- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.241
Ayy tamam kız kaldırayım doğru diyorsunKaldır kız sende napcaklar senin enabizinda
Gercekten aklinizda olsun acil durumlarda cok hayati önem tasiyormus enabiza girebilmek kaldirin o sms onaylarini. Ozellikle anne babalarinizinkileri mutlaka kaldırın
Girmiyorlar bebiş aynen benimkini de kan sulandırıcı iğne raporu yazdı diye girmiştiCanım bizim doktor hic gebelik takibi diye girmiyor sistemeneden bilmiyorum ama. Normal muayene diye giriyor hep. Ama sisteme o girmezse kim girecek haliyle. Ben birkac kez acile gittim ya ondan benim bilgilerim ordan alınmış olsa gerek.
A Amelia- yazmis enabizda yaziyor. Aslinda kendin saglik ocagina gittiginde söylesen onlarda giriyor sisteme.
Bugun kızlar hic yok herkes kabuguna cekildi galibaaAyy tamam kız kaldırayım doğru diyorsun
HahahaGirmiyorlar bebiş aynen benimkini de kan sulandırıcı iğne raporu yazdı diye girmişti
Yoksa normal muayene de yazmıyor bende anemi yazıyorlar hep
Kilo farkediyormuş kalp atışını duymaları için bu doğru mu ? Sen kaç kilosun canım. Ben biraz endişe duyuyorum ya 2 gündür bebeğimi hissetmiyorum ben korkuyorum. Sağlık ocağında bakılıyormuş ama çok kilolu olanlarda duyulmayabiliyor dedilerKızlar ben de sağlık ocağına gittim ebemiz çağırıp duruyordu. Bugün sabah uğradım. Bebeğimin kalp atışlarını dinledik. Tansiyon kilo falan baktı. 20. Haftadan sonra da aşı için gel dedi
Canım akıllı asistan bölümünde üst tarafta hasta öneri diye başlıyor sağa doğru kaydırınca gebelik takibi diye sekme çıkıyor orda yazıyor haftan falan ve ne zaman gitmem gerektiği yazıyor. Ama doktorun girmesi gerek sat ı falan galiba
Sağolun kızlar. Evet şimdi baktım da o bölümde öyle gebelik takibi diye bir şey yok.Canım bizim doktor hic gebelik takibi diye girmiyor sistemeneden bilmiyorum ama. Normal muayene diye giriyor hep. Ama sisteme o girmezse kim girecek haliyle. Ben birkac kez acile gittim ya ondan benim bilgilerim ordan alınmış olsa gerek.
A Amelia- yazmis enabizda yaziyor. Aslinda kendin saglik ocagina gittiginde söylesen onlarda giriyor sisteme.
Aynen canım bazi basit seyler unutuluyor iste böyle. Ama cok sacma sen betahcg takibi yaptirmadin mi ordan nasil almamislar bilgilerini meselaSağolun kızlar. Evet şimdi baktım da o bölümde öyle gebelik takibi diye bir şey yok.
24.haftada aşı için gittiğimde söyleyeyim de yapsınlar. Allah korusun acil bir şey olup hastaneye gitsem gebe olduğumu kimse anlamaz
Ay aşkım bi anlasam halbuki acil durumlar için net yazmak lazımHahahabende de hep normal muayene yaziyor. Niye yazmazlar acaba hic anlamadim ben ama.
Tabiki öyle kuzum yazmaları lazım aslında dedigin gibi acil bir durumda vs bilinmesi lazim gelen kisinin hamile oldugu.Ay aşkım bi anlasam halbuki acil durumlar için net yazmak lazım
Kesinliklee katılıyorum. Belirtmeleri lazım zaten onların düşünüpte nerdeeSağolun kızlar. Evet şimdi baktım da o bölümde öyle gebelik takibi diye bir şey yok.
24.haftada aşı için gittiğimde söyleyeyim de yapsınlar. Allah korusun acil bir şey olup hastaneye gitsem gebe olduğumu kimse anlamaz
Ayy amin amin hayatım düşüncesi bile ürkütüyorTabiki öyle kuzum yazmaları lazım aslında dedigin gibi acil bir durumda vs bilinmesi lazim gelen kisinin hamile oldugu.
