Ayy en az 2 kilo yaZaten şu ayakkabıyla tartılma olayına çok karşıyım doktora gittiğimizde karnımız tok oluyor üstümüz giyinik oluyor bunu 1 kg olarak düşmeleri lazım bence

ben denedim evde sabah ac karna tartildim dr da tartildim 2 kilo fark var diyorum
ben denedim evde sabah ac karna tartildim dr da tartildim 2 kilo fark var diyorumBenimde oyle. Dun ve bugun cok yoruldum heralde ondanKızlar bugün karnım baya sert geliyor bana ya normalmidir sizce?
Ya ben de ayagina bastircam yamulcak diyeAyy evet ya çok korkuyorum ayağı disrai çıkacak diye

biliyorum su icinde oyle bisey olmaz ama boyle garip bir endisem var. Bi de ustune babannem buna benzer yasli hikayesi anlatti ister istemez etkilendim. Beynim sacmaaa diye haykirsa da kalbim dinlemiyo
 biliyorum su icinde oyle bisey olmaz ama boyle garip bir endisem var. Bi de ustune babannem buna benzer yasli hikayesi anlatti ister istemez etkilendim. Beynim sacmaaa diye haykirsa da kalbim dinlemiyo

Hba1c sınırda gelmişti zaten. Lütfen çıkmasın şeker falan midem bulanıyo yanıyo diyet yapamam ben. Ekmeksiz bir hiçim
 Hba1c sınırda gelmişti zaten. Lütfen çıkmasın şeker falan midem bulanıyo yanıyo diyet yapamam ben. Ekmeksiz bir hiçim  Allahım lütfen şeker çıkmasın amin
Allahım lütfen şeker çıkmasın amin 

hamilelikte 2.5 altında isteniyor tsh
  hamilelikte 2.5 altında isteniyor tsh