- 17 Nisan 2019
- 2.848
- 3.051
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.961
Çok fenasınhahahahah ben arkasına birtane daha patlatırım yine yetişemez
Ayy 3 tane var bende ama 1 elti hepsine bedelSen o aklındaki erkek ismini de koyarsin iyice sinir oluriyi ki görümcem yok
Sen bize aklındaki erkek ismini ver onu bu gruba sok, izle şovuevlendikleri günden beri cocuk nezaman yapın gayrı diyorum (görümcelik) tık yok şimdi yaparlarsa harbi noluyor derim
Bak nasıl da farkında görümcelik yaptığının karışmasana milleteevlendikleri günden beri cocuk nezaman yapın gayrı diyorum (görümcelik) tık yok şimdi yaparlarsa harbi noluyor derim
harbi hakederAy ismin tapusunu mu almış yaaaa sırf inadından koymaz herhalde erkek ismini de koyarsa görümceliği hak etmiş demektir
Seni çok iyi anlıyorum canımTüp bebek sürecim bayram zamanına denk gelmişti aman kalkma aman şunu bunu yapma diye bir ton laf söylediler sözde bayram sonrası evimi komple temizliceklerdi aylar oldu ortada kimse yok anca karışmasını bilirler aman onu yapma aman bunu yapma insana tahammülüm kalmadı artık şimdi de başladılar bunlar iyi günlerin bilmem ne sanki fikirlerini soruyoruz
Aslında beklenti de değil ya teklif etmelerini bile bazen insan isBeklenti her zaman üzer o yüzden kendi işimi kendim görmeye çalışıyorum kimseden bişey beklemiyorum ki yapmak zorunda da değiller aslında. Yaparlarsa ne ala yapmazlarsa kendileri bilirlerboşver bekleme kimseden bişey, hiç üzülmezsin canım
söyliyemem hahahahaSen bize aklındaki erkek ismini ver onu bu gruba sok, izle şovu
Aslında beklenti de değil ya teklif etmelerini bile bazen insan istiyor. Eşim sağolsun birlikte yapıyoruz haklısın canım
Valla çok daha fazlasını duyuyorum herkese gözlerimi devirerek bakıyorum ama hala anlamıyorlarSeni çok iyi anlıyorum canımakıl vermeye gelince konuşan çok ama gelip temizlik yapmak destek olmak olunca kimse yok. Bide dediğin gibi bunlar iyi günlerin diyenler de var. Bana da şuan uyuyorsun yarın öbürgün uyuyamayaksın uykuya hasret kalcaksın diyorlar bunları söyleyenlerde yakınlarımız maalesef
Tahmin ediyorum ya. Bende o da yok Allah'tan ama sinir stres konusunda eşim tek başına yetiyor sağolsunAyy 3 tane var bende ama 1 elti hepsine bedel
tek karıştığım nokta ya onada bişey demeyinBak nasıl da farkında görümcelik yaptığının karışmasana millete
Yok yok otur kalk şükret bu olay bambaşka bişey çünküTahmin ediyorum ya. Bende o da yok Allah'tan ama sinir stres konusunda eşim tek başına yetiyor sağolsun
Bende sağol ya nasıl moral veriyorsun diyorum dediğin gibi anlamıyorlar yaaValla çok daha fazlasını duyuyorum herkese gözlerimi devirerek bakıyorum ama hala anlamıyorlar
Olur zamanı gelince inşallah ya yeğen de evlat kadar güzel oluyortek karıştığım nokta ya onada bişey demeyinhala olmak istediğim için hic kötü niyetim yok
Bugün biri ne isim koyacağımızı sordu mesela Zeynep ve Zeyd dedim Zeynep miiiii zeyd miiii başka isim mi bulamadınız diye güldü felan sanane sal*k dimi sana fikrini soran mı oldu acabaBende sağol ya nasıl moral veriyorsun diyorum dediğin gibi anlamıyorlar yaa
teyze oldum halada olursam kalabalık aile sevinci daha ne isteyimOlur zamanı gelince inşallah ya yeğen de evlat kadar güzel oluyor
abowww hemen şaplakBugün biri ne isim koyacağımızı sordu mesela Zeynep ve Zeyd dedim Zeynep miiiii zeyd miiii başka isim mi bulamadınız diye güldü felan sanane sal*k dimi sana fikrini soran mı oldu acaba
Ben eltinin iyisini hiç görmedim duymadım zaten tarihte hiç yaşanmamış. Sabırlar diliyorumYok yok otur kalk şükret bu olay bambaşka bişey çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?