Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Düğün zamanı ben adet bilmem diyip bana hiçbişey yapmayan kv şimdi gelmiş bana annen ne alıcaksa size söylesinde siz çok bişey almayın çocuğa diyor anane dürüsünden bahsediyor yani fenalığa bakar mısınız bi anda adet bilir oldu

Ayyy eşimde Zeynep istiyor sırf anlamından ötürü ama benimde çevremde 2 suratsız Zeynep var aklıma geldikçe koymam diyorum

Her şey beklenir bu tipten çok tehlikeli belli
bana birgün hicbişey yok ortada hamur işinde yardım ediyorum kv ve ben, ben bişeyin tozunu görmemişim "sen kadın mısın" dedi tozu görmedim diye yedim bu lafı kızlar
bende ayağa kalktım dedim ki "sen bütün mahalleyi topla buraya benim gibi kadın göremezsin" dedim şimdi al hamurunu kendin yap dedim cıktım oğlumu alıp kv evinden

Ay yok parçalamalık

Ayyy eşimde Zeynep istiyor sırf anlamından ötürü ama benimde çevremde 2 suratsız Zeynep var aklıma geldikçe koymam diyorum
İnşallah benim kızım güleç olur teyzeleriiii Ayakta alkışlıyorum seni

Bugün biri ne isim koyacağımızı sordu mesela Zeynep ve Zeyd dedim Zeynep miiiii zeyd miiii başka isim mi bulamadınız diye güldü felan sanane sal*k dimi sana fikrini soran mı oldu acaba
Üfff hadsiz sinir oldum bende. Tersleseydiniz.

Balım anesteziliydi epidural olarak yaptılar ameliyat sırasında keseme gelip patlayabilir dikiş sırasında suyun gelebilir dedi yada daha sonra açılmam olduğu için suyun gelebilir dedi 3 ay boyunca sağ ve sol tarafına yat dedi düz önermedi ama yalan söylemeyeyim nadir de olsa yatıyorum çok zor iki taraf tuvallet ve yemeğe kalkacaksın kalktığın da yürüdüğün sana yetecek dedi bana şeker ilacı da verdi hep yatacağın için problem çıkmasın diye bebek tutunsun diye bir kaç ilaç daha verdi ilacı düzenli kullanmak çok çok çok önemliymiş 3 günde bir banyo 5 dk oturarak yapacaksın geçmeyecek 5 dk dedi ılık suyla olacak o bölgeye temas etmeyecek dedi başka yememe dikkat etmemi söyledi şerbetli şeyler hazır gıdalar turşu ve baharat çeşitleri zararlı sakat et yemeyeceksin dedi ameliyat sonrası kanaman ağrın olabilir dedi olmadı doğrusu ilk gün bir kaç damla oldu sonra olmadı normal süreçte ağrı sancı bir nebze olabilen bir durummuş kanama istenmeyen bir durummuş ama bir yerde okumuştum kızın kanaması olmuştu baktığında sıkıntı yoktu rahım ağzında yara varmış o kanamış Allah korusun olunca panik yapma diye yazayım dedim hep iye yorup çok çok dinlenmeli geçecek ama hastaneden daha kolay ev bu arada ameliyat sonrası 1 gün kaldım ben ve 16 saat düz şekilde uyumaya çalıştım sondam vardı çok çok çok zordu umarım senin güzel kolay geçer eve gelirsin

Kız düğünümde uzun beyaz elbise giyip geldi dantelli falan. Ve o esnada benim yaş 25 o 3 çocuklu koca kadın..
Benim daha beter eşimle nişanlılık zamanı ayrılmıştık köye hamile bıraktığı için kız ayrıldı diye adımı çıkarmış ama biz onun yüzünden ayrılmıştık sonradan barışınca öğrendim ne düğünüme ne doğumuna ne görünce tanımıyormuş gibi davranıyorum en kötü elti bende kızlar bunun üstü olmaz eşimde sağolsun hiç muhattap olmuyor ne abisiyle ne eltimle yok gibiler bize gelmek falan istediler özür dilemek için de eşim yok bitti sizinle işimiz dedi

Çok kötü rüya gördüm ya. Hastanede doktor beklerken foş diye suyum geliyor birden. Bebeğin yaşamaz falan diyorlar doktor bekliyorum ordan oraya doğumhanede koşuyorum. Nasıl kalabalık kaos var bağırış cagris doğum yapıyor herkes. Nasıl oh dedim uyanınca hemen altıma baktım suyum geldi mi diye detayliya 8 gün kaldı gerçekten sıkıldım artık bebeğimi görmek istiyorum ya zaman geçmiyor

Kuzum hastaneye gitmiştim ya geçenlerde acile orda ölçtüler 11/6 çıkmıştı
O zaman çok ayakta kalmamaya çalış canım ama hareket de et. Uzun süre aynı pozisyonlarda kalmak da yapıyor. Benim de ödemim oluyor öyle bariz bir şişlik değil ama anlıyorum. Bir yere otursam bacağımda izi çıkar hemen vs. Maalesef bazıları daha çok ödem tutuyor gebelikte

Çok teşekkür ederim canım güzel güzel yazmışsın internette bununla ilgili doğru düzgün hiçbir şey bulamadım bir de şeyi sorsam sana hangi şikayetle gitmiştin açıklığın falan var mıydı şimdi ben yaklaşık on gündür hastanede yatıyorum doktor biraz bebeğin toparlandığını söyledi bugün sanırım daha iyiye gitmiş yarın doktorumla görüşeceğim benim açıklığım yoktu rahim uzunluğu yedi milimetreeydi şimdi biraz daha yukarı çıkmış bebek ama sürekli yattığım için olabilir, yine de serklaj yapılacak mı bilmiyorum yapılırsa risk olur mu onu da bilmiyorum bir de kaçıncı haftadaydın canım
Acil bir durum ise beni on gündür yatırmalarının sebebi enfeksiyon mu herhangi bir lekelenme olmadı

Bende hiç uyuyamıyorum daha doğrusu uykuya dalamıyorum aslında vucudum yorgun ama yok kesik kesik, uyana uyana sabah oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…