- 13 Aralık 2024
- 1.037
- 905
- 38
Bu mesajı kızım ağzında meme emmeyip bağırıp çağırırken bir yandan mememi yumruklarken okuyorumFesatlıktan gebericem bizimkiler mi bozuk elalemin bebeler mi einstein![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mesajı kızım ağzında meme emmeyip bağırıp çağırırken bir yandan mememi yumruklarken okuyorumFesatlıktan gebericem bizimkiler mi bozuk elalemin bebeler mi einstein![]()
İstediğin zaman buraya yazabilirsin ben hiç bunalmam, elimden bir şey gelmez belki çok ama en azından dinlerimKimseye eşimden başka zaten bu kadar kötü olduğumu belli etmiyorum maskeli depresyon gibi düşünün.size yazmak istiyorum ama sizinde içinizi daraltmak sizide boğmak istemiyorum.esime dedim minigi 2 veya 3 saatliğine bizim gelinimize bırakıp başbaşa biyerde otursak konuşmamiza gerek yok sadece Bos boş bakmak istiyorum kabuk etmedi birakamayiz dedi birşey olur dedi.oysa o kdr ihtiyacım varki yalnız kalmaya.kosturmasiz telaşsız birkaç saate.bebek arabasını merdivenlerden bile indiremiyorum belimden kaynaklı eve tikandim kaldım.belim tutmuyor doğumdan sonra
Yaaa bugün öğlen uykusunda da yapmamış uyanınca yaptı. Önceden geceleri doğdolu olurdu bez. Kombiyi yaktık artık ev baya sıcak acaba önceki günlerde üşüyordu ondan mı bu kadar çiş yapıyordu diye düşündüm. Ama dediğin gibi karnı tok eminim göğsüm boşalıyor yani bide karnı aç olsa uyumaz ağlar o da yok. Bu bebeler sürekli değişiyor beni panikletiyorlar yaYa aynı şey bizimde başımıza geldi 4 gündür falan bez kupkuru kalıyo bende endiselendim besliyorum da hatta emzirme disinda sağıp kaşıklada icirdim yine ayni oldu sanırım geceleri antidiüretik hormonu salgıladığı için yapmiyorlarmis
Bizimle kuruyor olması yetmez mi acaba, bence hiçbir sorun yoktur ama götür tabi ki için rahat etsinBende bugün bebişi doktora götürdüm canım sıkıldı epeyce.. doktorla hiç göz teması kurmadı. Çocuk nörolojisine sıra al dedi bi götür emin olalım. Göz teması kuramadı epeyce uğraştım dedi. Gerçektende uğraştı. Adama asla bakmıyor. Adam o kadar uğraştı ki yok bana mısın demedi. Bizimle kuruyordu. Ya da mesela daha dün gece ortamıza aldık kardeşimle bi bana bi ona bakıyor. Ya da işte onunla konuşuyoruz göz teması kuruyor kısa kısa ama zaten benimki daha ufak.. Küvezdeki ilk gün zaten beyin ultrasonu yapılmış sorun yokmuş şimdi buldumda onuda. Yarına sıra buldum nörolojiye bakayım gidicem![]()
valla sabırsızlıkla bekliyorumAşkım ilerleyen günlerde seninle agulayacak o kısımlar daha güzel(uyumama kısmı cinnet
)
Her zaman dinlerim sen istediğin süreceAy ne güzel olur vallahi yargılamadan benimle aynı yollardan geçen biri ile konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki
Oo hoşgeldin aramızaKızlar , benim bebiş 1 aylık oldu ve o uyandıramadığımız bebek gitti, yerine uykuya dalamayan habire meme isteyen , göğüs ucunu çekerken değişik huzursuzluklar yapan küçük bi canlıya döndü
güzel olan , yüzü şekillendi yanakları çıktı çok tatlı , içim gidiyor![]()
Uykusu geldiğinde bebekler bi boş bakar anlamsız, acaba o saate mi denk geldi. Sana vs bakıyosa göz kontağı kuruyosa tamamdır ya endişe etme. İnş bişeyi yokturBende bugün bebişi doktora götürdüm canım sıkıldı epeyce.. doktorla hiç göz teması kurmadı. Çocuk nörolojisine sıra al dedi bi götür emin olalım. Göz teması kuramadı epeyce uğraştım dedi. Gerçektende uğraştı. Adama asla bakmıyor. Adam o kadar uğraştı ki yok bana mısın demedi. Bizimle kuruyordu. Ya da mesela daha dün gece ortamıza aldık kardeşimle bi bana bi ona bakıyor. Ya da işte onunla konuşuyoruz göz teması kuruyor kısa kısa ama zaten benimki daha ufak.. Küvezdeki ilk gün zaten beyin ultrasonu yapılmış sorun yokmuş şimdi buldumda onuda. Yarına sıra buldum nörolojiye bakayım gidicem![]()
