Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
yaaa teşekkür ederim bakıyorum hemen

Ay maşallah
Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, yapmamak için böyle şeyler yapılır mı çok kızdım şu an
İyi ki başka birine gitmişsin, erken farkedildi

Ben bunlara benzer bişeyler düşünüyorum emin olamıyorum
Ay aynı takımları beğenmişiz özelikle cassiope çiçekli olana bayılıyorum ama çok küçük falan demişler alırsam son zamanlarda alcam galiba.
Birde üstteki kirazlı olan Müslin kumaş sanırım ondanda o yüzden vazgeçtim müslin yaz için uygun diye

Ay ben nasıl alıntı yapmışım bilemedim cezerye maşallah oğluna diyecektim canım güzel besliyorsun
Canım bak hareketliymişte demekki sadece sen hepsini hissedemiyorsun senin plesanta öndemi acaba öyle olunca hissedilmesi zor oluyormuş

Canım ben sonradan fark ettim geçmiş olsun, çok sevindim iyi olmanıza şimdi dinlenme zamanı desene

Progesteron yükseldiği için herhalde kanka sağa sola dönsem bile uyanıyorum
Ben mi bir tek öyleyim sizdede varmı
Sağa sola dönerken uyanıyorum ben de ama çok dönmüyorum sanırım artık geceleri 2 kere kalkıyorum onda da wcye şekere dikkat etmeden önce 4-5 kere kalkıyordum kuzu. istersen günlük bi takip et
Evet yaa hep evham yapıyoruz sağlık ocağındaki o cihazı hiç tavsiye etmiyorum ama kızlar çok canımı acıttı bastırdı
Hadi yaaa bastırmasınlar yaa ben zaten çok huylanıyorum göbeğimden

Ay maşallah
Gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, yapmamak için böyle şeyler yapılır mı çok kızdım şu an
İyi ki başka birine gitmişsin, erken farkedildi
Evet amin çok çok amin hiç birimize yaşatmasın bundan sonra inşallah tek derdimiz alacaklarımız olsun
Canım ben sonradan fark ettim geçmiş olsun, çok sevindim iyi olmanıza şimdi dinlenme zamanı desene
Teşekkür ederim evett artık zoru bitti daha zor günler başladı ama sonu güzel bitsin yeterki katlanacağım inşallah

Canım evet çok şükür acildeki doktor hissetmen için çok erken dedi.

Walla canım bastırıyor bidaha da kalp atışı için oraya gitmem yani. O cihaz ultrason gibi değil uyduruk bişey gibi zor duyuluyor belli ki ondan bastırıyorlar

Sağa sola dönerken uyanıyorum ben de ama çok dönmüyorum sanırım artık geceleri 2 kere kalkıyorum onda da wcye şekere dikkat etmeden önce 4-5 kere kalkıyordum kuzu. istersen günlük bi takip et
aşkım nasıl takip edecem onu, bu güne kadar ne bende ne ailemde öyle bir problem olmadığı için bilemiyorum eğer yemene dikkat et takip et diyorsan ben hiç öyle şekerci tatlıcı biride değilim

aşkım nasıl takip edecem onu, bu güne kadar ne bende ne ailemde öyle bir problem olmadığı için bilemiyorum eğer yemene dikkat et takip et diyorsan ben hiç öyle şekerci tatlıcı biride değilim
Yok kuzu sadece şeker tatlı yemekten olmuyor ben de değilim tatlıyla aram yoktur ama fast food veya hamurişi severim. beyaz ekmek bile yükseltiyormuş. şeker ölçüm cihazları var açlık ve tokluk şekerini günlük ölçersen anlayabiliyorsun şekerin mi çıkıyor diye. yemeklerden sonra ağzında kuruluk falan oluyor mu

Kuzum istediğini ye gönlünce ye şekere dikkat et sadece bnaa kalırsa. He bana kalınca +25kiloyla doğuma girersin ama haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…