• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ay ben kendime çok nazar ederim ama dicem kız ağrım olmadı daha 😂 ama akşam veya yarın 2.gün olarak ne olur bilemem 😂😂😂
Dün lekelenme bugğn kanama olmadıysa ağrı daha da olmaz bence sökülmeye çalışırken oluyo ya. Ay benim ilk sezaryemden buna hamile kalana kadar full ağrılı geçti ondan cok korkuyorum

kızlar , ben 1 aydır tüm dünyadan kopmuş gibiyim , günümün büyük kısmı emzirmeye çalışmakla , sütümü artırmak için habire pompa yapmakla, alt değiştirme gaz çıkarmayla,geri kalan zamanda karnımı doyurup düzgün beslenmeye çalışmakla geçiyor. Zaman buldukça da küçük küçük ev işleri yapmaya çalışıyorum ama asla hepsi aynı anda bitmiyor , bebekle kaldığımız oda zaten dağınık oluyor çoğunlukla, elime telefonu alınca da bebeğin bi sorunu varsa onu araştırmakla, gelişim haftaları ile ilgili bilgi toplamakla ve sütümü nasıl artırırım diye araştırmakla geçiyor.

Asıl size soracağım, ben artık doğru düzgün arkadaşlarıma çevreme dönüş yapamıyorum, birini arayacağım diyelim aklımda o kadar şey oluyor ki, o yine arada kaynıyor. Mesaj atabilirsem ne mutlu. Gündüz fırsat bulunca uyuyabilirsem çok çok şanslı hissediyorum.
İşe başlayınca yetişebilecek miyim, ya da çevremdeki insanlardan uzaklaşıyor muyum ister istemez , bunlar normal mi, bi tek ben mi yaşıyorum merak ediyorum

kızlar , ben 1 aydır tüm dünyadan kopmuş gibiyim , günümün büyük kısmı emzirmeye çalışmakla , sütümü artırmak için habire pompa yapmakla, alt değiştirme gaz çıkarmayla,geri kalan zamanda karnımı doyurup düzgün beslenmeye çalışmakla geçiyor. Zaman buldukça da küçük küçük ev işleri yapmaya çalışıyorum ama asla hepsi aynı anda bitmiyor , bebekle kaldığımız oda zaten dağınık oluyor çoğunlukla, elime telefonu alınca da bebeğin bi sorunu varsa onu araştırmakla, gelişim haftaları ile ilgili bilgi toplamakla ve sütümü nasıl artırırım diye araştırmakla geçiyor.

Asıl size soracağım, ben artık doğru düzgün arkadaşlarıma çevreme dönüş yapamıyorum, birini arayacağım diyelim aklımda o kadar şey oluyor ki, o yine arada kaynıyor. Mesaj atabilirsem ne mutlu. Gündüz fırsat bulunca uyuyabilirsem çok çok şanslı hissediyorum.
İşe başlayınca yetişebilecek miyim, ya da çevremdeki insanlardan uzaklaşıyor muyum ister istemez , bunlar normal mi, bi tek ben mi yaşıyorum merak ediyorum
Valla ben çok sosyaldim bende aynı öyleyim. Arkadaşım aradı dönemedim eşime dün aradı dönemedim dedim baktım beş gün önce aramış öyleli bi zaman kaybı yaşıyorum. Ama bakıyorum kırk gün geçmiş gitmiş bile. Bebek çok istedim ama çok ağlarsa tahammül edemiyorum sonra insanlara bakıp bunlarda bebekti bak yetişkin olmuşlar senin kızında büyüyecek falan diyorum öyle garip ruh halindeyim. Biri arasa zaten ya emzir ya uyut kısmı telde bile konuşamıyorum. Bence biraz eksik biraz fazla hepimiz aynı durumdayız

Dün lekelenme bugğn kanama olmadıysa ağrı daha da olmaz bence sökülmeye çalışırken oluyo ya. Ay benim ilk sezaryemden buna hamile kalana kadar full ağrılı geçti ondan cok korkuyorum
Dün lekelenme bugün de çok pıhtılı gelmedi canım. Ama dün belimin ağrısına öldüm kız iki büklüm kaldım meğersem bundanmış adet olacağım varmış 😂😂

Dün lekelenme bugün de çok pıhtılı gelmedi canım. Ama dün belimin ağrısına öldüm kız iki büklüm kaldım meğersem bundanmış adet olacağım varmış 😂😂
Ayyyy bende belle başlar kasık sonra dizlerime kadar iner çocuk düşürüyo gibi yaşadım her ay. Gerçi rahim mesaneme yapışmış belki ondan cok ağrılı çektim bilmiyorum

Bugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi
Bence hiçbir şey çıkmayacak inşallah ☺️
çocuğum şimdiden çözmüş işte kime nasıl davranacağını

Hayır canım bende aynı durumdayım ki bence hepimiz aynı durumdayıız🥲 arkadaşlarımı çağırdım gelin oturalım diye sabahtan 1 saniye durmadı bebe. Ne adam akıllı bir iş yapabildim ne kendim dinlenebildim. Dünden zaten enkazdım bugün daha beter oldum 🤣🤣

Hiç bi şey yok Allah'ın izniyle canım 🌸 tanımadığı ilk defa gördüğü yüze tepki vermemiştir 🫶🏻
İnşallah canım 🩵
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme 3 ayı doldursun bakalım bi. Bir de sizi tanıyor göz teması kuruyorsa hiç tereddütte kalma
inşallah bakalım belki o zamana daha büyür daha net kurar temas…
Bence hiçbir şey çıkmayacak inşallah ☺️
çocuğum şimdiden çözmüş işte kime nasıl davranacağını
inşallah inşallah ben kendi kendimi yiyip sütümü azaltacak Allah korusun da..

Ben ilk 1 ayda öyleydim bebem emmedi beni pompa ile sağ emzirmeye çalış. Kısır döngğye girmiştim resmen. Şimdi daha rahatım diyebilirim. Benimki biraz huysuz oluyor uyuyup uyanınca ama meme istiyor genelde meme alınca rahatlıyor öyle de böylede geçiyor işte..

Mochi pompa geldi. En yüksek modu Elektrikli aventten az değil, direkt sağım modu max seviye açtım yani fena değil. Ama yavaş sağıyor. Eskisi 2 fırt çekerken bu 1 çekiyor.
Mochi takılıyken dolma doldurdum yemek yapmak çok iyi geldi. Komşu uğramıştı kadın yarım saat oturdu bebeyi oyalarken tüm işleri yapmışım. Yalap şap üstünkörü yaptım ama iyi geldi yani.
Neyse mochi tekli pompaya puanım 9/10

Bugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi
Sana tepki veriyor sosyal gülümseme de vardır. Yine de kontrolde olmak iyidir ama bir sorun yoktur ya inş.

Bende tam 58.gün adet oldum bugün 3.günüm ama benim kanamam çok çok yoğun normal mi acaba kendimi çok kansız halsiz hissediyorum

Ben Nbl probiyotikli d vitamini kullanıyorum 4 damla veriyorum ama normal devit olan damla da küvezde 4 veriyorlardı. Hatta 6 ya cıkarıcaz. 1-2 damla çok az değil mi ?
Marka marka değişiyor mu acaba ocean devit 10 kilo başına 1 damla kullanılıyor ben 70 kiloyum 7 damla alıyorum büyükbaş 25 kilo diye ona da 2 damla veriyorum mesela

Back
X