Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayy gercekten tüm bebisler ayni bence. Benimki de mesela kipirdiyor esime diyorum bak dokun gel o an bi duruyor bizimki
Benimde öyle son aramalarim cidden yaa, hamilelikte vajinaya bebegin baskı yapması, bebegin ortada durması vs vs

Aa iyi kuzucum sevindim bu bilgiye. Benim doktorum da uygun hafta detayli usg icin demisti benim doktor perinatolog zaten. İnşallah saglikli haberlerini alırız minik kuzularimizin

Beni de arayan soran yok, dediğin gibi benim doktor da girmemiş sanırım.
Ayrıca göbeklerimizden anlarlar herhalde ya

Amin hayatım inanıyorum ki çok güzel olacak ve bu gruptan herkesin iyi olacak inşallahh senin detaylı 12 miydi doğru mu hatırlıyorum

Amin hayatım inanıyorum ki çok güzel olacak ve bu gruptan herkesin iyi olacak inşallahh senin detaylı 12 miydi doğru mu hatırlıyorum
Amin kuzuum aminnn inşallah evet kuzucum 12 sindee daha var nerdeyse 2 haftamiz bebisim iyi olsun da önemli degil tabiki

Yeni okuyorum çok geçmiş olsun bundan sonrası güzel olur inşallah dikişlerle 37-38 e kadar gelen arkadaşlarım oldu seninde öyle olur umarım

İnşallah ilk hedefim 28 hafta sonrası sağlıklı doğum umarım 37 leri bulurum
Allah yardımcın olsun canım bebişine de dayanma gücü versin insallahh dualara eklendin sen moralini yuksek tut bebekte hissediyor sureci kolaylıkla atlatırsınz umarım

S sevdabaks aşkım çok geçmiş olsun tekrardan, çok sevindim sorunsuz dikiş atılmasına, hiç korkma bu durum başına gelen o kadar çok insan var ki. Sen artık sadece bol bol yatıp dinlenmeye bak, sadece lavaboya kalk, ağır kaldırma artık dikkat etmen lazım, prenseslik devri başladı kendini öyle motive et lütfen

ben ogluma aldgm zaman bogulmadan cok korktugm icin aldm ònlem amaçli yani
zaten reflusu olan bir bebek oldu 1 yaşa kadar kustu ama reflu yatagini kullanirken icim hep rahatti kusarsa gormezsen falan diye besigin icindeydi hep o yatak

Iyi bari kalp atışı dinlemisler. Onu dese bende giderdim bak. Ama bana sadece boyuna ve kilona bakalim diyor. Deli miyim bu sicakta ona gideyim asm ye..
Ben sık sık kan idrar veriyorum ya onlara bakmazlar heralde.
Bende dün gittim çağırdılar. Kilomu sordu tansiyonuma baktı, komik bi aletle kalp atışını dinledi :) , aşı için doktorum daha erken dedi olmadım. Birde aç gelin demişlerdi genel kanıma idrarıma bakıldı. Yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demirim çok düşmüş açlık şekerim çok düşük çıktı. Bugünde idrar kültürü verdim onun sonucuna göre yine antibiyotik başlıcam böbreklerimde ağrıyo
Her hafta yeni bir şey çıkıyor çok yoruldum artık

Kalp ayışı için baktııkları cihaz instagrama çıkan ev yipi telsiz gibi kalp atışı dinleme cihazı uyduruk yani duymasada ciddiye aşma bence bana çok uyguruk geldi :)

Kızlar sizde de bazen oluyordur diye yeni bulduğum şeyi hemen sizlere aktarmaya geldim. Hani bazen az yesekte tıka basa dolu gibi oluyoruz yediğimiz midemizde hiç dindirilmiyor gibi hazımsızlık oluyor ya (hamileyken 1tabak 2 tabak gibi oluyor çok geç sindiriliyor ya) buna sodadan daha hızlı çözüm var. Yarım bardak kadar ılık suyun içine ( çesme suyu ılıklığı ideal) bir tatlı kaşığı kadar bal ve 5-6damla limon suyu karıştırıp bunu yavaş ve bir kaç yudumda içiyorsunuz ve 5 dakika içinde ciddi bir rahatlama sağlıyor. Gece içincede uykuya geçişi kolaylaştırıyor.
Limon = mide asidini dengeliyor
Bal = suyun geçişini yavaşlatıp mideye “nazikçe” iletiyor
Ilık su = mide kaslarını gevşetiyor, spazmı önlüyor. Aranızda böyle hazımsızlık yaşayan olursa bunu kullanabilir. Ama şekeri olanlar dikkat etsin balı da günlük 1 tatlı kaşığından fazla tutmayın şeker oranı çok yüksek olduğu için.

Canım ya geçmiş olsun sıkma canını. Idrar yolu enfeksiyonu cok sık oluyor hamilelikte. Ama ilacla hemen de geçiyor. Bolca su iç icmiyorsan eger. Doktorun verdigi ilaclari kullanmak lazım hamilelikte sürekli. Demir vitamini kullanıyor muydun ona ragmen mi düşük çıkmış?

Allahım sağlıkla güzellikle hamileligimizi tamamlamayi nasip etsin inşallah canım. Doktora gidip keyfimizi kaçıracak seyler duymak iyi gelmiyor hicbirimize seni çok iyi anlıyorum..

Hadi yaa ablamın vardı reflü yastığı ondan aldm ben dedim salonda falan uyuduğunda onun üzerine koyarım diye ama o zaman düz bişey bakayım ya yataş ya da baby nest tarzı olabilir. Bilgilendirme için saol aşkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…