- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.021
İyi bari eşinin yanında olsun ya. Ne demek boşanmak kafayı yemiş kadın iğrenç insan yaeşi yane kaynım başta anneciydi ama artık değil şimdi en son annesi boşa bunu dediğinde "anne bi piskoloğa gidelim mi sen iyi değilsin" demiş
Ayyy eşimde Zeynep istiyor sırf anlamından ötürüİsim konusunda çok zorlanmadık eşim zaten senelerce anne babasının ismini koymayı düşünmediğini söylemişti hamile kalınca da herkese hanım koyucak ismi dedi bende Elif-Eymen ya da Zeynep-Zeyd olsun dedim eşim içinden Zeynep ve Zeydi seçti sonra dan ben Elif ve eymene daha çok ısındım aslında ama eşimi Zeynepden vazgeçiremedim çünkü anlamı babasının süsü demek
Ne dedimerak etme kız ben yurt dışında yaşıyorum ama bunlar ben türkiyeye gittiğimde oluyor hergün bi laf sokuyor bana eltime bana ne dediğini bi bilseniz off aklıma geldikce sinirlerim bozuluyor
bana birgün hicbişey yok ortada hamur işinde yardım ediyorum kv ve ben, ben bişeyin tozunu görmemişim "sen kadın mısın" dedi tozu görmedim diye yedim bu lafı kızlarHer şey beklenir bu tipten çok tehlikeli belli
yazdım kuzum okurken sakin kal bacım alışık değilsinizdir belkiNe dedi
İnşallah benim kızım güleç olur teyzeleriiiiAyyy eşimde Zeynep istiyor sırf anlamından ötürüama benimde çevremde 2 suratsız Zeynep var aklıma geldikçe koymam diyorum
Ay yok parçalamalıkbana birgün hicbişey yok ortada hamur işinde yardım ediyorum kv ve ben bişeyin tozunu görmemişim "sen kadın mısın" dedi tozu görmedim diye yedim bu lafı kızlar
bende ayağa kalktım dedim ki "sen bütün mahalleyi topla buraya benim gibi kadın göremezsin" dedim şimdi al hamurunu kendin yap dedim cıktım oğlumu alıp kv evinden
İnşallah benim kızım güleç olur teyzeleriiiiAyyy eşimde Zeynep istiyor sırf anlamından ötürüama benimde çevremde 2 suratsız Zeynep var aklıma geldikçe koymam diyorum
Ayakta alkışlıyorum senibana birgün hicbişey yok ortada hamur işinde yardım ediyorum kv ve ben, ben bişeyin tozunu görmemişim "sen kadın mısın" dedi tozu görmedim diye yedim bu lafı kızlar
bende ayağa kalktım dedim ki "sen bütün mahalleyi topla buraya benim gibi kadın göremezsin" dedim şimdi al hamurunu kendin yap dedim cıktım oğlumu alıp kv evinden
Olur olur bunlar benim hayattaki şansım olan zeynepler hatta onları tanıyana kadr hep kızım olsa Zeynep yada Elif derdim :// adıyla gelsinler inşallahİnşallah benim kızım güleç olur teyzeleriiii
Benimde aklımda sadece Zeynep ve Elif vardıOlur olur bunlar benim hayattaki şansım olan zeynepler hatta onları tanıyana kadr hep kızım olsa Zeynep yada Elif derdim :// adıyla gelsinler inşallah
Üfff hadsiz sinir oldum bende. Tersleseydiniz.Bugün biri ne isim koyacağımızı sordu mesela Zeynep ve Zeyd dedim Zeynep miiiii zeyd miiii başka isim mi bulamadınız diye güldü felan sanane sal*k dimi sana fikrini soran mı oldu acaba
Balım anesteziliydi epidural olarak yaptılar ameliyat sırasında keseme gelip patlayabilir dikiş sırasında suyun gelebilir dedi yada daha sonra açılmam olduğu için suyun gelebilir dedi 3 ay boyunca sağ ve sol tarafına yat dedi düz önermedi ama yalan söylemeyeyim nadir de olsa yatıyorum çok zor iki taraf tuvallet ve yemeğe kalkacaksın kalktığın da yürüdüğün sana yetecek dedi bana şeker ilacı da verdi hep yatacağın için problem çıkmasın diye bebek tutunsun diye bir kaç ilaç daha verdi ilacı düzenli kullanmak çok çok çok önemliymiş 3 günde bir banyo 5 dk oturarak yapacaksın geçmeyecek 5 dk dedi ılık suyla olacak o bölgeye temas etmeyecek dedi başka yememe dikkat etmemi söyledi şerbetli şeyler hazır gıdalar turşu ve baharat çeşitleri zararlı sakat et yemeyeceksin dedi ameliyat sonrası kanaman ağrın olabilir dedi olmadı doğrusu ilk gün bir kaç damla oldu sonra olmadı normal süreçte ağrı sancı bir nebze olabilen bir durummuş kanama istenmeyen bir durummuş ama bir yerde okumuştum kızın kanaması olmuştu baktığında sıkıntı yoktu rahım ağzında yara varmış o kanamış Allah korusun olunca panik yapma diye yazayım dedim hep iye yorup çok çok dinlenmeli geçecek ama hastaneden daha kolay ev bu arada ameliyat sonrası 1 gün kaldım ben ve 16 saat düz şekilde uyumaya çalıştım sondam vardı çok çok çok zordu umarım senin güzel kolay geçer eve gelirsin
Benim daha beter eşimle nişanlılık zamanı ayrılmıştık köye hamile bıraktığı için kız ayrıldı diye adımı çıkarmış ama biz onun yüzünden ayrılmıştık sonradan barışınca öğrendim ne düğünüme ne doğumuna ne görünce tanımıyormuş gibi davranıyorum en kötü elti bende kızlar bunun üstü olmazKız düğünümde uzun beyaz elbise giyip geldi dantelli falan. Ve o esnada benim yaş 25 o 3 çocuklu koca kadın..
