- 10 Mayıs 2023
- 1.865
- 2.103
- 63
Bilmem o daha korumasız ben olmadan kalkamaz gidemez büyük kendini koruyabilir ben bana muhtaç birine öncelik tanımadım diye bile vicdan yaptım ama dediğinde dogru büyük oğluma kodlanmisti bütün hayatım şuana kadar.kendimin o kadar farkındayım ki canim biliyorum normal olmadığımi tedavi vs birseyler olması gerektigini.Amin kuzum. Ama buyuk ogluna kosman cok beklenilen bir sey neden sorguladin kendini? Buyuk oglunun ilk aklina gelmesi normal cunku bu zamana kadar boyle bir seyde ilk onun yanina kosmaya kosulladin kendini. Tum yatirimlarin onaydi duygusal olarak da fiziksel olarak da. Otomatik olarak beden yatirim yaptigi nesneye kosullandi acil durumda. Detayli dusunme becerisi hizli aksiyon almak icin baskilanir oyle bir seyde. Minigin aklina sonradan gelmesi henuz ona aksiyon alacak kadar yatirim yapmamamizdan. Muhtemelen hepimiz ayni seyi yapardik ve bu inan normal. Mutlu olmaya zorlama kendini zorlarsan ters teper. Su an bir duyguyu yasamaya ihtiyacin var onu yasayamadigin icin katlaniyor. İhtiyacin buyuyor. Acken su icsen de acikirsin acligin artar. Duygusal ihtiyaclar da boyle once ihtiyacini doyurman lazim. Sonra zaten mutluluk yavasca gelicek. Su an depresyon belirtilerin cok net. İlacla tedavi yapabilirler o bile hemen etki eder cok daha iyi hissedersin. Emzirirken guvenli ilaclar var diye biliyorum