• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Uyku düzeni henüz bizde de yok. Çoğunlukla ben ve bebek yatakta (daha rahat uyuyor diye çok uykum varsa alıyorum yanıma ne yapayım) babası salonda,
Bazen biz salonda babası yatak odasında.
Bazen bebek ana kucağında birimiz bir koltukta öbürümüz bir koltukta yatak boş😅
Babası nöbette olduğu günler bazen salonda bazen evin diğer odalarında.
Uykuya geçiş saati de tam belli değil bazen gündüz gece gibi uyuyor düzen hak getire😅🫣

Ay manueli benimki sevmedi bu elektrikliyi sonradan aldım son çare (desteksiz uyutacaktımsffsgsgsg) 🥲 gerçi manueli en son denediğimde kemer kısmı kafasına geliyodu küçümenimin 😂 belki şimdi olur.

Ay dizi film izliyoruz ya gece 12 ye kadar eller havaya bizim evde 😂 bakalım nasıl olcak bu iş. Şimdi neyse de 1-2 aya düzen lazım. Ama ben istiyorum ki sabah 6-7 de değil 10-11 de uyansın annesi tembel çünkiiiğ 😅
Hahahahhaha eyvahlar olsun ben ilkinde yaptım o hatayı 5 yaşında hala uyumuyor, uyuduğunda da babası işe giderken kalkıyor sen düşün hayatımın en büyük ppişmanlığıdır akşamları böyle TV izlerken yanımda tutmak 😆😆 cok çektim çok ağzım baya sağlam yandı da ondan akşamları cocuğu ışık yanan odaya götürmüyom
Ay şaka yapıyosunn🥲 ne zaman başlamak gerek acaba gece oldu hadi odaya olayına🤔 şimdi ne zaman uyanacağı belli olmuyo. Odaya götürsem ayrı dert götürmesem ayrı 😩
Yani bebekler düzeni sever nasıl alıştıysa öyle gidebiliyo. Mesela 40 gündür benimle yatıyor engelleyemedim alıştı şimdi kendi yatağına koyunca istemiyo kızıyo 🥴 gündüz pusette uyuyo sürekli öyle yaptım artık geceye de bulcaz bi hal çare olmadı tülbent koycam memiklere onu sonra yatağına koycam.
Kamera vardı demi bende var ama telsiz mi olsaydı diyorum telefondan sürekli kamera açık kalmak zorunda kalıyo o da mümkün değil. Sen istersen telsiz al onla daha rahat edersin ya da aşağı katta başka oda varsa oraya koy bebeği yine TV li ışıklı odadan iyidir

Bu arada bebemi doktorun dediği gibi 120 ml besleyerek yatırdım ve çocuk açmış cidden içti hepsini 😂 bu sefer de açlıktan değil gazdan uyandı🥲 ama 3 saat aralıksız uyudu en azından buna da şükür
Bak ben de 120 veriyorum canım. 90la asla doymuyor ve krizlere giriyor 😬 😂

Hahahahhaha eyvahlar olsun ben ilkinde yaptım o hatayı 5 yaşında hala uyumuyor, uyuduğunda da babası işe giderken kalkıyor sen düşün hayatımın en büyük ppişmanlığıdır akşamları böyle TV izlerken yanımda tutmak 😆😆 cok çektim çok ağzım baya sağlam yandı da ondan akşamları cocuğu ışık yanan odaya götürmüyom

Yani bebekler düzeni sever nasıl alıştıysa öyle gidebiliyo. Mesela 40 gündür benimle yatıyor engelleyemedim alıştı şimdi kendi yatağına koyunca istemiyo kızıyo 🥴 gündüz pusette uyuyo sürekli öyle yaptım artık geceye de bulcaz bi hal çare olmadı tülbent koycam memiklere onu sonra yatağına koycam.
Kamera vardı demi bende var ama telsiz mi olsaydı diyorum telefondan sürekli kamera açık kalmak zorunda kalıyo o da mümkün değil. Sen istersen telsiz al onla daha rahat edersin ya da aşağı katta başka oda varsa oraya koy bebeği yine TV li ışıklı odadan iyidir
Ben de pusete koyuyorum ve duruyor en azından o sıra az da olsa yemek iş vs yapıyorum 😬 ama omurga yapısına zarar veriyor diyorlar ne yapacağım bilmiyorum ben de ama orada duruyor napim 😂

Ben de pusete koyuyorum ve duruyor en azından o sıra az da olsa yemek iş vs yapıyorum 😬 ama omurga yapısına zarar veriyor diyorlar ne yapacağım bilmiyorum ben de ama orada duruyor napim 😂
Bizim zamanımızda puset mi vardı anasını satayım kaçımızın omurgası düzgün burda 🙈🙈😆😆😆😆

Bu arada bebemi doktorun dediği gibi 120 ml besleyerek yatırdım ve çocuk açmış cidden içti hepsini 😂 bu sefer de açlıktan değil gazdan uyandı🥲 ama 3 saat aralıksız uyudu en azından buna da şükür

Merhaba bebişiniz kaç kg şuan ? Bizimki 4-5 gün önde muhtemelen ama ben 100 verebiliyorum/ içebiliyor anca :( bide ben sadece anne sütü veriyorum yeterli oluyor mudur ki

Bizim zamanımızda puset mi vardı anasını satayım kaçımızın omurgası düzgün burda 🙈🙈😆😆😆😆
Ay evet ya ahshshsjsj valla biraz daha emzirip kucağımda taşırsam omurgam c şeklini alcak 🤣🤣🤣 kızlar bu arada soothie aldık bugün bi umut diyerek diğerlerine göre daha uzun emdi 🤣 sinirden uyuduğu için ağzından aldım ama emdi yani

