- 16 Eylül 2024
- 5.620
- 5.009
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.281
Ayy gercekten tüm bebisler ayni bence. Benimki de mesela kipirdiyor esime diyorum bak dokun gel o an bi duruyor bizimkiBebiş en uygun hafta galiba iki doktorla görüştüm ikiside aynı haftayı önerdi.
Ay aşkım sorma google da son aramalarım ‘anne karnında bebeği hareketlendiren müzikler’artık tek ben değil babası da aynı duruma geldi hadi kızım diye eli hep göbeğimde benim kızda o varken hanım hatun anca olmadığında tıklatıyor
Beni de arayan soran yok, dediğin gibi benim doktor da girmemiş sanırım.Sağolun kızlar. Evet şimdi baktım da o bölümde öyle gebelik takibi diye bir şey yok.
24.haftada aşı için gittiğimde söyleyeyim de yapsınlar. Allah korusun acil bir şey olup hastaneye gitsem gebe olduğumu kimse anlamaz
Amin hayatım inanıyorum ki çok güzel olacak ve bu gruptan herkesin iyi olacak inşallahhAyy gercekten tüm bebisler ayni bence. Benimki de mesela kipirdiyor esime diyorum bak dokun gel o an bi duruyor bizimki
Benimde öyle son aramalarim cidden yaa, hamilelikte vajinaya bebegin baskı yapması, bebegin ortada durması vs vs
Aa iyi kuzucum sevindim bu bilgiye. Benim doktorum da uygun hafta detayli usg icin demisti benim doktor perinatolog zaten. İnşallah saglikli haberlerini alırız minik kuzularimizin
Amin kuzuum aminnn inşallahAmin hayatım inanıyorum ki çok güzel olacak ve bu gruptan herkesin iyi olacak inşallahhsenin detaylı 12 miydi doğru mu hatırlıyorum
Rabbime şükür bugünlere geldik oda hızlıca geçerAmin kuzuum aminnn inşallahevet kuzucum 12 sindee daha var nerdeyse 2 haftamiz bebisim iyi olsun da önemli degil tabiki
Oy canım benimm Allahıma emanetler tüm bebislerimiz hep iyi olsun yavrularimiz. Aralık gelse de dogursak kucagimizdayken sohbet etsek yineRabbime şükür bugünlere geldik oda hızlıca geçerpaşamız gayet iyi Allah’a emanetler hepsi
Çok teşekkür ederim canım umarımCanım konuyu okudum ama hiç bilgim olmadığı için bi öneride bulunamıyorumumarım en kısa zamanda suyun artar
Yeni okuyorum çok geçmiş olsun bundan sonrası güzel olur inşallah dikişlerle 37-38 e kadar gelen arkadaşlarım oldu seninde öyle olur umarımEvet ama üstende gözüktü Altan çok net fotoğraf da ki Altan muayene
Amin canım benim başka doktora geldim hemen yatışımı yaptı ben dün geceden beri aç olduğumu söylediğim için hemen işleme aldılar Serklaj yapıldı yarın sabah kontrol edilecek şuanlık sıkıntım yok ama bundan sonrada hep yatmalıymışım çok riskli durumdayım dikiş sırasında kesen patlayabilir suyun gelebilir dedi çok şükür bunlar olmadı artık gerisi bende galiba umarım hepiniz sağ Salim alırız kucağımıza
İnşallah ilk hedefim 28 hafta sonrası sağlıklı doğum umarım 37 leri bulurumYeni okuyorum çok geçmiş olsun bundan sonrası güzel olur inşallah dikişlerle 37-38 e kadar gelen arkadaşlarım oldu seninde öyle olur umarım
Allah yardımcın olsun canım bebişine de dayanma gücü versin insallahh dualara eklendin sen moralini yuksek tut bebekte hissediyor sureci kolaylıkla atlatırsınz umarımİnşallah ilk hedefim 28 hafta sonrası sağlıklı doğum umarım 37 leri bulurum
ben ogluma aldgm zaman bogulmadan cok korktugm icin aldm ònlem amaçli yani
Bende dün gittim çağırdılar. Kilomu sordu tansiyonuma baktı, komik bi aletle kalp atışını dinledi :) , aşı için doktorum daha erken dedi olmadım. Birde aç gelin demişlerdi genel kanıma idrarıma bakıldı. Yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşumIyi bari kalp atışı dinlemisler. Onu dese bende giderdim bak. Ama bana sadece boyuna ve kilona bakalim diyor. Deli miyim bu sicakta ona gideyim asm ye..
Ben sık sık kan idrar veriyorum ya onlara bakmazlar heralde.
Kalp ayışı için baktııkları cihaz instagrama çıkan ev yipi telsiz gibi kalp atışı dinleme cihazı uyduruk yani duymasada ciddiye aşma bence bana çok uyguruk geldi :)Kilo farkediyormuş kalp atışını duymaları için bu doğru mu ? Sen kaç kilosun canım. Ben biraz endişe duyuyorum ya 2 gündür bebeğimi hissetmiyorum ben korkuyorum. Sağlık ocağında bakılıyormuş ama çok kilolu olanlarda duyulmayabiliyor dediler
Canım ya geçmiş olsun sıkma canını. Idrar yolu enfeksiyonu cok sık oluyor hamilelikte. Ama ilacla hemen de geçiyor. Bolca su iç icmiyorsan eger. Doktorun verdigi ilaclari kullanmak lazım hamilelikte sürekli. Demir vitamini kullanıyor muydun ona ragmen mi düşük çıkmış?Bende dün gittim çağırdılar. Kilomu sordu tansiyonuma baktı, komik bi aletle kalp atışını dinledi :) , aşı için doktorum daha erken dedi olmadım. Birde aç gelin demişlerdi genel kanıma idrarıma bakıldı. Yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşumdemirim çok düşmüş açlık şekerim çok düşük çıktı. Bugünde idrar kültürü verdim onun sonucuna göre yine antibiyotik başlıcam böbreklerimde ağrıyo
Her hafta yeni bir şey çıkıyor çok yoruldum artık
Hadi yaa ablamın vardı reflü yastığı ondan aldm ben dedim salonda falan uyuduğunda onun üzerine koyarım diye ama o zaman düz bişey bakayım ya yataş ya da baby nest tarzı olabilir. Bilgilendirme için saol aşkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?