• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlaaarrr malum kış geldi. Müslin puset örtüsü almıştık ama rüzgarlardan korumaz. Önerisi olan var mı puset örtüsü olarakk
Canım buyurdu bence arabaya koy daha rahat ben 1 aydan sonra direk arabaya geçtim uyuyunca besık gibi oluyor

Neden uyumuyorlar nedeen nedeeen 🫠
Kombo yaptım uyudu. Karnını full doldurdum iyi doydu. Biraz dik tutup kucağımda ayakta hafif salladım bildiğim tüm duaları fısıltı şeklinde okudum. Sonra beyaz gürültü açtım, ayakta yastıkta salladım hafif hafif. Orda tatlı tatlı inleyip gözleri kapadı. Kucağıma aldım sallanarak beşiğe yatırdım. Uyanır diye bekledim ama uyanmadı şükür. Artık hangisi işe yaradı bilmiyorum.

Kombo yaptım uyudu. Karnını full doldurdum iyi doydu. Biraz dik tutup kucağımda ayakta hafif salladım bildiğim tüm duaları fısıltı şeklinde okudum. Sonra beyaz gürültü açtım, ayakta yastıkta salladım hafif hafif. Orda tatlı tatlı inleyip gözleri kapadı. Kucağıma aldım sallanarak beşiğe yatırdım. Uyanır diye bekledim ama uyanmadı şükür. Artık hangisi işe yaradı bilmiyorum.
Ay okurken yoruldum. Ben yine memeye aldım bakalım kaç saat olacak. Dün 22-02 arası aralıksız memede durdu. Memem ağzında emzik olarak. Bugünde aynısı olursa mememi kesmem yakındır

Kizlar dogum param yatmis halkbankasina tabi gidecek zaman yok. Kart cikartmak mi gerekiyormus bir grupta okudum. Sacma geldi ama alan var mi sadece kimlikle. Bir de 6 aydan önce cekmek gerekiyormus sanirim

Kizlar dogum param yatmis halkbankasina tabi gidecek zaman yok. Kart cikartmak mi gerekiyormus bir grupta okudum. Sacma geldi ama alan var mi sadece kimlikle. Bir de 6 aydan önce cekmek gerekiyormus sanirim
Canım ilk bebeğinse halkbanka git gişeye sıra al. Kimliğini isteyip bakıp 5bin veriyorlar. Bugün çektim daha

Ben ilk defa bankaya çekmeye gittiğimde kimlik ile vermediler kart verip atmden çekmemi söylediler tabi benim 2. Çocuk ilk çocuk için karta gerek yoktur belkide tek seferlik olduğu için

Evet canım bana dr sütü direkt tüketme yoğurt peynir kısıtlı tüket bi süre böyle ilerleyelim demişti. Ama ben bi ara abarttım 3 4 gün her öğünde fark etmeden süt ürünleri tükettim baktım ki sıkıntılı kakada 2 3 iğne başı kadar kan gördüm kestim. Laktoz intoleransı da olabilir süt alerjiside bunu bilmiyorum ama sadece gözlemle ilerliyorum
Dün kontrole gittim, bizimkinin diyet sonrası yüzde 70 falan azaldı döküntü ve kaka biraz daha normale döndü ama bix hiç gözle kan görmemiştik. Doktor inek sütü olduğunu anladık artık şimdilik yumurtayı kesme böyle devam edelim dedi. Benim bütün süt ürünleri yasak, eser miktar olanları bile yemiyorum. Kızım paketli gıdalardan kurtardı beni ama yoğurt peynir yesem iyiydi 😅

Huni takıcam az kaldı. Oyuncak bebek gibi saat başı açlıktan ağlıyor 5 dk fırt çek tamam.
Aç kalsın dedim beklicektim 3 saat. Ben kim köpek ki hanımefendinin istediği bu işte.
İşe başlayınca kim beslicek bu kızı bu şekil 🥲
Birden 3 saat değil de kademeli arayı açsan, gerçi benimki de saat başı emmek istediği günler oluyor. İşe hemen başlayacak mısın

Son düzenleme:
Kız çıııık çıııık bebeler dışarda melaike oluyo shsjjsjsjs
Hıııı sen herkesi bir tutma canım 😂😂 benimki uyku saati değilse pusette durmak istemiyor helede meme istiyorsa çığlık kıyamet bir kez markette bastı çığlıgı arabaya nasıl koştuğumu bilmiyorum 😂
Uyuyorsa sıkıntı yok canı isterse uyanır istemezse uyanmaz inşallah uyanmaz diye dua ederim hep😂😂

Kızlar bebişleriniz bir gögüsünüzü kaç dk emiyor özellikle hem meme hem mama verenlere sormak istiyorum benim hala 10 dakika 15 dakika falan emiyor hemen uyuyor

Dün kontrole gittim, bizimkinin diyet sonrası yüzde 70 falan azaldı döküntü ve kaka biraz daha normale döndü ama bix hiç gözle kan görmemiştik. Doktor inek sütü olduğunu anladık artık şimdilik yumurtayı kesme böyle devam edelim dedi. Benim bütün süt ürünleri yasak, eser miktar olanları bile yemiyorum. Kızım paketli gıdalardan kurtardı beni ama yoğurt peynir yesem iyiydi 😅
Hahahahahaha ay yasak ya aklıma türlü tarifler geliyo memem şişcek 🤣🤣🤣🤣 babannem bi süt getirmiş 5 kilo ahahhahsjs süt olur sana diye getirdim diyo sağolsun 🤣🤣🤣🤣

Yok canım ya iki gündür emzirirken uyuyor bırakınca solucan dansı belim boynum pert. Bu geceden umudum çok yüksek🤣 sabah uyanabilirsem erken uyandırcam artık bir de onu deneyeyim
Ay bende bende 🤣 sırtıma masaj aletiyle masaj yaptırıyorum eşime bi yerden sonra 🤣🤣

Hıııı sen herkesi bir tutma canım 😂😂 benimki uyku saati değilse pusette durmak istemiyor helede meme istiyorsa çığlık kıyamet bir kez markette bastı çığlıgı arabaya nasıl koştuğumu bilmiyorum 😂
Uyuyorsa sıkıntı yok canı isterse uyanır istemezse uyanmaz inşallah uyanmaz diye dua ederim hep😂😂
Ya nazlı prenses 😍😍

Vala tebrik ediyorum 👌🏻Dışarı çıktık arabayla bi ilçe turu attık derin uyudu takiii eve gelip beşiğine koyana kadar 🤤 hala laf istiyor oyun istiyor çenem yarılacak esnemekten artık karşımda bana gülüp duruyor 😂

Back
X