- 12 Mart 2019
- 16.850
- 36.140
- 598
49 günlüğüz canımTam olarak kaç haftalıkken yapıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
49 günlüğüz canımTam olarak kaç haftalıkken yapıyor![]()
Of benimde bu başka bi ağlama alıp bağrıma basıyorumYaa benimkide bağırıyo ben gelene kadar beni görünce alt dudağını büküp bakıyoallahım nasıl içim eriyor
Hahahahhaha eyvahlar olsun ben ilkinde yaptım o hatayı 5 yaşında hala uyumuyor, uyuduğunda da babası işe giderken kalkıyor sen düşün hayatımın en büyük ppişmanlığıdır akşamları böyle TV izlerken yanımda tutmakAy manueli benimki sevmedi bu elektrikliyi sonradan aldım son çare (desteksiz uyutacaktımsffsgsgsg)gerçi manueli en son denediğimde kemer kısmı kafasına geliyodu küçümenimin
belki şimdi olur.
Ay dizi film izliyoruz ya gece 12 ye kadar eller havaya bizim evdebakalım nasıl olcak bu iş. Şimdi neyse de 1-2 aya düzen lazım. Ama ben istiyorum ki sabah 6-7 de değil 10-11 de uyansın annesi tembel çünkiiiğ
![]()
Yani bebekler düzeni sever nasıl alıştıysa öyle gidebiliyo. Mesela 40 gündür benimle yatıyor engelleyemedim alıştı şimdi kendi yatağına koyunca istemiyo kızıyoAy şaka yapıyosunnne zaman başlamak gerek acaba gece oldu hadi odaya olayına
şimdi ne zaman uyanacağı belli olmuyo. Odaya götürsem ayrı dert götürmesem ayrı
![]()
Bak ben de 120 veriyorum canım. 90la asla doymuyor ve krizlere giriyorBu arada bebemi doktorun dediği gibi 120 ml besleyerek yatırdım ve çocuk açmış cidden içti hepsinibu sefer de açlıktan değil gazdan uyandı
ama 3 saat aralıksız uyudu en azından buna da şükür
Ben de pusete koyuyorum ve duruyor en azından o sıra az da olsa yemek iş vs yapıyorumHahahahhaha eyvahlar olsun ben ilkinde yaptım o hatayı 5 yaşında hala uyumuyor, uyuduğunda da babası işe giderken kalkıyor sen düşün hayatımın en büyük ppişmanlığıdır akşamları böyle TV izlerken yanımda tutmakcok çektim çok ağzım baya sağlam yandı da ondan akşamları cocuğu ışık yanan odaya götürmüyom
Yani bebekler düzeni sever nasıl alıştıysa öyle gidebiliyo. Mesela 40 gündür benimle yatıyor engelleyemedim alıştı şimdi kendi yatağına koyunca istemiyo kızıyogündüz pusette uyuyo sürekli öyle yaptım artık geceye de bulcaz bi hal çare olmadı tülbent koycam memiklere onu sonra yatağına koycam.
