- 18 Temmuz 2022
- 6.418
- 10.815
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.061
Sorma ya bir saat boyunca yayılıp bebeğimi izlemek istiyorum ama muhtemelen doktorun gözlerine mimiklerine bakıp durcam kötü bişey var mı diyeBende çok gerginimoğlumda ne rahattım sadece detaylı foto alcam sanıyordum Ne güzel cahildim şimdi her bir haltı bilmek tedirgin ediyor yok kalpte parlaklık yok kordon kan akışı beyinde kist herşey geçiyor kafamdan hep kötüyü çağırıyorum gibi
Aklımda deli düşünceler benimde kanka, tek değilsinBende çok gerginimoğlumda ne rahattım sadece detaylı foto alcam sanıyordum Ne güzel cahildim şimdi her bir haltı bilmek tedirgin ediyor yok kalpte parlaklık yok kordon kan akışı beyinde kist herşey geçiyor kafamdan hep kötüyü çağırıyorum gibi
Hele benim dr detaylı bitene kadar ağzını açmıyorSorma ya bir saat boyunca yayılıp bebeğimi izlemek istiyorum ama muhtemelen doktorun gözlerine mimiklerine bakıp durcam kötü bişey var mı diyesenin ne zamandı aldin randevunu dimi
Bende uzun zaman sonra dün akşam uyumuşum nasıl güzel dinlenmiş kalktım ama benimki net sıcak havadan dün ankara baya serinledi yağmur kokusuyla mis gibi uyudum darısı başınıza inşallah. Uyku nimet yemin ederimAşko ama çok yorulmakta uyku yapmıyor biliyorsun dimi, vucut bu sefer yorgunluktan uykuya geçemiyor
Benim çok rahattı ya şöyle 3-4 ay daha hamile gezebilirdim herhalde çok sevmiştim. Zaten normalde de 10-20 kilo alıp veren bir insanım vücut hamileliği sallamadi herhalde. Umarım yine öyle olurdoğru kız sen bide emzirmeyi yeni bıraktın alışkanlığını bırakmak zorunda kaldın birden birazdaha rahatlat kendini her konuda son 4 ayın güzel gecsin ama şöyle bişey var son 2 ay zor geciyor göbüşden dolayı nefes darlığı wc sorunu derken benimki zor gecmişti az uyordum
Ya vallla çok okumayacaksın bilmeyeceksin,şimdi instagramda orda burda bütün kadın doğumcular bilgi pompalıyor öğreniyouzAklımda deli düşünceler benimde kanka, tek değilsinbende detaylıyı hamilelikten önce renkli foto sanıyordum sadece kime benzediğine bakılıyor diye düşünüyordum
Benim çok rahattı ya şöyle 3-4 ay daha hamile gezebilirdim herhalde çok sevmiştim. Zaten normalde de 10-20 kilo alıp veren bir insanım vücut hamileliği sallamadi herhalde. Umarım yine öyle olurdemet1374 cezerye_ Cherry Mom sizin de oyle olur umarım. Çok kilo alıp veriyoruz demiştiniz ya
Evet ya o da doğru. Gerçekten yoruluyorum bugünlerde belki o yüzden dalamiyorum herşeyde de hormonları suçlamamak lazımAşko ama çok yorulmakta uyku yapmıyor biliyorsun dimi, vucut bu sefer yorgunluktan uykuya geçemiyor
Bu salı 11 de canım bende öyle olcam muhtemelenSorma ya bir saat boyunca yayılıp bebeğimi izlemek istiyorum ama muhtemelen doktorun gözlerine mimiklerine bakıp durcam kötü bişey var mı diyesenin ne zamandı aldin randevunu dimi
Ben üniversitede olacağım için yanında asistanı oluyor. Onunla konuşurken ben de dinliyorum en azından o iyi gelmişti bana. Şurası şöyle böyle diye anlatırken ben de rahatlamış oldum. Sadece doktor olsa dediğin gibi hiç bişey soylemiyorlar hastaya geneldeHele benim dr detaylı bitene kadar ağzını açmıyorher organa o kadar detaylı ve uzun bakıyor ki, her organdan sonra 3 kelam ediyor iyi diye
Ayyy çok az kalmış hadi seni de köprüden geçirelim hayırlısıyla. Detaylilar da bitince iyice keyiflenir grubumuz insallahYa vallla çok okumayacaksın bilmeyeceksin,şimdi instagramda orda burda bütün kadın doğumcular bilgi pompalıyor öğreniyouzrabbim tez zamanda hepimizin içine su serpsin inşallah benim detaylı salı günü
sen kac kilo aldın adminnim bizi aydınlatBenim çok rahattı ya şöyle 3-4 ay daha hamile gezebilirdim herhalde çok sevmiştim. Zaten normalde de 10-20 kilo alıp veren bir insanım vücut hamileliği sallamadi herhalde. Umarım yine öyle olurdemet1374 cezerye_ Cherry Mom sizin de oyle olur umarım. Çok kilo alıp veriyoruz demiştiniz ya
İnşallah canım ben şu an 20. haftanın içindeyim umarım en az etkiyle devam eder sürecimizCanım benim de hiç bir belirtim yoktu rutin kontrole 18 haftalıktım gittiğimde açılmam olduğunu acil serklaj olmam gerektiğini söyledi doktorum kaç cm di neydi ya söylemediler yada acil ameliyat dediğinden sonra algımı kaybettim. Açıklık olmadan olanlarda varmış hatta onların daha güvenilir işe başlayan bile olmuş 10 gün dinlenip benim açılmam olduğu için daha riskli olduğunu söyledi doktorum yukarı çıkmışsa ilk gebelikte sadece yatış önerip serklaj yapmayabiliyorlarmış ama ben gibi sürekli yatmanı isteyebilir ve sık sık kontrole çağırabilir doktorun tutumuyla alakalı belki kesenin dinlenince toplanıp toplanmamasını takip etmiştir dikişe gerek olup olmadığını yarın güzel haberler verir inşallah
Ya inşallah canım cidden ara ara toplu kaygı nöbetlerine giriyoruzAyyy çok az kalmış hadi seni de köprüden geçirelim hayırlısıyla. Detaylilar da bitince iyice keyiflenir grubumuz insallah
+1Ben akrabalar yani kV görümce temizlik yaparsa evde rahatsız olurum yagirmesinler evimin her köşesine
Ayyy inşallah bizim de öyle rahat geçer yaaa ben aslında genelde kilo veren değil de alan insanımBenim çok rahattı ya şöyle 3-4 ay daha hamile gezebilirdim herhalde çok sevmiştim. Zaten normalde de 10-20 kilo alıp veren bir insanım vücut hamileliği sallamadi herhalde. Umarım yine öyle olurdemet1374 cezerye_ Cherry Mom sizin de oyle olur umarım. Çok kilo alıp veriyoruz demiştiniz ya
Aminnn amin inşallahİnşallah canım ben şu an 20. haftanın içindeyim umarım en az etkiyle devam eder sürecimizhayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Tek tesellim bu en azından süreç belli sebep belli Allahım herkese kolay gebelik ve doğum nasip etsin inşallahRabbim sağlık sıhhat sabırla yavruya kavuşmayı nasip etsin canım yolun sonu çok güzel bütün dertlerine değecek inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?