2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Heeeehh mis gibi olmuş en sevdiğim sırta çıktıktan sonra nasıl melek gibi huzurlu oluyo azcık bastırdın dimi bastırınca oluyo

Ay bence de öyle kesinlikle uyanınca merhabaaa günaydın diyorum gülüyor şebek 1-2 ay sonra tam kıvama gelecekler gülücükler tepkiler oturmalar falan
Tabi uzun surmuyor bizim bakıyor hala yerde kucakta olmadığını farkedince başlıyor ağlamaya

Benim hastaneye özgü bi durum da olabilir daha önce kan serumu alırken günü birlik yatışımın taburculuğunu da yapmamışlardı çünkü bu kısım biraz aksak calısıyo. Rica ederim kuzum

Newvit diye bi marka varmış arkadaşım önerdi gaz yapmıyo diye bende onu alıp denicem ocean gaz yapıyo çünkü

Ay bizimki de gülüyor 1 haftadır bi tarafımdan uydurmuyorum ama anneme sorsan bebekler gülümser melekler güldürüyordur diyor
Zafer inananlarındır 1,5 saat bakıştık tummy time yaptık ve uyudu
Ay benimki iki haftadir guluyor cok sasiriyoruz. Yuzune bakip konusunca ses tonun gulecse guluveriyor. Baya baya suratima bakip cumle bekliyor coskulu bir gunaydin yapinca guluveriyor. Oyle tavana bakip gulerdi ilk kizim bu oyle degil bu baya gozlerini bana dikip guluyor bir kac kere video cekmeye calistim yakalayamadim
Ay bunlarda emilsin diye yağ bazlı ya içindeki yağ mı yaramıyo acaba
Bence de onu sindiremiyor galiba ya ama zeytinyagi olani da sindiremiyorsa bilmiyorum. Yarin saglik ocaginin verdigini denicem cunku yogun bakimda onu vermisler 4 gun hic gaz muhabbeti duymadim orada. Eve geldi ocean basladik sikinti basladi.
Heeeehh mis gibi olmuş en sevdiğim sırta çıktıktan sonra nasıl melek gibi huzurlu oluyo azcık bastırdın dimi bastırınca oluyo
Ay dun de bastirdim ama bugun kendini birakti bana.
Benim hastaneye özgü bi durum da olabilir daha önce kan serumu alırken günü birlik yatışımın taburculuğunu da yapmamışlardı çünkü bu kısım biraz aksak calısıyo. Rica ederim kuzum
Yok arkadasimla da konustum gorevli arkadaslara soylemis onlar belge iletmisler. Demek ki genelde boyle

Newvit diye bi marka varmış arkadaşım önerdi gaz yapmıyo diye bende onu alıp denicem ocean gaz yapıyo çünkü
Dimiiiii ay her yerde ocean oneriliyor
Ama kac kere denedim vermesem uyuyor cocuk verince yarim saat sonra mesaim basliyor

Akıllı bebe ama haklılar biz de sürekli sırt üstü yatarak bi taraflarımız uyuşur

Benimkini sirt ustu yatirdim kafasi biraz uzun iki kolunu da atmis yana yan donmus hafiften gece yan yatiriyorum kusarsa diye de gunduz sirtustu koyuyorum yanindaysam

Gerçekten gülüyorlar amaa dediğin gibi net bi şekilde bize bakıp tövbe yarabbim kime gülecekler
Gaz damlasından mı bahsediyorsunuz kaçırdım orayı ama biz 3-4 gündür vermiyoruz sab simplexi sanki pek farkı yok yani onu kullanırken de ıkınıyordu derin uykuda şimdi de ıkınıyor mamasına 3-4 damla zeytinyağı damlatıyorım ben missler gibi dün de yaptı kakayı bugün de yaptı

Ay verebiliyomuyuz zeytinyağı ya 6.cı aydan çnce denemeyin diyorlardı. Bizimkide kakasını yapmadı ıkınıyor yine müdahale etmek istemiyorum ama gece sıçamadı diye uykumuzu bölcekse vereyim

Gerçekten 30 bin demeselerdi aynı fiyat olsa idi direk ilk gün yapardım öyle pişmanım 1 ay bile etkili oluyormuş.. belki süt gelmesi beslenmesi sarılığı sıkıntılı bir süreç olursa zorlanilabilir bişey diyemem ama şuan her yanım agriyo kucakta taşımaktan

Ay kızlar 40 ımda benimde kontrol var ama biliyosunuz ki ben beklemedim anlar mı doktorum ya?? Yalan söylesem yapmadık desem görür mü ki ?
Ay acimadi mi? Ben gaza geldigimde bile ic kisimda bir degisik his oluyor
Eveeettt dimiiiiii. Guluyo tipini yedigim duvarlari yumruklayasim geliyor degilse cocugu mincircam. Yok kuzum d vitamininden bahsediyoruz. Ben benim kiza gaz yaptigindan eminim artik .
Ay verebiliyomuyuz zeytinyağı ya 6.cı aydan çnce denemeyin diyorlardı. Bizimkide kakasını yapmadı ıkınıyor yine müdahale etmek istemiyorum ama gece sıçamadı diye uykumuzu bölcekse vereyim
D vitamininin icinde de zeytinyagi var bence cok asiri olmadigi takdirde sikinti olmaz. 3 damla d vitamini verebildigimize gore 1-2 damla zeytinyagi sorun olmuyor heralde
Biz sustenium kullanıyoruz gaz filan yapmıyor. Tadı klasik zeytinyağı
Ayyy hemen bakayim

Oyyyy fiyatlara baaaak. Benim işyerim tamamlayıcı sağlık sigortası yapıyor benim ondan var o zaman ben onun yenileme süresini bekleyip onlarla yaptırayım
Bende öyle yaptım kendime ek 800 tl ödüyorum ben 2 cocugada yaptırdım fiyatları uygun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…