2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Bizimki babynest sevdalısı boş bulunca oturup yalanıyor

Gece 5 te kakamızı yaptık 4 günlük eziyetten kurtulduk
Kanamamda kesildi bu arada lohusalık sona ermiştir
Ayy kanama derken nasıl geliyodu rengi 2 hafta olacak benim kanama kırmızılı pembeli hiç yok sarı akıntı var 2 haftadır benim lohusalık bunun da geçmesini beklersem devam mı daha yani gün olarak daha 1 hafta var da

Aşkım loşi kırmızı pembe beyaz diye gider genelde. Ben pembelikte bittikten sonra bitti saydımmmm

Ayyy deme geliyor gelmekte olan yani peki geçen haftaki atak değilse atak nasıl bir şeydir aman yareppii

miremsux ay bizim kedilerden biri muhattap olmuyomuş gibi davranıyor ama biz uzaktayken gidip kontrol ediyor. Ötekisi zaten hamileykende hep karnımdaydı. Bebeği kendisinin sanıyo ağlayınca panik yapıp ordan oraya koşmaya başlıyor. Bazen altını pisleyince gelip kokluyor, koşa koşa kumuna gidip bize bakıyo djdkkd buraya sıçmayacak mı biz yapsak kızarsınız demeye çalışıyor sanırım

Ya ahhahahahahahshshahah mecbur tuvalet eğitimi vercek senin bebeye kız bezden tasarruf ya bayılıyorum bu çocuklara

Kızlar hm emzirme sütyeni kullanan vardı hatırlıyorum beden ben 95b alıyordum azıcık serbest olsun sıkmasın diye de e orda beden yok sjdjdkks kalıplar nasıl 85b alsam sığar mıyım
Kalıplar normal sütyen bedenleriyle aynı kuzu. Ben penti normal sütyende 5-6 aylık hamileyken 85b giyiniyordum, hm emzirme sütyeninden de aynı beden aldım oldu. Ama modelden modele kalıp değişir mi bilemedim

İşte aynı düşüncedeyim ve bence dün atağa girdi bizimki
Dün tüm akşam sütle kavga ede ede içti saatlerce uyumadı ve şimdi de başladı emmek istiyor ağlıyor dövünüyor. Süt de sürekli içmek isteyince yavaşlıyor ve yavaşlayınca daha da çıldırıyor. Chat de 8 inde başlayack demişti

Ay biz aynısını 3-4 gün önce yaşadık. Hatta o kadar uyumadı ve huzursuzdu ki arabaya bindin 100 km yol yaptık eşimle djkdkd ışıklarda durmaya bile tahammülü yok çocuğumun aynı ben shsj
Sonra bir rahatladı ben dedim bitti bu atak
Lakin atak değil şımarıklıkmış anladığım djjdd

Yeni bi atak mı geldi acaba kucak istiyor kucakta uyumak istiyor
Kollarım sırtım pert
Az önce bununla ilgili video izledim. Bebe kucağa alışmaz 12 ayda doğması gerek normalde ama 9 ayda doğduğu için kalan 3 ay boşluğu sizin kucağınızda geçirmek istiyor diyordu. Durumu romantize ediyor olabilirler bilmiyorum ama benimki 1 haftadır emip memede uyumayı, popişe de arada pış pış vurulsun istiyo

Kalıplar normal sütyen bedenleriyle aynı kuzu. Ben penti normal sütyende 5-6 aylık hamileyken 85b giyiniyordum, hm emzirme sütyeninden de aynı beden aldım oldu. Ama modelden modele kalıp değişir mi bilemedim
Aa tamam aşkım. Kaplı olandan alayım dedim kendi bedenimi alayım o zamannn baktım memintoları sıkıyor uzatıcı kopçayla yola devammmn

12 ay kaç haftalık eder kız o ne öyle. Ya ama elim kolum bağlı 2 saattir kalkamıyorum da yemek de yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…