Heeeehh mis gibi olmuş en sevdiğimValla deli gibi tatli ariyorum evdeee. Evet kardesim o videodaki. Kendi kizindan deneyimlivalla
Bugun ben de becerdim 7-8 gaz cikardik sirta kaka ilk defa cikti pirtlarken
Ahaha seninki yine duymuyormus ondan. Benimki her uyandigimda ayaktasin hic uyumadin mi diyo sabahlari. 1 oldu 2 oldu sonra trip attim madem uyaniyorsun bir keresinde al da gazini cikar diye
Bekle bekle muayeneyi rahim yerine oturmus mu diye bakicaklar oncesinde sikinti olabiliyormus.
Yaa dogum yapan kadinin belgesini yukleseler ya yuklememeleri cok garip. Persembe gidicem sorayim sagolasin canim
Tabi uzun surmuyor bizim bakıyor hala yerde kucakta olmadığını farkedince başlıyor ağlamayaAy bence de öyle kesinlikleuyanınca merhabaaa günaydın diyorum gülüyor şebek 1-2 ay sonra tam kıvama gelecekler gülücükler tepkiler oturmalar falan
Benim hastaneye özgü bi durum da olabilir daha önce kan serumu alırken günü birlik yatışımın taburculuğunu da yapmamışlardı çünkü bu kısım biraz aksak calısıyo. Rica ederim kuzumValla deli gibi tatli ariyorum evdeee. Evet kardesim o videodaki. Kendi kizindan deneyimlivalla
Bugun ben de becerdim 7-8 gaz cikardik sirta kaka ilk defa cikti pirtlarken
Ahaha seninki yine duymuyormus ondan. Benimki her uyandigimda ayaktasin hic uyumadin mi diyo sabahlari. 1 oldu 2 oldu sonra trip attim madem uyaniyorsun bir keresinde al da gazini cikar diye
Bekle bekle muayeneyi rahim yerine oturmus mu diye bakicaklar oncesinde sikinti olabiliyormus.
Yaa dogum yapan kadinin belgesini yukleseler ya yuklememeleri cok garip. Persembe gidicem sorayim sagolasin canim
Newvit diye bi marka varmış arkadaşım önerdi gaz yapmıyo diye bende onu alıp denicem ocean gaz yapıyo çünküDun d vitaminini ikindin verdim 1-2 saat mizildadi. Bugun sabah verdim verdigimden bu saate kadar sikinti. Ocean da wellcare de ayni etkiyi yapiyor. Babasini gel bebek arabasinda gezdir elim kolum tutmuyor artik diye cagirdim adam geldi cocuk uyudubu ikisi disinda bildiginiz bir d vitamini var mi ya denicem valla tek tek gerekirse
Akıllı bebeTabi uzun surmuyor bizim bakıyor hala yerde kucakta olmadığını farkedince başlıyor ağlamaya
Öyle onlarda kendilerince haklıAkıllı bebeama haklılar biz de sürekli sırt üstü yatarak bi taraflarımız uyuşur
Ay benimki iki haftadir guluyor cok sasiriyoruz. Yuzune bakip konusunca ses tonun gulecse guluveriyor. Baya baya suratima bakip cumle bekliyor coskulu bir gunaydin yapinca guluveriyor. Oyle tavana bakip gulerdi ilk kizim bu oyle degil bu baya gozlerini bana dikip guluyor bir kac kere video cekmeye calistim yakalayamadimAy bizimki de gülüyor 1 haftadır bi tarafımdan uydurmuyorum ama anneme sorsan bebekler gülümser melekler güldürüyordur diyor
Zafer inananlarındır1,5 saat bakıştık tummy time yaptık ve uyudu
Bence de onu sindiremiyor galiba ya ama zeytinyagi olani da sindiremiyorsa bilmiyorum. Yarin saglik ocaginin verdigini denicem cunku yogun bakimda onu vermisler 4 gun hic gaz muhabbeti duymadim orada. Eve geldi ocean basladik sikinti basladi.Ay bunlarda emilsin diye yağ bazlı ya içindeki yağ mı yaramıyo acaba
Ay dun de bastirdim ama bugun kendini birakti bana.Heeeehh mis gibi olmuş en sevdiğimsırta çıktıktan sonra nasıl melek gibi huzurlu oluyo azcık bastırdın dimi bastırınca oluyo
Yok arkadasimla da konustum gorevli arkadaslara soylemis onlar belge iletmisler. Demek ki genelde boyleBenim hastaneye özgü bi durum da olabilir daha önce kan serumu alırken günü birlik yatışımın taburculuğunu da yapmamışlardı çünkü bu kısım biraz aksak calısıyo. Rica ederim kuzum
Dimiiiii ay her yerde ocean oneriliyorNewvit diye bi marka varmış arkadaşım önerdi gaz yapmıyo diye bende onu alıp denicem ocean gaz yapıyo çünkü
Akıllı bebeama haklılar biz de sürekli sırt üstü yatarak bi taraflarımız uyuşur
Hadi inşallahBak söylüyorum 5güne bitecek senin de
Ay hayır nasıl anlasın yokAy kızlar 40 ımda benimde kontrol var ama biliyosunuz ki ben beklemedimanlar mı doktorum ya?? Yalan söylesem yapmadık desem görür mü ki ?
