Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ortası yok mu bunların
Evlendiğimde herkes titiz hallerini gördü eşin yardım ediyordur sana o herşeyi yapıyordur diyip duruyorlar ama adam benle yaşamaya başlayınca saldı kendini temizlik hak getire şimdi üzüm üzüme baka baka karardı eskiden disiplinli bir adamdı şimdi herşeye üşenir oldu acaba kimin yüzünden

Canım senin bebeto da aşağı baski yapıyor mu peki ? Benim yavrum dün aksamdan beri asagi baskıya devam. Tam senin söylediğin pozisyondan şüpheleniyorum bende.
Bu pozisyonlardan birinde duruyor gibi hissediyorum dünden beri. Aniden asagi dogru bir baskı hissi geliyor sanki. Dönsene çıksana yukari yavrum diye konusuyorum ama bana mısın demiyor

Eklentiler

• Screenshot_20250802-173646_Samsung Internet.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 25
Ahahahah benim annemle kanki olabilirler miiiiğğğğ çok tanıdık geldi deeee
Ahahahaha olabilir yaa mesela annem geldi buzluk hazırlığı yaptık, annem geldi evi sildi süpürdü, annem şuna yardım etti filan diyen arkadaşlarıma çok özeniyorum konu temizlik vs değil birlikte bişeyler yapmış olmak aslında. Ama malesef hiç yaşamadım böyle şeyler

Benim annemde hep çalıştığı için bekarken de evliyken de pek desteği olmadı benim doğumum için 6 ay gibi bir süre işi bırakma düşüncesi var ona bile mutlu oldum annemin normal bir anne gibi evinde olması benim için büyük bir nimet

Baskı yapmıştı sanki böyle kasıkta batma gibiydi ama kısa süreli kısa süreli ama karnımın altındaki ağrı bir yirmi dakika kadar sürdü. Ayaklarımı uzatmış dinleniyorken ovuşturdum karnımı geçmedi gittim yattım ben de sabahleyin geçmişti. Fakat içime bir kurt düştüğü için gittim göründüm doktora o da enfeksiyon dedi.
İçin rahat etsin istiyorsan doktora bir görün canım tetkikler yapılır bebeğin pozisyonuna da bakılır. Bir de ben çok sık idrara çıkıyordum yanma acıma vs yoktu ama beş on dakikada bir çıktığım oluyordu

Kesinlikle canım böyle bişey söylemesi bile çok değerli bence ne mutlu sana

Kizlar dörtlü test yaptırdım hafta içi sonuçları almaya gideceğim e nabiz dan baktım temiz gözüküyor inşallah sorun çıkmaz.Karnim çok büyüdü ve bebek çok hareketli arada karnım da batma oluyor sizde oluyor mu ?

İsim konusunda çok zorlanmadık eşim zaten senelerce anne babasının ismini koymayı düşünmediğini söylemişti hamile kalınca da herkese hanım koyucak ismi dedi bende Elif-Eymen ya da Zeynep-Zeyd olsun dedim eşim içinden Zeynep ve Zeydi seçti sonra dan ben Elif ve eymene daha çok ısındım aslında ama eşimi Zeynepden vazgeçiremedim çünkü anlamı babasının süsü demek

Ayy benim ilki kızdı eşim zeynepte zeynep beynimi yerdi ama ben kazandım

Kızlar size soru
Bizim gelin benim koymak istediğim ismi kızım olursa ben koycam koyma diyor ama biz çok sevdik o ismi sizce dinlemelimiyim yoksa dinlemeyim mi? Benim annemde diyorki bizim geline, bebişiniz hele bi olsun birde kızın olcağını öğren daha bebek bile yok sizde ortada dedi
siz nediyorsunuz?

Gelniniz ruh hastası diyorum
Kanka ismi sen bulmadın mı yoksa gelniniz mi atmıştı ortaya

Annene katılıyorum böyle isim ipoteklemekte neymiş ortada fol yok yumurta yok

Canım çok geçmiş olsun sanırım bana da sikiş olacak doktor pazartesi günü söyleyecek sonrası için ne söylediler bir de anestezili mi yapıldı dikkat edilecek neler varmış riski var mı S sevdabaks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…