- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.179
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.881
Bir kere yaparlar, sonra laf şu “çocuğu ben büyüttüm temizliğine kadar yaptım”Ay ben de hiç rahat edemem yaparsam ben yaparım başka da kimseyi istemem evimde geleni rahat ettirmeye çalışırım her şeyin üstüne o yüzden gerek yok
Evet minnetten nefret ediyorum kimsenin katkısı da olmasın müdahalesi de allahım sen muhtaç etmeBir kere yaparlar, sonra laf şu “çocuğu ben büyüttüm temizliğine kadar yaptım”
Ahahahah benim annemle kanki olabilirler miiiiğğğğ çok tanıdık geldi deeeeAnnem daha çok benden temizlik beklediği için hiç böyle bir lüksüm yokevime gelip bir bardağı kaldırmışlığı yoktur
Aşkım işte annem biz yaparız diyor ama dediğim gibi bayramdan sonra gelirim demişti hala gelmedi çocuk odası gelince gelir belki ama yine oyalar geç gelirse benim ruhum daralır kendim ufak ufak başlarım annemle aramız 15 dk yürüme mesafesi annemi de şöyle anlıyorum 10 yıldır tek bi eve temizliğe gidiyor orda çalışıyor temizlikten bıktı artıkAşkım annen eğer sağlığı yerindeyse anneme okeyim, ama şimdi benim annemin dizleri rahatsız o hele hiç yapamaz.şu an haftada bir temizlik için var gelen, bebekten sonra haftada ikiye çıkarırım diye düşünüyorum. Sende şu an dip köşe girme ufak tefek sil süpür, bebekler doğmaya yakın al birisini dip köşe girsin, sonra zaten arkadaşın olur biri olur her gelen bir el atsa geçinip gidersin
Miniş hanımmmm annesini bir tekmesiyle ne kadar mutlu etti bir bilseeeeKızlar ben bebişin tekmelerini şimdi çok daha belirgin hissettimeskiden pıt pıt yapar giderdi, ama az önce baya elimi karnıma koyunca şiddet uyguladı bana
Aşkım gelir gelir kv gibi olurmu o senin annen asla kıymaz, sadece belki bekliyordur hani dediğin gibi odaları falan gelirse yardım eder sanaAşkım işte annem biz yaparız diyor ama dediğim gibi bayramdan sonra gelirim demişti hala gelmedi çocuk odası gelince gelir belki ama yine oyalar geç gelirse benim ruhum daralır kendim ufak ufak başlarım annemle aramız 15 dk yürüme mesafesi annemi de şöyle anlıyorum 10 yıldır tek bi eve temizliğe gidiyor orda çalışıyor temizlikten bıktı artık
Gerçekten hissettiğim zaman o kadar rahat ediyorum ki aşkım anlatamamMiniş hanımmmm annesini bir tekmesiyle ne kadar mutlu etti bir bilseeee
Bide canım annem ben doğurmadan 1 ay önce işten çıkıcak sırf bana yardım etmek için buna çok seviniyorum ve annem olursa kayınvalidem çok gelemez ben çok daha rahat ederimAşkım gelir gelir kv gibi olurmu o senin annen asla kıymaz, sadece belki bekliyordur hani dediğin gibi odaları falan gelirse yardım eder sana
Benimde tekrar kontrole gitmeme 12 gün var yıl gibi geçiyor beklerkenGerçekten hissettiğim zaman o kadar rahat ediyorum ki aşkım anlatamambu kontrollerin ayda bire düşmesi hiç iyi olmadı bizim için
Ay çok şanslısın gerçektenBide canım annem ben doğurmadan 1 ay önce işten çıkıcak sırf bana yardım etmek için buna çok seviniyorum ve annem olursa kayınvalidem çok gelemez ben çok daha rahat ederim
14 ağustos mu gidecen canım, bende 16 ağustos detaylıya gidecemBenimde tekrar kontrole gitmeme 12 gün var yıl gibi geçiyor beklerkenah miniklerimizzz
