Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
ben şok
bizde eltimle kv piskolojik şiddet görüyoruz hergün
kadın resmen eltimle oğlunu boşatmaya calışıyor, eltimin cocuğu olmuyor kızla dalga geciyor birgün günlük ped aldı eltim ve kv güldü sesli kız senin ney için ihtiyacın olcak ona dedi adet bile görmüyorsun dedi benim bile orda kalbim paramparca oldu o kızı yane eltimi düşünemiyorum ve bunları benim eşimin yanında söyledi utanmadan

Beterin beteri dedikleri bu olsa gerek

Yok kız niye sinirleniyorsun o kendi kendini küçük düşürmüş kıskansın dursun boşver ah ya görmek isterdim senin düğününü çok gülerdim onu öyle görsem

Beterin beteri dedikleri bu olsa gerek
Bizde daha 1 yıllık evliyiz neden çocuğumuz olmadığını bilmiyoruz kayınvalidem hemen başladı regl ken ağrı kesici kullanıyoruz ya sen çok ağrı kesici kullanıyorsun ondan olmuyordur demeler başladı sonra biz öğrendik sorunun eşimde olduğunu hemen yan döndüler doktor yalan söylüyordur onlar para kazanmak için uyduruyorlardır demeler başladı asla kabullenmediler

Ya o kadar sinirim bozuldu ki şu an. Nasıl bu kadar kötü olabiliyor insanlar anlamıyorum. Çok üzüldüm kıza inşallah eşi anneci değildir

nefret ediyorummm böyle insanlardan nefret

Ya o kadar sinirim bozuldu ki şu an. Nasıl bu kadar kötü olabiliyor insanlar anlamıyorum. Çok üzüldüm kıza inşallah eşi anneci değildir
eşi yane kaynım başta anneciydi ama artık değil şimdi en son annesi boşa bunu dediğinde "anne bi piskoloğa gidelim mi sen iyi değilsin" demiş

merak etme kız ben yurt dışında yaşıyorum ama bunlar ben türkiyeye gittiğimde oluyor hergün bi laf sokuyor bana eltime bana ne dediğini bi bilseniz off aklıma geldikce sinirlerim bozuluyor
Onu sorcaktim ben de onlar nerde yaşıyor diye. Uzak olmanıza sevindim iyi bari. Allah düşmanıma vermesin ne biçim kadın ya

O gelininn saçını başınııı anladın sen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…