Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Biz hamişlerin böyle rüyaları bitmez korku endişe içindeyiz sürekli ama detaylıdan sonra cok rahatlicaksın canım emin ol hem sayılı günler kalmış kızını görmene

Benim ilk hamileliğim böyle senin anlattığın gibiydi uyku uyuyamıyordum, heycan endişe birde vücudumuz değişiyor karnımız büyüyor bebiş hep tekme atıyor gece wc molası fln diye oluyordu sende niye oluyor canım?

Canım benim de hiç bir belirtim yoktu rutin kontrole 18 haftalıktım gittiğimde açılmam olduğunu acil serklaj olmam gerektiğini söyledi doktorum kaç cm di neydi ya söylemediler yada acil ameliyat dediğinden sonra algımı kaybettim. Açıklık olmadan olanlarda varmış hatta onların daha güvenilir işe başlayan bile olmuş 10 gün dinlenip benim açılmam olduğu için daha riskli olduğunu söyledi doktorum yukarı çıkmışsa ilk gebelikte sadece yatış önerip serklaj yapmayabiliyorlarmış ama ben gibi sürekli yatmanı isteyebilir ve sık sık kontrole çağırabilir doktorun tutumuyla alakalı belki kesenin dinlenince toplanıp toplanmamasını takip etmiştir dikişe gerek olup olmadığını yarın güzel haberler verir inşallah

Son düzenleme:
Rabbim sağlık sıhhat sabırla yavruya kavuşmayı nasip etsin canım yolun sonu çok güzel bütün dertlerine değecek inan

Biz hamişlerin böyle rüyaları bitmez korku endişe içindeyiz sürekli ama detaylıdan sonra cok rahatlicaksın canım emin ol hem sayılı günler kalmış kızını görmene
Ya inşallah güzel haberlerle gelirim detaylı biraz stres yapıyor bende. Onu atlatinca rahatliycam inşallah. Bir de gecen çok korktum ya suyum geldi diye. O korkuyu atamadım sanırım üstümden

Yok kuzum wc tekme falan değil. Ne kadar stres yapsam da ilk gebeliğe göre baya iyiyim. Zaten gün içinde çok yoruluyorum gece derin uyumam lazım ama olmuyor. Çok sık uyanip geri dalmakta zorlanıyorum. Belki hamilelikten değil de gece emzirmeye alıştığım için de olabilir

Ya inşallah güzel haberlerle gelirim detaylı biraz stres yapıyor bende. Onu atlatinca rahatliycam inşallah. Bir de gecen çok korktum ya suyum geldi diye. O korkuyu atamadım sanırım üstümden
evet atlatamamıssın canım anne olmak işte böyle bişey hep tedirginiz

Bende çok gerginim oğlumda ne rahattım sadece detaylı foto alcam sanıyordum Ne güzel cahildim şimdi her bir haltı bilmek tedirgin ediyor yok kalpte parlaklık yok kordon kan akışı beyinde kist herşey geçiyor kafamdan hep kötüyü çağırıyorum gibi

doğru kız sen bide emzirmeyi yeni bıraktın alışkanlığını bırakmak zorunda kaldın birden birazdaha rahatlat kendini her konuda son 4 ayın güzel gecsin ama şöyle bişey var son 2 ay zor geciyor göbüşden dolayı nefes darlığı wc sorunu derken benimki zor gecmişti az uyordum

Aşko ama çok yorulmakta uyku yapmıyor biliyorsun dimi, vucut bu sefer yorgunluktan uykuya geçemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…