Ay acil bir durumumuz olmasin daa...
Ay senin detayli ne zamaaan sormus muydumAyy amin amin hayatım düşüncesi bile ürkütüyor
Bunu bende merak ediyorumm. Yani muadilleriyle arada ciddi fiyat farkı var, aynı işi görüyor mu acaba hepsi. Ama bunu kullanan arkadaşım çok memnun kalmıştıKızlaar sizce yataş juno yatak gereksiz mi gerekli mi? Reflü yastığım var. Juno lazım olur mu bilemedim yine herkeste gördüğüm bir ürün
Canım bende asmye gitmiştim 2 gün hissetmedim diye. Bende öyle çok zayıf biri değilim hatta haftana göre bayağı karnın var şekerine falan baktır bile dedi ve o halde dinletti. Sende direk git benceKilo farkediyormuş kalp atışını duymaları için bu doğru mu ? Sen kaç kilosun canım. Ben biraz endişe duyuyorum ya 2 gündür bebeğimi hissetmiyorum ben korkuyorum. Sağlık ocağında bakılıyormuş ama çok kilolu olanlarda duyulmayabiliyor dediler
21 agustosta canim var dahaHic duymamistim batikonla temizleme de ondan canım. Aman sorun olmasin da.
Insallah çıkar yeniden yukari yaramaz plasenta
Senin kac gun var detayliya
bende ded kilo var ama o cihazi karnima koydugu gibi hemen duyulduKilo farkediyormuş kalp atışını duymaları için bu doğru mu ? Sen kaç kilosun canım. Ben biraz endişe duyuyorum ya 2 gündür bebeğimi hissetmiyorum ben korkuyorum. Sağlık ocağında bakılıyormuş ama çok kilolu olanlarda duyulmayabiliyor dediler
Evet ama üstende gözüktü Altan çok net fotoğraf da ki Altan muayeneAlttan mi muayene etti doktor
Amin canım benim başka doktora geldim hemen yatışımı yaptı ben dün geceden beri aç olduğumu söylediğim için hemen işleme aldılar Serklaj yapıldı yarın sabah kontrol edilecek şuanlık sıkıntım yok ama bundan sonrada hep yatmalıymışım çok riskli durumdayım dikiş sırasında kesen patlayabilir suyun gelebilir dedi çok şükür bunlar olmadı artık gerisi bende galiba umarım hepiniz sağ Salim alırız kucağımıza
Tamam canım çok teşekkür ederim sabah erkenden gideceğim inşallahCanım bende asmye gitmiştim 2 gün hissetmedim diye. Bende öyle çok zayıf biri değilim hatta haftana göre bayağı karnın var şekerine falan baktır bile dedi ve o halde dinletti. Sende direk git bence
Geçmiş olsun umarım değildir ama üstten de belli oluyordu benim doktorum öyle şüphelendi ve şeymiş bu süreç sabah muayene olup akşam bile açılma olabiliyormuş çok riskliymiş ben sabah 9 geçe girip acil git dedi doktorum ben rahat 6-7 saat doktor ara falan derken yolda ve ayakta geçti inşallah hiç bir sıkıntı olmaz inşallah yarın güzel haber alırsınArkadaşlar acile gittim bebek iyi herşey normal dedi ama kasık ağrılarıma bı açıklama getiremedi alttan açıklığa bakmak istedi izin vermedim ama çok korkuyorum heleki S sevdabaks in başına gelenleri okuduktan sonra tahlilde enfeksiyon çıktı ondandır dimi ağrılar alt karnım dolu dolu ağrıyor kendi doktoruma yarın gidebilecem yarına kadar nasıl rahat olacam bilmiyorum
Bende bilmiyorum böyle bişeyi ilk kez duyuyorum hemşire mesajda yazmış. Kilomda fazla dedim boşuna gitmeyeyim o yolu havalarda sıcak. Ama farketmiyor diyor çoğu kişide anlamadım yinede sabah erkenden gideceğim canım teşekkür ederim21 agustosta canim var daha
bende ded kilo var ama o cihazi karnima koydugu gibi hemen duyuldu
İnşallah yarın daha güzel haberler vereceğim şuanlık işlem yapıldı yarın kontrol edip evde dinlenecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?