- 18 Temmuz 2022
- 6.422
- 10.828
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.001
Aa çok mantıklı bak bu. Düşmanımın düşmanı dostumdur tabibelirli mesafemi bende koruyorum kızlar sadece ikimizde kv cektiğimiz için birbirimize destek oluyoruz
ben şokAy bide 6 yıl çocuğumuz yokken hiç destek olmadılar anca oturdular yerlerinde 6 yıl sonra kayınbabam lütfetti de hadi tedaviye gidin dedi ve onu da zorla söylene söylene karşıladı ( bu arada erkek kaynaklıydı problemimiz)
sen şu son yazdığımı oku anlıcaksın neden eltimi sevdiğimi biz maduruz bacım destek oluyoruz birbirimizeAa çok mantıklı bak bu. Düşmanımın düşmanı dostumdur tabi
Beterin beteri dedikleri bu olsa gerekben şok
bizde eltimle kv piskolojik şidset görüyoruz hergün
kadın resmen eltimle oğlunu boşatmaya calışıyor, eltimin cocuğu olmuyor kızla dalga geciyor birgün günlük ped aldı eltim ve kv güldü sesli kız senin ney için ihtiyacın olcak ona dedi adet bile görmüyorsun dedibenim bile orda kalbim paramparca oldu o kızı yane eltimi düşünemiyorum ve bunları benim eşimin yanında söyledi utanmadan
Yok kız niye sinirleniyorsun o kendi kendini küçük düşürmüş kıskansın dursun boşverYa bide salına salına geçip karşıma oynamaya çalışıyor alnına bi kıskanıyorum yazdırmadığı kalmışbide düğün sonrası görümcelerimden biri şey diyor bizde giyme dedik ama dinlemedi.. bana desenize baştan o elbiseyi ona nasıl yediriyorum aksjjd bak yine sinirlendim ya
Ya bide balık model başörtülü beyaz dantelli elbise düşün wp grubunuz olsa atardım size sevimsiziYok kız niye sinirleniyorsun o kendi kendini küçük düşürmüş kıskansın dursun boşverah ya görmek isterdim senin düğününü çok gülerdim onu öyle görsem
daha iki gün önce oğlunu oturma odasına cağırdı eltimde yanlarına gitti "boşa bunu istemiyorum" dedi eltim daha iki gün önce anlattı hatta bir hafta öncede üstüne saldırmaya kalkmış off düşündükce deliriyorumBeterin beteri dedikleri bu olsa gerek
Bizde daha 1 yıllık evliyiz neden çocuğumuz olmadığını bilmiyoruz kayınvalidem hemen başladı regl ken ağrı kesici kullanıyoruz ya sen çok ağrı kesici kullanıyorsun ondan olmuyordur demeler başladı sonra biz öğrendik sorunun eşimde olduğunu hemen yan döndüler doktor yalan söylüyordur onlar para kazanmak için uyduruyorlardır demeler başladı asla kabullenmedilerBeterin beteri dedikleri bu olsa gerek
Kız siz ne yaşıyosunuz bu deli kadınla ben şokdaha iki gün önce oğlunu oturma odasına cağırdı eltimde yanlarına gitti "boşa bunu istemiyorum" dedi eltim daha iki gün önce anlattı hatta bir hafta öncede üstüne saldırmaya kalkmış off düşündükce deliriyorum
Ya o kadar sinirim bozuldu ki şu an. Nasıl bu kadar kötü olabiliyor insanlar anlamıyorum. Çok üzüldüm kıza inşallah eşi anneci değildirben şok
bizde eltimle kv piskolojik şiddet görüyoruz hergün
kadın resmen eltimle oğlunu boşatmaya calışıyor, eltimin cocuğu olmuyor kızla dalga geciyor birgün günlük ped aldı eltim ve kv güldü sesli kız senin ney için ihtiyacın olcak ona dedi adet bile görmüyorsun dedibenim bile orda kalbim paramparca oldu o kızı yane eltimi düşünemiyorum ve bunları benim eşimin yanında söyledi utanmadan
nefret ediyorummm böyle insanlardan nefretBizde daha 1 yıllık evliyiz neden çocuğumuz olmadığını bilmiyoruz kayınvalidem hemen başladı regl ken ağrı kesici kullanıyoruz ya sen çok ağrı kesici kullanıyorsun ondan olmuyordur demeler başladı sonra biz öğrendik sorunun eşimde olduğunu hemen yan döndüler doktor yalan söylüyordur onlar para kazanmak için uyduruyorlardır demeler başladı asla kabullenmediler
Allah onları da sınıcak elbet yaptıklarıylanefret ediyorummm böyle insanlardan nefret
Gözümde canlandı ya hayal edebiliyorumYa bide balık model başörtülü beyaz dantelli elbise düşün wp grubunuz olsa atardım size sevimsizi
merak etme kız ben yurt dışında yaşıyorum ama bunlar ben türkiyeye gittiğimde oluyor hergün bi laf sokuyor bana eltime bana ne dediğini bi bilseniz off aklıma geldikce sinirlerim bozuluyorKız siz ne yaşıyosunuz bu deli kadınla ben şok
Aşkım taşın altında kal lafın altında kalma bunlar ondan anlıyormerak etme kız ben yurt dışında yaşıyorum ama bunlar ben türkiyeye gittiğimde oluyor hergün bi laf sokuyor bana eltime bana ne dediğini bi bilseniz off aklıma geldikce sinirlerim bozuluyor
eşi yane kaynım başta anneciydi ama artık değil şimdi en son annesi boşa bunu dediğinde "anne bi piskoloğa gidelim mi sen iyi değilsin" demişYa o kadar sinirim bozuldu ki şu an. Nasıl bu kadar kötü olabiliyor insanlar anlamıyorum. Çok üzüldüm kıza inşallah eşi anneci değildir
Onu sorcaktim ben de onlar nerde yaşıyor diye. Uzak olmanıza sevindim iyi bari. Allah düşmanıma vermesin ne biçim kadın yamerak etme kız ben yurt dışında yaşıyorum ama bunlar ben türkiyeye gittiğimde oluyor hergün bi laf sokuyor bana eltime bana ne dediğini bi bilseniz off aklıma geldikce sinirlerim bozuluyor
O gelininnKızlar size soru
Bizim gelin benim koymak istediğim ismi kızım olursa ben koycam koyma diyor ama biz çok sevdik o ismi sizce dinlemelimiyim yoksa dinlemeyim mi?Benim annemde diyorki bizim geline, bebişiniz hele bi olsun birde kızın olcağını öğren daha bebek bile yok sizde ortada dedi
siz nediyorsunuz?
Her şey beklenir bu tipten çok tehlikeli bellimerak etme kız ben yurt dışında yaşıyorum ama bunlar ben türkiyeye gittiğimde oluyor hergün bi laf sokuyor bana eltime bana ne dediğini bi bilseniz off aklıma geldikce sinirlerim bozuluyor
Aksaray'daOnu sorcaktim ben de onlar nerde yaşıyor diye. Uzak olmanıza sevindim iyi bari. Allah düşmanıma vermesin ne biçim kadın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?