Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Evet ama üstende gözüktü Altan çok net fotoğraf da ki Altan muayene

Amin canım benim başka doktora geldim hemen yatışımı yaptı ben dün geceden beri aç olduğumu söylediğim için hemen işleme aldılar Serklaj yapıldı yarın sabah kontrol edilecek şuanlık sıkıntım yok ama bundan sonrada hep yatmalıymışım çok riskli durumdayım dikiş sırasında kesen patlayabilir suyun gelebilir dedi çok şükür bunlar olmadı artık gerisi bende galiba umarım hepiniz sağ Salim alırız kucağımıza
Ahh canım benimm zor bir süreç 😞 umarım en kısa zamanda bütün riskler ortadan kalkar çok çok geçmiş olsun 🙏

Amin canım benim başka doktora geldim hemen yatışımı yaptı ben dün geceden beri aç olduğumu söylediğim için hemen işleme aldılar Serklaj yapıldı yarın sabah kontrol edilecek şuanlık sıkıntım yok ama bundan sonrada hep yatmalıymışım çok riskli durumdayım dikiş sırasında kesen patlayabilir suyun gelebilir dedi çok şükür bunlar olmadı artık gerisi bende galiba umarım hepiniz sağ Salim alırız kucağımıza
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim seni ve bebeğini korusun inşaallah

Kızlar merhaba, 21 ile 24. Haftada tetanoz ve boğmaca aşısı olmak gerekiyormuş aile hekimliklerinde tarihi kaçırmamanız için hatırlatma yapmak istedim.

Iyi bari kalp atışı dinlemisler. Onu dese bende giderdim bak. Ama bana sadece boyuna ve kilona bakalim diyor. Deli miyim bu sicakta ona gideyim asm ye..
Ben sık sık kan idrar veriyorum ya onlara bakmazlar heralde.
Benide ilk çağırdıklarında boy kilo tansiyona bakıp bilgilerimi alıp yollamışlardı sonrasında bir ay gitmedim tetenoz için çağırınca mecbur gittim bu ay,eğer aradıklarında sadece boy kiloya bakcaz diyolarsa gitme bencede zaten sıcak ben gittim ya tansiyonuma baktı baya kalp stışım yüksek çıkmış diyo yürüyerek mi geldin evet dedim ondan herhalde diyip tekrar tansiyonumu ölçtü 😂 başka neyden olabilir zaten sıcak koştır koştur gittim bide yeni taşındık yollarıda anca çözüyorum 😂😂

Aynen canım bazi basit seyler unutuluyor iste böyle. Ama cok sacma sen betahcg takibi yaptirmadin mi ordan nasil almamislar bilgilerini mesela
Canım devlette yaptırmamıştım. Özel laboratuvarda yapılmıştı ama enabızda da var yani. Bence doktorumuz girmeliydi yani. Sonuçta doğum paketi almışım daha ne olsun

Ahh canım benimm zor bir süreç 😞 umarım en kısa zamanda bütün riskler ortadan kalkar çok çok geçmiş olsun 🙏
Amin Allahım hiç kimseye yaşatmasın 🙏🙏🙏🥹
S sevdabaks çok çok geçmiş olsun rabbim acısını göstermesin inşallah toparlar ve güzel haberler verirsin bize dualarımızdasınız 🙏🏻🙏🏻❤️
teşekkür ederim inşallah inşallah hiç birimiz bebegimizle sınanmayalım 🙏😍

Canım kesinlikle iyi bir doktorla görüşmelisin, bu konularda 2 göz önemli. İnşallah düzelebilir seviyededir Allah evladınızı size bağışlasın.
Evet çok haklısın devletteki doktorum burda imkan kısıtlı hemen git serklaj ol dedi özelde ki doktorum düşer o dedi çok açılman var dedi normalde hep devlet de ki doktorlar umursamaz derdim ama devleti özeli yok doktor önemli çok şükür başka doktor bulduk o riski anlatı ve yaptı inşallah hepimiz doğum zamanına ulaşırız 🙏❤️ ben bu gruptan çok keyif alıyorum umarım hepimiz birbirimizin doğumlarımıza şahit oluruz 🥹😍

Canım çok gecmis olsun inşallah guzel haberlerle gelirsin hep. Hersey yolunda olsun. Iyi en azindan islem yapilmis bundan sonrasi daha kolay olsun. Dinlen hic kalkma bosver napcaksin kalkip. Hep uzat ayaklarini yükseğe.. bebisinden önemli degil hicbirsey. Amin canım inşallah hepimiz sag salim kucagimiza alalim bebeklerimizi🙏