Anlamaz kızAy kızlar 40 ımda benimde kontrol var ama biliyosunuz ki ben beklemedimanlar mı doktorum ya?? Yalan söylesem yapmadık desem görür mü ki ?
Gerçekten gülüyorlar amaaAy benimki iki haftadir guluyor cok sasiriyoruz. Yuzune bakip konusunca ses tonun gulecse guluveriyor. Baya baya suratima bakip cumle bekliyor coskulu bir gunaydin yapinca guluveriyor. Oyle tavana bakip gulerdi ilk kizim bu oyle degil bu baya gozlerini bana dikip guluyor bir kac kere video cekmeye calistim yakalayamadim
Bence de onu sindiremiyor galiba ya ama zeytinyagi olani da sindiremiyorsa bilmiyorum. Yarin saglik ocaginin verdigini denicem cunku yogun bakimda onu vermisler 4 gun hic gaz muhabbeti duymadim orada. Eve geldi ocean basladik sikinti basladi.
Yok kız ne görecekAy kızlar 40 ımda benimde kontrol var ama biliyosunuz ki ben beklemedimanlar mı doktorum ya?? Yalan söylesem yapmadık desem görür mü ki ?
Ay verebiliyomuyuz zeytinyağı ya 6.cı aydan çnce denemeyin diyorlardı. Bizimkide kakasını yapmadı ıkınıyor yine müdahale etmek istemiyorum ama gece sıçamadı diye uykumuzu bölcekse vereyimGerçekten gülüyorlar amaadediğin gibi net bi şekilde bize bakıp tövbe yarabbim kime gülecekler
Gaz damlasından mı bahsediyorsunuz kaçırdım orayı ama biz 3-4 gündür vermiyoruz sab simplexi sanki pek farkı yok yani onu kullanırken de ıkınıyordu derin uykuda şimdi de ıkınıyormamasına 3-4 damla zeytinyağı damlatıyorım ben missler gibi dün de yaptı kakayı bugün de yaptı
Gerçekten 30 bin demeselerdi aynı fiyat olsa idi direk ilk gün yapardım öyle pişmanım 1 ay bile etkili oluyormuş.. belki süt gelmesi beslenmesi sarılığı sıkıntılı bir süreç olursa zorlanilabilir bişey diyemem ama şuan her yanım agriyo kucakta taşımaktanOyy maşallahminik adam oldu desene oğlun
Ben de pazartesi günü doktora götüreceğim eğer gün verirse yaptıracağız sünnet geç kalmadım umarımama çevremdeki büyükler 'daha çok küçük 6.ayı dolmasını bekle' diyorlar
Biz sustenium kullanıyoruz gaz filan yapmıyor. Tadı klasik zeytinyağıDimiiiii ay her yerde ocean oneriliyor
Ama kac kere denedim vermesem uyuyor cocuk verince yarim saat sonra mesaim basliyor
Ay acimadi mi? Ben gaza geldigimde bile ic kisimda bir degisik his oluyorAy kızlar 40 ımda benimde kontrol var ama biliyosunuz ki ben beklemedimanlar mı doktorum ya?? Yalan söylesem yapmadık desem görür mü ki ?
Eveeettt dimiiiiii. Guluyo tipini yedigim duvarlari yumruklayasim geliyor degilse cocugu mincircam. Yok kuzum d vitamininden bahsediyoruz. Ben benim kiza gaz yaptigindan eminim artik .Gerçekten gülüyorlar amaadediğin gibi net bi şekilde bize bakıp tövbe yarabbim kime gülecekler
Gaz damlasından mı bahsediyorsunuz kaçırdım orayı ama biz 3-4 gündür vermiyoruz sab simplexi sanki pek farkı yok yani onu kullanırken de ıkınıyordu derin uykuda şimdi de ıkınıyormamasına 3-4 damla zeytinyağı damlatıyorım ben missler gibi dün de yaptı kakayı bugün de yaptı
D vitamininin icinde de zeytinyagi var bence cok asiri olmadigi takdirde sikinti olmaz. 3 damla d vitamini verebildigimize gore 1-2 damla zeytinyagi sorun olmuyor heraldeAy verebiliyomuyuz zeytinyağı ya 6.cı aydan çnce denemeyin diyorlardı. Bizimkide kakasını yapmadı ıkınıyor yine müdahale etmek istemiyorum ama gece sıçamadı diye uykumuzu bölcekse vereyim
Ayyy hemen bakayimBiz sustenium kullanıyoruz gaz filan yapmıyor. Tadı klasik zeytinyağı
Bende öyle yaptım kendime ek 800 tl ödüyorum ben 2 cocugada yaptırdım fiyatları uygun oluyorOyyyy fiyatlara baaaak. Benim işyerim tamamlayıcı sağlık sigortası yapıyor benim ondan var o zaman ben onun yenileme süresini bekleyip onlarla yaptırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?