- 2 Şubat 2023
- 1.407
- 2.769
- 63
Biz 7. Haftadayız galiba. Yani her beslenmeden sonra gazını çıkartabilmeye başladığımdan mıdır gpt mi haklı bilmiyorum ama. Sanki yani bi tık gibimsi. BilemedimKızlar bu gaz sancısı 7-8 inci haftalarda hafifliyormuş. Chatgbt öyle diyor. Doğru muduro haftalarda olan var mı? Yüzümüz gülecek mi sanki mama miktarını arttırınca gaz miktarıda arttı bizim ya
Benim arkadaşımda önerdi onu bayağı. Benim ihtiyacım öyle olmadıGarmastan göğüs ucu yaralarımı iki günde iyileştirdi benim. Sürüp açık bırak, sızısını da alıyor
Şaşırdık mııııığğğğ tabiki hayır ah bu kaynanalarKız hiç bi yerim doğrulmuyor zaten
Toplasan 3 saat uyudu 11den beri direniyor
Zaten kaynanamı almaya gelmşştik bize desteğe götürmeye ayağından iğne oldu biz ona destek oluyoruzyorgunum dostlarr
Kızlar bu gaz sancısı 7-8 inci haftalarda hafifliyormuş. Chatgbt öyle diyor. Doğru muduro haftalarda olan var mı? Yüzümüz gülecek mi sanki mama miktarını arttırınca gaz miktarıda arttı bizim ya
biz neredeyse 7haftalık oluyoruz hiç bi hafifleme olmadı daha da huzursuz oldu sanki
Gaz damlası kullanıyor musun bazen gaz damlası da çok rahatsız edebiliyor mesela ben bebeğime gaz damlası kullanırken bebeğim çok kötü oluyordu 1 hafta 10 gündür tamamen kullanmayı bıraktık bebeğim rahatladı . Gaz damlası ile mahvoluyordu kısacasıbiz neredeyse 7haftalık oluyoruz hiç bi hafifleme olmadı daha da huzursuz oldu sankisabaha karşı daha çok ağrısı oluyor
Bebek türüne göre değişiyor benim gibi laktoz intoleransı olan anası babası varsa ki ben 8 ay gaz problemi yaşadık biz jdjdjjdjdj korkutmak gibi olmasın daaa
Bugun benimki de hic uyumadi ya en son yorgunluktan gebersem de aldim arabaya koydum disarida uyudu ama araba durunca uyaniyor telef olduk yurumekten.Kız hiç bi yerim doğrulmuyor zaten
Toplasan 3 saat uyudu 11den beri direniyor
Zaten kaynanamı almaya gelmşştik bize desteğe götürmeye ayağından iğne oldu biz ona destek oluyoruzyorgunum dostlarr
YA dalıyor ama derin değil 10 dk sonra uyanıyor 8.haftya girdik, atak mı acabaBugun benimki de hic uyumadi ya en son yorgunluktan gebersem de aldim arabaya koydum disarida uyudu ama araba durunca uyaniyor telef olduk yurumekten.
Bitik haldeyiz zatenŞaşırdık mııııığğğğ tabiki hayır ah bu kaynanalarAllah yardımcın olsun kuzucum. Kaç kişiye birden bakacaksın bebek de bakma yani koca insan kadar yoruyor
Bizim daha 34 mu 35 mi oldu gunleri bile bilemiyorum bugun hic uyumadi. Sadece kucakta gezmek istiyor oturmak da yasak. Yatirinca kiziyor. Kalkip gezinince aniden susup etrafi izlemeye basliyor. Emzikle bile yarim saati geciremedik elleri surekli hareket ediyor emzigini cikariyor. Su an hem salliyorum hemYA dalıyor ama derin değil 10 dk sonra uyanıyor 8.haftya girdik, atak mı acaba
Aynı biz de öyleyiz benim yatak odasına çıkıp orada kalmam da psikolojime iyi gelmeyecek biliyorum evde bir çocuk daha ilgi bekliyor. Salona bir park yatak koyduk biz çıkana kadar orada yatıyor. Oğlumda çok takmıştım kafaya rutin yapayım karartma perde alayım sessiz ortam sağlayayım diye aylarımı bence stresle heba ettim. Ve sonuç 7 yaşında hala uykudan nefret ediyor kavga dövüş uyuyor, hiç nir zaman uykuyu seven çocuk olmadı. Kızımda hayalim ortalıkta uyuyakalmasıKızlar bebişleri gece uykusuna geçirirken rutin uygulamaya başladınız mı? Biz akışta kalıyoruz spontene djdkd
En geç 9 da yatırın diyolar ama ben odaya götüremiyorum. Biz yatana kadar salondaki elektrikli ana kucağında yatıyor.( allahıma şükürler sevdi onu afdasg) Bizde 11-12 gibi yatıyoruz genelde. O zaman çıkarıyorum odayave biraz büyüyene kadar böyle devam edicek sanırım. Yatak odamız üst katta. Kamera vs var ama bebişi yalnız bırakmak istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba. Bide zaten ne zaman uyanacağı belli olmuyo delinin. Gözümün önünde olsun istiyorum
Ben hiçbirini yapmadım çok özen gösterdim hala uyumuyor kendine yüklenmeHahahahhaha eyvahlar olsun ben ilkinde yaptım o hatayı 5 yaşında hala uyumuyor, uyuduğunda da babası işe giderken kalkıyor sen düşün hayatımın en büyük ppişmanlığıdır akşamları böyle TV izlerken yanımda tutmakcok çektim çok ağzım baya sağlam yandı da ondan akşamları cocuğu ışık yanan odaya götürmüyom
Babybjörn ana kucağı tarzı bir anakucağı öneririm, benim şimdiden baya hayatımı kurtardıBen de pusete koyuyorum ve duruyor en azından o sıra az da olsa yemek iş vs yapıyorumama omurga yapısına zarar veriyor diyorlar ne yapacağım bilmiyorum ben de ama orada duruyor napim
Yaa çok sevindim maşallah diyimAy evet ya ahshshsjsj valla biraz daha emzirip kucağımda taşırsam omurgam c şeklini alcakkızlar bu arada soothie aldık bugün bi umut diyerek diğerlerine göre daha uzun emdi sinirden uyuduğu için ağzından aldım ama emdi yani
Bizimde öyle ya önceden sabah akşam yapıyordum şimdi artık sabahlar tek yapıyorum çıkan sumuge de şaşırıyorum her defasındaBebesinin burnu surekli tikanan var mi? Ya ciglik kiyamet temizliyorum yok yine ertesi gun tikali sanki genizi akiyor gibi bir yutkunma sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?