- 19 Ağustos 2021
- 676
- 1.548
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.401
yaaa teşekkür ederim bakıyorum hemenCanım bana arkadaşlarım caramell marka 10lu hastane çıkışı almışlar. Hem kızım hem oğlum için. Ben çok beğendim. Bir tane 10lu yeter dediler diye bakmıyorum başka ama kitikate markasının da tavşanlı, koyunlu falan var çok tatlı bence ve memnuniyet de yüksek
Çok güzelmiş bunlarCanım benim annem ayarlamıştı ama Instadan bi kaç yer görünce dayanamadımbeğendim ben. Linkleri yazdım bak istersen
İzledim kuzum teşekkür ederimCanım bende izlediğimi attım
Rica ederim beybimİzledim kuzum teşekkür ederim
Ay maşallahEvet tam söylediğin zaman alışmak zor olucak ama söylediklerini söyledi doktor yediğim önümde yemediğim ardımda olacak artıksabah doktorum baktı bebeğin keyfi yerindeydi çok şükür artık sıra bende en az 3 ay sıfır hareket dedi 3 ayı tamamladıktan sonra biraz rahatlarım inşallah sonrası kolay ben sizden sonra doğum yapacaktım böyle giderse doğumu ben başlatacağım Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bu arada 8 cm açılmam yokmuş 2-3 cm miş doktor seni almamak için yapmışlar dedi haberiniz olsun
Ay aynı takımları beğenmişiz özelikle cassiope çiçekli olana bayılıyorum ama çok küçük falan demişler alırsam son zamanlarda alcam galiba.Ben bunlara benzer bişeyler düşünüyorum emin olamıyorum
Ay ben nasıl alıntı yapmışım bilemedim cezeryedoktorlar
Canım bak hareketliymişte demekki sadece sen hepsini hissedemiyorsunAcilden geldim şimdi canım. Sağlık ocağındaki hemşirelere sinir oldum. Kalbini duymamız iyi olduğu anlamına gelmez dediler acile gidin dediler. Beni çok korkuttular. Çok şükür bebeğimi gördüm doktor bak hemde nasıl hareketli dedi bacaklarını oynatıyorduçok şükür iyi. Çok ağladım oradayken. Durduk yere başıma gelenler canım çok haklısın acil doktoru da hareketleri duyman için çok erken kendini dinleme zaten zamanı geldiğinde duyacaksın strese sokmuşsun kendini dedi.
Canım ben sonradan fark ettim geçmiş olsun, çok sevindim iyi olmanıza şimdi dinlenme zamanı deseneEvet tam söylediğin zaman alışmak zor olucak ama söylediklerini söyledi doktor yediğim önümde yemediğim ardımda olacak artıksabah doktorum baktı bebeğin keyfi yerindeydi çok şükür artık sıra bende en az 3 ay sıfır hareket dedi 3 ayı tamamladıktan sonra biraz rahatlarım inşallah sonrası kolay ben sizden sonra doğum yapacaktım böyle giderse doğumu ben başlatacağım Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bu arada 8 cm açılmam yokmuş 2-3 cm miş doktor seni almamak için yapmışlar dedi haberiniz olsun
Valla artık kime güvencez bizAy maşallah
Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, yapmamak için böyle şeyler yapılır mı çok kızdım şu an
İyi ki başka birine gitmişsin, erken farkedildi
Sağa sola dönerken uyanıyorum ben de ama çok dönmüyorum sanırım artık geceleri 2 kere kalkıyorum onda da wcyeProgesteron yükseldiği için herhalde kanka sağa sola dönsem bile uyanıyorum
Ben mi bir tek öyleyim sizdede varmı
Hadi yaaa bastırmasınlar yaa ben zaten çok huylanıyorum göbeğimdenEvet yaa hep evham yapıyoruzsağlık ocağındaki o cihazı hiç tavsiye etmiyorum ama kızlar çok canımı acıttı bastırdı
Evet amin çok çok aminAy maşallah
Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, yapmamak için böyle şeyler yapılır mı çok kızdım şu an
İyi ki başka birine gitmişsin, erken farkedildi
Teşekkür ederim evett artık zoru bitti daha zor günler başladı ama sonu güzel bitsin yeterki katlanacağım inşallahCanım ben sonradan fark ettim geçmiş olsun, çok sevindim iyi olmanıza şimdi dinlenme zamanı desene
Canım evet çok şükürAy ben nasıl alıntı yapmışım bilemedim cezeryemaşallah oğluna diyecektim canım güzel besliyorsun
Canım bak hareketliymişte demekki sadece sen hepsini hissedemiyorsunsenin plesanta öndemi acaba öyle olunca hissedilmesi zor oluyormuş
Walla canım bastırıyor bidaha da kalp atışı için oraya gitmem yani. O cihaz ultrason gibi değil uyduruk bişey gibi zor duyuluyor belli ki ondan bastırıyorlarSağa sola dönerken uyanıyorum ben de ama çok dönmüyorum sanırım artık geceleri 2 kere kalkıyorum onda da wcyeşekere dikkat etmeden önce 4-5 kere kalkıyordum kuzu. istersen günlük bi takip et
Hadi yaaa bastırmasınlar yaa ben zaten çok huylanıyorum göbeğimden
aşkım nasıl takip edecem onu, bu güne kadar ne bende ne ailemde öyle bir problem olmadığı için bilemiyorumSağa sola dönerken uyanıyorum ben de ama çok dönmüyorum sanırım artık geceleri 2 kere kalkıyorum onda da wcyeşekere dikkat etmeden önce 4-5 kere kalkıyordum kuzu. istersen günlük bi takip et
Yok kuzu sadece şeker tatlı yemekten olmuyor ben de değilim tatlıyla aram yoktur ama fast food veya hamurişi severim. beyaz ekmek bile yükseltiyormuş. şeker ölçüm cihazları var açlık ve tokluk şekerini günlük ölçersen anlayabiliyorsun şekerin mi çıkıyor diye. yemeklerden sonra ağzında kuruluk falan oluyor muaşkım nasıl takip edecem onu, bu güne kadar ne bende ne ailemde öyle bir problem olmadığı için bilemiyorumeğer yemene dikkat et takip et diyorsan ben hiç öyle şekerci tatlıcı biride değilim
Ayy iyi söyledin ben de gidince baktırmıyım o zamanWalla canım bastırıyor bidaha da kalp atışı için oraya gitmem yani. O cihaz ultrason gibi değil uyduruk bişey gibi zor duyuluyor belli ki ondan bastırıyorlar
Kuzum istediğini ye gönlünce ye şekere dikkat et sadece bnaa kalırsa. He bana kalınca +25kiloyla doğuma girersin ama haberin olsunOf bende geçen hafta full dışardan yediğimi farkettim ve dün kilomu ölçtüler 73 olmuşum her yediğim yaramış toplam 6 kilo almışım 21 haftada bu hafta kendimi durdurmam lazım diyorum ama canım hep pizza döner hamburger istiyorne olcak bizim halimiz iştahım deli gibi açıldı benim
Aynı aynı kuzum bir insan bir gece de 15 kere uyanır mı derin uyku asla yokProgesteron yükseldiği için herhalde kanka sağa sola dönsem bile uyanıyorum
Ben mi bir tek öyleyim sizdede varmı
Evet canım öyle yapAyy iyi söyledin ben de gidince baktırmıyım o zaman
Canım kaşar peyniri,kuru yemiş,muz bunlar kilo yapıyormuşkaşar peyniri kilo yapıyormukız bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?