2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bu arada bebemi doktorun dediği gibi 120 ml besleyerek yatırdım ve çocuk açmış cidden içti hepsini bu sefer de açlıktan değil gazdan uyandı ama 3 saat aralıksız uyudu en azından buna da şükür

Tahin yağı duymuştum ben meme çatlağı içinn. Tahinin üstünde biriken yağı sürüyorlarmış

Ne kadar şanslısınnsjsjjsjs elektrikli ana kucağında kediler yatıyo manuel olanı verdi arkadaşım iki onda tıngırdıyo

Gece gündüz ayrımı olmaz ki daha nasıl öncesinde uyanık tutup 9 da uyutacağız. Bazen akşamüstü 4 5 gibi yatıyor 7 de 8 de kalktığı oluyo bir iki saat uyanıklık var besle gaz cıksr bidaha besle saat 9 10 da ya da 10bucukta uyuyor misal geri. Mesela dün 8e geliyodu uyudu akşam uykusuna erken geçti öncesinde uyanıktı çünkü.
elektrikli de uyuyorsa elleme uyusun. Ama ışık yüksek ses olmasın akşam saatlerinde sen yatak odana çıkana kadar. Gündüz ki hareketliliğin sesin akşamları kesildiğini anlasın mesela ona alışabilir. Ben mümkün mertebe akşam 7 dem 8 den sonra uyuduklarında pek konuşmam. Işık yanan odaya getirmem.

Kuzum garmastan pomad kullandın mı?

Ne kadar şanslısınnsjsjjsjs elektrikli ana kucağında kediler yatıyo manuel olanı verdi arkadaşım iki onda tıngırdıyo
Ay manueli benimki sevmedi bu elektrikliyi sonradan aldım son çare (desteksiz uyutacaktımsffsgsgsg) gerçi manueli en son denediğimde kemer kısmı kafasına geliyodu küçümenimin belki şimdi olur.

Ay dizi film izliyoruz ya gece 12 ye kadar eller havaya bizim evde bakalım nasıl olcak bu iş. Şimdi neyse de 1-2 aya düzen lazım. Ama ben istiyorum ki sabah 6-7 de değil 10-11 de uyansın annesi tembel çünkiiiğ

Hahahahhaha eyvahlar olsun ben ilkinde yaptım o hatayı 5 yaşında hala uyumuyor, uyuduğunda da babası işe giderken kalkıyor sen düşün hayatımın en büyük ppişmanlığıdır akşamları böyle TV izlerken yanımda tutmak cok çektim çok ağzım baya sağlam yandı da ondan akşamları cocuğu ışık yanan odaya götürmüyom

Verirler mi ki acaba özel doktoru verir devlet vermez belkide
Sormak lazım valla doktordan doktora değişir, ben açık açık sordum benim doktora bebeğe bakacak kimsem yok gittiği yere kadar uzatmam lazım izni dedim, tamam yazarım dedi

Ay şaka yapıyosunn ne zaman başlamak gerek acaba gece oldu hadi odaya olayına şimdi ne zaman uyanacağı belli olmuyo. Odaya götürsem ayrı dert götürmesem ayrı

Ay şaka yapıyosunn ne zaman başlamak gerek acaba gece oldu hadi odaya olayına şimdi ne zaman uyanacağı belli olmuyo. Odaya götürsem ayrı dert götürmesem ayrı
Evet bu çok doğru, şimdiden başlamak gerek arkadaşım akşam en geç 7-8 gibi karanlık odaya yatırmak gerekiyor, düzen oluşturmanın adımları şimdiden atılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…