- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.941
Zaten görümce olmak için çok minnoş bir kişiliksincansınızkızlar yanlış anlamayın bu arada 0 görümcelik yapıyorum
E tamam o da asel koysun ikinci isim eklesin kızı olursa tabi.. Hani hamile falan olsa neyse de panik olup hamile kalıyormuş isim içinAselKızlara oyüzden burda başka isimler sordum caycaktım cünki
benim gibi görümce ömründe görmemiştir cok sakinimdir ya hicte karışmam ciddenAaa aaa biz öyle anlarmıyız biliyoruz onu kardeşin gibi gördüğünü
Kız Asel öyle popüler bi isim ki şu an beğeniyorsan koy gitsinAselKızlara oyüzden burda başka isimler sordum caycaktım cünki
yok kalmaz şuan, bir aya dükkan acıyorlar ve sıfırdan ev dikiyorlar daha yılları var onlarınE tamam o da asel koysun ikinci isim eklesin kızı olursa tabi.. Hani hamile falan olsa neyse de panik olup hamile kalıyormuş isim için
Oda içinden görmeyim seni ömrümce demiyordur canım aaabenim gibi görümce ömründe görmemiştir cok sakinimdir ya hicte karışmam cidden
böyle ince ayrıntıda bunu yakaladıysan sana kendimizi anlatmaya bile gerek yok koca yürekli bacımZaten görümce olmak için çok minnoş bir kişiliksinbaşka türlü olsan gelin bunu diyemezdi bile
YetişemezE tamam o da asel koysun ikinci isim eklesin kızı olursa tabi.. Hani hamile falan olsa neyse de panik olup hamile kalıyormuş isim için
Adminden incilerGeceye mesajımı bırakıyorum: En kötü anne en iyi kvden yeğdir vesuuuduru68 kadar tatlı da olsa görümce görümcedir
koymaz ben koyarsam sadece ben bi oğlum daha olursa bi isim düşünüyorum onu biliyor onu koyar inadınaKız Asel öyle popüler bi isim ki şu an beğeniyorsan koy gitsinkız da daha sonra bakar duruma, isterse o da koyar
Aaaa uzun zamandır gizli hayranınızım hanımefendilerrrr sadece sonradan ses verdimböyle ince ayrıntıda bunu yakaladıysan sana kendimizi anlatmaya bile gerek yok koca yürekli bacım
Tam da hamile kalinacak bir ortam bence. Bebekler böyle curcunada sürpriz yapmayi severyok kalmaz şuan, bir aya dükkan acıyorlar ve sıfırdan ev dikiyorlar daha yılları var onların
ah beee kurtaramadıkGeceye mesajımı bırakıyorum: En kötü anne en iyi kvden yeğdir vesuuuduru68 kadar tatlı da olsa görümce görümcedir
hahahahah ben arkasına birtane daha patlatırım yine yetişemezYetişemez
İşte bundan eminizhahahahah ben arkasına birtane daha patlatırım yine yetişemez
Ay ismin tapusunu mu almış yaaaa sırf inadından koymaz herhalde erkek ismini de koyarsa görümceliği hak etmiş demektirkoymaz ben koyarsam sadece ben bi oğlum daha olursa bi isim düşünüyorum onu biliyor onu koyar inadına
Sen o aklındaki erkek ismini de koyarsin iyice sinir olurhahahahah ben arkasına birtane daha patlatırım yine yetişemez
evlendikleri günden beri cocuk nezaman yapın gayrı diyorum (görümcelik) tık yok şimdi yaparlarsa harbi noluyor derimTam da hamile kalinacak bir ortam bence. Bebekler böyle curcunada sürpriz yapmayi severhamile kalınca gelsin buraya isim buluruz biz ona merak etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?