Ben 1.73 um ve aşırı mantıklı buldum, kadınların minyonu iyidir yaşlanmıyorlar daAmaaaaan boşver ben ömrüm boyunca diyetteydim zayıflıcam diye, zayıflayamadımda. E benim eşim 175 ben 164. İri bi çocuk beklemiyorumBeyin gelişimi, zekası vs normalse boy killo çok elzem değil. Benim anne tarafı kısa hep. Dalga geçiyodum annemin babannesi bigün napcam uzun olup deve g.tü mü yalıcam sanki dedi o gün bu gündür çok mantıklı gelir
![]()
Benimle kurduğu tek iletişim beni yumruklamak şu andaAşkım şuan yeri geliyor bende bk mu vardı rahat battı neden doğurdum diyorum yalnız değilsin. Daha dün cinnet geçirdim kız ağlıyo sen ağlama ben ağlayım benim hayatıma sçıldı diye ben ağladım. Çünkü pek bi iletişim kuramıyoruz ya da ne bileyim ben kuramıyorum belki. Besle, doyur, gaz çıkart, bez temizle, oynat, uyutmaya çalış. Sanal bebek gibi bir şey şuan benim için. Bana tek iyi gelen teselli koşulsuz şartsız ilerde bana koşacağı her fırsatta. Biri tarafından böyle sevilme düşüncesi beni mest ediyo ne bileyim benim kokumda sakinlemesi vs.
Oğlum her akşam hala uyumak istemez, bizimki hiç o ig deki gibi değildi 3 yaşa kadar geceleri de kalktı yani, memeyi bırakana kadar gece emiyordu hep. Ama ya vücut alışıyor ya da bir gün biteceğini bildiğin için farklı açıdan bakmaya başlıyorsunYa nasıl aşıyoruz bu uyumamayı nasıııııll naaasıııııllll deliiirceeeemmmm
Fındık kadınlar diyorum ben onlara çok tatlı ama uzun kadın severim ben ne güzel giydiği yakışıyor ben orta boy olduğum için giydiğim çok komik oluyo geoit şeklimden mütevellitBen 1.73 um ve aşırı mantıklı buldum, kadınların minyonu iyidir yaşlanmıyorlar da![]()
Ya ben 2.çocuktan bu yüzden korkuyorum biraz. Ona daha toleranslı olcam çok net çünkü ikinciler hep daha rahat daha anlaşılan oluyo. Böyle olunca ben ekine her baktığımda kahrolurum gibi geliyo. Şimdi bile gece dövüştüğüm çocuk agu gugu diyince oturdum ağladım ben gece kötü davrandım ona diyeBenimle kurduğu tek iletişim beni yumruklamak şu andaama bunun da içinde o kadar güzellik saklı ki
Akşam uyku öncesi oğlum dedi ki
‘Anne biliyor musun Ece bizim güneşimiz, evimizi aydınlatıyor’. Ben de dedim ki sizin ikiniz bizim güneşimizsiniz dünyamızı aydınlatıyorsunuz.
Böyle bir cümleyi kuracağını keşke onun da yenidoğan döneminde kendime hatırlatabilseydim. Ağladığı için ona kızdığım, sinirlenip bağırdığım oluyordu bebekken, ne çok yanlış yaptım![]()
Bebek bile olsa bunların artık bir birey olduğunu kabul etmek lazım galiba...Oğlum her akşam hala uyumak istemez, bizimki hiç o ig deki gibi değildi 3 yaşa kadar geceleri de kalktı yani, memeyi bırakana kadar gece emiyordu hep. Ama ya vücut alışıyor ya da bir gün biteceğini bildiğin için farklı açıdan bakmaya başlıyorsun
Ya çocuk drla muhatap olmak istememiş demekki napsın herkesin gözünün içine mi baksın ne değişik şeyler bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler ya
Bişey cıkmaz umarım canım ama cıkcağını sanmıyorum sen anlarsın bebeğini size bakıyormuş sonucta bir günde bişey olmadıya.