Canım devlette yaptırmamıştım. Özel laboratuvarda yapılmıştı ama enabızda da var yani. Bence doktorumuz girmeliydi yani. Sonuçta doğum paketi almışım daha ne olsun
Aynen canım katılıyorum sana. Benimde yumurtlamam gec olmustu mesela sat ile gebelik haftasi uyumsuz oluyor. Hemsire duzelttir doktoruna dedi ama doktora gidince bu komu aklima hic gelmiyor ki. Bide zaten hic girmiyor sisteme gebelik takibi diye
Bana da garip geliyor yani daha ne olmali ki gebe takini isaretlemek icin🤷🏻‍♀️

Benide ilk çağırdıklarında boy kilo tansiyona bakıp bilgilerimi alıp yollamışlardı sonrasında bir ay gitmedim tetenoz için çağırınca mecbur gittim bu ay,eğer aradıklarında sadece boy kiloya bakcaz diyolarsa gitme bencede zaten sıcak ben gittim ya tansiyonuma baktı baya kalp stışım yüksek çıkmış diyo yürüyerek mi geldin evet dedim ondan herhalde diyip tekrar tansiyonumu ölçtü 😂 başka neyden olabilir zaten sıcak koştır koştur gittim bide yeni taşındık yollarıda anca çözüyorum 😂😂
Töbe est.😅😅 manyak bunlar yaa. Sicagin ortasinda hem asmye cagiriyorlar hemde niye tansiyonun yuksek niye nabzin hizli diye soruyorlar😅
Aynen kuzum sade boy kilo dedi. Sanki ben bebekim de beni tartacak boyum uzamis mi diye bakacak töbeeee 😂

Cuma günü inşallah aşkım 🥳🥳🫠 çok heyecanlıyım bebişimi de özledim 🥰 çokta merak ediyorum neler diyeceğini
Ayyy cok az kalmiiiiss 😍😍 yavrucugunu gormeye gideceksin insallah saglik haberlerini de alır hasret giderir gelirsin😍😍 hafta olarak kacta gitmis olacaksin canim ? Ve bebisin hareketleri artik daha güçlü mü?

Ayyy cok az kalmiiiiss 😍😍 yavrucugunu gormeye gideceksin insallah saglik haberlerini de alır hasret giderir gelirsin😍😍 hafta olarak kacta gitmis olacaksin canim ? Ve bebisin hareketleri artik daha güçlü mü?
Evet hayatım günü geçtim saat sayıyorum 😍amin aminn inşallah güzel geçer 🥹 21+3 oluyoruz kuşum. Evet daha güçlü hareketler ama düzensizliği hala aynı dün bütün günü zehir etti bana hiç hissetmedim bu sabah kıpırdadıda nefes aldım 😄

Evet hayatım günü geçtim saat sayıyorum 😍amin aminn inşallah güzel geçer 🥹 21+3 oluyoruz kuşum. Evet daha güçlü hareketler ama düzensizliği hala aynı dün bütün günü zehir etti bana hiç hissetmedim bu sabah kıpırdadıda nefes aldım 😄
Aa ayni haftada gidiyormusuuuz😍 inşallah hepimizin bebislerinden iyi haberler alırız 🙏🙏🙏
Ayy bizim bu bebisler bizi vallahi parmaginda oynatıyor yaa. Hepsi ayri birsey yaşatıyor. Ağrılar batmalar sessizce uyumalar. Bücürükler daha dogmadan bizimle ugrasiyolar😄 dogunca baldırlarından ısıralım onlari🤤🤤

Aa ayni haftada gidiyormusuuuz😍 inşallah hepimizin bebislerinden iyi haberler alırız 🙏🙏🙏
Ayy bizim bu bebisler bizi vallahi parmaginda oynatıyor yaa. Hepsi ayri birsey yaşatıyor. Ağrılar batmalar sessizce uyumalar. Bücürükler daha dogmadan bizimle ugrasiyolar😄 dogunca baldırlarından ısıralım onlari🤤🤤
Bebiş en uygun hafta galiba iki doktorla görüştüm ikiside aynı haftayı önerdi.
Ay aşkım sorma google da son aramalarım ‘anne karnında bebeği hareketlendiren müzikler’ 😂😂 artık tek ben değil babası da aynı duruma geldi hadi kızım diye eli hep göbeğimde 😄 benim kızda o varken hanım hatun anca olmadığında tıklatıyor 😂

Back
X