- 22 Mart 2023
- 4.617
- 2.931
- 63
- 31
Hahhaahha olmuşa çare yokBilimsel olarakta açıklaması var y kromozomu daha hassasmış kolay ölüyomuş ondan diyollaaaaa. He bitane inat y çıkar karışmam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaahha olmuşa çare yokBilimsel olarakta açıklaması var y kromozomu daha hassasmış kolay ölüyomuş ondan diyollaaaaa. He bitane inat y çıkar karışmam![]()
Evet öyle yapacağım artık başka çarem yokOnline çalışan birileri ile görüşsen?
Hemen iletiyorumÇocuk yürürken yüzüne minik minik hava gelsin istiyo yandan biriniz yavaşça yelleyin![]()
O zaman eşlere bizim tişörtleri giydirip deneywlim bir deAhahhahahaha gece gece sesli guldumm. Bizimki de oturdugumuzu anliyor kiz. Esim kafalari yemek uzere. Bak diyor ayni pozisyonda duruyor onda degisen bir sey yok ayaga kalkiyorim susuyor oturuyorum basliyor. Bir de babasinda aglayip bana gelince susmaya basladi iki gundur kokumu taniyor heralde sinir oluyor
Al benden de o kadar. Yapamiyorum ben de
Keşke tüm içorganlarımı aldırsaydımAboooooen iyisini yaptın ya çok mantıklı valla. Mecbur aseksüel bi hayat sürcem shshhshshsjs
Canım banada atarmisin ben direkt psikiyatri randevusu aldım ama ilaç filan verilmezse terapi yoluyla devam ederim.insallah hafif doz ilaç verilir gerçi.Ya boyle vicdan yaptigimiz seyler oldugunda kendimizi sorgulamaya baslariz. Halbuki durumun bununla ilgisi yok. Ben neden boyleyim deme, neden boyle hissediyorum diye dusun kendi icimizde kurdugumuz cumlelerin kelimelerin etkisi cok buyuk. Ben beden boyleyim dediginde kendine suclama yuklemis olursun, ben neden boyle hissediyorum dediginde cevrende boyle hissetmene neden olan seyi ararsin ve sorun senden uzaklasir ki gercek olan da bu. Cok iyi gelecek terapi eminim hic sikma canini gececek hepsi
Tabii kuzum umarim iyi gelir sana da. Ozelden atiyorum. Rabbim gonullerinize ferahlik versin
Atiyorum hemen kuzu. Muhtemelen verilir kuzum ilac da ikisi bir goturulurCanım banada atarmisin ben direkt psikiyatri randevusu aldım ama ilaç filan verilmezse terapi yoluyla devam ederim.insallah hafif doz ilaç verilir gerçi.
Gel sarılalımilk 15 gün dedim ki 10 tane doğururum ne kadar güzel bişimiş hamileliği de sevmiştim son haftalar hariç
meğer daha maymun gözünü açmamış o 10 gün
![]()
Yaa ben de geçende kahvaltıda ona kırıntı dökmüştüm5te uyandı belki bir umut uyururum dedim ama yok. Karnım da aç. Kafasına döke saça yiycem napiyim bunu sen seçtin küçük cadaloz güzel kızım![]()
Peki tüm bunlar olurken uyuyolar mı2 ay sevmek olur mu ahhh bi gülücükler saçmaya başlasın şöyle yürümekle yürümemek arası halleri ağzında 1 2 dişle kelimeleri tam çıkaramadıkları halleri efsane ayyyy yazarken eridim resmen
Öyle yapicam canimOnline çalışan birileri ile görüşsen?
Bana yas itibariyle ilaç olmaz dedi spiral ben istemiyorum prezervatif te sıkıntı bence eyt olayimAşkım dkh önerdi ama östrojen içerikli kullanılmadığı için bu dönemde ben istemedim progesteron içerikli mahveder insanı hem kilosal hemde bende çok yan etki yapıyor. Spiral ya da ria takabiliriz dedi ama onun düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor, geriye sadece prezervatif kaldısüt korur ama %80 sadece %20 risk var dedi 6 aydan sonra hiçbir anlamı yok süt korumaz çünkü ilk 6 aylık besin değerini kaybeder dedi. Mevcut korunma yollarının hepsinden nefret ediyorum ben yasminciydim
![]()
Ya hahshshshsh takım taklavat ne varsa topla hoca demek lazımdıKeşke tüm içorganlarımı aldırsaydım![]()
Gündüz var bizim, ama şu an bebek hep tepemde olduğu için çoğunlukla ev işleri ve yemeğe yardım ediyor. Ama çok şükür kriz anlarında verebileceğim birisi var arada nefes alabiliyorum. Hatta dedim keşke oğlumda da işe başlamadan önce destek alsaydım kendimi o kadar hırpalamazdımKızlar yanında yatılı bakıcısı olan var mı? Bazen diyorum çok erken, minicik bebeği emanet edemem ama evde yalnızken yemek yicek vaktim olmuyoren azından şöyle 4-5 saat alsa benden uyusam o bile yeter. Ama gece de uyutsun isterim en zoru gece. Bi yandan da gece yanımda görmek isterim hsjdkd ikizler burcu sorunsalı
Napsam bilemedim. Deneyimi olanlar iş yükünü nasıl yönetiyordunuz.
Ya ben salak bu yaştan sonra bu uykusuzlukları falan da unuturum şimdi şu an diyorum keşke bağlatsaydımYa hahshshshsh takım taklavat ne varsa topla hoca demek lazımdı![]()
Kuzum istersen çocuk doktoruna bi sor. Doğduktan sonra 3. 4. Gün gittiniz mi?Aynen bugün sağdım kendi sütümü vermeyi deneyeceğim ama ne kadar sağabilirim şüpheli meme ucum yara olacak gibi çok acıdı
Ay ne kadar güzel bende çok isterdim.suan cam tül işini yapıyorum camın bı tarafını sildim diğer tarafı duruyor.minik bastı çığlığı.ucretler ne durumdaGündüz var bizim, ama şu an bebek hep tepemde olduğu için çoğunlukla ev işleri ve yemeğe yardım ediyor. Ama çok şükür kriz anlarında verebileceğim birisi var arada nefes alabiliyorum. Hatta dedim keşke oğlumda da işe başlamadan önce destek alsaydım kendimi o kadar hırpalamazdım