Evet aşkım 14 ağustos da devlete gidicem aslında ben özelde tüp bebek doktorumla devam ediyorum ayda 1 ona gidiyorum ama doğumu devlette planladığımız için orda da kaydım ve bir doktorumun olması lazım bakalım nasıl geçicek devlet muayenem benim detaylı randevum da 26 Ağustos da senden 10 gün sonraAy çok şanslısın gerçekten
14 ağustos mu gidecen canım, bende 16 ağustos detaylıya gidecem
Ay git bakalım inşallah doktorun içine sinerEvet aşkım 14 ağustos da devlete gidicem aslında ben özelde tüp bebek doktorumla devam ediyorum ayda 1 ona gidiyorum ama doğumu devlette planladığımız için orda da kaydım ve bir doktorumun olması lazım bakalım nasıl geçicek devlet muayenem benim detaylı randevum da 26 Ağustos da senden 10 gün sonraaradığım doktorun sekreteri ikizler için 21. Haftayı öneriyoruz dedi tam 21+0 da gidicem
Kanka yarım saatte tüm evi bitiriyora koptumValla kızlar gerçekten günler gitgide zorlaşıyor sanki. 22.haftam bitmek üzere biraz fazla ayakta dursam belim ağrıyor. Birkaç gündür de karnım çok hızlı büyüdü sanki gerim gerim geriliyor. Evde çocuk olmayınca ev çok dağılmıyor Allahtan. Her gün bir robotu salıyorum. Temizlik bezleriyle de toz alıyorum. Sağolsun eşim de haftasonları süpürüp siliyor. Tabi nasıl yapıyorsa yarım saatte tüm evi bitiriyor ama ses etmiyorum artıkDoğuma yakın ben de bir temizlikçi tutarım diye düşünüyorum. Ben zaten kimseye gelin evimi temizleyin diyemem. Diyene de yok zahmet olmasın derim büyük ihtimalle. Zaten annem de kayınvalidem de uzakta. Azıcık aşım ağrısız başım
Aşkım arkadaşlarım tavsiye etti bu doktoru bakalım inşallah bende memnun kalırım doğumlara mutlaka kendi giriyormuş devletteki diğer doktorlar pek önemsemiyor doğumunda orda olmazsa hiç gelmek için uğraşmıyorlar kim denk gelirse o giriyor ama bu doktor mutlaka kendi giriyormuş inşallah söylendiği gibi olur daha 1 ay önce bir tanıdığım da şans eseri bu doktorla doğum yapmış çok güzel ilgilendi beni sakinleştirdi rahatlattı dediAy git bakalım inşallah doktorun içine sinerdoktoru kendin seçebiliyor musun devlette yoksa nasıl oluyor ben sistemi bilmiyorum yabancı olduğum için
Bende 21+4 gitmiş olacam çok heyecanlıyım bakalım
Benimki de bir odayı yarım saatte süpürür ıncık ıncık benimde ona ruhum daralır halbuki ben bir odayı 2 dk da süpürüyorumKanka yarım saatte tüm evi bitiriyora koptum
Ortası yok mu bunlarınBenimki de bir odayı yarım saatte süpürür ıncık ıncık benimde ona ruhum daralır halbuki ben bir odayı 2 dk da süpürüyorum
aşkım ne güzel işte önünde tecrübeli olanlarda var doktor konusunda, kadın mı doktor?Aşkım arkadaşlarım tavsiye etti bu doktoru bakalım inşallah bende memnun kalırım doğumlara mutlaka kendi giriyormuş devletteki diğer doktorlar pek önemsemiyor doğumunda orda olmazsa hiç gelmek için uğraşmıyorlar kim denk gelirse o giriyor ama bu doktor mutlaka kendi giriyormuş inşallah söylendiği gibi olur daha 1 ay önce bir tanıdığım da şans eseri bu doktorla doğum yapmış çok güzel ilgilendi beni sakinleştirdi rahatlattı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?