- 10 Haziran 2024
- 1.643
- 2.054
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.101
yok bacım bu anlamıyan tipden gelip özür diledi o gün ama yine aynı kadın değişmiyorAynı ortamda durulmazz ay ne kadar ayıp ya. Oh iyi demişsinde anlamışmıdır acaba?
canım birde ayaklar hangisini daha çok tercih edeyim?Sağdaki tarz takımların veya tulumların altına body giydirdim kısa kollu veya kolsuz. Evi 23-24 derece şeklinde tuttum2 ay sonra dokucem ben de kıyafetleri bakalım neyden kaç tane giydirmişim yazicam sizlere de
Ay pessssBenim daha beter eşimle nişanlılık zamanı ayrılmıştık köye hamile bıraktığı için kız ayrıldı diye adımı çıkarmış ama biz onun yüzünden ayrılmıştık sonradan barışınca öğrendim ne düğünüme ne doğumuna ne görünce tanımıyormuş gibi davranıyorum en kötü elti bende kızlar bunun üstü olmazeşimde sağolsun hiç muhattap olmuyor ne abisiyle ne eltimle yok gibiler bize gelmek falan istediler özür dilemek için de eşim yok bitti sizinle işimiz dedi
Hahah bu ismi kızıma hamileyken ilk üye olurken almıştım 2019 da sonrada değişmedim kaldıKanka konudan bağımsız senin kullanıcı adına çok gülüyorum, bizim kızın ilk ismi Peri olacak, eşim evde hep peripella diyor o geliyor aklıma
Oy kurban olurum ben onabu hastanedeki 3.günümüzdü cıkışımız yapılmıştı eve gitmek için babamızı bekliyordukve böyle giydirmişim üşür diye sepide
tekrar bu duyguları bu anları görüceğim için cok heycanlıyım ya
Aşkom kızımın isminden dolayı seni daha çok seviyorumHahah bu ismi kızıma hamileyken ilk üye olurken almıştım 2019 da sonrada değişmedim kaldıdiğer ismi ne olacak
bizim burası hep soğuk olduğu için bize cok normalOy kurban olurum ben ona
Kanka çocukları öyle görünce fenalık geçirecek gibi geliyor bana hep
Kanka bide kendimizle kıyaslıyoruz bebeleri, benim ananem yenidoğan bebek uçan kuşun tüyünden bile üşür derdibizim burası hep soğuk olduğu için bize cok normalşuan mesela ağustosun başında 20 derece hava var
Hahah canımsınAşkom kızımın isminden dolayı seni daha çok seviyorum
Peri Sofyaolacak
Çok teşekkür ederim canım adamın söylediği her şeyi aylardır yiyorum acaba enfeksiyondan kaynaklı mı su azaldı kafamda deli SORULAR
Ben soldakileri seviyorum ya bebeğim çok hareketliydi açardı hep bacaklarını. Sonra paçaları çorabın içine tıkıştırmak gerekiyor köy ağası gibi geziyor ortalıktacanım birde ayaklar hangisini daha çok tercih edeyim?
Aşkım evet oda olabilir adam muhtemelen zaten enfeksiyon falan rastlanmadan suyu fazla olanlar için söylüyor, ben yinede sana atmak istedim ne olur ne olmaz, yemeye devamkeeeÇok teşekkür ederim canım adamın söylediği her şeyi aylardır yiyorum acaba enfeksiyondan kaynaklı mı su azaldı kafamda deli SORULAR
Aşko parmakları yamulmaz dimi ayaklı olanlardaBen soldakileri seviyorum ya bebeğim çok hareketliydi açardı hep bacaklarını. Sonra paçaları çorabın içine tıkıştırmak gerekiyor köy ağası gibi geziyor ortalıkta
Sizin oralar çok soğuk herhalde kuzum ya ben mümkün değil örgü falan giydiremedim hastaneden çıkarken bile Ocak olmasına rağmen inceydi üstübu hastanedeki 3.günümüzdü cıkışımız yapılmıştı eve gitmek için babamızı bekliyordukve böyle giydirmişim üşür diye sepide
tekrar bu duyguları bu anları görüceğim için cok heycanlıyım ya
O sırada örgülünün üstüne 24 derecede yorgan atmaya çalışacak olan kaynanamSizin oralar çok soğuk herhalde kuzum ya ben mümkün değil örgü falan giydiremedim hastaneden çıkarken bile Ocak olmasına rağmen inceydi üstü
Aşko parmakları yamulmaz dimi ayaklı olanlardaacımaz yani
ahh nenelerimiz doğru demişKanka bide kendimizle kıyaslıyoruz bebeleri, benim ananem yenidoğan bebek uçan kuşun tüyünden bile üşür derdi
Sizin oralar çok soğuk herhalde kuzum ya ben mümkün değil örgü falan giydiremedim hastaneden çıkarken bile Ocak olmasına rağmen inceydi üstü
Ay benimde beynimin bir yerinde öyle bir şey kodlanmış, muhtemelen okudum yada gördümpatikli olanların eksisi bezde devreye girince çok hızlı küçülmeleri bir de benim korkulu rüyam çocukların parmaklarına saç dolaşıyor kontrol etmek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?