Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
neler diyorlar neler bacım bitmiyor milletin cenesi kafaya takma bende bi kv var aboww yane anlatmaya gerek yok tek oda değil ailede herkez bişey diyor ama takmicaksın

Ben eltinin iyisini hiç görmedim duymadım zaten tarihte hiç yaşanmamış. Sabırlar diliyorum
Aslında biz eltimle iyiyiz ve görseniz ikiz kardeş kadar birbirimize benzeriz aramızda iyi ama Tabiki de mesafemi de bir yerde koruyorum benimki şu an dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın mantığı

Ya şu kadının kadına yaptığı ya sinir oluyorum. En zor doğumu onlar yaptı en zor bebek onlarınkiydi en fedakar en iyi anne de onlardı. Duymayın kızlar çok var bu tiplerden

kız birtane olayını anlat merak ettim uyuyamam bak bakalım benimkine bin basıyor mu
Aşkım 6 yıl sonra hamile kaldım ben ve eşimin zoruyla 1. Ayda annesine söyledik ve hemen başladılar ikili tarama yaptırmayın üçlü yaptırmayın şeker yüklemesi yaptırmayın ultrasona çok gitmeseniz miiiğğğ görümcem emir veriyor şu şu kişileri takip ediyorsundur ne yapman gerektiğini biliyorsundur demeler felan kız durun bi ne oldunuz daha 1 aylık 1 sonra hastanelerde çocuk k*çırıyorlar evde doğum yapsan vs ay cinlerm geldi geçen de gelmiş oğlummm bizim bunu iyi beslememiz lazım süt biriktirsin pardon inek muamelesi resmen

Tövbe yarabbim tövbe sabır diliyorumm

Ay bide 6 yıl çocuğumuz yokken hiç destek olmadılar anca oturdular yerlerinde 6 yıl sonra kayınbabam lütfetti de hadi tedaviye gidin dedi ve onu da zorla söylene söylene karşıladı ( bu arada erkek kaynaklıydı problemimiz)

al birini vur ötekini bıktımmm bende yaşıyorum böyle şeyler

Zuahajajaj ay sesli güldüm ya çok komik duruma düşmüş
Ya bide salına salına geçip karşıma oynamaya çalışıyor alnına bi kıskanıyorum yazdırmadığı kalmış bide düğün sonrası görümcelerimden biri şey diyor bizde giyme dedik ama dinlemedi.. bana desenize baştan o elbiseyi ona nasıl yediriyorum aksjjd bak yine sinirlendim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…