- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.361
Al al kuzum ben uygun fiyatlı olunca dandiktir diye düşündüm ama beklediğimden iyi çıktıAyn ben daha dün baktim buna srfszlr 1500 tl fiyat yazmislardibende uzun süre kullanılmaz ama çok tatlı alsam mi acaba yine de diye düşündüm hatta.
Bende alcam sagol aşkoo
Trendyoldan canım hepsicanim cok begendim nerden baktin bunlara banada link atabilir misin
Müslin bakıyorum canım hastane de ev de aşırı sıcak olur diye düşünüyorumAşko ilk fotosaki müslin gibi sanırım biraz ince değil mi
yediklerin yaramış demek ki canım bebeklerimz saglıklı olsun dogum sonrasi o kiloları hep beraber vericez insallahİlk 4ay 15kilo son 1aydir da 3kilo zayiflamisim toplamda 12 kilo bugün yine kilo ölçümü yapıldı
mesajımı silemiyorumda yanls sorumu sordum
Yaa ben de müslinleri direkt geçiyordum oysaki ince diye, olabilir haklısınTrendyoldan canım hepsi
Caramell Müslin Vişne Desen 10'lu (Yazlık) Hastane Çıkışı Zıbın Seti New Season - Fiyatı, Yorumları
Caramell Müslin Vişne Desen 10'lu (Yazlık) Hastane Çıkışı Zıbın Seti New Season yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Cassiope 10'lu Bebek Hastane Çıkışı - Fiyatı, Yorumları
Cassiope 10'lu Bebek Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Müslin bakıyorum canım hastane de ev de aşırı sıcak olur diye düşünüyorum
İnsan ister istemez buradaki okuduklarından etkileniyor acaba mı diye Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler versin kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallahMerhaba hanımlar dünde bende saat 3 e kadar acildeydim karnımda iğne batması çok kötü olmaya başladı doktorum da nöbetçiymiş Allah tan Altan muayene etti bir şey çıkmadı şükür ultrason ile kızıma güzelce baktık minik kalbinin nasıl çarptığı gördüm içimde kıpır kıpırdı hiç bit problem yok dedi ama yinede serum iğne ve idrar tahlili yapıldı sonuçu doktorum bilgilendirecek
Aynen dogru etkiliyoruz birbirimizi gercekten. Bide olumsuz biseyler olunca birinin basina gelince elinde olmadan insan kafaya takiyorYat dinlen kuzum düşünme birbirimizi etkiliyoruz hep ondan kötü düşünceler kafada buyuyor
Onunla geçmiş olsun canım bu minikler bizi korkutmaya bayılıyor inş idrar tahlili de temiz gelir ama genel olarak bu aralar idrar yollarında herkeste sıkıntı var sanırım bununla gelmiş geçmiş olsunMerhaba hanımlar dünde bende saat 3 e kadar acildeydim karnımda iğne batması çok kötü olmaya başladı doktorum da nöbetçiymiş Allah tan Altan muayene etti bir şey çıkmadı şükür ultrason ile kızıma güzelce baktık minik kalbinin nasıl çarptığı gördüm içimde kıpır kıpırdı hiç bit problem yok dedi ama yinede serum iğne ve idrar tahlili yapıldı sonuçu doktorum bilgilendirecek
Çok haklısın canım etkileniyoruz burda konuşulanlardan hep.. Allahım korkulacak hic bisey yaşatmasın hicbirimize. Sende gitmis icini rahatlatmissin.İnsan ister istemez buradaki okuduklarından etkileniyor acaba mı diye Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler versin kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah
Canım yine için nasıl rahat edecekse öyle yapmanı öneririm. Benim ilk bebeğim ama ben yeğenlerimi büyüttüm onlardan tecrübeliyim biraz çok kalın kalın şeyler giymiyorlar zaten doktorlar da önermiyor içine iç zıbın giyecek üzerine kundak yapılacak derken zaten kalın oluyorYaa ben de müslinleri direkt geçiyordum oysaki ince diye, olabilir haklısın
Evet cnm yoksa çok kötüydüm bişey mi oldu acaba diye ama gece minicik kalbini görünce içim çok rahatladı şükür 300 gram da olmuş boyuda iyi dediÇok haklısın canım etkileniyoruz burda konuşulanlardan hep.. Allahım korkulacak hic bisey yaşatmasın hicbirimize. Sende gitmis icini rahatlatmissin.
Çok teşekkür ederim canım amin inşOnunla geçmiş olsun canım bu minikler bizi korkutmaya bayılıyor inş idrar tahlili de temiz gelir ama genel olarak bu aralar idrar yollarında herkeste sıkıntı var sanırım bununla gelmiş geçmiş olsun
Canım bunlara nerden baktın çok güzellerYaa ama erkek bebişlere de güzel şeyler var bence bunlara çirkin diyemezsiinn
Ay bayılıyorum şöyle tulum montlaramigie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kızlar ben bundan aldım çok hoşuma gitti, kış olacağı için dışarı çıkarken bunun içine koyarız ohh miss diye düşünüyorum fiyatı da çok uygun bilginiz olsun
Ben torunlarına yetecek kadar aldım bileo kadar cok toka bakıyorum ki daha elbiseleri eksikleri almadan toka bakıyorum
eşime dedim herkez gormemisn bir kızı olmuş takmış takıştırmış diyicekler
oyle desinler istiyorum dedim
buyuk kutu alıp icini doldurasım var
inşallah cok saçlı olur kızım
benim saçlarım kıvırcık kalçamın altına kadar uzundu kestirdim bu sıcaklardan dolayı ama olsun uzar yine
Ben isimlide yaptıracam hastane için Aşko çünkü doğumda fotoğrafçı olacak, oda gelip ertesi gün resmide çekiyor o zaman isimliyi giydiririm diye düşündümSon zamanlara bıraktığım o kadar şey var ki sizce isimli hastane çıkış seti mi DHA güzel olur yoksa klasik mi
Canım trendyoldan bakıyorumCanım bunlara nerden baktın çok güzeller
mantıklı ben de ikisinden de alayımBen isimlide yaptıracam hastane için Aşko çünkü doğumda fotoğrafçı olacak, oda gelip ertesi gün resmide çekiyor o zaman isimliyi giydiririm diye düşündüm
Oy maşallahEvet cnm yoksa çok kötüydüm bişey mi oldu acaba diye ama gece minicik kalbini görünce içim çok rahatladı şükür 300 gram da olmuş boyuda iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?