- 17 Nisan 2019
- 2.848
- 3.051
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #20.981
Ben çok masumhane yaklaşıyordumda düğün günü fişi çekti resmen daha da nooBen eltinin iyisini hiç görmedim duymadım zaten tarihte hiç yaşanmamış. Sabırlar diliyorum
neler diyorlar neler bacım bitmiyor milletin cenesi kafaya takma bende bi kv var aboww yane anlatmaya gerek yok tek oda değil ailede herkez bişey diyor ama takmicaksınAy ben fena sinirsoyum kimseyi çekemiyorum helede çocuklar konu olunca herkes çocuklar olunca gezemicen zırvalıklarına felan başladı bende gözlerimi dikip yooo daha da çok gezicem diyip alaycı bir bakış atıyorumay sizene dimi tasası milleti aldı sanki bi 2 çocuk ben doğurucam
Aslında biz eltimle iyiyiz ve görseniz ikiz kardeş kadar birbirimize benzeriz aramızda iyi ama Tabiki de mesafemi de bir yerde koruyorum benimki şu an dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın mantığıBen eltinin iyisini hiç görmedim duymadım zaten tarihte hiç yaşanmamış. Sabırlar diliyorum
ben eltimle cok iyi anlaşıyorumBen eltinin iyisini hiç görmedim duymadım zaten tarihte hiç yaşanmamış. Sabırlar diliyorum
Aaaa benim kv ve görümceden haberiniz yok sanırım olsa kendinizinkine şükredersinizneler diyorlar neler bacım bitmiyor milletin cenesi kafaya takma bende bi kv var aboww yane anlatmaya gerek yok tek oda değil ailede herkez bişey diyor ama takmicaksın
kız birtane olayını anlat merak ettimAaaa benim kv ve görümceden haberiniz yok sanırım olsa kendinizinkine şükredersiniz
Ya şu kadının kadına yaptığı ya sinir oluyorum. En zor doğumu onlar yaptı en zor bebek onlarınkiydi en fedakar en iyi anne de onlardı. Duymayın kızlar çok var bu tiplerdenAy ben fena sinirsoyum kimseyi çekemiyorum helede çocuklar konu olunca herkes çocuklar olunca gezemicen zırvalıklarına felan başladı bende gözlerimi dikip yooo daha da çok gezicem diyip alaycı bir bakış atıyorumay sizene dimi tasası milleti aldı sanki bi 2 çocuk ben doğurucam
Allah bozmasın ama belli olmaz elti buben eltimle cok iyi anlaşıyorum
Aşkım 6 yıl sonra hamile kaldım ben ve eşimin zoruyla 1. Ayda annesine söyledik ve hemen başladılar ikili tarama yaptırmayın üçlü yaptırmayın şeker yüklemesi yaptırmayın ultrasona çok gitmeseniz miiiğğğ görümcem emir veriyor şu şu kişileri takip ediyorsundur ne yapman gerektiğini biliyorsundur demeler felankız birtane olayını anlat merak ettimuyuyamam bak bakalım benimkine bin basıyor mu
Yine de dikkat et her daimben eltimle cok iyi anlaşıyorum
Senin eltiye kuruldum herhalde ben de aynısını dedimYine de dikkat et her daim
Tövbe yarabbim tövbeAşkım 6 yıl sonra hamile kaldım ben ve eşimin zoruyla 1. Ayda annesine söyledik ve hemen başladılar ikili tarama yaptırmayın üçlü yaptırmayın şeker yüklemesi yaptırmayın ultrasona çok gitmeseniz miiiğğğ görümcem emir veriyor şu şu kişileri takip ediyorsundur ne yapman gerektiğini biliyorsundur demeler felankız durun bi ne oldunuz daha 1 aylık 1 sonra hastanelerde çocuk k*çırıyorlar evde doğum yapsan vs ay cinlerm geldi geçen de gelmiş oğlummm bizim bunu iyi beslememiz lazım süt biriktirsin pardon inek muamelesi resmen
Kız düğünümde uzun beyaz elbise giyip geldi dantelli falan. Ve o esnada benim yaş 25 o 3 çocuklu koca kadın..Senin eltiye kuruldum herhalde ben de aynısını dedim
belirli mesafemi bende koruyorum kızlar sadece ikimizde kv cektiğimiz için birbirimize destek oluyoruzAllah bozmasın ama belli olmaz elti bueltim de yok ama gaza geldim nedense gece gece
al birini vur ötekiniAşkım 6 yıl sonra hamile kaldım ben ve eşimin zoruyla 1. Ayda annesine söyledik ve hemen başladılar ikili tarama yaptırmayın üçlü yaptırmayın şeker yüklemesi yaptırmayın ultrasona çok gitmeseniz miiiğğğ görümcem emir veriyor şu şu kişileri takip ediyorsundur ne yapman gerektiğini biliyorsundur demeler felankız durun bi ne oldunuz daha 1 aylık 1 sonra hastanelerde çocuk k*çırıyorlar evde doğum yapsan vs ay cinlerm geldi geçen de gelmiş oğlummm bizim bunu iyi beslememiz lazım süt biriktirsin pardon inek muamelesi resmen
Bizde de durumlar aynı eltiyle kayınvalideyi çekiştirmek çok zevkli amabelirli mesafemi bende koruyorum kızlar sadece ikimizde kv cektiğimiz için birbirimize destek oluyoruz
Zuahajajaj ay sesli güldüm ya çok komik duruma düşmüşKız düğünümde uzun beyaz elbise giyip geldi dantelli falan. Ve o esnada benim yaş 25 o 3 çocuklu koca kadın..
Tabiki asla umursamıyorum yoklarmış gibi davranıyorumal birini vur ötekinibıktımmm bende yaşıyorum böyle şeyler
Ya bide salına salına geçip karşıma oynamaya çalışıyor alnına bi kıskanıyorum yazdırmadığı kalmışZuahajajaj ay sesli güldüm ya çok komik duruma düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?