Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar selam. Ben birkaç gün önce alt karnımın orada ağrı şikayetiyle acilden başka bir hastanenin doktoruna gittim. Doktor önceden lekelenme yaşadığımı duyunca obstetrik usg’ye aldı
Radyoloji doktoru bebeğin ters durduğunu poposunun aşağıda olduğunu söyledi. Kasık ağrısı ve alt karın ağrısı şikayetim için de ayaklarıyla oraya bastırıyor olabilir dedi tabii enfeksiyon falan yoksa dedi. Yani kasık ağrılarının sebebi bu da olabilirmiş
Sonra kadın doğum doktoruna çıktım o ise idrar tahlili verdi. İdrar tahlilinde enfeksiyon çıktı maalesef, kendi doktorum antibiyotik başlattı onu kullanıyorum şimdi

Aşkım işte annem biz yaparız diyor ama dediğim gibi bayramdan sonra gelirim demişti hala gelmedi çocuk odası gelince gelir belki ama yine oyalar geç gelirse benim ruhum daralır kendim ufak ufak başlarım annemle aramız 15 dk yürüme mesafesi annemi de şöyle anlıyorum 10 yıldır tek bi eve temizliğe gidiyor orda çalışıyor temizlikten bıktı artık

Aşkım gelir gelir kv gibi olurmu o senin annen asla kıymaz, sadece belki bekliyordur hani dediğin gibi odaları falan gelirse yardım eder sana

Aşkım gelir gelir kv gibi olurmu o senin annen asla kıymaz, sadece belki bekliyordur hani dediğin gibi odaları falan gelirse yardım eder sana
Bide canım annem ben doğurmadan 1 ay önce işten çıkıcak sırf bana yardım etmek için buna çok seviniyorum ve annem olursa kayınvalidem çok gelemez ben çok daha rahat ederim

Bide canım annem ben doğurmadan 1 ay önce işten çıkıcak sırf bana yardım etmek için buna çok seviniyorum ve annem olursa kayınvalidem çok gelemez ben çok daha rahat ederim
Ay çok şanslısın gerçekten
Benimde tekrar kontrole gitmeme 12 gün var yıl gibi geçiyor beklerken ah miniklerimizzz
14 ağustos mu gidecen canım, bende 16 ağustos detaylıya gidecem

Ay çok şanslısın gerçekten

14 ağustos mu gidecen canım, bende 16 ağustos detaylıya gidecem
Evet aşkım 14 ağustos da devlete gidicem aslında ben özelde tüp bebek doktorumla devam ediyorum ayda 1 ona gidiyorum ama doğumu devlette planladığımız için orda da kaydım ve bir doktorumun olması lazım bakalım nasıl geçicek devlet muayenem benim detaylı randevum da 26 Ağustos da senden 10 gün sonra aradığım doktorun sekreteri ikizler için 21. Haftayı öneriyoruz dedi tam 21+0 da gidicem

Valla kızlar gerçekten günler gitgide zorlaşıyor sanki. 22.haftam bitmek üzere biraz fazla ayakta dursam belim ağrıyor. Birkaç gündür de karnım çok hızlı büyüdü sanki gerim gerim geriliyor. Evde çocuk olmayınca ev çok dağılmıyor Allahtan. Her gün bir robotu salıyorum. Temizlik bezleriyle de toz alıyorum. Sağolsun eşim de haftasonları süpürüp siliyor. Tabi nasıl yapıyorsa yarım saatte tüm evi bitiriyor ama ses etmiyorum artık Doğuma yakın ben de bir temizlikçi tutarım diye düşünüyorum. Ben zaten kimseye gelin evimi temizleyin diyemem. Diyene de yok zahmet olmasın derim büyük ihtimalle. Zaten annem de kayınvalidem de uzakta. Azıcık aşım ağrısız başım

Ay git bakalım inşallah doktorun içine siner doktoru kendin seçebiliyor musun devlette yoksa nasıl oluyor ben sistemi bilmiyorum yabancı olduğum için
Bende 21+4 gitmiş olacam çok heyecanlıyım bakalım

Kanka yarım saatte tüm evi bitiriyora koptum

Ay git bakalım inşallah doktorun içine siner doktoru kendin seçebiliyor musun devlette yoksa nasıl oluyor ben sistemi bilmiyorum yabancı olduğum için
Bende 21+4 gitmiş olacam çok heyecanlıyım bakalım
Aşkım arkadaşlarım tavsiye etti bu doktoru bakalım inşallah bende memnun kalırım doğumlara mutlaka kendi giriyormuş devletteki diğer doktorlar pek önemsemiyor doğumunda orda olmazsa hiç gelmek için uğraşmıyorlar kim denk gelirse o giriyor ama bu doktor mutlaka kendi giriyormuş inşallah söylendiği gibi olur daha 1 ay önce bir tanıdığım da şans eseri bu doktorla doğum yapmış çok güzel ilgilendi beni sakinleştirdi rahatlattı dedi

aşkım ne güzel işte önünde tecrübeli olanlarda var doktor konusunda, kadın mı doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…