- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.901
Evet kuzum kadın doktoraşkım ne güzel işte önünde tecrübeli olanlarda var doktor konusunda, kadın mı doktor?
Evlendiğimde herkes titiz hallerini gördü eşin yardım ediyordur sana o herşeyi yapıyordur diyip duruyorlar ama adam benle yaşamaya başlayınca saldı kendini temizlik hak getire şimdi üzüm üzüme baka baka karardıOrtası yok mu bunların
Canım senin bebeto da aşağı baski yapıyor mu peki ? Benim yavrum dün aksamdan beri asagi baskıya devam. Tam senin söylediğin pozisyondan şüpheleniyorum bende.Kızlar selam. Ben birkaç gün önce alt karnımın orada ağrı şikayetiyle acilden başka bir hastanenin doktoruna gittim. Doktor önceden lekelenme yaşadığımı duyunca obstetrik usg’ye aldı
Radyoloji doktoru bebeğin ters durduğunu poposunun aşağıda olduğunu söyledi. Kasık ağrısı ve alt karın ağrısı şikayetim için de ayaklarıyla oraya bastırıyor olabilir deditabii enfeksiyon falan yoksa dedi. Yani kasık ağrılarının sebebi bu da olabilirmiş
Sonra kadın doğum doktoruna çıktım o ise idrar tahlili verdi. İdrar tahlilinde enfeksiyon çıktı maalesef, kendi doktorum antibiyotik başlattı onu kullanıyorum şimdi
Ahahahaha olabilir yaaAhahahah benim annemle kanki olabilirler miiiiğğğğ çok tanıdık geldi deeee
Benim annemde hep çalıştığı için bekarken de evliyken de pek desteği olmadı benim doğumum için 6 ay gibi bir süre işi bırakma düşüncesi var ona bile mutlu oldum annemin normal bir anne gibi evinde olması benim için büyük bir nimetAhahahaha olabilir yaamesela annem geldi buzluk hazırlığı yaptık, annem geldi evi sildi süpürdü, annem şuna yardım etti filan diyen arkadaşlarıma çok özeniyorum konu temizlik vs değil birlikte bişeyler yapmış olmak aslında. Ama malesef hiç yaşamadım böyle şeyler
Baskı yapmıştı sanki böyle kasıkta batma gibiydi ama kısa süreli kısa süreli ama karnımın altındaki ağrı bir yirmi dakika kadar sürdü. Ayaklarımı uzatmış dinleniyorken ovuşturdum karnımı geçmedi gittim yattım ben de sabahleyin geçmişti. Fakat içime bir kurt düştüğü için gittim göründüm doktora o da enfeksiyon dedi.Canım senin bebeto da aşağı baski yapıyor mu peki ? Benim yavrum dün aksamdan beri asagi baskıya devam. Tam senin söylediğin pozisyondan şüpheleniyorum bende.
Bu pozisyonlardan birinde duruyor gibi hissediyorum dünden beri. Aniden asagi dogru bir baskı hissi geliyor sanki. Dönsene çıksana yukari yavrum diye konusuyorum ama bana mısın demiyor
Kesinlikle canım böyle bişey söylemesi bile çok değerli bence ne mutlu sanaBenim annemde hep çalıştığı için bekarken de evliyken de pek desteği olmadı benim doğumum için 6 ay gibi bir süre işi bırakma düşüncesi var ona bile mutlu oldum annemin normal bir anne gibi evinde olması benim için büyük bir nimet
yaaa ben onu yerimmmKızlar ben bebişin tekmelerini şimdi çok daha belirgin hissettimeskiden pıt pıt yapar giderdi, ama az önce baya elimi karnıma koyunca şiddet uyguladı bana
Kızlarrrrr bizde Mete istiyoruz hatta Mete olcak yani çok büyük bir ihtimalleBiz de Meteyi beğeniyoruz hanı ekletsek mi ekletmesek mi karar veremedim Mete daha sıcak geliyor kulagıma
Gelsin meteler sağlıklaKızlarrrrr bizde Mete istiyoruz hatta Mete olcak yani çok büyük bir ihtimalle
Ayy benim ilki kızdı eşim zeynepte zeynep beynimi yerdi ama ben kazandımİsim konusunda çok zorlanmadık eşim zaten senelerce anne babasının ismini koymayı düşünmediğini söylemişti hamile kalınca da herkese hanım koyucak ismi dedi bende Elif-Eymen ya da Zeynep-Zeyd olsun dedim eşim içinden Zeynep ve Zeydi seçti sonra dan ben Elif ve eymene daha çok ısındım aslında ama eşimi Zeynepden vazgeçiremedim çünkü anlamı babasının süsü demek
Ne koydunuzAyy benim ilki kızdı eşim zeynepte zeynep beynimi yerdi ama ben kazandım
Ceylin Mihra:) 5 yaşında kızım o zamanlar Mihra ismi böyle yaygın değil şimdi resmen patladı gittiNe koydunuz
Gelniniz ruh hastası diyorumKızlar size soru
Bizim gelin benim koymak istediğim ismi kızım olursa ben koycam koyma diyor ama biz çok sevdik o ismi sizce dinlemelimiyim yoksa dinlemeyim mi?Benim annemde diyorki bizim geline, bebişiniz hele bi olsun birde kızın olcağını öğren daha bebek bile yok sizde ortada dedi
siz nediyorsunuz?
Annene katılıyorum böyle isim ipoteklemekte neymiş ortada fol yok yumurta yokKızlar size soru
Bizim gelin benim koymak istediğim ismi kızım olursa ben koycam koyma diyor ama biz çok sevdik o ismi sizce dinlemelimiyim yoksa dinlemeyim mi?Benim annemde diyorki bizim geline, bebişiniz hele bi olsun birde kızın olcağını öğren daha bebek bile yok sizde ortada dedi
siz nediyorsunuz?
İsmi cinsiyet partisinde biri söyledi bizimde hoşumuza gitti sonra bizim gelin dedi sakın koymayın o ismi ben koycam istediği bi isimmiş biz bilmiyordukGelniniz ruh hastası diyorum
Kanka ismi sen bulmadın mı yoksa gelniniz mi atmıştı ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?