Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sağdaki tarz takımların veya tulumların altına body giydirdim kısa kollu veya kolsuz. Evi 23-24 derece şeklinde tuttum 2 ay sonra dokucem ben de kıyafetleri bakalım neyden kaç tane giydirmişim yazicam sizlere de
canım birde ayaklar hangisini daha çok tercih edeyim?

Eklentiler

• IMG_4923.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4922.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 48
Ay pessss neyseki görüşmüyorsunuz ya en güzeli uzak olmak

bu hastanedeki 3.günümüzdü cıkışımız yapılmıştı eve gitmek için babamızı bekliyorduk ve böyle giydirmişim üşür diye sepide
tekrar bu duyguları bu anları görüceğim için cok heycanlıyım ya

Eklentiler

• 359A5638-7BD9-49B1-96BD-5BAA9307C538.webp
    76 KB · Görüntüleme: 50
Kanka konudan bağımsız senin kullanıcı adına çok gülüyorum, bizim kızın ilk ismi Peri olacak, eşim evde hep peripella diyor o geliyor aklıma
Hahah bu ismi kızıma hamileyken ilk üye olurken almıştım 2019 da sonrada değişmedim kaldı diğer ismi ne olacak

Oy kurban olurum ben ona
Kanka çocukları öyle görünce fenalık geçirecek gibi geliyor bana hep

Çok teşekkür ederim canım adamın söylediği her şeyi aylardır yiyorum acaba enfeksiyondan kaynaklı mı su azaldı kafamda deli SORULAR
Aşkım evet oda olabilir adam muhtemelen zaten enfeksiyon falan rastlanmadan suyu fazla olanlar için söylüyor, ben yinede sana atmak istedim ne olur ne olmaz, yemeye devamkeee

Sizin oralar çok soğuk herhalde kuzum ya ben mümkün değil örgü falan giydiremedim hastaneden çıkarken bile Ocak olmasına rağmen inceydi üstü

Kanka bide kendimizle kıyaslıyoruz bebeleri, benim ananem yenidoğan bebek uçan kuşun tüyünden bile üşür derdi
ahh nenelerimiz doğru demiş
Sizin oralar çok soğuk herhalde kuzum ya ben mümkün değil örgü falan giydiremedim hastaneden çıkarken bile Ocak olmasına rağmen inceydi üstü
sepide ahiretliğim oyüzden sorularına ben değil adminim cevap versin buralarda malum donuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…