Kamera vardı demi bende var ama telsiz mi olsaydı diyorum telefondan sürekli kamera açık kalmak zorunda kalıyo o da mümkün değil. Sen istersen telsiz al onla daha rahat edersin ya da aşağı katta başka oda varsa oraya koy bebeği yine TV li ışıklı odadan iyidir
Bizim zamanımızda puset mi vardı anasını satayım kaçımızın omurgası düzgün burdaBen de pusete koyuyorum ve duruyor en azından o sıra az da olsa yemek iş vs yapıyorumama omurga yapısına zarar veriyor diyorlar ne yapacağım bilmiyorum ben de ama orada duruyor napim
![]()
Bu arada bebemi doktorun dediği gibi 120 ml besleyerek yatırdım ve çocuk açmış cidden içti hepsinibu sefer de açlıktan değil gazdan uyandı
ama 3 saat aralıksız uyudu en azından buna da şükür
Ay evet ya ahshshsjsj valla biraz daha emzirip kucağımda taşırsam omurgam c şeklini alcakBizim zamanımızda puset mi vardı anasını satayım kaçımızın omurgası düzgün burda![]()
3saatte bir veriyorum gece de uyandırmıyorum ne zaman uyanırsa ozaman veriyorum ama 3 satten erken uyanırsa vermiyorum kucağıma alıp uyutuyorumAynı durumu yaşıyorum. Şu çok ilginç sizde oldu mu bilmiyorum, gece uykusu ağır uyanınca doğru düzgün emmiyor , gündüz de memeden ayrılmak istemiyor habire memede uyuyor. Yarım yamalak çekiyor. Uzmanlar ilk zamanlar ne zaman memeyi talep ederse verin diyorlar diye veriyorum gündüzleri ama cidden çok yorucu bir hal alıyor
Ay benimde var devlette bir tane öyle dur bakayım evime dönünce bi giderm bakalımSormak lazım valla doktordan doktora değişir, ben açık açık sordum benim doktora bebeğe bakacak kimsem yok gittiği yere kadar uzatmam lazım izni dedim, tamam yazarım dedi
Hic belli olmuyor bugun sabahtan beri yarim saatten uzun uyumadi. Ablasi da rahatsizdi ikisi arasinda mekik dokudumKızlar bebelerinizin gündüz uyanıklıkları nasıl? bizimki gündüz hep emip uyuma derdinde akşam eller havaya
Ben lansinoh eller serbest olaniElektrikli olarak ne kullanıyorsunuz
Ben ilk kizimda erken uyutsam da 12 den once gece uykusuna gecmiyordu 10 da yatirsam 11 de kalkar otururdu. Sabah da 9 gibi kalkardi. Bu kizim da 11 gibi yatiyor daha erken yatmasi iyi olur ama sabahlari uyumayi da cok severim ortayi buluruzKızlar bebişleri gece uykusuna geçirirken rutin uygulamaya başladınız mı? Biz akışta kalıyoruz spontene djdkd
En geç 9 da yatırın diyolar ama ben odaya götüremiyorum. Biz yatana kadar salondaki elektrikli ana kucağında yatıyor.( allahıma şükürler sevdi onu afdasg) Bizde 11-12 gibi yatıyoruz genelde. O zaman çıkarıyorum odayave biraz büyüyene kadar böyle devam edicek sanırım. Yatak odamız üst katta. Kamera vs var ama bebişi yalnız bırakmak istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba. Bide zaten ne zaman uyanacağı belli olmuyo delinin. Gözümün önünde olsun istiyorum
Hah yani bak al benden de o kadarAy evet ya ahshshsjsj valla biraz daha emzirip kucağımda taşırsam omurgam c şeklini alcakkızlar bu arada soothie aldık bugün bi umut diyerek diğerlerine göre daha uzun emdi
sinirden uyuduğu için ağzından aldım ama emdi yani
Ay gozun aydinnnnnBugün bir saat yürüyüşe çıktım bin çevresinde.. ilk bi zılgıt koptu apartman önünde kucağa al sakinleştir derken koydum pusetine tın tın 50 dk gezdik. Pusetin güneşliği açık istedi kapayınca ağladı. Uyuyakaldı hatta dışarıda emzik aldı ben şok 50 dk emzik allahım hergün çıkartırım ben seni annecim dedim yeterki bana biraz mola![]()
Bizim zamanımızda puset mi vardı anasını satayım kaçımızın omurgası düzgün burda![]()
Ya kaynana ne zaman destek olmuşKız hiç bi yerim doğrulmuyor zaten
Toplasan 3 saat uyudu 11den beri direniyor
Zaten kaynanamı almaya gelmşştik bize desteğe götürmeye ayağından iğne oldu biz ona destek oluyoruzyorgunum dostlarr
![]()
Garmastan göğüs ucu yaralarımı iki günde iyileştirdi benim. Sürüp açık bırak, sızısını da alıyorYok ama denerim gerekirse, sen memnun musun kuzum
Bir tane alsan yeter zaten çok ince tabaka halinde sürüyorsun. Baya götürür seni oKuzum yorumlarına baktım baya iyi şeyler yazmışlar , 20 gr olan var o yeter mi 2 tane mi alman gerekir