Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Yok kuzu sadece şeker tatlı yemekten olmuyor ben de değilim tatlıyla aram yoktur ama fast food veya hamurişi severim. beyaz ekmek bile yükseltiyormuş. şeker ölçüm cihazları var açlık ve tokluk şekerini günlük ölçersen anlayabiliyorsun şekerin mi çıkıyor diye. yemeklerden sonra ağzında kuruluk falan oluyor mu
Yok aşkım olmuyor ben genelde beslenmeme dikkat ediyorum, ekmek hiç yemiyorum mesela, sadece yemeğin yanında normal porsiyon pilav, makarna, bulgur o kadar ☹️ ölim mi ben açmi gezim şimdi😂😂

Yok aşkım olmuyor ben genelde beslenmeme dikkat ediyorum, ekmek hiç yemiyorum mesela, sadece yemeğin yanında normal porsiyon pilav, makarna, bulgur o kadar ☹️ ölim mi ben açmi gezim şimdi😂😂
Kız yoktur o zaman bişeyin hahaha sen aynı şekilde yemene devam et zaten yemiyormuşsun sevmedim bu işi 😂😂 hormondandır hormondan 😂

Aşkım bak görüyormusun bendede oluyor, dalmama gibi problemim yok ama neden uyanır insan ya, deliksiz uyuması lazım 🥹 chatgpt progesteron yükseldiği için gebelikte normal diyor, dr uyku hapı isteyecem 😂
Ben zor da dalıyorum canım eskiden küt diye uyurdum uyuyakalırdım hemen yemekten sonra .Şimdi uykum gelmiyor sabahın köründe ayaktayım 🤣

Kuzum istediğini ye gönlünce ye şekere dikkat et sadece bnaa kalırsa. He bana kalınca +25kiloyla doğuma girersin ama haberin olsun 😂
Zaten +25 olcak gibiyim de doktorun gazabından beni kim korucak bilmiyorum salı günü demediği laf kalmıcak büyük ihtimalle 🥹🥹🥲🥲 ben kendimi yavaştan diceklerine hazırlayayayım en iyisi

Aşkım bak görüyormusun bendede oluyor, dalmama gibi problemim yok ama neden uyanır insan ya, deliksiz uyuması lazım 🥹 chatgpt progesteron yükseldiği için gebelikte normal diyor, dr uyku hapı isteyecem 😂
Kuzucum bazen bebiş de rahat olmadığında seni de rahatsız ediyordur ben de o çok oluyor bazen uykum da fazla dönmüş oluyorum bebek hemen huzursuzlaniyor beni de uyandiriyor

Acilden geldim şimdi canım. Sağlık ocağındaki hemşirelere sinir oldum. Kalbini duymamız iyi olduğu anlamına gelmez dediler acile gidin dediler. Beni çok korkuttular. Çok şükür bebeğimi gördüm doktor bak hemde nasıl hareketli dedi bacaklarını oynatıyordu 🥹çok şükür iyi. Çok ağladım oradayken. Durduk yere başıma gelenler canım çok haklısın acil doktoru da hareketleri duyman için çok erken kendini dinleme zaten zamanı geldiğinde duyacaksın strese sokmuşsun kendini dedi.
Yaa bencede boşuna strese girmeyin her vücut her hamilelik farklı. Bende bi hissediyorum mesela 2-3gün hiç hissetmiyorum sonra yine çok az hissediyorum falan daha 22.haftaya kadar belli belirsiz olurmuş hareketleri o yüzden şimdilik hareket saymak için erkenmiş. Birde şimdi bebeğin hareket alanı çok olduğu için her zaman hissedilmezmiş de. O yüzden siz içinizi rahat tutun ve stres olmayın çünkü bebişlerimiz her hissettiğimizi hissediyorlar siz ne kadar sakin ve mıtluysanız benişte öyle 🥰

Gerçekten sizin konusmalari okuyorum bazen sizin yediklerinizi yesem valla hayattan zevk alamam ben hamburger de yiyorum pizza da döner de hatta kısır da insülin kullandığım için şekerim dengede diye yiyorum hunharca valla 😂
Yaa bende hamburgerde çok yiyom pizzada kısır çiğ köftede yapıyom patates salatası da yiyorum hatta aylardır kola içmiyodum son 2 gündür biraz kolada içiyom 😅 şekeri daha ölçmedik biz ama sorun olsaydı söylerdi heralde doktor tiroid için düzenli kan veriyorum sonuçta 😂

Kızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym☺️🌸
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
2 Yaşında abisi var ve ismi "Yunus"
sizce hangi isimi koyabilirim yardımm🩷

Kızlar ben coğu kız isimlerine bayılıyorum ya aklım karışıyor hala ama tabikide favorim "Asel" şuan ama size beğendiklerimide yazıym siz nediyorsunuz bi yorumlayın bakıym☺️🌸
•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
Asel🥰

Yaa bencede boşuna strese girmeyin her vücut her hamilelik farklı. Bende bi hissediyorum mesela 2-3gün hiç hissetmiyorum sonra yine çok az hissediyorum falan daha 22.haftaya kadar belli belirsiz olurmuş hareketleri o yüzden şimdilik hareket saymak için erkenmiş. Birde şimdi bebeğin hareket alanı çok olduğu için her zaman hissedilmezmiş de. O yüzden siz içinizi rahat tutun ve stres olmayın çünkü bebişlerimiz her hissettiğimizi hissediyorlar siz ne kadar sakin ve mıtluysanız benişte öyle 🥰
Haklısın canım gerçekten öyle. Bundan sonra kendimi rahat bırakacağım bu da bana ders olsun ☺️

Kuzucum bazen bebiş de rahat olmadığında seni de rahatsız ediyordur ben de o çok oluyor bazen uykum da fazla dönmüş oluyorum bebek hemen huzursuzlaniyor beni de uyandiriyor
Aşko bunu bilmiyordum 🫠🫠 gece zaten karnımda bir huzursuzluk çekme gibi bir şey vardı bak bundan olabilir 🤔

•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
Duru 💞

•Yağmur
•Duru
•Asya
•Alya
•Kumsal
•Eylül
•Ada
Ya ben Duru ismine bayılıyorum. Hatta evlenmeden önceden beri aklımda ama eşim istemedi 🫤

Back
X