Endişe etme canım bi şeycik yoktur yağız Paşa'nıno an ya keyfi yoktur ya anlık olmuştur
Kuzu evde sizinle kuruyorsa tamam dert etme sen. O sirada bakasi gelmemistir dikkatini baska bir sey cekmistir vs. Merak etme bir sey yok
Oyy bilirim onu 2.5 ay hic yuruyemedim sinir neredeyse hic gorunmuyordu fitiklarin baskisindan. Yavas yavas duzeliyor ama zor bir surec. Cok ust uste gelmis. Kiyamam sana. Umarim esinle guzel vakit gecirirsiniz moral olur sana.
Yok kiz bir sey yok. Cis yaparken acirsa baska tepki veriyorlar onu da yasadim. Aglar ih ih diye sizlar gibi sesler cikariyorlar vs belli ediyolar merak etme. Aciyor diye cisini tutmasi gerektigini dusunmez daha. Yapar yaparken yanmasina sasirir aglar rahat ol
Bizimle kuruyor olması yetmez mi acaba, bence hiçbir sorun yoktur ama götür tabi ki için rahat etsin
Bizimki de muayenesinde uyanıyor ve kul yavrusu gibi aranmak dışında bir şey yapmıyor
Ya valla inanın bende bakmıyor diyorum artık taktım kafaya.. allahtan hemen sıra bulabildim. Zaten Prematüre için göz kontağı 2.5 aydan sonra başlar diyor, 3. Ay da tam olabilir diyor chat gpt. 3. Ayda dünkü aslında 2 aylık olmuş olacakUykusu geldiğinde bebekler bi boş bakar anlamsız, acaba o saate mi denk geldi. Sana vs bakıyosa göz kontağı kuruyosa tamamdır ya endişe etme. İnş bişeyi yoktur
Ben de hep onun kadar sevemez miyim diyordum, evet toleransın daha fazla oluyor ama birinciye deAyırdığın zaman daha fazla her şeyi daha özeniyorsun, ikinciyi kucağımda birinciye yemek koyarken falan emziriyorumFındık kadınlar diyorum ben onlara çok tatlı ama uzun kadın severim ben ne güzel giydiği yakışıyor ben orta boy olduğum için giydiğim çok komik oluyo geoit şeklimden mütevellit
Ya ben 2.çocuktan bu yüzden korkuyorum biraz. Ona daha toleranslı olcam çok net çünkü ikinciler hep daha rahat daha anlaşılan oluyo. Böyle olunca ben ekine her baktığımda kahrolurum gibi geliyo. Şimdi bile gece dövüştüğüm çocuk agu gugu diyince oturdum ağladım ben gece kötü davrandım ona diye
Bebek bile olsa bunların artık bir birey olduğunu kabul etmek lazım galiba...![]()
Ya bide Allah affetsin bunu çok seviyorum onu sevemezsem bide tribi varBen de hep onun kadar sevemez miyim diyordum, evet toleransın daha fazla oluyor ama birinciye deAyırdığın zaman daha fazla her şeyi daha özeniyorsun, ikinciyi kucağımda birinciye yemek koyarken falan emziriyorumöyle karışık işler işte bir şekilde elimizden geleni yapıyoruz sonuçta mükemmel de olamayız
Of evet bix oğlumla kavga ediyoruz ama bağrış çağrışYa bide Allah affetsin bunu çok seviyorum onu sevemezsem bide tribi vartabi canım bi gülsen bile dünyanın en mükemmel annesi yavruna göre sensinnnn
Ay ne güzel ama işteOf evet bix oğlumla kavga ediyoruz ama bağrış çağrışbir dk sonra sarılıyoruz oyy bebeğimler havada uçuyor. Eşim diyor bir daha aranıza girmicem olan arada bana oluyor
![]()
Kesinlikle öyle ya hergün yeni bisey çıkıyoYaaa bugün öğlen uykusunda da yapmamış uyanınca yaptı. Önceden geceleri doğdolu olurdu bez. Kombiyi yaktık artık ev baya sıcak acaba önceki günlerde üşüyordu ondan mı bu kadar çiş yapıyordu diye düşündüm. Ama dediğin gibi karnı tok eminim göğsüm boşalıyor yani bide karnı aç olsa uyumaz ağlar o da yok. Bu bebeler sürekli değişiyor beni panikletiyorlar ya![]()
Ya çok gözüm yok valla 3-3-3 uyusun pna razıyımFesatlıktan gebericem bizimkiler mi bozuk elalemin bebeler mi einstein![]()
Hahahhaa bende bendeKesinlikle öyle ya hergün yeni bisey çıkıyoAllahtan bura varda her bebişte olduğunu görüp normal diyip rahatlıyorum ben