- 13 Aralık 2024
- 669
- 667
- 18
Bitti bu ataktan sonrasını okumıycam yaaaAy biz aynısını 3-4 gün önce yaşadık. Hatta o kadar uyumadı ve huzursuzdu ki arabaya bindin 100 km yol yaptık eşimle djkdkd ışıklarda durmaya bile tahammülü yok çocuğumun aynı ben shsj
Sonra bir rahatladı ben dedim bitti bu atak
Lakin atak değil şımarıklıkmış anladığım djjdd
Bilgiler için teşekkür ederim canım, bende eller serbest pompa var onun kademeleri var o fazla acıtmıyor.Ben Philips soothie verdim ilk olarak ve ilk denemede tuttu, onunla devam ediyoruz. Çok açsa tutmuyor ama öbür türlü sırf emme isteği varsa veya huysuzluk yapıyorsa tutuyor. Biraz olsun rahatlattı emzik olayı. Dün 5. hafta atağından dolayı saatlerdir göğsümdeydi, gece 2de göğüslerimde ne sür ne de takat olmayınca memeyi verdim çok geçmeden uyudu.
Pusette uyuması iyi değil diyorlar omurga sağlığı ve nefesinin bloke olmaması için. Ben max 2 saat diye duymuştum sonra çıkartıp düz bir zemine yada kucağa falan almak lazım diyorlardı en az 10dk ama Chat Gpt daha katı 1 saatten fazla tutmayın falan dedi.
Ay ben de hep şekeri mi düştü de uyanmıyor diye korkuyorum, o uyusa da ben uyandırıyorum bu sefer 4-5 saatten sonra. Bir kere 6 saat olsu çok korktum. Ne zaman tamam artık uyandırmıcam uyuyalım desem o gece 2 saatte bir uyanacağı tutuyor ama
Yapma etme bu sefer hiç uyumayacak
Ya bu bende de oluyor çok ilginç. Göğüslerimiz bebelerimizin rutinini bizden iyi biliyor
Ben yenidoğanlar için olan ergobaby embrace aldım. 3200 kilodan itibaren kullanılabiliyormuş.
Bana emzirme danışmanı 2-4 saatte bir emzir demişti, gece de bir kereye mahsus 5 saat ara verebilirsin dedi. Gittiğim iki pediatrist ise gündüz en fazla 4 saatte bir emzir, gece ile günde bir kereye mahsus 6 saat ara verebilirsin dedi. Hepsi bir göğüste 15-20dk, diğer göğüste 15-20dk aktif olarak emsin dedi. İlk doğduğunda sürekli uyuyakaldığı için çok zordu. Uyandırmak bile 1 saat sürüyordu geceleri hiç satılığı olmamasına rağmen. Şimdi kalmadı o pek neyseki. Bir tek dün 5. hafta atağından dolayı gündüz sabah 9.30tan gece yarısına kadar hiç uyumayınca gece de uyanamadı. Uykusunda emzirebildiğim kadar emzirdim ama bu sefer de benim göğüsler ağrıdı. Gece kalkıp pompayı sterilize edip sağamadım da valla.
Lansinoh’un manuel pompası var, benim göğüsler sürekli emilmekten çok hassas da ondan mı acıyor bilmiyorum ama sağmal da acılı bir işlemmiş. Sizlerinde öyle mi kızlar?
Soothie nin hastası benim oğlum, cok begendiŞu soothie'ye yükseldim bi acaba mı diyorummm
Doğru direkt süt içince yeşile dönüyo bi değişik oluyo. Ama yoğurt peynir bu kadar dokunmuyo bak. Abartmayınca tabiAy aşkım ben dr sordum. Kendi diyetine dikkat et direkt süt içme, süt ürünü kısıtlı tüket, abur cubur çay kahve çok fazla tüketme dedi
Kız benim kollarım titriyo kucaktan indirince. 3 kilo oluyo 30 kilo kddkdk bacım ben bi elimi popişe diğerini boynuna kafasına destek koyuyorum kaldırıyorum azcık pişpiş diyip sallayıp olduğum yere yatırıyorum12 ay kaç haftalık eder kızo ne öyle. Ya ama elim kolum bağlı 2 saattir kalkamıyorum da yemek de yapamadım
Lohusalıktan o da fazla abartıyorBizim topik anlık
Hahahahshshahhsh üf evet çıldırıyom sdjdjjdjdBizim topik anlık
Eskiden atak mı varmışBitti bu ataktan sonrasını okumıycam yaaa
Ben de aldım bahçeye indim şimdi salakladı hemenevde beni yumrukluyordu
Bu bebeler çok değişik yaaa hepsi ayrı bir şey seviyorSoothie nin hastası benim oğlum, cok begendi
Soothie de denendi be sevilmediŞu soothie'ye yükseldim bi acaba mı diyorummm
Muhtemelen laktoz intoleranslı doğuyolar bizim sütte de laktoz var ağır geliyo minik ceylanlaraDoğru direkt süt içince yeşile dönüyo bi değişik oluyo. Ama yoğurt peynir bu kadar dokunmuyo bak. Abartmayınca tabi
Aa ben temmuzda doğuruncaKızlar 144ü aradım. Ağustosta doğuranlar eylül son haftasında alacak parayı
Kız bakkaldan bitane dandik alın bak nasıl cok cok emcek onuSoothie de denendi be sevilmedi
EvetHahahahahahahaj çıldırıyom kalıp peynir ne ahhahajajsjsjs kesik kesik kustu dimi öyle kusunca annem diyo ki sütteki vitamini almış fazlasını atıyo çocuk
Onuda aldım nooKız bakkaldan bitane dandik alın bak nasıl cok cok emcek onu
Evet canım hemde cok kaç kez kustuÖğürüyor bir de ısrar edemiyorum kusacak diye ben de
KesinlikleHassas olcaz zaten ne olalım ki. biz bu adamları bu hale getirdik her şeye koşarak her işi yaparak
Ayyy az evvel denedimBide ben
Bu durumdan cok üzgünüm hergün deniyorum dün denedim denememle bir kalıp peynir kustu
40 günü bekledim ben lohusalık bitmesi için yani 40 gün cıkınca biter derler kanama bitsede lohusasınAyy kanama derken nasıl geliyodu rengi 2 hafta olacak benim kanama kırmızılı pembeli hiç yok sarı akıntı var 2 haftadır benim lohusalık bunun da geçmesini beklersem devam mı daha yani gün olarak daha 1 hafta var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?