , sarılık olmasaydı daha mı çabuk uyanırdı? Yani sarılık olmayan bebekler hemen uyanıyor mu ilk 20 gün
Uyumuyorlar bacım biz yenidoğanları çok yanlış bilirmişiz öyle 19-20 saat nerdeee ilk 20 günde bile çok uyanıuorlar canları isteyince uyuyorlar

Uyumuyorlar bacım biz yenidoğanları çok yanlış bilirmişiz öyle 19-20 saat nerdeee ilk 20 günde bile çok uyanıuorlar canları isteyince uyuyorlar
Çünkü aşkım bu bebeler bakımlı. Hamilelikten beri kendimizi besiye çektik fitamin falan süreci erkene çektik. Bilimsel araştırmalar tekrar yapılmalı yeni bebeler bence gayet görüyor, takip ediyor, kendince cevap veriyor, anlamlı gülüyor

Eşim yersin şimdi bana tokadı heee diyip tehdit ediyor her akşam uyusun diye de bizimki yer mi yemez basıyor zılgıtı İngiliz bilim adamları Türk bebelerini görse araştırmadan kaçar bence

Uyumuyorlar aşkım. Hayalimiz seninki gibi uyanmaması 11.ci günden sonra sarılık riski kalmıyor diye biliyorum
Ya hayalim uyumaması şu an geceleri artık uyanmadıkça aç kalıcak diye kafayı yiyorum krkfj
Demek ki uyansa bi dert uyanmasa bi dert

Ya hayalim uyumaması şu an geceleri artık uyanmadıkça aç kalıcak diye kafayı yiyorum krkfj
Demek ki uyansa bi dert uyanmasa bi dert
Aşkım anın tadını çıkart kdkdkdkdks ilk 14 gün diyodum ki çok aşığım 10 tane daha doğurmak istiyorum snsnsmmdmdk 15.gün acı gerçekle yüzleşim skksksksks

Eşim yersin şimdi bana tokadı heee diyip tehdit ediyor her akşam uyusun diye de bizimki yer mi yemez basıyor zılgıtı İngiliz bilim adamları Türk bebelerini görse araştırmadan kaçar bence
Ben korkuyorum bazen böyle anlamlı tepki verdiğinde ya snsjnsjsj bi noktaya bakıyo falan. Göz perdeleri açık diyolar ya aha diyorum cinlendik biz

Valla deli gibi tatli ariyorum evdeee. Evet kardesim o videodaki. Kendi kizindan deneyimlivalla
Bugun ben de becerdim 7-8 gaz cikardik sirta kaka ilk defa cikti pirtlarken
Benimki de dedi geçen gece kalkmadınız hiç dimi diye sen iyimisin dedim he ben hiç duymadım da bu gece full uyumusum dedi birde utanmadan
Ahaha seninki yine duymuyormus ondan. Benimki her uyandigimda ayaktasin hic uyumadin mi diyo sabahlari. 1 oldu 2 oldu sonra trip attim madem uyaniyorsun bir keresinde al da gazini cikar diye
Kırk gün sonra görüşürüz dedi sezercikliyimm ama ben 40 çıktığı güne randevu bulamadım haksızlık
Bekle bekle muayeneyi rahim yerine oturmus mu diye bakicaklar oncesinde sikinti olabiliyormus.
Yaa dogum yapan kadinin belgesini yukleseler ya yuklememeleri cok garip. Persembe gidicem sorayim sagolasin canim

Dun d vitaminini ikindin verdim 1-2 saat mizildadi. Bugun sabah verdim verdigimden bu saate kadar sikinti. Ocean da wellcare de ayni etkiyi yapiyor. Babasini gel bebek arabasinda gezdir elim kolum tutmuyor artik diye cagirdim adam geldi cocuk uyudu bu ikisi disinda bildiginiz bir d vitamini var mi ya denicem valla tek tek gerekirse

Ay bunlarda emilsin diye yağ bazlı ya içindeki yağ mı yaramıyo acaba

Ay bizimki de gülüyor 1 haftadır bi tarafımdan uydurmuyorum ama anneme sorsan bebekler gülümser melekler güldürüyordur diyor
Zafer inananlarındır 1,5 saat bakıştık tummy time yaptık ve uyudu
Benim kız 48 günlük oldu 40 günlükten beridir gülüyor yüzüne dokunup konusunca falan bence sosyal gülümseme öncesindeki gülmeleri kendi kendineydi bunları bana tepki olarak yaptığını farkediyorum

Benim kız 48 günlük oldu 40 günlükten beridir gülüyor yüzüne dokunup konusunca falan bence sosyal gülümseme öncesindeki gülmeleri kendi kendineydi bunları bana tepki olarak yaptığını farkediyorum
Ay bence de öyle kesinlikle uyanınca merhabaaa günaydın diyorum gülüyor şebek 1-2 ay sonra tam kıvama gelecekler gülücükler tepkiler oturmalar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…