Aynı durumu yaşıyorum. Şu çok ilginç sizde oldu mu bilmiyorum, gece uykusu ağır uyanınca doğru düzgün emmiyor , gündüz de memeden ayrılmak istemiyor habire memede uyuyor. Yarım yamalak çekiyor. Uzmanlar ilk zamanlar ne zaman memeyi talep ederse verin diyorlar diye veriyorum gündüzleri ama cidden çok yorucu bir hal alıyor
3saatte bir veriyorum gece de uyandırmıyorum ne zaman uyanırsa ozaman veriyorum ama 3 satten erken uyanırsa vermiyorum kucağıma alıp uyutuyorum

Sormak lazım valla doktordan doktora değişir, ben açık açık sordum benim doktora bebeğe bakacak kimsem yok gittiği yere kadar uzatmam lazım izni dedim, tamam yazarım dedi
Ay benimde var devlette bir tane öyle dur bakayım evime dönünce bi giderm bakalım

Bugün bir saat yürüyüşe çıktım bin çevresinde.. ilk bi zılgıt koptu apartman önünde kucağa al sakinleştir derken koydum pusetine tın tın 50 dk gezdik. Pusetin güneşliği açık istedi kapayınca ağladı. Uyuyakaldı hatta dışarıda emzik aldı ben şok 50 dk emzik allahım hergün çıkartırım ben seni annecim dedim yeterki bana biraz mola🤣

Kızlar bebelerinizin gündüz uyanıklıkları nasıl? bizimki gündüz hep emip uyuma derdinde akşam eller havaya
Hic belli olmuyor bugun sabahtan beri yarim saatten uzun uyumadi. Ablasi da rahatsizdi ikisi arasinda mekik dokudum
Elektrikli olarak ne kullanıyorsunuz
Ben lansinoh eller serbest olani
Aldim cok
Memnunum
Kızlar bebişleri gece uykusuna geçirirken rutin uygulamaya başladınız mı? Biz akışta kalıyoruz spontene djdkd
En geç 9 da yatırın diyolar ama ben odaya götüremiyorum. Biz yatana kadar salondaki elektrikli ana kucağında yatıyor.( allahıma şükürler sevdi onu afdasg) Bizde 11-12 gibi yatıyoruz genelde. O zaman çıkarıyorum odaya🥲 ve biraz büyüyene kadar böyle devam edicek sanırım. Yatak odamız üst katta. Kamera vs var ama bebişi yalnız bırakmak istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba. Bide zaten ne zaman uyanacağı belli olmuyo delinin. Gözümün önünde olsun istiyorum
Ben ilk kizimda erken uyutsam da 12 den once gece uykusuna gecmiyordu 10 da yatirsam 11 de kalkar otururdu. Sabah da 9 gibi kalkardi. Bu kizim da 11 gibi yatiyor daha erken yatmasi iyi olur ama sabahlari uyumayi da cok severim ortayi buluruz🤣 benim evde de yatak odasi ust katta onu yukari yatirip asagi gelemiyorum asagidaki besigi salonda. İsiklari kapatiyoruz ama bizim sesimiz oluyor. Su an cok sallamiyor gece uykusuna gectiginde ama ileride bakicaz bir duzenimiz yok henuz bizi o yonetiyor🤣

Ay evet ya ahshshsjsj valla biraz daha emzirip kucağımda taşırsam omurgam c şeklini alcak 🤣🤣🤣 kızlar bu arada soothie aldık bugün bi umut diyerek diğerlerine göre daha uzun emdi 🤣 sinirden uyuduğu için ağzından aldım ama emdi yani
Hah yani bak al benden de o kadar
Yalnız soothie yi smoothie diye okumam ve acaba neli diye düşünmem jdjjdjdjddjjdjdjsjsjdj kaç puan🤪🤪🤪

Bugün bir saat yürüyüşe çıktım bin çevresinde.. ilk bi zılgıt koptu apartman önünde kucağa al sakinleştir derken koydum pusetine tın tın 50 dk gezdik. Pusetin güneşliği açık istedi kapayınca ağladı. Uyuyakaldı hatta dışarıda emzik aldı ben şok 50 dk emzik allahım hergün çıkartırım ben seni annecim dedim yeterki bana biraz mola🤣
Ay gozun aydinnnnn

😂 Kız hiç bi yerim doğrulmuyor zaten 😂😂
Toplasan 3 saat uyudu 11den beri direniyor 😬
Zaten kaynanamı almaya gelmşştik bize desteğe götürmeye ayağından iğne oldu biz ona destek oluyoruz 😂💆🏻‍♀️ yorgunum dostlarr 😮‍💨

Kızlar bu gaz sancısı 7-8 inci haftalarda hafifliyormuş. Chatgbt öyle diyor. Doğru mudur 🥹🥹 o haftalarda olan var mı? Yüzümüz gülecek mi🥲 sanki mama miktarını arttırınca gaz miktarıda arttı bizim ya

😂 Kız hiç bi yerim doğrulmuyor zaten 😂😂
Toplasan 3 saat uyudu 11den beri direniyor 😬
Zaten kaynanamı almaya gelmşştik bize desteğe götürmeye ayağından iğne oldu biz ona destek oluyoruz 😂💆🏻‍♀️ yorgunum dostlarr 😮‍💨
Ya kaynana ne zaman destek olmuş 😃😃 en güzeli annedir gelebiliyorsa…

Back
X