- 23 Ekim 2024
- 3.139
- 4.821
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #20.381
Şu şarkının nakaratı benim kızlar

Sabah bir tur daha yatıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaşar peyniri kilo yapıyormuHiç bellli olmaz kuzu daha önümzde uzun bir yol var belki kızın alıcak kilo baya, bazen az buçuk yanılabiliyorlar. Sen yine de bol bol kaşar peyniri ye![]()
Şu şarkının nakaratı benim kızlar
Sabah bir tur daha yatıyorum
aa evet kuzu kaşar peyniri bebeğe kilo aldırırmış tost yap ye yada doğra çerez gibi ye gitsinkaşar peyniri kilo yapıyormukız bilmiyordum
![]()
Aynn cnmOy maşallahhep sağlıklı olsun minik bebeklerimiz. Sağlıkla dogsunlar büyüsünler..
Onun minicik kalbini seveyim ben. Kilosu boyuda yerinde daha ne ister bir anne baba![]()
aldıgn sayfaları banada atarmisn canımBen torunlarına yetecek kadar aldım bile![]()
ayy cok sağol demetoom hayatımızı kurtarıyorsunaa evet kuzu kaşar peyniri bebeğe kilo aldırırmış tost yap ye yada doğra çerez gibi ye gitsin![]()
Ne demek aşko yaaa paylaşmak güzeldirayy cok sağol demetoom hayatımızı kurtarıyorsun![]()
güvenilir midir kuzu, ben nedense instagram sayfalarına çok güvenemiyorum ya
Of bende geçen hafta full dışardan yediğimi farkettim ve dün kilomu ölçtüler 73 olmuşum her yediğim yaramış toplam 6 kilo almışım 21 haftada bu hafta kendimi durdurmam lazım diyorum ama canım hep pizza döner hamburger istiyorTavuk döner çok yiyorum dürüm gibi çocuk çıkaracam![]()
Canım Caramell marka ürünler satıyor. Ben bir kere alışveriş yaptım çok güzel bir şekilde geldi. Ama sizlere tavsiyem beğendiğiniz modeli trendyolda da araştırın. Çünkü aldıktan sonra farkettim ki aynı marka ürünler trendyolda daha ucuzgüvenilir midir kuzu, ben nedense instagram sayfalarına çok güvenemiyorum ya
Aşkım ben gördüğüm yerde alıyorum online almadımaldıgn sayfaları banada atarmisn canım
Progesteron yükseldiği için herhalde kanka sağa sola dönsem bile uyanıyorumNiye uyuyamıyorsun canım
Kuzu bunlar yatak şeklinde ya zaten yastık gibi olmuyor pek ama bilemedim herkes beşiğin içinde kullanıyor onun içinde çok rahat yatıyor diyor
Canım bende izlediğimi attımKuzu bunlar yatak şeklinde ya zaten yastık gibi olmuyor pek ama bilemedim herkes beşiğin içinde kullanıyor onun içinde çok rahat yatıyor diyor![]()
Evet tam söylediğin zaman alışmak zor olucak ama söylediklerini söyledi doktor yediğim önümde yemediğim ardımda olacak artıkS sevdabaks aşkım çok geçmiş olsun tekrardan, çok sevindim sorunsuz dikiş atılmasına, hiç korkma bu durum başına gelen o kadar çok insan var ki. Sen artık sadece bol bol yatıp dinlenmeye bak, sadece lavaboya kalk, ağır kaldırma artık dikkat etmen lazım, prenseslik devri başladı kendini öyle motive et lütfen
Canım bende bunun yalancısıyım, sen zaten pediatri doktorun olacak çünkü bebek doğduktan 2-3 gün sonra kontrole götürmen lazım sanırım o zaman ondan bilgi alırsan daha iyi olur![]()
Evet yaa hep evham yapıyoruzBak boşuna evham yapıyoruz iştemaşallah iyi olmasına çok sevindim canım