O zaman çok ayakta kalmamaya çalış canım ama hareket de et. Uzun süre aynı pozisyonlarda kalmak da yapıyor. Benim de ödemim oluyor öyle bariz bir şişlik değil ama anlıyorum. Bir yere otursam bacağımda izi çıkar hemen vs. Maalesef bazıları daha çok ödem tutuyor gebelikteKuzum hastaneye gitmiştim ya geçenlerde acile orda ölçtüler 11/6 çıkmıştı
Çok teşekkür ederim canım güzel güzel yazmışsın internette bununla ilgili doğru düzgün hiçbir şey bulamadım bir de şeyi sorsam sana hangi şikayetle gitmiştin açıklığın falan var mıydı şimdi ben yaklaşık on gündür hastanede yatıyorum doktor biraz bebeğin toparlandığını söyledi bugün sanırım daha iyiye gitmiş yarın doktorumla görüşeceğim benim açıklığım yoktu rahim uzunluğu yedi milimetreeydi şimdi biraz daha yukarı çıkmış bebek ama sürekli yattığım için olabilir, yine de serklaj yapılacak mı bilmiyorum yapılırsa risk olur mu onu da bilmiyorum bir de kaçıncı haftadaydın canımBalım anesteziliydi epidural olarak yaptılar ameliyat sırasında keseme gelip patlayabilir dikiş sırasında suyun gelebilir dedi yada daha sonra açılmam olduğu için suyun gelebilir dedi 3 ay boyunca sağ ve sol tarafına yat dedi düz önermedi ama yalan söylemeyeyim nadir de olsa yatıyorum çok zor iki taraf tuvallet ve yemeğe kalkacaksın kalktığın da yürüdüğün sana yetecek dedi bana şeker ilacı da verdi hep yatacağın için problem çıkmasın diye bebek tutunsun diye bir kaç ilaç daha verdi ilacı düzenli kullanmak çok çok çok önemliymiş 3 günde bir banyo 5 dk oturarak yapacaksın geçmeyecek 5 dk dedi ılık suyla olacak o bölgeye temas etmeyecek dedi başka yememe dikkat etmemi söyledi şerbetli şeyler hazır gıdalar turşu ve baharat çeşitleri zararlı sakat et yemeyeceksin dedi ameliyat sonrası kanaman ağrın olabilir dedi olmadı doğrusu ilk gün bir kaç damla oldu sonra olmadı normal süreçte ağrı sancı bir nebze olabilen bir durummuş kanama istenmeyen bir durummuş ama bir yerde okumuştum kızın kanaması olmuştu baktığında sıkıntı yoktu rahım ağzında yara varmış o kanamış Allah korusun olunca panik yapma diye yazayım dedim hep iye yorup çok çok dinlenmeli geçecek ama hastaneden daha kolay ev bu arada ameliyat sonrası 1 gün kaldım ben ve 16 saat düz şekilde uyumaya çalıştım sondam vardı çok çok çok zordu umarım senin güzel kolay geçer eve gelirsin
Bende hiç uyuyamıyorum daha doğrusu uykuya dalamıyorum aslında vucudum yorgun ama yok kesik kesik, uyana uyana sabah oluyorBir de ben hiç uyuyamıyorum kızlar ya geçen de konuşmuşsunuz yazamamıştım. Önceki gebeliğim de öyleydi. Vücut uykuyu reddediyor resmen. Tam da kızım deliksiz uyumaya alıştı. Bu kez de ben uykusuz geziyorum kalmış şurada 4 ayımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?