- 2 Eylül 2023
- 1.837
- 1.919
- 63
- 28
Kız çıııık çıııık bebeler dışarda melaike oluyo shsjjsjsjsDışarı çıkmamak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çıııık çıııık bebeler dışarda melaike oluyo shsjjsjsjsDışarı çıkmamak![]()
Canım buyurdu bence arabaya koy daha rahat ben 1 aydan sonra direk arabaya geçtim uyuyunca besık gibi oluyorKızlaaarrr malum kış geldi. Müslin puset örtüsü almıştık ama rüzgarlardan korumaz. Önerisi olan var mı puset örtüsü olarakk
Kombo yaptım uyudu. Karnını full doldurdum iyi doydu. Biraz dik tutup kucağımda ayakta hafif salladım bildiğim tüm duaları fısıltı şeklinde okudum. Sonra beyaz gürültü açtım, ayakta yastıkta salladım hafif hafif. Orda tatlı tatlı inleyip gözleri kapadı. Kucağıma aldım sallanarak beşiğe yatırdım. Uyanır diye bekledim ama uyanmadı şükür. Artık hangisi işe yaradı bilmiyorum.Neden uyumuyorlar nedeen nedeeen![]()
Kuzu benim arabam çok küçük oto koltuğu olarakta puset kullanıyorum büyük kısmını koyacak biyerim yokCanım buyurdu bence arabaya koy daha rahat ben 1 aydan sonra direk arabaya geçtim uyuyunca besık gibi oluyor
Ay okurken yoruldum. Ben yine memeye aldım bakalım kaç saat olacak. Dün 22-02 arası aralıksız memede durdu. Memem ağzında emzik olarak. Bugünde aynısı olursa mememi kesmem yakındırKombo yaptım uyudu. Karnını full doldurdum iyi doydu. Biraz dik tutup kucağımda ayakta hafif salladım bildiğim tüm duaları fısıltı şeklinde okudum. Sonra beyaz gürültü açtım, ayakta yastıkta salladım hafif hafif. Orda tatlı tatlı inleyip gözleri kapadı. Kucağıma aldım sallanarak beşiğe yatırdım. Uyanır diye bekledim ama uyanmadı şükür. Artık hangisi işe yaradı bilmiyorum.
Canım ilk bebeğinse halkbanka git gişeye sıra al. Kimliğini isteyip bakıp 5bin veriyorlar. Bugün çektim dahaKizlar dogum param yatmis halkbankasina tabi gidecek zaman yok. Kart cikartmak mi gerekiyormus bir grupta okudum. Sacma geldi ama alan var mi sadece kimlikle. Bir de 6 aydan önce cekmek gerekiyormus sanirim
Ben ilk defa bankaya çekmeye gittiğimde kimlik ile vermediler kart verip atmden çekmemi söylediler tabi benim 2. Çocuk ilk çocuk için karta gerek yoktur belkide tek seferlik olduğu içinKizlar dogum param yatmis halkbankasina tabi gidecek zaman yok. Kart cikartmak mi gerekiyormus bir grupta okudum. Sacma geldi ama alan var mi sadece kimlikle. Bir de 6 aydan önce cekmek gerekiyormus sanirim
Dün kontrole gittim, bizimkinin diyet sonrası yüzde 70 falan azaldı döküntü ve kaka biraz daha normale döndü ama bix hiç gözle kan görmemiştik. Doktor inek sütü olduğunu anladık artık şimdilik yumurtayı kesme böyle devam edelim dedi. Benim bütün süt ürünleri yasak, eser miktar olanları bile yemiyorum. Kızım paketli gıdalardan kurtardı beni ama yoğurt peynir yesem iyiydiEvet canım bana dr sütü direkt tüketme yoğurt peynir kısıtlı tüket bi süre böyle ilerleyelim demişti. Ama ben bi ara abarttım 3 4 gün her öğünde fark etmeden süt ürünleri tükettim baktım ki sıkıntılı kakada 2 3 iğne başı kadar kan gördüm kestim. Laktoz intoleransı da olabilir süt alerjiside bunu bilmiyorum ama sadece gözlemle ilerliyorum
Birden 3 saat değil de kademeli arayı açsan, gerçi benimki de saat başı emmek istediği günler oluyor. İşe hemen başlayacak mısınHuni takıcam az kaldı. Oyuncak bebek gibi saat başı açlıktan ağlıyor 5 dk fırt çek tamam.
Aç kalsın dedim beklicektim 3 saat. Ben kim köpek ki hanımefendinin istediği bu işte.
İşe başlayınca kim beslicek bu kızı bu şekil![]()
Hıııı sen herkesi bir tutma canımKız çıııık çıııık bebeler dışarda melaike oluyo shsjjsjsjs
Ek gıda başlama isteği bana da geldiAhahah ben cuma günü doktorun dediğine göre hareket edeceğim bakalım
Ek Gıdaya erken başlayacağım![]()
Ben de deli gibi varda bu kızdan korkuyorum yemeklerede öğğğler diyeEk gıda başlama isteği bana da geldi![]()
Yok canım ya iki gündür emzirirken uyuyor bırakınca solucan dansı belim boynum pert. Bu geceden umudum çok yüksekUyandı uyanacak nöbeti mi![]()
Hahahahahaha ay yasak ya aklıma türlü tarifler geliyo memem şişcekDün kontrole gittim, bizimkinin diyet sonrası yüzde 70 falan azaldı döküntü ve kaka biraz daha normale döndü ama bix hiç gözle kan görmemiştik. Doktor inek sütü olduğunu anladık artık şimdilik yumurtayı kesme böyle devam edelim dedi. Benim bütün süt ürünleri yasak, eser miktar olanları bile yemiyorum. Kızım paketli gıdalardan kurtardı beni ama yoğurt peynir yesem iyiydi![]()
Ay bende bendeYok canım ya iki gündür emzirirken uyuyor bırakınca solucan dansı belim boynum pert. Bu geceden umudum çok yükseksabah uyanabilirsem erken uyandırcam artık bir de onu deneyeyim
Ya nazlı prensesHıııı sen herkesi bir tutma canımbenimki uyku saati değilse pusette durmak istemiyor helede meme istiyorsa çığlık kıyamet bir kez markette bastı çığlıgı arabaya nasıl koştuğumu bilmiyorum
Uyuyorsa sıkıntı yok canı isterse uyanır istemezse uyanmaz inşallah uyanmaz diye dua ederim hep![]()
Arkaya falan sıksa iyi olurdu pusetten rahat oluyor bak senin kucak benim yok :)Kuzu benim arabam çok küçük oto koltuğu olarakta puset kullanıyorum büyük kısmını koyacak biyerim yok![]()
Vala tebrik ediyorumKombo yaptım uyudu. Karnını full doldurdum iyi doydu. Biraz dik tutup kucağımda ayakta hafif salladım bildiğim tüm duaları fısıltı şeklinde okudum. Sonra beyaz gürültü açtım, ayakta yastıkta salladım hafif hafif. Orda tatlı tatlı inleyip gözleri kapadı. Kucağıma aldım sallanarak beşiğe yatırdım. Uyanır diye bekledim ama uyanmadı şükür. Artık hangisi işe yaradı bilmiyorum.