- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.192
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.921
Onu o zaman düşünürler kanka sen koy gitsinİsmi cinsiyet partisinde biri söyledi bizimde hoşumuza gitti sonra bizim gelin dedi sakın koymayın o ismi ben koycam istediği bi isimmiş biz bilmiyorduk
bende öyle düşünmek istiyorum tabi sizde destekliyorsanız bu görüşümüAnnene katılıyorum böyle isim ipoteklemekte neymiş ortada fol yok yumurta yok
benim eşimde bizim geline dün diyorkiOnu o zaman düşünürler kanka sen koy gitsin
Ay ben olsam siz koymayın ben beğendim diyemezdim yabenim eşimde bizim geline dün diyorkiöyle bir ısrarlıyon ki koymayın diye daha cok koyasım geliyor diyor
Ne alaka öyle ya ortada bebek yok cinsiyet yokKızlar size soru
Bizim gelin benim koymak istediğim ismi kızım olursa ben koycam koyma diyor ama biz çok sevdik o ismi sizce dinlemelimiyim yoksa dinlemeyim mi?Benim annemde diyorki bizim geline, bebişiniz hele bi olsun birde kızın olcağını öğren daha bebek bile yok sizde ortada dedi
siz nediyorsunuz?
Hemen bir balkon konuşması yaparmısınNe alaka öyle ya ortada bebek yok cinsiyet yokbaşka isim bulurlar olunca
vallah diyor agiretliğimAy ben olsam siz koymayın ben beğendim diyemezdim yabelkide hep erkek doğuracak, sizin isim güme gidecek o yüzden diyorum onu o zaman düşünürler, sen kafana takma
aynı annem gibi dedin bizim geline öyle dediNe alaka öyle ya ortada bebek yok cinsiyet yokbaşka isim bulurlar olunca
Hazırlayın çıkıyorum Evet kızlar isim demişken bla bla ...Hemen bir balkon konuşması yaparmısın
Sinir oldum inadına koyardım hahhabende öyle düşünmek istiyorum tabi sizde destekliyorsanız bu görüşümü
Annen gibi dediysem haklıyım o zaman anneni dinle sen her zamanaynı annem gibi dedin bizim geline öyle dedi
AselSinir oldum inadına koyardım hahhaisim ne bu arada çok merak ettim
Tabiki de seni destekliyoruz ona neymişbende öyle düşünmek istiyorum tabi sizde destekliyorsanız bu görüşümü
canım anaaamAnnen gibi dediysem haklıyım o zaman anneni dinle sen her zaman
Çilekeş anamcanım anaaam
cansınızTabiki de seni destekliyoruz ona neymiş
bacımmm ya ahiretlikimmm
Aaa aaa biz öyle anlarmıyız biliyoruz onu kardeşin gibi gördüğünücansınızkızlar yanlış anlamayın bu arada 0 görümcelik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?