Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Tavuk döner çok yiyorum dürüm gibi çocuk çıkaracam 😂😂
Of bende geçen hafta full dışardan yediğimi farkettim ve dün kilomu ölçtüler 73 olmuşum her yediğim yaramış toplam 6 kilo almışım 21 haftada bu hafta kendimi durdurmam lazım diyorum ama canım hep pizza döner hamburger istiyor 🥲 ne olcak bizim halimiz 🥹 iştahım deli gibi açıldı benim

güvenilir midir kuzu, ben nedense instagram sayfalarına çok güvenemiyorum ya
Canım Caramell marka ürünler satıyor. Ben bir kere alışveriş yaptım çok güzel bir şekilde geldi. Ama sizlere tavsiyem beğendiğiniz modeli trendyolda da araştırın. Çünkü aldıktan sonra farkettim ki aynı marka ürünler trendyolda daha ucuz 🤦🏻‍♀️

Pamlok Pamlok demet1374 demet1374 kızlar pediatri doktorlar reflusu olmazsa o yastıkları önermiyorlar, önceliğimiz bebeğin düz hiç bir yastıksız yatması diyorlar, reflü olma durumuna göre alın isterseniz, ben öyle düşünüyorum
Kuzu bunlar yatak şeklinde ya zaten yastık gibi olmuyor pek ama bilemedim herkes beşiğin içinde kullanıyor onun içinde çok rahat yatıyor diyor 🤷‍♀️

S sevdabaks aşkım çok geçmiş olsun tekrardan, çok sevindim sorunsuz dikiş atılmasına, hiç korkma bu durum başına gelen o kadar çok insan var ki. Sen artık sadece bol bol yatıp dinlenmeye bak, sadece lavaboya kalk, ağır kaldırma artık dikkat etmen lazım, prenseslik devri başladı kendini öyle motive et lütfen
Evet tam söylediğin zaman alışmak zor olucak ama söylediklerini söyledi doktor yediğim önümde yemediğim ardımda olacak artık 😂 sabah doktorum baktı bebeğin keyfi yerindeydi çok şükür artık sıra bende en az 3 ay sıfır hareket dedi 3 ayı tamamladıktan sonra biraz rahatlarım inşallah sonrası kolay ben sizden sonra doğum yapacaktım böyle giderse doğumu ben başlatacağım 🥹❤️ Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 bu arada 8 cm açılmam yokmuş 2-3 cm miş doktor seni almamak için yapmışlar dedi haberiniz olsun

Canım bende bunun yalancısıyım, sen zaten pediatri doktorun olacak çünkü bebek doğduktan 2-3 gün sonra kontrole götürmen lazım sanırım o zaman ondan bilgi alırsan daha iyi olur 🤓

Ebemle konuştuk bunu dünya sağlık örgütü hangi durum uygunsa onu önerir dedi reflü yatağıyla ilgili bir önerisi yok olsaydı yatağı öyle tercih edin falan derdi biraz popüler kültürden oluşan bir durum bebegın ihtiyacına göre sonra alınabilir çünkü ihtiyacı olmayabilir dedi herkes alıyor diye iyi birşey olduğu söylenilmez falan dedi gelen gebelerin hepsi alıyor dedi bir kaç yılla gerçekten gerekli mi değil mi belli olur demişti

Back
X